off morelim çok bozuk arkadaşlar kafayı yeme noktasındayım biraz once banyo yaptım kac tel sacım gıttı bende bilmiyorum o kadar dokuldukı ılac kullanmama ragmen boyle ne yapacam nasıl yapacam bılmıyorum cok kotuyum allahım nolur sen bıze sıfa verarkadaslar sımdı benım tek dostlarım gercekten sızlersınız kımseye anlatamıyorum bu hastalık sahıbı oldugumu 6 ay once öğrendim ve o gunden sonra asosyal bır ınsan oldum dısarı bıle cıkmak ıstemıyorum hergun sacını fonleyıp gezen ben artık saclarımı taramak ıstemıyorum neyse arkadaşlar gecen gun türk doktorları kansere ılac cıkardılar artık kanserle bırlıkte yasanacakms vay be ne gelısme ulan bır doktorda su hastalıga care bulsa hadı hastalıktan gectım barı sac dokulmesıne care bulsun yaw yok yok yok ömür boyu dogum kontrol haplarıyla yasa onlarında ne kadar zararlı oldugu bellı neyse arkadaslar cok morelım bozuk ınanınkı sızlerde olmasanız ne yapardım bılemıyorum
allah senden razı olsun canım benım ınsallah banada yarar senın dedıgın gıbı dısarıdan bakılınca kımse anlamıyor ama ceken bılır canım tam olarak anlatırmısın bıde bu organuum sampuan nasıl ıyımı pazartesı ılk ısım eczane ve aktara gıtmek ınsallah banada yarar allah yardımcımız olsuncanım seni çok iyi anlıyoum bendede yıldır pcos var daha önce hiç saç dökülmem yoktu adetlerimde en fazla hafta gecikirdi ama bu ağustos ani bir saç dökülmesi başladı bununla birlikte adet düzensizliği başladı ilaçla adet oldum ay ve 4ay avuç avuç saç dökülmesi yaşadım profa gittim balıkesirde gitmediğim cildiye endokrin kalmadı hormonlarım düzenli sadece ultrasonda polikistik over diyor doktorlar doğum kontrol haparı iyice adetimi bozdu 5gün olurken 2güüne düştü artık kullanmıyorum saçıma neler denedim 4ayda sayısız vitamin ilacı içtim yinede olmadı saçlarım çok fazla seyreldi bnde umutsuzca kendimi bitkisel yağlara verdim 3kere yaptım ve şu karışımla banyodan sonra dökülmem 60a indi daha önce hiç abartmıyorum en az 350tel saç olurdu tarağımda elimi saçıma attığumda avuç avuç saç gelirdi sana tavsiyem eger hormonlarında çok problem yoksa gerekli tahlilleri yaptırdıysan herhangi bir vitamin demir vs eksikliği yoksa benim yaptığım karışımı dene pco dışında bi sebebei yoksa işe yarar ben 4aydır neler çektim çok şükür şimdi rahatım inşallah hep böyle gider önereceğim karışım şu 20cc lik yağ şişelerine 1bepanthen+1evigen ampul+1çay kaşığı badem yağı+1cay kaşığı zeytin yağı koyup 2-3gün beklettim karışımı yapacağım zaman bunların üzerine 1yumurta sarısı ekledim ve aktarlarda bulabileceğin OTOMAkarışık saç bakım yağı var içinde çok sayıda bitkisel yag var bundanda karışım cıvık bir kıvama gelene kadar ekledim sprey şeklinde yaklaşık 10fıs yeterli hepsini karrıştırdım saç diplerime sürüp 1saat bekledim sonra organium şampuanla yıkadım 3kere yaptım 2günde 1 uyguladım şu an günde 10tel civarı döklyor bu bile benim için mucize inan çok çektim seni en iyi ben anlarım dışardan çok basit gözüküyor herkese bunu çeken bilir inşallah yararlı olurum benimde denemediğim kalmadı geçmiş olsun canım
allah senden razı olsun canım benım ınsallah banada yarar senın dedıgın gıbı dısarıdan bakılınca kımse anlamıyor ama ceken bılır canım tam olarak anlatırmısın bıde bu organuum sampuan nasıl ıyımı pazartesı ılk ısım eczane ve aktara gıtmek ınsallah banada yarar allah yardımcımız olsun
kızlar size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim size pco teşhisi nasıl konuldu bana doktorlar ultrasonda pcos var dedi ama adetken yapılan tahlillerde hormonlarım testesteron falan cok normal cıkıyo tahlile bakınca pco değilim acaba bu durumdada saç dökülmesi yapar mı sizinde aynı mı benimle aynı durumda olan var mı?
canım benımde senın gıbı adette sorun yoktu sac dokulmesı ıcın gıttım ultrasyonda polikistik over gorunumlu dedı horman tahlılı yaptırdım ama hersery normal cıkmasına ragman saclarım dokuluyor doktorda polıkıstıkten dıyo
:26:
canım ben en cok banyoda dokuluycanım bakma sen doktorlara pco saç dökülmesi yapar ama kanda testesteron yüksek olacak bizim durumumuzda bu kada saç dökülmesi yapmaz doktorlar cevapsız bırakmak istemiyor ondan pco demiştir bu durum benim aklımı çok kucalıyor ben cok doktora sordum bunu pco çok kadında var hormonların normal sorun olmaz dedi ben inanmıyorum senin saç dökülmen ne kadar canım günde kaç tane banyodan sonra falan kaç tane gelyor
canım seni çok iyi anlıyoum bendede yıldır pcos var daha önce hiç saç dökülmem yoktu adetlerimde en fazla hafta gecikirdi ama bu ağustos ani bir saç dökülmesi başladı bununla birlikte adet düzensizliği başladı ilaçla adet oldum ay ve 4ay avuç avuç saç dökülmesi yaşadım profa gittim balıkesirde gitmediğim cildiye endokrin kalmadı hormonlarım düzenli sadece ultrasonda polikistik over diyor doktorlar doğum kontrol haparı iyice adetimi bozdu 5gün olurken 2güüne düştü artık kullanmıyorum saçıma neler denedim 4ayda sayısız vitamin ilacı içtim yinede olmadı saçlarım çok fazla seyreldi bnde umutsuzca kendimi bitkisel yağlara verdim 3kere yaptım ve şu karışımla banyodan sonra dökülmem 60a indi daha önce hiç abartmıyorum en az 350tel saç olurdu tarağımda elimi saçıma attığumda avuç avuç saç gelirdi sana tavsiyem eger hormonlarında çok problem yoksa gerekli tahlilleri yaptırdıysan herhangi bir vitamin demir vs eksikliği yoksa benim yaptığım karışımı dene pco dışında bi sebebei yoksa işe yarar ben 4aydır neler çektim çok şükür şimdi rahatım inşallah hep böyle gider önereceğim karışım şu 20cc lik yağ şişelerine 1bepanthen+1evigen ampul+1çay kaşığı badem yağı+1cay kaşığı zeytin yağı koyup 2-3gün beklettim karışımı yapacağım zaman bunların üzerine 1yumurta sarısı ekledim ve aktarlarda bulabileceğin OTOMAkarışık saç bakım yağı var içinde çok sayıda bitkisel yag var bundanda karışım cıvık bir kıvama gelene kadar ekledim sprey şeklinde yaklaşık 10fıs yeterli hepsini karrıştırdım saç diplerime sürüp 1saat bekledim sonra organium şampuanla yıkadım 3kere yaptım 2günde 1 uyguladım şu an günde 10tel civarı döklyor bu bile benim için mucize inan çok çektim seni en iyi ben anlarım dışardan çok basit gözüküyor herkese bunu çeken bilir inşallah yararlı olurum benimde denemediğim kalmadı geçmiş olsun canım
kızlar biraz önje dustan cıktım cok üzülüyorum artık dayanamıyorum
polifistik kist var bende doktorum sacların bu yüzden dökülşüo dedi
3.cü aydayım ilajım hala etki etmedi hiçç
sizlerinde sacları kupkurumu benimki kupruru ne kdr dökülüo sayısını bilmiorum bile ve saclarım tutam tutam oluo kuruyunjada aranızda benm gibi olan varmı nasıl çare buldunuzzz
benim saçlarımda kuru canım dipleri yağlı kendi kuru sen polikistk over için hangi ilacı kullanıyorsun?
kizlar pko insulin direncinden dolayi olusan bir hastaliktir bunu biliyorsunuz degil mi, yani hepinizin seker metabolizmasinda sorun var.
bunu arastirin isterseniz, yani bunu yapan sey seker.
tedavisinde de endokrinciler artik metformin gibi diyabet ilaclari veriyorlar.
sekeri tamamen kesmeyi deneyin biraz da olsa iyileseceksiniz, boyle iyilesenler var.
canım herkeste aynı olmuyor diye biliyorum benim bütün değerlerim normal çıkıyor zaten anlamadığım şeyde bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?