pismanliklariniz

Bir an bile olsa, mantığımı geri plana attığım bütün durumlarda hata yapmışım.
Ama keşke demiyorum, tecrübe oldu.
Kızlar hayattaki pismanliklariniz neler ?
Bir an bile olsa, mantığımı geri plana attığım bütün durumlarda hata yapmışım.
Ama keşke demiyorum, tecrübe oldu.

Gelirken ekmek almayı unuttuğuma pişmanım. Şimdi karnım zil çalıyor, sade peynir de doyurmuyor.

Bu kadar cok kitabı niye aldım bilmiyorum, yarısından biraz fazlasını anca bitirmisim. Yazık verdigim paraya... : ( Duruyor öyle gariplerim.

Evliligimin başında çok hata yaptım acemice davrandım insan 30 yaşındada evlense evlilik konusunda cahil oluyormuş insan iliskilerinde çok iyi olan anlaşamayacağım kimse yok diyen ben bencillik ve kıskançlığa yenildim benim pişmanlığımda bu

Eşim bunu okusa çok kızar çünkü ona göre pişman olmak çok saçma o herşeye yaşanmış tecrübe olarak bakıyor ve hayatında keşkelere yer yok. Ama benim var işk evliliğim için pişmanım, o evlilikten boşandığımda aile yanına döndüğüm için ve birikim yapmadığım için pişmanım.

Bir kisiyi ismi lazim degil cok sevmem guvenmem insan yerine koymam.ustelik bunu birden fazla kisi icin yapmam.ama hicbirine ilki kadar deger vermedim.su kafami nereye vursam az.cok pismanim..

Bana göre yaşanmış her sey bir deneyimdir. Yanlışı yapa yapa doğruyu buluruz.
Pismanliklarim vardir tabi ama Allah affetsin...

Pişmanlıkları konuşmak sana bir şey katmaz.
Amaç ne olacak ki?

ne kadar yaşayacagımız belli olmayan bu fani dünya için sürekli çalışmaktan ve dünyaya değer vermek, sonsuz yaşam olan öbür aleme çalışmamak bunu bildiğim halde nefsime yenildiğime hala daha harekete geçmediğim için çok pişmanım Allahım sonsuz merhametin ve rahmetine sıgınıyorum...

hayatımda pısmanlıgım olmadı cok sukur.. yapılmaması gereken seylerdende pişman olmak yerıne ders cıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…