canım bende pkoluyum 4 yıl kadar yasmin kullandım.. evlendikten 5 ay sora bebek istemeye basladım ve korunmayı bıraktım 3 ay olacak bebek denemelerine başlayalı... ilk 2 ay yumurtlama falan hiç dikkat etmeden çalıştık ama 3 . ay hemen hemen her gün, yumurtlama old. tahmin ettiğim günlerde ise iki günde 1 beraber olduk ve bugün yaptıgım ıdrar testinde silik 2. cızgıyı gördüm:)) kan testi yaptırmadım henüz ama büyük ihtimalle bir aksılık cıkmazsa hamileyim... darısı sizlree inşallah...
pko hastasıyım kilo problemim var hormonlarımda sorun tedavisiz şuan 30 haftalık hamileyim. dua dua dua yer gök dua üstüne bol bol dua et. Rabbim ol dedikten sorna senin hiçbir hastalıgına bakmıyor. 2.5 sen olmadı ama bunudabelirtmekisterim.
rica ederim canım amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım birde şunu önerebilirim sana yine bu forumdan öğrendim ben adet düzensizliği için hayıt otu tohumu kullanıyorum 2 aydır ve gerçekten faydası olduğuna inanıyorum çünkü 1 sene bile adet olamıyordum ama 2 aydır 28 günde bir adet oluyorum sanada tavsiye ederim kadınlık hormonlarını dengeleyerek düzene sokuyormuş. birde yumurta gelişimi için bal tarçın çörek otu karışımı yiyiyorum sabah 1 tatlı kaşığı akşam 1 tatlı kaşığı
cnm merhba sormak ıstedgm bısey var dun hayıt tohumunu aldı esım ıcmeye basladım sabah aksam.ama çörek otu bal ve tarcın ıcın adetın2 ve 12.gunlerı dıe okudum forumda nasıl kullanmalıyım
cnm merhba sormak ıstedgm bısey var dun hayıt tohumunu aldı esım ıcmeye basladım sabah aksam.ama çörek otu bal ve tarcın ıcın adetın2 ve 12.gunlerı dıe okudum forumda nasıl kullanmalıyım