Bu aile kesinlikle aşiret diyorum,bir girdinmi bir daha çıkılması zor olur niye mi..
Çok yakın bir akrabımızın torununun başına geldi,üniversite okuyordu tanıştıklarında..Oğlan aklını çelip alıp götürdü kızı,kızı ben tanımam çok küçüktü gördüğümde..Aile isyanlara girmi tabi okumuş anne baba bunlarda..Neyse evlendiler kızımız gitti uzaklara,bir süre kafana dank etmeye başlamış,yapamamış içlerinde..Babaannesi kzıın yanına ziyarete gidiyor kaçırmak amaçlı,çarşıya çıkıyorlar güya gezmek için,kaçacaklar ya ..O anda arabalar önünü kesiyor nereye gidiyorsunuz diye,adamların ellerinde kocaman tüfeklerle bunları arabaya bindirip eve geri getirmişler..Yani kaçamadan yakalandılar,hala orada yaşıyor,son durumu nedir hiç bilmiyorum bile..
Allah hayatta doğru ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Gerçekten büyük konuşmamak gerekiyor, aynı durumda kim kalsa aynı korkuyu yaşar ve cesaret edemez. Haberlerde bir sürü şey duyuyoruz. Bu gibi durumlarda uzaklaştırma bile alınsa gözünü karartan adam herşeyi yapar. Devletimizinde bu konuda caydırıcı önlemler aldığını düşünmüyorum. Bu durumda susup oturda demiyorum tabiki ama kaçsanda elbet bulunursun istediğin kadar adını değiştir gelip akrabalarından bile sorup ulaşır sana. Planlarını gizlice yap ve çok dikkatli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?