Pitbul

Bu eğer banaysa fark ettiyseniz ben üst mesajımda "sevmeyebilirsin, korkabilirsin" gibi kelimeler kullandım. Benim derdim sevmemesi değil açıkçası ben sahipleri tarafından vahşileştirilen bir yavruya direkt olarak "canavar" diyebilen birinden korkarım. Eğer bu kelimeyi sahibine deseydi onu alkışlardım çünkü asıl canavar köpek değil sahibi. Asla en hayvansever benim gibi bir çabam olmadı. birçok canlı büyütmüş ve onlarla yaşayan bir insanım o yüzden bazı şeyleri kabul edemiyorum. Bu arada daha önce sokak ortasında bana da köpek saldırdı yani o duyguları da biliyorum.

sizin mesajlarinizi gormedim. Cocugun bilincaltini hayvansever olmayacagini falan yazanlari gordum. Pes diyorum. Annesinin ustune kapanmasi Tamamen ic guduyle yapilmis bir sey.
Siz bir süs köpeğini bile saldirgan yetistirebilirsiniz. İs sahibinde bitiyor. Sahibi canavar, kopek degil. Ama eger o kopek saldirgansa, canavara donusebiliyor altini ciziyorum SAHİBİ YUZUNDEN..

İşte canavar diyen kişiye anlatmak istediğim tek şey sizin söylediğiniz. Canavar olan köpek değik sahibi...

İşte canavar diyen kişiye anlatmak istediğim tek şey sizin söylediğiniz. Canavar olan köpek değik sahibi...

Tabikii. Ama kopeklerin kulaklarini kesip dövüp sadece et yediriyorlar vs diye duyuyoruz. Bu noktada köpek canavara dönüşür. Onu yazan kişi bunu demek istediyse doğru ama onun disinda kopegin sucu yok.. yavruyken gayet şirinler

Bir hayvanı nasıl yetiştirirsen o şekilde davranır.. pıttbull dediğiniz cinsteki 3 köpeğin arasında oynayan kişi olarak söylüyorum bunu... Ayrıca çeneleri 40 ton değil 1-3 ton arası basınç yapar..

Konuya gelecek olursak beslemek yasak merdiven altı üretim yasak... Sadece cinsi değil çoluk çocuğun olduğu yerde en uysal köpeği bile salmak iyi bişey değil çünkü hayvanların ters ânı olabiliyor... Şikayet edin, tekrar tekrar şikayet edin... Ya da bir daha köpeklerini başıboş bırakmaması için ciddi şekilde uyarın...

Pitbull yasak bir kopek. Derdiniz iyice anlatin o zaman yardimci olurlar.
Ayrıca yolda gordugunuz kopekler de size zarar verebilir hepsini toplatmayi mi dusunuyorsunuz? satilma kismi evet yanlis. Uysal pitbull kopekler de var bunu da belirtmek istedim.

Alkislamak istiyorum ya..

Hic bir canliya canavar demek sizin haddiniz degil. Kopek nasil yetistirilirse oyle yasar. Saldirgan yetistirilirse saldirgan olur.
Katılıyorum... Biz insan oğlunun kulaklarını kesip çiğ et yedirip karanlıkta kırk gün bekletseler o karanlikta kapımıza var gücü ile vursalar 40 günün sonunda alacağımız hal pıttbull gibi olur... Sadece iri kıyım olduğu ve çene basıncı fazla olduğu için bu hayvana bu muameleyi hak görüyorlar... Yoksa hangi köpeğe böyle yapsan 40 günün sonunda alacağı hal yine vahşi olur...

Konu sahibini çocuğunun psikolojisini bozduğunu ve bilinçaltına köpek korkusu yerleşelebileceğini söyleyen kişilere sormak istiyorum.
Sizce o durumda ne yapmalıydı?
Kızı ve kendine koşarak gelen bir pitbula karşı nasıl davranmalıydı?
Gerçekten merak ediyorum fikrinizi

Hanımlar rica ediyorum üsluplarınıza dikkat ediniz.

Konu sahibesi kendince haklı, bende hayvanseverim, her canlıyı kayıtsız şartsız severim ama bazı köpek türleri sahipleri tarafından saldırgan yetiştiriliyor, hayvanın bir suçu yok, yetiştirenlerin içindeki saldırgan eğilimin kurbanı hepsi.
Bazı türler kontrollü bakılmalıdır, tasmasız salınmamalıdır, üstelik üretip satanlar bu hayvanların gerekli aşılarını yaptırıyorlar mı o bile meçhul, pitbull gibi ırklara bakanların bir kısmını tenzih ederim, bir kısmı maalesef sırf çevreye korku salmak, etrafa saldırtıp egolarını tatmin için sahipleniyorlar.

Her canlı onlara bakanın karakterine bürünür, bir pitbull sevgi dolu yetişirse gayet uysal olabilir, hırçın, saldırgan birinin elindeyse bebeklere saldıran bir ırka dönüşebilir.

Ben işyerimin önünde bir kaç kedi besliyorum diye zabıta iş yerimi bastı. Kedi sevmeyen birisi şikayet etmiş. Uyarı cezası aldım. Mama ve su kabını da kaldırtdılar bana. Sanırım zabıtanın gücü zavallı, savunmasız kediciklere yetiyor. ama merak etmeyin aç bırakmam yinede. Beslemeye devam ediyorum. bu kedilerinde, benimde en doğal hakkım.

Aynen
Pitbul üstüne koşan anne yavrusunu korur ya ne yapsaymış???
Burdaki bazı yorumlar beynimi parçalıyor
İnsanlar iyice saçmalamış hayvanseverlik adına
Ben de hayvanseverim ama konu sahibesi korkuyor ve haklı
Komşu adam yasaları da çiğniyor
Kadın yasa çiğneniyor polisin umru değil yazmış insanlar garip yorumlar yapmış

Hanımlar rica ediyorum üsluplarınıza dikkat ediniz.

Konu sahibesi kendince haklı, bende hayvanseverim, her canlıyı kayıtsız şartsız severim ama bazı köpek türleri sahipleri
Oyy kıyamam. Zaten dişi geçenin işini yaparlar. Kedinin ne zararı olabilir ki. Bu insanları anlamıyorum

Canım onlar annelik duygusunu tatmamış sanırım. Bu kadar rahat konuşabildikkrirne göre. Bi anne çocuğu tehlikeyse en son düşüneceği şey mantık.

Bir cengaver edasıyla çocuğunu kenara fırlatıp köpeğin üstüne atlayıp elleriyle çenesini sımsıkı tutmasını bekliyorlar

Öf hakaretlerde varmış bebeği öldürmüş bu köpek. Golden gibi sevimli havyanlr varken pitbull nasıl beslenir anlamıyorum öfff o bebeğini ölüme terkeden aileden de nefret geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…