- 24 Eylül 2013
- 328
- 159
- 53
- Konu Sahibi rontgen_26
-
Arkadasim bitti anda geri almaya başla hamile kalan akadar inşallahkızlar bide siz inofoliği bitince kutusu tekrardan alıp basladınızmı yoksa ayda 1 kutumu içtiniz
merhaba kızlar,bizde 8 aydır bebek bekliyoruz. benm normalde adetlerim düzensiz 2 ayda bir oluyorum.adetmin düzensiz oldugunu bile bile 1 ay gecince hemen test yapıyodum tabi sonuc hep negatif.agustos ayında doktora gittim bana inofolic ve serophene verdi.inofolici hastaneden cıkar cıkmaz kullanmaya basladım serophene yi ise adet olmayı bekledim ve 30 eylülde adet oldum günde 1 tane 5 gün boyunca kullandım..inofolici bu ay cok düzensiz içtim.nasıl olsa faydası yok diye umursamadm. bu kasımın 30 unda adet olmam gerekiyodum olmadım.dün test aldım dayanamadm ve 2. çizgi hafif silik cıktı.inanamadm yinede ümitlenmek istemedm ama bugunu zor ettim. bugun doktora gttk ve HCG 516 cıktı ve hamileyimmmm...adetm düzensz oldugu için ne kadarlık oldugunu söylemedi ve ultrasnda göremedi dış gebelik olma ihtimali var dedi doktor.carsamba günü tekrar cagırdı HCG me bakacak. carsambayı nasıl beklicem bilemiyorum.ne olur sizde dua edin dıs gebelk olmasıncarsamba günü üinşallah daha mutlu sonucu bildiririm sizlere.devamlı buraya girip yorumları okuyodum hamileym diyen görünce cok sevinip ümitleniyordum. bende size umudunuzu kırmayın Allahtan ümidinizi kesmeyin, diye yazıyorm bol bol dua edin Allahım İsteyen herkese nasip etsin
kızlar bide siz inofoliği bitince kutusu tekrardan alıp basladınızmı yoksa ayda 1 kutumu içtiniz
Arkadasim bitti anda geri almaya başla hamile kalan akadar inşallah
5 ay dan beri düşüniyorum bu arad a benim arkadasim la görüştüm o özel hastanede calişiyor kadin doğumcu da ek olaral günlük yarim folobil kullan dedi ve kesinlikle inofolici bırakma dedi
canım benım doktorum bana 3 ay boyunca iç dedi sabah 2 pkt akşm 2 pkt 1haftada bitiyo zaten hemen yeni kutu al 3 ay boyunca kesntisiz içkızlar bide siz inofoliği bitince kutusu tekrardan alıp basladınızmı yoksa ayda 1 kutumu içtiniz
canım benım doktorum bana 3 ay boyunca iç dedi sabah 2 pkt akşm 2 pkt 1haftada bitiyo zaten hemen yeni kutu al 3 ay boyunca kesntisiz iç
ben doktora gittim bana al dedi bitince al felan demedi bende almadım gecen ayda oek düzenli ilişki olmadı bakalım bu ay ikinci kutuya basladım inşallah tez zamanda hamiş oluruz hepimiz ama bana pko felan bişey demedi sizlere dedimi
arkadaşim öyle önerdi bana onun doktoru (kendisi onun sekreteri) herkeze öyle öneriyoru muş o bakim dan anlatim !! ALLAH hepimize nasip eder inşallah
arkadaşim öyle önerdi bana onun doktoru (kendisi onun sekreteri) herkeze öyle öneriyoru muş o bakim dan anlatim !! ALLAH hepimize nasip eder inşallah
inşallah ALLAH herşeyin hayırlısı versin haber veririz artik bir birimizeanladım cnm doktor bana bişe demedi eczacıda bırakman gerek dedi ne biliyim herkes başka bişi söylüyor bekleyip görcez inşallah hayırlısıyla yavrularımız bu ay bizimle birlikte olur
bırakmaya düşünmiyorum bakalim yardimçi olaçak mi bizesendemi pcossun canım ben 2 .kutuma gectim inofolicte mutlaka iç bırakma dedi doktor banada günde 2 ögün 2 ser toz
inşallah allah herşeyin hayırlısı versin haber veririz artik bir birimize
yanılmıyorsam çocuk düşünen herkese veriyolarlar bunu bi yerde okumuştm şeker dünlyiciymiş htta hamileyken bile kullandırıyolar gerektiğinde ve yeni bi ilaçmş ilacın içindeki kağıdı oku ordada yazıo bişilerinşallah cnm sen ne zamandır düşünüyorsıun bebk bu arada sen pko lumusun bna doktor pko hakkında bişey demedi pko olamayanlarda kullanıyormu bu ilacı
yanılmıyorsam çocuk düşünen herkese veriyolarlar bunu bi yerde okumuştm şeker dünlyiciymiş htta hamileyken bile kullandırıyolar gerektiğinde ve yeni bi ilaçmş ilacın içindeki kağıdı oku ordada yazıo bişiler
yanılmıyorsam çocuk düşünen herkese veriyolarlar bunu bi yerde okumuştm şeker dünlyiciymiş htta hamileyken bile kullandırıyolar gerektiğinde ve yeni bi ilaçmş ilacın içindeki kağıdı oku ordada yazıo bişiler
benim bitti bile canım kullanmıyorm artk ben faydasnı görmedm inşlh siz görürsünzevet canım bu ilacı bırakmayalım pcos için üretilmiş
inşallah cnm sen ne zamandır düşünüyorsıun bebk bu arada sen pko lumusun bna doktor pko hakkında bişey demedi pko olamayanlarda kullanıyormu bu ilacı
anladım bana hiç bişey demedi gebelik düşünüorum dedim yumurtalıkların süper calısıyor bi sıkıntı yok bu ilacı kullan eger 2 aya kadar olmazsa esinle birlikte git dedi bakalım bu ay sonunu bekleyip görcezzyumurtalimin yavaş üretigini söylemişti ama direk pko sun demedi
hayırlısı imşallah bende bekliyorum artik ne olcaçak allah biliranladım bana hiç bişey demedi gebelik düşünüorum dedim yumurtalıkların süper calısıyor bi sıkıntı yok bu ilacı kullan eger 2 aya kadar olmazsa esinle birlikte git dedi bakalım bu ay sonunu bekleyip görcezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?