Pişmanlığım

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.098
6.848
108
Slmlar 8 aylık bebeğim yataktan düştü biraz gözlemledim bi kere normal kustu bazen kusuyordu ama düşme sonrası olunca hastaneye götürdüm doktorlarda risk almadığı İçin bt ve röntgen istedi direk ikilemde kalsam da çektim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakat şu anda da içim içimi yiyor bt çektim bebeğim fazla radyasyon aldı diye çok kötüyüm birilerinin olması gerekeni yaptığımı belirtmelerine ihtiyacım var..

Aynisini yasadim ben de cektirdim uzmeyim kendinizi. Baska bir yakinim da cektirdi ve kafada catlak varmış yani cektirmeden anlasilmaz sonucta

Slmlar 8 aylık bebeğim yataktan düştü biraz gözlemledim bi kere normal kustu bazen kusuyordu ama düşme sonrası olunca hastaneye götürdüm doktorlarda risk almadığı İçin bt ve röntgen istedi direk ikilemde kalsam da çektim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakat şu anda da içim içimi yiyor bt çektim bebeğim fazla radyasyon aldı diye çok kötüyüm birilerinin olması gerekeni yaptığımı belirtmelerine ihtiyacım var..
Mecbur cektirecektiniz, yerinizde kim olsa öyle davranırdı bence. Ya düşmeden kaynaklı bi sorun olsaydı Allah korusun… yaşam boyu aldığımız radyasyonun haddi hesabı yok zaten. Zaten doktorlar gerek görmüş ki çekilmiş.

Çocuk düşe kalka büyür derler geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, çektirmeseniz ve gözünüzden kaçan bir şey olsaydı çok daha kötü vicdan azabı duyardınız. Geçsin gitsin inşallah.

Aynisini yasadim ben de cektirdim uzmeyim kendinizi. Baska bir yakinim da cektirdi ve kafada catlak varmış yani cektirmeden anlasilmaz sonucta
Evet yani kustuğu İçin korktum çektirtmeseydim de yine içim içimi yiyecekti..iki ucu … deynek

Yapmaniz gerekeni yapmissiniz.kotu bisey de cikmamis iciniz rahat olsun.

radyasyonu sadece ordan almıyor modem bilgisayar telefon fön makinası gibi şeylerden de alıyor yani sağlık için hastanede yaptırmanız gereken işlem için üzülmeyin keyfi olarak radyasyona bırakmamak gerek önemli olan o

Doğru olanı yapmışsınız tabii ki. Çektirmeseydiniz Allah korusun bir komplikasyon olsaydı ya öyle düşünün. Geçmiş olsun.

Doktor çektirtmiş sonuçta. Zaten hayat boyu o kadar radyasyona maruz kalacak ki tümüyle korumanız imkansız

Çektirmeseniz daha çok suçluluk duyacaktınız.

Keşke demek, küçükken altıma yapmasaydım demekle aynı şey (enerji eğitimi ders notlarından).

Bir şey yapmışsanız, o olması gerekendir, yaşamak zorunda olduğumuz şeydir.

Bir daha röntgen çekilene kadar zaten o dozu vücudundan atmış olur.endiselenmeyin.

Çektirmeseniz daha çok suçluluk duyacaktınız.

Keşke demek, küçükken altıma yapmasaydım demekle aynı şey (enerji eğitimi ders notlarından).

Bir şey yapmışsanız, o olması gerekendir, yaşamak zorunda olduğumuz şeydir.
Son cümleniz biraz motive etti gerçekten sağolun

Bu kadar dert edecek bir durum yok, üzülmeyin, evdeki cep telefonlarından bile daha fazla radyasyon alıyoruz, bt bir şey değil, geçmişler olsun, düşme kaynaklı daha kötü bir durum yaşansa ne olurdu allah korusun

Benim bi arkadasimin cocugu dustu mesafe cok yuksek olmamasina ragmen beyin kanamasi gecirdi bt de gorundu iyiki cektirmissiniz o radyasyona gelinceye kadar daha nelerden zarar goruyoruz icinizi ferah tutun

Zararlı olsa,risk grubuna girse zaten doktor istemez öyle değil mi ?
Geçmiş olsun..
Sağlıkla büyütün.

Back
X