Peki banyoyu aşılamanın kaçıncı gününde yaptın canım? Ya bende bi kere aşılama yaptımda eve gelince hemen banyo yaptım ondan mı tutmadı diye soruyorumÂmin Rabbim herkese nasip etsin.. Ben çok tecrübeli sayılmam lakin tavsiye edebileceğim tek şey rahat olmanız olacaktır stres yapmayın hatta mümkünse düşünmeyin bile.. Ben tutmayacagindan o kadar emindim ki ilk aşılamada tutması %10 dediler tup bebek oncesi icin bir prosedür gibi düşünmüştüm çok buyuk bir sürpriz oldu
Birde asilama yaptıktan sonra ciddi Anlamda dinlendim yattım evden hic çıkmadım
Son olarak 19 lu dua diye bir dua okudum 19 gün boyUnca okuyorsun 19 gün bitmeden duan kabul oluyor diye yazmışlardicidden 19 gün olmadan 15. Gün Rabbim duamı kabul etti tavsiyemdir..
bende deneyeceğim sağol canım benimmm
sağol kuzum...inş rabbim hiçbirimize aratmaz..hemen doluverir gobüşlerimizzz
Insallah canim
Yumurtlama günlerini nasil takip ediceksin doktorda mi baktirirsin yoksa ovülasyon testi falan kullanir misin?
canım takip falan etmicem..2 güne bir çalışma yapıcam...bir gün durcam bir yapıcam..doktorum öle dedi..internettede okudum en doğrusu bu canım..
Anladim canim evet en güzeli öyle dedigin gibi, hayirlisi bakalim insallah hemencecik gelir
slm kızlar..
bugün öğrendim %90 bende de PKO var
hormon testi değerlerim
TSH:1,25
Prolaktin:13.11
FSH:5,26
LH:7,97
Estradiol:63
USG de ise sol tarafta bir sürü mm kist çıktı..3 aydır bebek istiyorduk olmadı şüphelendim ve doktora gittim kötü haberi aldım..c.tesi başka bir doktora gideceğim..varmı ben gibi olan..
:44::44::44::44:
pko lu olupta hemile kalanlar bize yardımcı olabilirsiniz..hangi ilaçları yada hangi bitkisel kürleri kullandınız..kaç ayda hamile kaldınızz :44::44::44:
hadi kızlar yardımlaşalım...paylaşalım derdimizi..
slm kızlar..
hormon testi değerlerim
USG de ise sol tarafta bir sürü mm kist çıktı..3 aydır bebek istiyorduk olmadı şüphelendim ve doktora gittim kötü haberi aldım..c.tesi başka bir doktora gideceğim..varmı ben gibi olan..
pko lu olupta hemile kalanlar bize yardımcı olabilirsiniz..hangi ilaçları yada hangi bitkisel kürleri kullandınız..kaç ayda hamile kaldınızz :44::44::44:
ben bir pko hastası olarak 15 günde hamile kaldım..
bende şaşırıyorum kendime.
:GG
yapılan tahlillere öyle aşinayım ki... kadın doğumcu 5 hormona bakar, iş biter. ben yıllarca uğraştım. pcos, haşimato tiroidi, her yıl bir oncekinden daha çok kilo almam... kadın doğumcularda geçen 5 yıl... ne zaman ki endokrinolojiye gittim, sorunum çözüldü. pcos ve insulin direnci diye arama motoruna yazarsanız da görürsdünüz. yıllarca insüline hiç bakılmadı, anca açlık şekeri tokluk şekeri testleri yapıldı ve normal denip gönderildim. endokrinoloğumun uyguladığı tedaviyle 3.5 ay sonra gebe kaldım ama bebeği kaybettik muhtemelen pcos, haşimato ve de gebelikte insülin direnci yüzünden çıkan şeker, pcos yüzünden çıkan progesteron hormonu yetmezliği, hepsi birleşti işte. kürtajdan sonra üçüncü ay kızıma gebe mucize gibi ve yine endokrinoloğuma gittim. umarım senin de kucağın dolar, daha yolun çok başındasın. kadın doğumun yerine endokrine git, hormonlarının hepsine bakılsın. ben 9 ay boyu kadın doğumcuya gittiğimin iki katı endokrincimi görmüşümdür.
aminnn canımmm inşşş..
canım ben ilk kez alttan muyane oldum çıktı..
aman çıkmasın kimsede yaa..
çok korktum ve üzüldümmm
kizlarr sakin umidinizi kesmeyin bende ogrendigimde butun gun agladim sacma seyler okudum moralim bozuldu falan ama hemen.kendime ceki duzen verdim doktora duzenli gittim serophene kullandim ardindan ovitrelle catlatma ignesi ve simdi hamileyimm yeni ogrendim ve hala inananiyorum... yapacagnz en onemli.sey gunde yarm.saat bie olsa yuruyus ya da evde bie hareket yapabilirsiniz ben kilolu degildim hic ama yinede hergun yurudum metabolizmami.calistirdim ve inandim... ilk ayda oldu coksukur:)darisi isteyen.herksin basina cani gonulden soyluyorum... olmayacak diye bisey yok bakin bi suru ornek var sizinde.elbet olacak ama kendinize dikkat edin yeter.. :)
Zeynep ben hic birakmadim metformini. Gebelikte de kullandim. Bu mesaji yazali epey oluyor sanirim cunku sadece kizimdan bahsetmisim. Kizimin ardından 10 haftalik bir bebek kaybim daha var ama yine kurtajdan 3 ay sonra ogluma hamile kaldım. Zorlu ve riskli bir surecti ama cok sukur simdi her sey yolunda. Dilerim en kisa zamanda saglikla gelir bebeginiz.
Canım bende pkoluydum ilaç kullandım geçti aslında çokta korkma ben korkmamıştm Allah hepimize bebeklerimizi nasip eder inşallah
Bende pko idim evlendikten sonra öğrendim bi belirti yoktu Dr bebek olmayabilir dedi önce glifor be diyet önerdi iki ay kullandım ama mide bulantısından bıraktım dayanamadım sonra klomen ve progestan kullandım çatlatma iğneleri yapıldı bu süreç 7-8 ay sürdü tam umudumu yitirmiştim olmaz artık deyip bıraktım geçen yıl 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim şu an oğluşum yanı başımda mışıl mışıl uyuyor çok şükür ümitsizliğe kapılmayın Allah'tan isteyin bol dua edin ve inançlı insanlardan size dua etmesini isteyin Rabbim herkesin gönlündekini masip etsin ona
kizlarr sakin umidinizi kesmeyin bende ogrendigimde butun gun agladim sacma seyler okudum moralim bozuldu falan ama hemen.kendime ceki duzen verdim doktora duzenli gittim serophene kullandim ardindan ovitrelle catlatma ignesi ve simdi hamileyimm yeni ogrendim ve hala inananiyorum... yapacagnz en onemli.sey gunde yarm.saat bie olsa yuruyus ya da evde bie hareket yapabilirsiniz ben kilolu degildim hic ama yinede hergun yurudum metabolizmami.calistirdim ve inandim... ilk ayda oldu coksukur:)darisi isteyen.herksin basina cani gonulden soyluyorum... olmayacak diye bisey yok bakin bi suru ornek var sizinde.elbet olacak ama kendinize dikkat edin yeter.. :)
iyide hormon değerlerin çok iyi. nasıl pkoluyum diyorsunslm kızlar..
hormon testi değerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?