- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi 123pembehayal
-
Bana da öyle geldi . Sanki kız evi onlar gibiydi. Bu tanışma kararını birlikte aldık. Sanki ben zorladım gibi olduErkek arkadaşınızda sorun var bence , işler ciddiye binince ufaktan yan çizmiş
Ben ısrar etmedim. Birlikte karar aldık. Ben sadece fikir sunmuştum o da kabul etti. Bana önceden diyebilirdi.Eski konularinizda bu tanışma işi için sizin ısrar ettiğinizi yazmışsınız. Belliki kırmamak yada sizi memnun etmek için mecbur kalmış, zorla olan işler boyle olur ne yazık ki.
Ben ısrar etmedim. Birlikte karar aldık. Ben sadece fikir sunmuştum o da kabul etti. Bana önceden diyebilirdi.
Evet öyle olmuş maalesef.Bana da öyle geldi . Sanki kız evi onlar gibiydi. Bu tanışma kararını birlikte aldık. Sanki ben zorladım gibi oldu
Sorunda o işte biz aramızda konuştuk yoksa ben tek başıma bu işe kalkışmamne yazıkki en başta böyle birşeyin istenmesi hatalı canım, iş ciddiye binmeden ciddi şeylere kalkışmamak lazım, önce siz anlaşsaydınız ciddi düşünmneye başlasaydınız ozaman bu işlere kalkışsaydınız, olsun deneyim oldu, emin ol yoluna girer sorunlar sıkma hiç canını
Kendileri böyle istemişken siz neden üzülüyorsunuz? Onlar ve sevgiliniz hallerinden gayet memnun görünüyorlar.Merhaba hanımlar. Benim sorunum belki büyük değil ama beni çok üzüyor. 4 yıllık bir ilişkim var. Mezun olalı bir sene oldu. Ben bir süre çalıştım ama işten çıkarıldım. Şuan iş arıyorum ama maalesef bulamıyorum. Erkek arkadaşım özel bir okulda çalışıyor. Özel ders falan veriyor. İkimizinde ortak kararı ile ailelerin tanışmasını istedik. Çünkü evet biz konuşuyoruz ama aileler de anlaşacak mı diye tanışsınlar istedik. Özellikle ikimizin isteği ile dedim çünkü onun ailesi bu konu ciddiye bindiği anda tanışmalar olduğu andan itibaren daha erken yaşınız küçük diye laflar etmeye başladılar. Sanki ben ısrar etmişimde olmuş gibi göründü.Benim ailemde ben mutlu olayım diye büyük bir olgunlukla her şey zamanla olur diye heves hüves ağırladılar. Gelgelelim ki erkek arkadaşımda annesi ve babasının istemediğini zorla olan bir şeyi istemediğini zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Benim annem artık isteme olur falan diye düşünüyor. Akrabaların bir kısmı öğrendi. Ben şiödi anneme ne diyeceğimkadının gözünde normal olarak etkileri düşecek. İlerde bu kadar ılımlı olmayacak. Ne yapmam lazım İnan'ın çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?