PKO için Inofolic kullananlar buraya......

insallah hamişsindir canım doktorda bana dediğin ilaçları verdi bende inofolic içiyorum evlenmeden gebeliğe hazırlık için.durum ne oldu canım cok merak ettim insallah hersey yolundadır

5 ay dan beri düşüniyorum bu arad a benim arkadasim la görüştüm o özel hastanede calişiyor kadin doğumcu da ek olaral günlük yarim folobil kullan dedi ve kesinlikle inofolici bırakma dedi

ben doktor inofoliği verdiğinde folbiol kullanıyodum eczacı folbiolu bırak dedi

kızlar bide siz inofoliği bitince kutusu tekrardan alıp basladınızmı yoksa ayda 1 kutumu içtiniz
canım benım doktorum bana 3 ay boyunca iç dedi sabah 2 pkt akşm 2 pkt 1haftada bitiyo zaten hemen yeni kutu al 3 ay boyunca kesntisiz iç

canım benım doktorum bana 3 ay boyunca iç dedi sabah 2 pkt akşm 2 pkt 1haftada bitiyo zaten hemen yeni kutu al 3 ay boyunca kesntisiz iç

ben doktora gittim bana al dedi bitince al felan demedi bende almadım gecen ayda oek düzenli ilişki olmadı bakalım bu ay ikinci kutuya basladım inşallah tez zamanda hamiş oluruz hepimiz ama bana pko felan bişey demedi sizlere dedimi

arkadaşim öyle önerdi bana onun doktoru (kendisi onun sekreteri) herkeze öyle öneriyoru muş o bakim dan anlatim !! ALLAH hepimize nasip eder inşallah

arkadaşim öyle önerdi bana onun doktoru (kendisi onun sekreteri) herkeze öyle öneriyoru muş o bakim dan anlatim !! ALLAH hepimize nasip eder inşallah

sendemi pcossun canım ben 2 .kutuma gectim inofolicte mutlaka iç bırakma dedi doktor banada günde 2 ögün 2 ser toz

Son düzenleme:

anladım cnm doktor bana bişe demedi eczacıda bırakman gerek dedi ne biliyim herkes başka bişi söylüyor bekleyip görcez inşallah hayırlısıyla yavrularımız bu ay bizimle birlikte olur

anladım cnm doktor bana bişe demedi eczacıda bırakman gerek dedi ne biliyim herkes başka bişi söylüyor bekleyip görcez inşallah hayırlısıyla yavrularımız bu ay bizimle birlikte olur
inşallah ALLAH herşeyin hayırlısı versin haber veririz artik bir birimize

inşallah cnm sen ne zamandır düşünüyorsıun bebk bu arada sen pko lumusun bna doktor pko hakkında bişey demedi pko olamayanlarda kullanıyormu bu ilacı
yanılmıyorsam çocuk düşünen herkese veriyolarlar bunu bi yerde okumuştm şeker dünlyiciymiş htta hamileyken bile kullandırıyolar gerektiğinde ve yeni bi ilaçmş ilacın içindeki kağıdı oku ordada yazıo bişiler

okudum cnm her yerde pko yazısı geciyorda öle zannettim

evet canım bu ilacı bırakmayalım pcos için üretilmiş

yumurtalimin yavaş üretigini söylemişti ama direk pko sun demedi
anladım bana hiç bişey demedi gebelik düşünüorum dedim yumurtalıkların süper calısıyor bi sıkıntı yok bu ilacı kullan eger 2 aya kadar olmazsa esinle birlikte git dedi bakalım bu ay sonunu bekleyip görcezz

hayırlısı imşallah bende bekliyorum artik ne olcaçak allah bilir allah hepimizi sevindirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…