- Konu Sahibi rontgen_26
-
Hayır gerek yok bu hem folik asit içeriyor hemde inozitol yani yumurta geliştirici içeriyor. Pkolula rın kendi kendine catliyamiyor yumurtası ta ondan yardimci oluyor.aminn canımminşallah hepimiziçin öyle olurr....bendede pko varr..5 yıldırda istiyoruz bebeğii..ve bu ay yumoş olur sa aşılama olacak bu infoliki alayım diyorumm..infolik iiçtiğiniz zamannn foliik asit içmiyorsunuz dimi ayrıyetenn...
Hayır gerek yok bu hem folik asit içeriyor hemde inozitol yani yumurta geliştirici içeriyor. Pkolula rın kendi kendine catliyamiyor yumurtası ta ondan yardimci oluyor.
Aminn canımm inşallah hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum.sağoll canımm yaaa..başladıkk bakalımmm...bi arkadaş yazmış lh yide düşürüyor diyee...inşallah düşer benimkidee...hayıt suyuda içiyorumm..bakalım bu ay neler olaacakk ...rabbim hakkımızda hayırlısını versinn.
slm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlarrrr selam ben yeni aranıza katıldım çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum bi türlü üye olmak nasip olmadı bende pkoyum bi kaç tane doktora gittim ama gebelik için ilaca başlamadım 3 yıldır evliyim hep kendiliğinden olur dedim ama olmadı sonra Malatya'da Übeyt Akçin hoca var ona gittim klomen glifor glukofen verdi dedim doktorlar ama ben kullanmadım iyikide kullanmamışsın dedi klomen ne öyle bonibon hiç bir işe yaramıyor dedi şeker ilaçlarıda hamilelik oluşuna şeker çıkıyor dedi bana inofolic saşe verdi sabah 2 akşam 2 kullan 3 ay İnşallah olucak dedi çok umutluyum olmaZsa o zaman bakıcam dedi sizin doktorlarınız sadece bunu vermemiş başka haplarda vermiş bu tek başına işe yarar mı çok konuştum kusura bakmayın ama yardım ederseniz sevinirim
Evet canım bende pkoyum sen faydasını gördüm derken hamiş misin inşallah bakalım azimle kullanıyorum bende mi yapsam soğan kürü ihmalim bitkilerde birazBu ay benim ikinci ayim geçen ay bişey yoktu bu ay soğan kürüyl e birlikte yaptım tek başına da yardımcı olur çünkü içinde inozitol var yani yumurta geliştirici umarım sen de de hemen ise yarar gelir bebiş in. Pkolu musun sende
Evet canım bende pkoyum sen faydasını gördüm derken hamiş misin inşallah bakalım azimle kullanıyorum bende mi yapsam soğan kürü ihmalim bitkilerde biraz
Merhaba bende pkoluyum doktorum banada inofolic verdi bu ay adetim in 7.gunu hem ona hemde soğan kürü ne başladım inşallah bu ay tutar benim mayısta bir dusugum oldu Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Doktoruna güven bence diğerleri zaten ilaç kullanırken ek olarak vermiş doktorları buda genelde şeker hapı sende kullaniyormuydun daha onceden olsaydı doktorun söylerdi bırak yada devam et diye faydası var bunun zararı yok Pkolula ra yardımcı olmak için var yumurta geliştirici var içerisinde kafan karismasin kilo varmı peki kilo sorunu olanlara veriliyor şeker hapı insülin direnci içi n.Canım yani benim anlamadığım şu oldu buradaki arkadaşlar tek başına almamış bu ilaçları başka ilaçlarda olmuş kullandıkları doktorumda çok güvendim şüpheye düşmek istemiyorum onunla ilgili acaba doğru mu bi tedavi yöntemindeyim o kafamı karıştırıyor
Inşallah doktor bana 6 ay kullan dedi ama ben soğan kürünü nde etkisiyle inşallah bu ay olmuştur diyorum inşallah ışık olurum bugün 21. Günüm haktan hayırlı sıcanım durumu yaz buraya insallah güzel müjdelerle gelirsin ısık ol bize
Bu ay benim ikinci ayim geçen ay bişey yoktu bu ay soğan kürüyl e birlikte yaptım tek başına da yardımcı olur çünkü içinde inozitol var yani yumurta geliştirici umarım sen de de hemen ise yarar gelir bebiş in. Pkolu musun sende
inofolic'i kimilerine doktor "glukofen/glifor ile kullanma" demiş kimilerine beraber vermiş onu fark ettim okudukça.
Bana sadece inofolic verdi doktorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?