merhaba elifcim,
bende böğürtlen çayını burada bir arkadaştan duymuştum,marketten doğadan marka böğürtlen çayı aldım tadı biraz ekşimsi ama içilemeyecek bir şey değil,umarım faydası olur,bu arada adaçayını da içiyorum,içim dışım bitki çayı oldu :bbo:
alll bendende o kadar ne duyarsam içiyor de derlerse yiyiyor ve yapıyorum... biri beni durdursun yaw.....
elif im... bende öyle canım...
ilaçlar bana etki etmiyor sanki ...
okadar uğraşmaya yine yok yine yok....
bitkilerde sanırım işe yaramıyor....
ben ne bullduysam içiyorum ...
ama yine olmuyor...
hamile olmayı başaramıyorum....çok üzgünüm..rabbimim mucizelerini bekliyorum...belki bir gün....
arkadaşlar benim düşümcem tedavi görenler kullanmasın..hem ilaçlar hemde bunlar 2sini bir araya karıştırmayın derim
Canım arkadaşım senin ne kadar çok çocuk istediğini biliyorum.İnşallah rabbim dualarını kabul edicek birgün eğer yinede olmuyorsa senin için hayırlısı bu demekki.Yüzün hep gülsün.............
bana kaynanam çok söylemişti ama ben yapmadım
ama aktardan falan değil topraktan sök demişti bana
elifim...
ahhhhhhhhhhhh...
ne çok hemde ne çok istiyorum....
rabbimin mucizelerini bekliyorum....
ama artık zorlemanında anlamıyok galiba...
fazla abarttım ....
ve yoruldum.....
her ay aynı şey aylardır artık seneside geçti...
demek kısmet böleymiş....
rabbim böle nasib etmiş
Bende çok istiyorum ama çokta fazla kafama takmıyorum ilk başlarda hep aklımdaydı bazen çıldırıcak gibi oluyordum.Doktorlar,ilaçlar,USG,iğneler deken hayatta başka bişey yokmuş gibi davranmaya başlamışım.Ailemi arkadaşlarımı beni çok seven kocamı bile unutmuşum.Şimdi iyiyim Allah'ıma şükür.Rabbim ne eylerse güzel eylemiştir isyan etmeye hakkımız yok diye düşünüyorum canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?