Mecbur cektirecektiniz, yerinizde kim olsa öyle davranırdı bence. Ya düşmeden kaynaklı bi sorun olsaydı Allah korusun… yaşam boyu aldığımız radyasyonun haddi hesabı yok zaten. Zaten doktorlar gerek görmüş ki çekilmiş.Slmlar 8 aylık bebeğim yataktan düştü biraz gözlemledim bi kere normal kustu bazen kusuyordu ama düşme sonrası olunca hastaneye götürdüm doktorlarda risk almadığı İçin bt ve röntgen istedi direk ikilemde kalsam da çektim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakat şu anda da içim içimi yiyor bt çektim bebeğim fazla radyasyon aldı diye çok kötüyüm birilerinin olması gerekeni yaptığımı belirtmelerine ihtiyacım var..
Evet yani kustuğu İçin korktum çektirtmeseydim de yine içim içimi yiyecekti..iki ucu … deynekAynisini yasadim ben de cektirdim uzmeyim kendinizi. Baska bir yakinim da cektirdi ve kafada catlak varmış yani cektirmeden anlasilmaz sonucta
Doğru olanı yapmışsınız tabii ki. Çektirmeseydiniz Allah korusun bir komplikasyon olsaydı ya öyle düşünün. Geçmiş olsun.Slmlar 8 aylık bebeğim yataktan düştü biraz gözlemledim bi kere normal kustu bazen kusuyordu ama düşme sonrası olunca hastaneye götürdüm doktorlarda risk almadığı İçin bt ve röntgen istedi direk ikilemde kalsam da çektim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakat şu anda da içim içimi yiyor bt çektim bebeğim fazla radyasyon aldı diye çok kötüyüm birilerinin olması gerekeni yaptığımı belirtmelerine ihtiyacım var..
Röntgenden çok BT çekilmek zorunda olmak beni üzdü diğerlerine göre radyasyon oranı yüksek çünküBir daha röntgen çekilene kadar zaten o dozu vücudundan atmış olur.endiselenmeyin.
Son cümleniz biraz motive etti gerçekten sağolunÇektirmeseniz daha çok suçluluk duyacaktınız.
Keşke demek, küçükken altıma yapmasaydım demekle aynı şey (enerji eğitimi ders notlarından).
Bir şey yapmışsanız, o olması gerekendir, yaşamak zorunda olduğumuz şeydir.
Bu kadar dert edecek bir durum yok, üzülmeyin, evdeki cep telefonlarından bile daha fazla radyasyon alıyoruz, bt bir şey değil, geçmişler olsun, düşme kaynaklı daha kötü bir durum yaşansa ne olurdu allah korusunSlmlar 8 aylık bebeğim yataktan düştü biraz gözlemledim bi kere normal kustu bazen kusuyordu ama düşme sonrası olunca hastaneye götürdüm doktorlarda risk almadığı İçin bt ve röntgen istedi direk ikilemde kalsam da çektim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakat şu anda da içim içimi yiyor bt çektim bebeğim fazla radyasyon aldı diye çok kötüyüm birilerinin olması gerekeni yaptığımı belirtmelerine ihtiyacım var..
Benim bi arkadasimin cocugu dustu mesafe cok yuksek olmamasina ragmen beyin kanamasi gecirdi bt de gorundu iyiki cektirmissiniz o radyasyona gelinceye kadar daha nelerden zarar goruyoruz icinizi ferah tutunSlmlar 8 aylık bebeğim yataktan düştü biraz gözlemledim bi kere normal kustu bazen kusuyordu ama düşme sonrası olunca hastaneye götürdüm doktorlarda risk almadığı İçin bt ve röntgen istedi direk ikilemde kalsam da çektim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakat şu anda da içim içimi yiyor bt çektim bebeğim fazla radyasyon aldı diye çok kötüyüm birilerinin olması gerekeni yaptığımı belirtmelerine ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?