- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Bunu not alicam .Gun gelir yuzyuze gorusunce diycem .
Sonanda yorumun icin tesekkur ediyorum.
Bende her buraya acilan aldatma ve bosanma konularinda kendimden birsey buluyorum.Senin yasadiklarini biliyorum okumustum mesajlarindan.
Bunlari yasayan biri olarak senin mesajin bana cok iyi geldi inan.
Son iki gundur esim yine haber gonderiyor illa yuzyuze goruselim diye ki bana yaklasma yasagi var.Son bir kez konusalim diye,hatasini anlzmis ,ozur dilicekmis ,bla blaaa
Hala sevgilisiylen beraberken neyin pismanligi
Inan burdaki kizlar gozumu acti ,ben safca onun her yalanina inaniyordum .Butun erkeklerin beyni ayniymis bunu bende anladim hep ayni yalanlar,kelimeler bile ayni
sagol canim ya bunu bir kez daha duymak iyi oldu.Yanılmıyorsam tekrar barışırsanız ya da görüştüğünüzde samimi bir fotoğraf alabilirse zinadan dolayı açılan dava düşüyormuş. Siz o olayı affetmiş oluyorsunuz sadece Boşanma Davası geçerli oluyor. Tazminat vs alamazsınız. O kadın ortalık malıysa bunları iyi biliyordur. Sakın ha kanmayın, asla görüşmeyin araya girmeye çalışanlara da fırsat vermeyin. Neden onca emeğiniz bir o.... ile çocuğunu dahi tanımayan pisliğe gitsin?
Tekrar israr ederse yine savciliga bildiricem,daha once yaptim ,yine yaparim
Artik oyunlarina gelmiycem
sagol canim cezasini bulur insallah o ve onun gibilerkendi karısı varken başka karılara bakan erkeklerinde, evli olduğunu bile bile birlikte olan kadınlarında Allah cezalarını versin
tebrik ediyorum sizi çok kararlı ve istikrarlısınız. inanmayın o körolasıcalara
yazdiklarinizla icim daha bir rahatladi tesekkur ederimAllah ikisininde cezasini versin..kesinlikle pişman deǧil tuzaklarindan bi tanesi..ama ilerde öyle bir pisman olacak bi basina kalacakki işte o zaman perperişan olcak.kurmus oldugun düzeni onca emegini en başa alma..Allah yardim etcek öyle dûze çikcaksinki insallah.
buna sen bile inanamayacaksin..
sagol canim uyarin icin .Benim cevremdede keske sizin gibi arkadaslarim olsa .Ama benim cevremdekiler sanki kocasiz hayat olmazmis gibi anca baris diye baski yaparlar.Koca olsun camurdan olsun misali.Aman bacim aman sakin sakin oyuna gelmeyin ayni sizinkisi gibi bi durumu arkadasim yasadi okadar dedik yalan soyluyo bak oyun oynuyo sana diye inanmadi.yok cik pisman olmus beni seviyomus doncem dedi ve oyle seyler yaptiki kadina kadin rezillik icinde kaldi.sakin sakin tuzaga dusmeyin
Canim zaten bana her sekilde ulasmasi yasakSana bir sey daha soylemek istiyorum. Avukatim bana telefonumu ona engellememi soylelisti ola ki kendine yenik dusersen diye. Benim her seyim facebook hesabim whatsapp telefon... hersey ona engelli. O arasa da telefonum calmiyor ama ona caliyor da acmiyorum gozukuyor. Sen de oyle yap. Telefonundan engelle onu.
Insan bazan sevsede ayrilmak zorunda kalir.Ben onu artik oldu kabul ettim topraga gomdumSeviyorsanız ve inaniyorsaniz samimiyetine ki haklarını kaybetmeyecek şekilde garanti altına alarak (avukatina danisabilirsin bir sözleşme hazırlar mal mülk için senin olduğuna dair)tekrar biraraya gelebilirsiniz ...senin hissettiklerine bağlı senin hayatın senin kararin
eskisi gibi olur mu muhabbetiniz o meçhul. ..
Davanizi muhakkak kazanicaksiniz eski esiniz sizinle hala evliyken baska bir kadinla iliski yasamis ve siz bu dellileri muhtemelen mahkemeye sundunuz sakin kararinizdan vazgecmeyin eger barisirsaniz butun haklarinizi kaybedersiniz bu kezde pisman olursunuz hatta o ucuncu sahizada tazminat acma hakkin var aldattigi yetmiyormus gibi birde o kadinla sizi oynatiyor ! Bu benim basimada geldi su an bosanma asamasinda oldugum eski sahiz kizla bir olup beni bu donemde kiskirtmak istediler kiskandirmaya calistilar yapmadiklarini birakmadilar bana laf atmalar alenen fotolar paylasmalar vsvs kizida bir gorsen bildigin .... Neyse agzimi bozmak istemiyorum baktilar seviyelerine dusmuyorum kiz kayiplara karisti. Bende tuttum bu fotolari bi guzel delil olarak sundum hakimde bu salagi durusmada koseye kistirdi ve itiraf ettirdi durusmada simdi ben o kizada bi guzel tazminati dayasam haksizmiyim ? avukatim acalim dedi ama karar veremedim cehennemin dibine kdr yollari var kendi kazdiklari kuyuya kendileri dustulercokta iyi oldu
Bende diyorum acaba o edepsiz kizada dava acsammi diye ama kayip ortada yok artik iliskileride bitmis galiba eski esimle yaptigi herseyi alenen paylasirdi su an surdayiz su an burdayiz vsvs elimde kapi gibi delillerim var avukatim acabilirz dedi acaba durusmadan once kararimi verip acmasini rica etsemmi. Konu sahibi arkadasim kusura bakma konuna daldim resmenBen olsam dava acardim cunku sadece kendim icin degil, dersini alsin bir daha yapmasin, baskasinin da canini yakmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?