PİŞMİŞ KIYMA NEDEN KÖTÜ KOKAR?

ACIBADEMSEKERI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
612
718
73
Selam hamarat hanımlar,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi, kıymayı düzgün muhafaza ve çözdürmeme rağmen bazen yemeklerde kokuyor.iğreniyoruz yiyemiyoruz.Bunun sebebi sizce ne olabilir?Ne yapmam lazım?
Püf noktaları var mı bu işin?

iyice kavurmuyorsundur belki cnm çiğ kalıyor olablr. önce kıymayı atıp yağla kavuruyorum ben suyunu çekip pişene kdr sonra soğanı atıyorum

Zaten işin garibi her zaman bu sorunu yaşamıyorum.Sürekli aynı yerden alıyorum.Eşim kıymalı yemeklerden tiksindi artık..Bu gidişle evde yemek yemiycek artık..

Zaten işin garibi her zaman bu sorunu yaşamıyorum.Sürekli aynı yerden alıyorum.Eşim kıymalı yemeklerden tiksindi artık..Bu gidişle evde yemek yemiycek artık..
Bende bir keresinde kıymayı kavururken kokusundan tiksindim , eşime koklattım sorun yok diyordu ama benim onu yemem mümkün değildi . Ne gibi koktuğunu da yazmak istemiyorum . Ben yemem , çocuklara yedirmem diyince eşim at o zaman bende yemem demişti . Bir daha da o yerden almadım .
Bence kıyma ile alakalı , ki ben az pişmiş kıymanın tadına bakarken yerim .

Bencede aldığı yer ile alakali büyük ihtimalle kıyma bozuktu diye düşünüyorum sonuçta eti az pişmiş yiyenler var Koksa oda kokar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…