PKO için yararlı bişey daha......Lütfen okuyun.....

Elif26

@şkısın@ @şık
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
606
11
96
Arkadaşlar PKO için yeni bişey öğrendim.PKO hastası olupta hamile kalamayan hanımlar BÖĞÜTLEN KÖKÜ'nu topraklarını temizledikten sonra suda kaynatarak 40 gün içtiklerinde hamile kalabiliyor ve yumurtlamaları normale girebiliyormuş...
Tadı nasıldır bilmiyorum amakafamçokkarıştıdenemeye değermi nedersiniz.

bilmiyorum canım ama bende arıycam nerden bulduğumu sana yazarım ..

evet kızlar aktarlarda var ama çok iğrençç bir tat allah yardımcınız olsunnnnn

KIZLAR ŞİFALI BİTKİLER SİTESİNDE BULDUM BUNU

BÖĞÜRTLEN KÖKÜ SUYU

Böğürtlengülgiller familyasından meyvesinden bolca faydalanmakta olduğumuz kadar şifalı yönlerinden de faydalanmamız gereken çok kıymetli bir üründür. Tilki üzümü, karamanca, diken otu, kara diken çiçeği, müres gibi bölgesel isimleri de bulunmaktadır. Ünlü tıp alimi Discoride çok gevşemiş organları sıkıştırmak (bağırsaklar, döl yatağı v.s), diş etlerini sağlamlaştırmak, ülseri ve kötü yaraları iyileştirmek, tedavi etmek, basur ağrılarını dindirmek, mide ekşimelerini gidermek için böğürtlen kullanıyordu. Ayrıca buhar distilasyonu ile elde edilmiş böğürtlen kökü suyu şeker hastalarının şeker oranını düşürmede çok faydalı olduğu gibi; öksürük, boğaz hastalıkları, yüksek ateş, migren, diş ağrısı, kronik ishal, her çeşit iç ve dış kanamalarda, gribe, anjine, ses kısılmasına, vajinal akıntılara, bel soğukluğuna yardımcı tedavi aracı olarak kullanılır. Haricen; cilt hastalıkları, ergenlik sivilcesi, egzama, apse, çıbanlara karşı kullanıldığında faydası görülecektir. Bilinen yan etkisi yoktur.
www.webnaturel.com

Buaralar bende adaçayı ile civanperçemi içiyorum böğütlenide denicem ama hepsi bir günde olmuycak bazılarını bıkrakmak lazım zehirlenicem yahuuuukafamçokkarıştı

alll bendende o kadar ne duyarsam içiyor de derlerse yiyiyor ve yapıyorum... biri beni durdursun yaw.....

merhaba elifcim,
bende böğürtlen çayını burada bir arkadaştan duymuştum,marketten doğadan marka böğürtlen çayı aldım tadı biraz ekşimsi ama içilemeyecek bir şey değil,umarım faydası olur,bu arada adaçayını da içiyorum,içim dışım bitki çayı oldu :bbo:

canım bu böğürtlen çayı değil böğürtlen köküymüş aktardan yada imkan varsa kendimiz doğadan bulucaz.Kanaytıp suyu içilecek tadı berbetmış beeeeee
yarın aktardan alıp deniycem bakalım nasıl

elif im... bende öyle canım...
ilaçlar bana etki etmiyor sanki ...
okadar uğraşmaya yine yok yine yok....
bitkilerde sanırım işe yaramıyor....
ben ne bullduysam içiyorum ...
ama yine olmuyor...
hamile olmayı başaramıyorum....çok üzgünüm..rabbimim mucizelerini bekliyorum...belki bir gün....

Merhaba arkadaşlar, bende pkoluyum ve hamile kalmaya çalışıyorum. İnşallah işe yararda butun pkolular hamile kalır . mutlaka deneyecem. yerdiğin bilgi için çok teşekürler

arkadaşlar benim düşümcem tedavi görenler kullanmasın..hem ilaçlar hemde bunlar 2sini bir araya karıştırmayın derim

Canım arkadaşım senin ne kadar çok çocuk istediğini biliyorum.İnşallah rabbim dualarını kabul edicek birgün eğer yinede olmuyorsa senin için hayırlısı bu demekki.Yüzün hep gülsün.............

arkadaşlar benim düşümcem tedavi görenler kullanmasın..hem ilaçlar hemde bunlar 2sini bir araya karıştırmayın derim

Ben tedavi olmuyorum şuan ve tedaviden sonra başladım bitkilere ama kullanan arkadaşlarım var hiçbişey olmadı tabiki fazlaya kaçmamak lazım..........................................................

elifim...
ahhhhhhhhhhhh...
ne çok hemde ne çok istiyorum....
rabbimin mucizelerini bekliyorum....
ama artık zorlemanında anlamıyok galiba...
fazla abarttım ....
ve yoruldum.....
her ay aynı şey aylardır artık seneside geçti...
demek kısmet böleymiş....
rabbim böle nasib etmiş

Bende çok istiyorum ama çokta fazla kafama takmıyorum ilk başlarda hep aklımdaydı bazen çıldırıcak gibi oluyordum.Doktorlar,ilaçlar,USG,iğneler deken hayatta başka bişey yokmuş gibi davranmaya başlamışım.Ailemi arkadaşlarımı beni çok seven kocamı bile unutmuşum.Şimdi iyiyim Allah'ıma şükür.Rabbim ne eylerse güzel eylemiştir isyan etmeye hakkımız yok diye düşünüyorum canım....

ewet tatlım bende biraz fazla kaptırdım....
ama artık yapmıcam böle ;
rabbim kısmet ederse vakti saati gelince zaten olacaktır....
olmazsa zaten rabbimin bi bildiği vardır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…