Pişmanlığım:(

erkek arkadaşımda annesi ve babasının istemediğini zorla olan bir şeyi istemediğini zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Benim annem artık isteme olur falan diye düşünüyor. Akrabaların bir kısmı öğrendi. Ben şiödi anneme ne diyeceğim:KK43: kadının gözünde normal olarak etkileri düşecek. İlerde bu kadar ılımlı olmayacak. Ne yapmam lazım İnan'ın çok üzülüyorum
Yani soz kesilmis ya da nisan yapilmis da ayrilmissin gibi dusunuyorsun. Ayrica nisanlanabilirsin ve nisani da atabilirsin kime ne? Yerinde olsam bir sure konusmazdim. Ayrilmaniz daha hayirli gibi gorunuyor.

Acele etmişsiniz. O aileye de hak verin. Sorun zaten iki tarafı da idare edemeyen sevgilinizde ilerde de öyle olacak daha çok başınız ağrıyacak. Aileye diyecegınız seyde anne ben biraz zaman istedim evlilik korkusu sardı nedense bu işlere kalkısıncaya kadar anlayamadım işin ciddiyetini farkedemedim. Biraz çalışıp kendi paramı yemek istedim. Erkek arkadasım kırıldı biraz ama hak verdi bana. Sizde üzerime gelmeyin insan bir ömür evleneceğı kişiyi iyi seçmek istiyor de

Merhaba hanımlar. Benim sorunum belki büyük değil ama beni çok üzüyor. 4 yıllık bir ilişkim var. Mezun olalı bir sene oldu. Ben bir süre çalıştım ama işten çıkarıldım. Şuan iş arıyorum ama maalesef bulamıyorum. Erkek arkadaşım özel bir okulda çalışıyor. Özel ders falan veriyor. İkimizinde ortak kararı ile ailelerin tanışmasını istedik. Çünkü evet biz konuşuyoruz ama aileler de anlaşacak mı diye tanışsınlar istedik. Özellikle ikimizin isteği ile dedim çünkü onun ailesi bu konu ciddiye bindiği anda tanışmalar olduğu andan itibaren daha erken yaşınız küçük diye laflar etmeye başladılar. Sanki ben ısrar etmişimde olmuş gibi göründü.Benim ailemde ben mutlu olayım diye büyük bir olgunlukla her şey zamanla olur diye heves hüves ağırladılar. Gelgelelim ki erkek arkadaşımda annesi ve babasının istemediğini zorla olan bir şeyi istemediğini zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Benim annem artık isteme olur falan diye düşünüyor. Akrabaların bir kısmı öğrendi. Ben şiödi anneme ne diyeceğim:KK43: kadının gözünde normal olarak etkileri düşecek. İlerde bu kadar ılımlı olmayacak. Ne yapmam lazım İnan'ın çok üzülüyorum
ciddi birşeye karar vermeden ailelerin tanışması hatalı bencede...sevgilin ve ailesi henüz evlilik düşünmüyor...

Sevgilinizin işi gücü var sonuçta en azından bir söz kesilebilirdi. Bence erkek arkadaşınızın halledebileceği bir durum bu. Ben istiyorum adını koyalım dese ailesi bir şekilde ikna olur.
Yapamazsa da insanlar ne der diye yaşamayı bırakın. Annenize de durumu anlatmalısınız. Bazen bizim görmediğimiz şeyleri anne babalarımız görür.
Haklısınız, bence konu sahibinin sevgilisi de ciddi bir adım atma konusunda kararsız, öyle olmasaydı ailesini ikna eder ve durumu konu sahibine hiç yansıtmadan hallederdi. Çok da istekli değil sanırım.

Zorla ikna etmişsiniz.gönülsüz yapılan bir durummus.şimdi daha kötü olmuş.keşke fikir sunan değil fikri alınan taraf oldaymissin.bazen kızlar olsun da nasıl olursa olsun moduna giriyorsunuz.hayırlısı olsun

Konu sahibesi bakin ikinizin de sabir bir isi ve geliri yok, aileniz haydi dese neyle gecineceksiniz? Yeni mezunsuznu yani 22-23 yasindasiniz, yaslariniz cok genc, hayatlariniz oturmamis, sevgiliniz de belli ki hazir degil. Keske kendi aranizda evlenme isini iyice olcup tartip ondan sonra aileleri tanistirsaymissiniz. Bana oyle geldi ki, sevgiliniz evlenmeye hazir degil ama sizi kirmamak/kaybetmemek icin ailelerin tanismasini kabul etmis. Ondan sonra da siz kovalayan taraf duruma dusmussunuz, kotu olmus. Bilemedim yani.

4 senede ailesinin hic mi haberi yoktu?
Simdi mi akillarina gelmedi istemedikleri
Ve her seyden onemlisi ailem istemiyor benim de zamana ihtiyacim var lafini duyduktan sonra nasil hala bekleyebiliyorsunuz
istemiyorsaniz gule gule demek bu kadar mi zor
Ayrica bu aile tanistirma meraki nedir bu kadinlar kulubunde ben anlamis degilim
Dertsiz basiniza dert mi ariyorsunuz
Her sey tamam olduktan sonra tanistirilmaz mi aileler?
İşini eline alirsin evlilik teklifi gelir kabul edersin ailene soylersin tanismaya gelecekler dersin gelirler soz olur nisan nikah olur biter
Niye sakiz gibi uzatmak istersiniz ki

Evlenmeyi dusunmeyin hemen bence zaten. İs bulmaya odaklanın. İnanın evlilikten daha oncelikli bir adım olmali sizin için.
Hatta belki o yüzden aile soguk bakmıştır. Malum, bu devirde tek maasla hayat çok zor.

balık bastan kokar
ıs cıddıye bınınce bır anda gerı adım atmıs
kendı kararlarının ısteklerının arkasında durabılen bır adam degıl
ben senın yerınde olsam benım ıcın bu defter kapanırdı

neeeeey yas 22 mı
ya ısınıze gucunuze bakın bu yasta evlılık mı olur

balık bastan kokar
ıs cıddıye bınınce bır anda gerı adım atmıs
kendı kararlarının ısteklerının arkasında durabılen bır adam degıl
ben senın yerınde olsam benım ıcın bu defter kapanırdı

neeeeey yas 22 mı
ya ısınıze gucunuze bakın bu yasta evlılık mı olur
İşimize gücümüze bakıyoruz Zaten. İş arıyorum ve maalesef bulamıyorum iş var da sanki ben istemiyorum gibi. Kafamı sadece evliliğe takmadım yani bir sorunum vardı tecrübeli kişilerden fikir almak istedim.

Belki çok sert olacak ama bence erkek arkadaşından ayrıl. Çok gençsin ve evlilik için önünde çok zaman var. Kim bilir neler yaşayacaksın. Hayatla ilgili ne deneyimler kazanacaksın. Bence evlilik için erken ve görünüşe göre erkek arkadaşın da senin için doğru kişi değil.
Evlilik elbette doğru kişiyle olunca güzel bir yaşam biçimi. Ama erken ve yanlış kişi ile olunca hiç çekilmez.
Bence önüne bak. Eminim seni daha çok mutlu edecek birisi çıkar karşına.

4 senede ailesinin hic mi haberi yoktu?
Simdi mi akillarina gelmedi istemedikleri
Ve her seyden onemlisi ailem istemiyor benim de zamana ihtiyacim var lafini duyduktan sonra nasil hala bekleyebiliyorsunuz
istemiyorsaniz gule gule demek bu kadar mi zor
Ayrica bu aile tanistirma meraki nedir bu kadinlar kulubunde ben anlamis degilim
Dertsiz basiniza dert mi ariyorsunuz
Her sey tamam olduktan sonra tanistirilmaz mi aileler?
İşini eline alirsin evlilik teklifi gelir kabul edersin ailene soylersin tanismaya gelecekler dersin gelirler soz olur nisan nikah olur biter
Niye sakiz gibi uzatmak istersiniz ki
Diğer konularinda yazdığı konu sahibi bu fikri sunmuş sanirim erkek arkdaşı cok gönüllü olmadi bu olaya ama kırmakta istemedi. Sadece tanisma olur diye düşündü sanirim.
Benim alamadığım konu sahibinin ailesi nasil hemen evlenmeye sıcak bakiyor is durumu cok net değil , yaslar küçük

Back
X