pismanlikmi yoksa tuzakmi

Insallah canim insallah kazanicam davayi
Sadece aldatma degil zaten aldattigi delillerle belli
Siddet ,alkol hepsi kayitlarda mevcut
Ortak mal varligimizi beni once kandirmaya calisti olmadi koseye skistirarak ,sonrada siddetle o kadina satmam icin zorladi.tabiki yari fiyatindan daha dusuk bir fiyata .Ben cok sukur o zor donemde mecbur kaldigim halde direndim imzalamadim.Simdi ipi avukatim aldi ve davayi acti .Ben o donem bir ameliyat gecirmistim ve bebegim kucuktu ,benim zor durumumdan faydalanmaya calisti.
Sen de esinin seni aldattigi o kiza da dava acsaydin keske.Ben avukatima sordum o kadinada dava acalim diye ama bana merak etme zaten kocana acilinca oda payini alir dedi.Cunki o kadin kocamla bir olup onca karanlik isler cevirmisler.Illa ucu onada dokunucak ,bende zaten gerekli yerlere sikayet mektuplarimi gonderdim (savcilik,vergi dairesi)
birazda onlar ugrassin

pişman olsaydı azıcık dahi kendi çıkardı karşına... inanma seni kandımasına izin vere...
çünkü sana haber getirenler yumuşadığını gözlemleyip söylerlerse, yüzsüzlük yapıp gelebilir kandırır sonra kaldığı yerden devam eder olan sana olur....
Sakın inanma kanma...

Yok canim paylastigin iyi oldu bende faydalaniyorum emin ol bilmediklerimi ogreniyorum boylelikle
Bence o kizada ac davayi ,gorsun gununu,birazda onlar uzulsun ,onlarin cani yansin degilmi
Yanlarina birakma elinde imkanin varken

Yok canim paylastigin iyi oldu bende faydalaniyorum emin ol bilmediklerimi ogreniyorum boylelikle
Bence o kizada ac davayi ,gorsun gununu,birazda onlar uzulsun ,onlarin cani yansin degilmi
Yanlarina birakma elinde imkanin varken
Imkanlarim var guclu oldugumuda biliyorum canimi cok yaktilar edepsizler avukatima belirteyim durusmadan evvel sahitlerimde var delillerimde var ayri bi dava olucak tabikide birde bu kiz 17 yasindaydi dusunun artik eski esim ise 30 subyancinin teki kizin evli oldugunu bile bile onunla iliski yasadigina eminim yoksa benimle ugrasmazlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…