- 23 Ağustos 2012
- 51.400
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.349
- 898
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Yahu kadın üstüne koşan köpeği çekip vurmamis ki. Eğilip cocugunun ustune abanmis bir şey olcaksa bana olsun diye. Ne caniligi kaldı ne hayvan sevmezligi. Ne alaka? Size mı soracak çocuğunu korurken. Hayret bir şey.
Kızlar karşı komşumuz bahçesinde pitbul köpek besleyip satıyor. Rahatsız olduğumuzu belirttik ve bi tanesini sattılar diğerini de satacaklarını söylediler ama nerde bir aydır duruyor. Gerçi satsalar bile bi süre sonra tekrar alıyorlar. Bugün başıma gelen olayı anlatayım. Kızımla dışarda yürüyordum sabah pitbul köpeği besleyen adamın oğlu var 12-13 yaşlarında bunu zincirinden bırakmış köpek kızımla üzerimize koştu o kadar korktum ki kızımın üzerine kapanıp oturdum olduğum yere. Bunu sürekli yapıyorlar gece serbest bırakıyorlar kapıya çıkmaya korkuyoruz. Bugün yetkili bütün mercileri aradım. Polis, zabıta, çevre Bakanlığı, hayvan barınağı hiç biri yardımcı olmadı. Bu devlet birine birşey olmadan kılını kıpırdatmaz mı. Ya kızımla bugün benim üzerime saldırsaydı o köpeğin çenesi 40 ton basıyor. Üretilmesi satılması beslenmesi yasak olan bir köpek niye kimse dikkate almıyor. O kadar sinirliyim ki ne yapabilirim kızlar bi fikir verin.
Ben bile üstüme koşan pitbullu sevememPitbul yasak ırk. Hele ne kadar uysal olursa olsun bu ırkların ağızlıksız gezdirilmesi de yasak. Mahalle sakinleri olarak toplu imza verip önce muhtarlığa, ardından belediyenin ilgili birimine şikayet edin.
Hepimiz hayvan severiz, ancak ne olduğu belirsiz birkaç tipin elinde yetişen hayvanın huyunu tespit için saldırıya açık kalmanın da bir manası yok. Eşim dogo argentino besledi uzun bir süre ki bu köpekler doğru insan elinde yetiştirildiğinde bebek bakıcılığı bile yapabilen, uysal aile köpekleri. Ama uysal diye ağızlıksız gezdirmezdik. Çünkü insanları tedirgin etmenin bir manası yok, ne bizi bilirler ne de köpeğimizi.
Kaldı ki üzerine doğru koşan yabancı bir pitbul görse, sevmek icin elini uzatabilecek tek bir Allahin kulu olduğuna inanmıyorum.
Hayır yani öyle bir yükleniyorlarki sanırsın tasmalı sakin bir köpek sahibiyle yanlarına gelmiş.Aynen
Pitbul üstüne koşan anne yavrusunu korur ya ne yapsaymış???
Burdaki bazı yorumlar beynimi parçalıyor
İnsanlar iyice saçmalamış hayvanseverlik adına
Ben de hayvanseverim ama konu sahibesi korkuyor ve haklı
Komşu adam yasaları da çiğniyor
Kadın yasa çiğneniyor polisin umru değil yazmış insanlar garip yorumlar yapmış
Ben bile üstüme koşan pitbullu sevemem
Ben ki kedi köpek delisiyim
Doğasında saldırganlık olan bir hayvanı ne kadar eğitirseniz eğitin onun tehlikeli olduğu gerçeğini değiştirmez. Kaplan besleyip salalım o zaman sokaklara. Bunun hayvanseverlikle falan alakası yok
Islerine gelince ilgileniyorlar galiba. benim evimdeki kuşum icin geldiler. Ve beslemek yasalken.Zabıta biz birşey yapamıyoruz sahipli köpeğe diyor.
kadının bi de çocuğu var gece evde yanlızım diyo mahalledeki çocuklar için de endişeleniyorum diyo. İnsan parçalayan bi canlı canavar dediler diye de kızıyo larBende çok korkuyorum.Cok geçmiş olsun canım.Inşallah biran evvel kurtulursunuz.Tasmasını çıkarmış olmaları korkunç birşey.Şeytan diyo at zehiri gebert.Sonrada hain olunuyo.Normal bir hayvan değilki bu.Seni böyle korku içinde yaşatmaya ne hakları var.Ya saldırsaydı bugün,napacaktın.Insallah en kısa zamanda bir çözüm bulursun canım.
zincirle gezdiriyolar ama sinirlenince zincir de kopuyo. bunu konu sahibi de söylüyo. ki ben kediye köpeğe su yemek veren biriyim sanki hayvan düşmanlığı yapıyoruzpitpul en sevmedigim.hayvan turu...cunku yapisi saldirgan sinirli..hic egitim verilmese bile sinirli ofkeli bence..zinciriyle gezdirilen.bir.pitpul gorsem azrail gormus3 donuyorum hayvanseverler kizmis canavar nasil.derler bilmem ne diye ama tasmasi olmayan ofkelu bir pipul tarafindan kovalansalar birde zarar gorseler emi. olun en ust makamlara ulasmaya calisanlar ilk onlar olurlar bunu nasil bilincsiz beslerler diye...oyuzdem bi gecin simdi siz pitpulu savunmayi..bos konusmayin once..bizde seviyoz hayvani da bilincsiz yetistirilen tasmasi salinmis bir pitpulu degil tabiki..cok sinirlendim konu sahibi allah yardjmcin.olsun haberlere bile basvurabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?