Konu ne tuhaf yerlere gitmiş, 18 yıldır hayvan bakıyorum arkadaşlar uysalı da var, saldırganı da var, mesela besleme yapmaya gittiğim Beykoz'da üç köpeğin saldırısına uğradım arabadan iner inmez, şükür ki başıma çok ciddi bir iş gelmedi, sevmek için yaklaştığım bir kedi dört ayağıyla kafama yapışıp derimi yüzdü resmen 9 dikişim var, hayvanların hepsini çok seviyorum, yıllardır çalışıyorum onlar için lakin bazı şeyleri de kabul etmek gerekli, Beylikdüzünde pitbull dövüştürenler gazetelere düştüler, hayvan severler toplanıp kafeslerin bulunduğu yere baskına gittiler ne oldu , bir kadın kendini bilmez bir serseri tarafından vuruldu. Cinsi fark etmez çoğaltıp satmak ya da köpek dövüşleri için hayvan yetiştiren adamlar sizin benim gibi agucuk gugucuk diye hayvan seven tipler değil. Yolda karşılaştığım ağızlığı olmayan bir danua cinsi köpeğin sahibini uyardığım için darp edildim ben , devlet kurumları da bu yüzden son raddeye kadar ilgilenmiyorlar. İnsanların korkması neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamadım, 1 yaşında bir çocuk için can güvenliği meselesidir bu, annenin davranışı gayet normal. Bu kadın kendi halinde bir golden ı işsizlikten şikayet edip duran komşu teyzelerle bir mi yapmayın lütfen.