Isyan napiyon :)
bende pko luyum... yaklaşık 8 sene önce kondu tanı..o zaman daha ünversiteye gidiyorum.. diana 35 verdi dr... düzenli kullan dedi.. ara ara kontrol yaptırdım ilaca devam ilaca devam dediler.. hatta bi dr evlen çocuk yap o azaman geçer dedi... ilac 3-4 sene düzenli kullandım sıkıldım sonra bıraktım sonra yeniden başladım bi daha bıraktım... 2 sene önce evlenince hemen çocuk düşünmeyince yeniden başladım ilaca, ama dr kontrolünden geçtim hala pko vardı...
sonra çocuk yapmayı düşününce gebelik planladığım tarihten 3 ay önce bıraktım, condomla korunduk, bu arada folik başladım...
sonra tahmini yumurtlama zamanını hesapladım .. o günlerde birlikte olduk..veee 15 gün sonra mutlu haber... hamileyimmmm...
şimdi 3aylık İpek adında dünyalar güzeli şipşirin bi kızım var...
Allah isteyen herkese nasip etsin...
Evet canım var tabiki böyle hikayeler bende adet olmayı bekliyorum soğan kürüne başlıyacam okuduğuma göre se başlamışsın galiba faydası var mı canım?
Bende bekarken içmiştim canım hem ilaç kullanmadan adet olmuştum hem de zayıflatmıştı beni. Sende adetin 7. günü mü başladın canım? Bakalım adet olunca ben de başlıyacam şifa olsunda canım iğrençliği bişey olmaz içtikten sonra ağzına bi şeker atarsın o tadı geçer yeter ki şifa olsun Allah Ya Şafi ismiyle biz bebek bekleyenlere tecelli etsin.6 gün oldu içmeye devam ediyorum kasıklarımda ağrı var birde vajinal kaşıntı ve az miktarda beyaaz akıntım var canm faydası oluyor sanırım ben evlenmeden öncede soğankürünü 5 gün falan içip bırakmıştım o ay kendiliğimden adetim olmuştu ve belim çok ağrımıştı ozamanlar daha zayıftım belki tesadüftür ama ben soğan suyuna yormuştum tekrar yapmayıda istiyordm ama midem çok bulnmışt bu 2. denemem ama kararlıyım bu sefer
9 günüm kaldı sabredeceğim 15 güne tamamlayacağım inş faydası olurrr çok iğrenc soğansuyu yaaa
arkadasların ne yazdıgını okumadım o yuzden onların dedıklerını tekrar edıyor olabılırım ama ben pko luum hem de yuzde yuz ama ıkı defa hamıle kaldım ıkı yıllık evlıyım tedavıyle oldu ıkısıde hamıle kalamıycam dıye sakın korkma ayrıca hamıle kalmalıyım dıye kendını şartlama ıkısını de yapmassan kendı kendıne bıle hamıle kalabılırsın ama tedavı surecı soyle başlar yumurtlama ılacı verır sana hap olarak ıçersın yumuşlar olusursa takvım verır sana veya gun asırı yap der olmassa yıne tekrarlar çatlatma iğnesı olursun veeee muhtemelen de hamıle olursun ayrıca bız pkoluların yumurtalıklalrı çok hassas hemen cevap verıolarrrrr hemde çogul gebelık bile olabılıor tabı bu durum doğada ıstenen bı durum dıııl tek olsun sağlam olsun merak etme en kısa zamanda lhayırlı haberlerını alacağımızdan emınımslm kızlar..
bugün öğrendim %90 bende de PKO var
hormon testi değerlerim
TSH:1,25
Prolaktin:13.11
FSH:5,26
LH:7,97
Estradiol:63
USG de ise sol tarafta bir sürü mm kist çıktı..3 aydır bebek istiyorduk olmadı şüphelendim ve doktora gittim kötü haberi aldım..c.tesi başka bir doktora gideceğim..varmı ben gibi olan..
:44::44::44::44:
pko lu olupta hemile kalanlar bize yardımcı olabilirsiniz..hangi ilaçları yada hangi bitkisel kürleri kullandınız..kaç ayda hamile kaldınızz :44::44::44:
hadi kızlar yardımlaşalım...paylaşalım derdimizi..
Bende bekarken içmiştim canım hem ilaç kullanmadan adet olmuştum hem de zayıflatmıştı beni. Sende adetin 7. günü mü başladın canım? Bakalım adet olunca ben de başlıyacam şifa olsunda canım iğrençliği bişey olmaz içtikten sonra ağzına bi şeker atarsın o tadı geçer yeter ki şifa olsun Allah Ya Şafi ismiyle biz bebek bekleyenlere tecelli etsin.
kızlarrrr çok güzel haberlerleee geldimmm..
polipim atılmış adet dönemimde..100 kişide 2-3 kişide olurmuş bu..
doktorum pko da başlangıç seviyesinde tedaviye gerek yok...folik asitini kullan ve eşinle çalışın gün aşırı dedi...çok mutlyummm...
Rabbim sana çok şükür..
bana dua edenlere çok tşk ederimmmm....
kızlar 3 gündür soğan suyu kullandım dün benden küçük kave parçacıklar geldi sanırım o polipti...ben devam edicem soğan suyunaa
ayyy canım çok sevindim sen içmeye devam et soğan suyuna yalnız ben 7 gündür kullanıyrum böbreklerimde ağrı başladı zararı olurmu ki böbreğe soğansuyunun birde sık vc ye çıkma idrarda renk değişikliği ve hafif kasık ağrım varr senn adetlerin ne derece düzensiz canım doktor tedaviye neden başlamadıki
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımcanım adetlerim düzenli benim..27 günde bir adt olurum ben..düzensizliğim yok şükür..sadece pko başlangıcı vermış..hamile kalmak istediğim içinde bir tedaviye gerek yokmuş..normal yolla kalabilirmişim öle dedi doktor..
bırakma canım soğan suyunu bende dün kahve parçalar geldi..çok kasık ağrım oldu demekki polip döküyormuş bunu anladım..
ayyy hadii inş canım göbüşlerimiz bebek dolsun...Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımBende adet oldum 7. gün başlıyacam soğan suyuna inşallah şifa ondadır
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Aşılamayı ilk kez mi yaptırdın canım? Bize aşılamayla ilgili ne tavsiyelerde bulunabilirsin?Ben de pkoluyum 8 yıldır bebek bekliyordum ama artık bekleyemedim ve asilama yaptırdım çok şükür artık hamileyim..
Soğan kurunu bende uyguladım ama 2 ay once operatif histereskopi ile polip ameliyatı oldum ve 1 ay sonra asilama yaptırdım çok şükür tuttu Rabbim kim istiyorsa acilen hayırlı bir sekilde nasip etsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Aşılamayı ilk kez mi yaptırdın canım? Bize aşılamayla ilgili ne tavsiyelerde bulunabilirsin?
Âmin Rabbim herkese nasip etsin.. Ben çok tecrübeli sayılmam lakin tavsiye edebileceğim tek şey rahat olmanız olacaktır stres yapmayın hatta mümkünse düşünmeyin bile.. Ben tutmayacagindan o kadar emindim ki ilk aşılamada tutması %10 dediler tup bebek oncesi icin bir prosedür gibi düşünmüştüm çok buyuk bir sürpriz oldu
Birde asilama yaptıktan sonra ciddi Anlamda dinlendim yattım evden hic çıkmadım
Son olarak 19 lu dua diye bir dua okudum 19 gün boyUnca okuyorsun 19 gün bitmeden duan kabul oluyor diye yazmışlardicidden 19 gün olmadan 15. Gün Rabbim duamı kabul etti tavsiyemdir..
Âmin Rabbim herkese nasip etsin.. Ben çok tecrübeli sayılmam lakin tavsiye edebileceğim tek şey rahat olmanız olacaktır stres yapmayın hatta mümkünse düşünmeyin bile.. Ben tutmayacagindan o kadar emindim ki ilk aşılamada tutması %10 dediler tup bebek oncesi icin bir prosedür gibi düşünmüştüm çok buyuk bir sürpriz oldu
Birde asilama yaptıktan sonra ciddi Anlamda dinlendim yattım evden hic çıkmadım
Son olarak 19 lu dua diye bir dua okudum 19 gün boyUnca okuyorsun 19 gün bitmeden duan kabul oluyor diye yazmışlardicidden 19 gün olmadan 15. Gün Rabbim duamı kabul etti tavsiyemdir..
Başı dertte,sıkıntıda olan,büyük bir problemi olan,herhangi bir düşmanından kurtulmak isteyen,selamate çıkmak isteyen yada başka talepleri olanlar için son derece tesirli bir dua formülüdür.
Bu duayı tatbik eden pek çok kişi 19 güne varmaan arzularına nail olmuşlardır.yalnız şunu kesinlikle ifade edeyim ki haksız yere yada başkasına zulüm için,başkasına kötülük amaçlı olarak bu formül tatbk edlirse bunu yapanın asla başı derttten,beladan kurtulmaz.ettiği dua kendine döner.
Şimdi dua şeklini ve duayı yazalım.
önce şu altı Allah ismini ezberleyelim.FERDÜN,HAYYUN,KAYYÜMUN,HAKEMUN,ADLUN,
KUDDUSUN
beş vakit namazın farzının arkasından,önce 10 defaALLAHUEKBERdedikten sonra bu Allahın altı ismi
FERDÜN,HAYYUN,KAYYÜMUN,HAKEMUN,ADLUN,
KUDDUSUN
her defasında Bismillahirrahmanirrahıymdiyerek 19 defa okuyacaksınız.
19 günden sonra,herhangi bir değişiklik olmaz ,sıkıntınızdan kurtulamamış yada dileğiniz olmamışsa,bu defa 19 harfli altı isimden sonra ilavetenseyecalullahu bade usrin yusra manası;(Allah her güçlüğün arkasından bir kolylık verir.)
yani 19 gün, her namazın farzından sonra 10 defa ALLAHUEKBER arkasından herdefasında besmele olmak şartıylaFERDÜN,HAYYUN,KAYYÜMUN,HAKEMUN,ADLUN,KUDDÜSUN, SEYECALULLAHU BADE USRİN YUSRA okuncaktır.
Adetim bitince ben de deniyecem inşallah.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallah
* isyan arkadasim sevindim seninde polip atmana. Ne güzel sogan suyu ise yaramisInsallah bebeginde saglikla cok bekletmeden gelir canim..
Banada doktor pko baslangici dedi ama benim adetlerim seninki gibi düzenli degil malesef :44: Onun disinda yumurtaliklarim biraz fazla büyük, zamaninda çatlamasi için klomen verdi 2 ayda bi kullanicamSimdilik adet söktürücüsü kullaniyorum adetim gelince baslicam :26:
Hakkimizda hayirlisi insallah cok beklemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?