pismanlikmi yoksa tuzakmi

Ben hamileyken aldattigi ortaya cikti.Konusmaya cok ugrastim,cok yalvardim.Surekli bahanelerle evden gidiyordu.Tabiki sevgilisine.
Benim kimsen yok burda.Dogum icin hastaneye yaticam ,ama o toplanmis gidiyor ,evde 4 yasinda kizim var ya kim bakicak.Ablalarida okulda.
Ya bunlar aklima gelince ona beddua ediyorum hep ,canimi cok yakti.Ona yalvardim evden gitme cocuk tek basina kalicak kendine gel diye.
O zaman bunlari yasarken nasil canim yandiysa onunda cani yansin insallah.
Hepsi geride kaldi ama biraktigi yarayla
Simdi o haber gonderiyor konusalim diye.Ama ben zamaninda konusmak isteeyince konusucak birseyyok diyordu.
Tabi simdi malinin derdine dustu.Mali giderse iyi biliyorki sevgilusi birakicak kendini.Iyi biliyorki oyle kadinlar parali erkeklzri sever.

Yanılmıyorsam tekrar barışırsanız ya da görüştüğünüzde samimi bir fotoğraf alabilirse zinadan dolayı açılan dava düşüyormuş. Siz o olayı affetmiş oluyorsunuz sadece Boşanma Davası geçerli oluyor. Tazminat vs alamazsınız. O kadın ortalık malıysa bunları iyi biliyordur. Sakın ha kanmayın, asla görüşmeyin araya girmeye çalışanlara da fırsat vermeyin. Neden onca emeğiniz bir o.... ile çocuğunu dahi tanımayan pisliğe gitsin?

sagol canim ya bunu bir kez daha duymak iyi oldu.
Evet illa yuzyuze gorusmek istemesi ,bunda israr etmesi anormal geliyor bana
Oysa ben onca ugrasmistim konusmak icin ,onun asla pisman degil de davada kendi lehine kullanmak icin benle irtibata gectigini dusunuyorum artik.Bir kac ay oncede beni tel de aradi defalarca ama hep inkar etti herseyi.Ve simdi yuzume dogrulari soyleyecegini sanmiyorum.Zaten soylese neolucak.
Ve dedigin gibi o kadin kanunlari iyi biliyor tabiki ,benim adaminda ona siginmasi normal tabi
Tekrar israr ederse yine savciliga bildiricem,daha once yaptim ,yine yaparim
Artik oyunlarina gelmiycem

Aman bacim aman sakin sakin oyuna gelmeyin ayni sizinkisi gibi bi durumu arkadasim yasadi okadar dedik yalan soyluyo bak oyun oynuyo sana diye inanmadi.yok cik pisman olmus beni seviyomus doncem dedi ve oyle seyler yaptiki kadina kadin rezillik icinde kaldi.sakin sakin tuzaga dusmeyin

Allah ikisininde cezasini versin..kesinlikle pişman deǧil tuzaklarindan bi tanesi..ama ilerde öyle bir pisman olacak bi basina kalacakki işte o zaman perperişan olcak.kurmus oldugun düzeni onca emegini en başa alma..Allah yardim etcek öyle dûze çikcaksinki insallah.
buna sen bile inanamayacaksin..

Kesinlkle oyun.
Hem diyelim hadi gercekten barismak istiyor.
Eskisi gibi olabilicekmisinz?
Barisirsan pisman olursun. Ne guzel bazi kararlar almissin kendine bi yol cizmissin. Simdi o yoldan donup cocuklarinida perisan etme.

kendi karısı varken başka karılara bakan erkeklerinde, evli olduğunu bile bile birlikte olan kadınlarında Allah cezalarını versin
tebrik ediyorum sizi çok kararlı ve istikrarlısınız. inanmayın o körolasıcalara

Sagolun kizlar hepinizdende Allah razi olsun
Inanin abartmiyorum valla bdv benim gozumu acti.
Yoksa ben simdi kocam pisman olmus evine donuyor diye ,etrafimdaki insanlarinda israriyla coktan eve almistim onu
buraya yazinca muthis bir beyin firtnasi var olaya objektif bakip cok guzel yorumlar ypiliyor.Gormedigimi goruyorum boylelikle,akil edemediklerimi sizler yaziyorsunuz.Burayi okuyup ayni seyleri yasayanlardan ders cikariyorum kendime
Insallah onlar kendi tuzaklarina dusecekler

sagol canim cezasini bulur insallah o ve onun gibiler

yazdiklarinizla icim daha bir rahatladi tesekkur ederim
Guzel dileklerinize amin diyorum .Insallah perisan olucak,kaybeden o olucak

sagol canim uyarin icin .Benim cevremdede keske sizin gibi arkadaslarim olsa .Ama benim cevremdekiler sanki kocasiz hayat olmazmis gibi anca baris diye baski yaparlar.Koca olsun camurdan olsun misali.
Kocami en iyi ben tanirim ,simdi daha iyi anliyorum her sey oyun hepsi mal icin
Cunki kaybedecegini anladi .Ama bilmiyorki karisi da eski karisi degil artik onun yalanlarina inanmiycak.

Sana bir sey daha soylemek istiyorum. Avukatim bana telefonumu ona engellememi soylelisti ola ki kendine yenik dusersen diye. Benim her seyim facebook hesabim whatsapp telefon... hersey ona engelli. O arasa da telefonum calmiyor ama ona caliyor da acmiyorum gozukuyor. Sen de oyle yap. Telefonundan engelle onu.

Seviyorsanız ve inaniyorsaniz samimiyetine ki haklarını kaybetmeyecek şekilde garanti altına alarak (avukatina danisabilirsin bir sözleşme hazırlar mal mülk için senin olduğuna dair)tekrar biraraya gelebilirsiniz ...senin hissettiklerine bağlı senin hayatın senin kararin
eskisi gibi olur mu muhabbetiniz o meçhul. ..​

Canim zaten bana her sekilde ulasmasi yasak
Tel ile vede yuzyuze hatta benim oturdugum sokaga girmesi yasak,evime herseye yasak konuldu
Ama o beni surekli ya haber gonderdi ya kendi aradi
Senin dedigin gibi kendime yenik dustum ve actim teli ne diycek diye ,baktim hic degisen birsey yok hala ayni yalanlar
Ustelik te yalanlarina inanmadigim icin bana kufredip hakaret etmeye basladi .Bir kac defa yine ayni seyi tekrarladi ,aramaya devam ediyor .Bende savciliga bildirdim .Kendisini cagirip bir daha olursa iceri tikariz demisler ya simdi korkudan kendi aramiyor haber gonderiyor .Yalvar yakar illa bir kez yuzyuze gorusmek istiyor.Araya kimleri koymuyorki
Yok gorusmuycem ,bana yasattigini yasasin .Kendisinin bir daha aramasi zaten bingo olur direk sikayete giderim

Insan bazan sevsede ayrilmak zorunda kalir.Ben onu artik oldu kabul ettim topraga gomdum
Onca yalan ,dolan,arkamdan is cevirmelr,yalan yeminler,beni oyle sirtimdan vurduki
Yok bundan sonra imkansiz ,sevgimden askimdan olsemde yok bitti daha fazla gururumu ona ezdirmiycem.

Davanizi muhakkak kazanicaksiniz eski esiniz sizinle hala evliyken baska bir kadinla iliski yasamis ve siz bu dellileri muhtemelen mahkemeye sundunuz sakin kararinizdan vazgecmeyin eger barisirsaniz butun haklarinizi kaybedersiniz bu kezde pisman olursunuz hatta o ucuncu sahizada tazminat acma hakkin var aldattigi yetmiyormus gibi birde o kadinla sizi oynatiyor ! Bu benim basimada geldi su an bosanma asamasinda oldugum eski sahiz kizla bir olup beni bu donemde kiskirtmak istediler kiskandirmaya calistilar yapmadiklarini birakmadilar bana laf atmalar alenen fotolar paylasmalar vsvs kizida bir gorsen bildigin .... Neyse agzimi bozmak istemiyorum baktilar seviyelerine dusmuyorum kiz kayiplara karisti. Bende tuttum bu fotolari bi guzel delil olarak sundum hakimde bu salagi durusmada koseye kistirdi ve itiraf ettirdi durusmada simdi ben o kizada bi guzel tazminati dayasam haksizmiyim ? avukatim acalim dedi ama karar veremedim cehennemin dibine kdr yollari var kendi kazdiklari kuyuya kendileri dustuler cokta iyi oldu

Ben olsam dava acardim cunku sadece kendim icin degil, dersini alsin bir daha yapmasin, baskasinin da canini yakmasin...

Ben olsam dava acardim cunku sadece kendim icin degil, dersini alsin bir daha yapmasin, baskasinin da canini yakmasin...
Bende diyorum acaba o edepsiz kizada dava acsammi diye ama kayip ortada yok artik iliskileride bitmis galiba eski esimle yaptigi herseyi alenen paylasirdi su an surdayiz su an burdayiz vsvs elimde kapi gibi delillerim var avukatim acabilirz dedi acaba durusmadan once kararimi verip acmasini rica etsemmi. Konu sahibi arkadasim kusura bakma konuna daldim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…