Pitbul

Yok artık ya. Sen daha canavarsın bana göre bunu söylediğin için
Haddini bil

Bilgim olmadan konuşmıyotum zaten gördüklerime dayanarak konuşuyorum bu benim fikrim herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda mı!!!!
sana o kadar çok şey söylemek isterdim ki...
Hı hı

o zaman öldürelim bunu mu istiyorsun. Valla seni de hayvan severler dernegine sikayet etmek lazim o zaman
Ben öyle birşey söylemedim
Bu kadar saygısızlık olmaz ya fikrimizi söyleyemeyecekmiyiz burda
Kaç tane insanı yaraladılar
Canavar kelimesini kullandım diye mi hayvan sevginiz depreşti

sizi çok iyi anlıyorum hayvanseverim hatta ben hayvanseverde değil canlı severim her canlının değeri olduğuna inanırım.burda da suçlu o köpek değil onu yetiştirip satanlar ve gerçekten o köpek birine zarar verebilir bu sefer olmaması başka zaman olmayacağını ya da başka birine olmayacağını göstermez. siz peşini bırakmayın bu işin çünkü o köpek birine zarar vermek istediği için saldırmaz adı üstünde köpek bu iç güdüleri ile hareket ediyor ve bahsettiğiniz gibi kötü eğitiliyorsa ben hem köpek için çok üzüldüm hem de allah korusun o köpek birine zarar verirse onum için de çok üzülürüm.umarım halledersiniz en kısa zamanda.

ben sizi anlıyorum komşunuzdan çekiniyorsunuz başıma bela olur diye.
Ben size çok güzel bir Öneri sundum özelden açık adresinizi ve köpegin fotoğrafını yollayın ilgili platformlar ile bağlantıya geçelim köpegi alalım o şahsa ceza da kesilsin siz ve evladınız da güvende yaşayın

Allah aşkına açın bi Google den bakın pitbul yüzünden parçalanan çocuklara

Çok iyi fikir canım allah razı olsun

Buraya yazarım canım haber veririm.

allah aşkına gidin şikayet edin allah rızası için.. Bakın size kızanları zaten hiç anlamadım sanki golden köpekten bahsediyoruz bu köpek türüyle ilgili binlerce haber var internette 9 yaşındaki çocuğu parçalayıp öldürmüş bu mu Pitbullun çocuk sevgisi? gözü dönünce ölümüne saldırganlaşan bi canlıdan bahsediyoruz önüne geleni parçalayan. zincir takıyolar gözü dönünce zinciri bile koparıyo ki komşunuz serbest bırakıyolarmış. pitbul dehşeti diye bi internete girin. Sunucu öykü Serter e de pitbul saldırmıştı

Çok iyi fikir canım allah razı olsun
Bimer den de şikayet etseniz tc kimlik numaranızı vermek zorundasınız bir düşman sahibi olmak kimse istemez, bir canın öldürülmesini de. O köpek o şahısların elinde olduğu müddetçe daha da vahşileşecek başka birine saldıracak

O zaman anlarlar kimin şikayet ettiğini

sürekli pitbul biyerimi koparcak mı diye stresle mi yaşicaksınız sizi eleştirenleri anlamıyorum

9 yaşındaki çocuğu parçalayıp öldüren. sahibini parçalayıp yiyen bi canlıdan bahsediyoruz ne diyelim süs köpeği mi diyelim

sürekli pitbul biyerimi koparcak mı diye stresle mi yaşicaksınız sizi eleştirenleri anlamıyorum
Başlarına gelmemiş arkadaşların ondan oluyor. Gelmesin de zaten istemem ben burda sefer kendimi düşünmüyorum bu sokakta 10 dan fazla çocuk oynuyor. Birine birşey olsa kendimi sorumlu tutarım birşey yapmadım diye ama arayıp söylemek istedim dilekçe dediler dilekçede isim herşey oluyor belalı tipler gece tek kalıyorum ve korkarım yani ne yapacağımı bilmiyorum

Bilmiyorum haddimi, bildirsene. Sen önce kendi yazdığına bak yok canavarmış bilmem ne. Niye bu kadar insan laf söylüyor sana? Algılama yeteneğin varsa otur bir düşün

Benim varda senn bir sorunun olduğu kesin

Hadi ya. Yazım tarzından belli oluyor zaten bir problemin olduğu senin. Korkabilirsin hatta sevmeyebilirsin ama kalkıpta canavar diyemezsin anladın mı? Benim gözümde sokakta hayvanları tekmeleyenler falan en ufak farkın yok. Daha da muhattap almıyorum seni çünkü seviye belli.

Burada saldirgan bir köpek söz konusu. Cinsi bile önemli değil artık.
Saldirgan kopek cocugun ustune kosarken bile duyar kasan dolu.
Sanki gerçek bir hayvansever değilde duyar kasmasını yarıştırıyor. He taaam he en birinci hayvansever sensin! Sizinde colugunuzun cocugunuzun ustune saldirgan yetistirilmis kopek koşsa ilk siz kopege saldırırsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…