canım seyrek derken nekadar seyrek benimde çok dökülüyor genele anlamadım annemimde halamında saçı az bide benimkiler çok ince telli bana göre çok seyrekleşti saçlarım ama etrafımdakiler hep öyleydi diyolar anlamadım bende tüm sonuçlarım normal çıktı bende genetik olabildiğini düşünüyorum...sen ekimi nerde yaptırdın peki memnun kaldınmı canım bende böle giderse 1 yıl sonra yaptırmak zorunda kalabilirim.Birde canım yaa senin yaşın kaç acaba çok erken dökülmemişmi bi bayan olarak bende 23 yaşındayım hep diyorum yok daha dökülmez menapozdan sonra falan dökülür dökülürse diye içimi rahatladıyodum ama belliki alakası yok sanırım?Birde canım sendede pko varmı?benim sadece görüntü olarak pko var fahat adetlerim çok düzenli hiç şaşmaz ve tüylenme falanda yok bende hormon sonuçlarım troidim vs hepsi çok normal olmasına rağmen dökülmem devam ediyor.Benimde genetikmidir o zaman ben saç köklerimi incelettiğimde kökler çok sağlammış yok kükürtmü ne azmış ne yapcam bilemedim.öfff ne çok soru sordum gene bunalttım kusura bakmayın
onemli degil canim senin gectigin bu donemlerden ben de gectim:) benim dokulmem ergenlikte basladi yavas yavas devam etti suan 27 yasindayim saclarim baya seyrek etrafimdakiler de gorebiliyor yani. ektirme isini yurtdisinda yaptim, kismen memnun kaldim yani yapacak hicbirseyin yoksa deneyebilirsin. ama once sarimsak bilmemne onlari dene istersen cunku fayda goren baya kisi var. benim de adetlerim duzenli herseyim normal, cok nadiren kistlerim oluyor ama devamli olarak kistlesme yok. genetik diyip biraktim ben de artik canim cunku baska bi neden bulunamiyor. istersen ozelden mesaj atabilirsin soracaklarin varsa
peki bi dönemden sonra dökülme duruyor ama değilmi sonsuza kadar dökülcek hali yok ya seyrelsede biyerde duracaktır ben banyo yaparken veya günlük hayatta saçlarımın elime dolanmasından inanılmaz sıkıldım zaten acayip bir kısır döngü bu takıyosun daha çok dökülüyor,döküldükçe dahada çok takıyorsun ...Birde seyrek dediniz ekim yapılmasına rağmen protez saçı düşünmedinizmi hiç?Ayrıca alakasız ama bu kistlerin hamile kalmanıza olumsuz etkisi oldu mu?(evlimisiz bilmiyorum?)ben 11 alık evliyim bebek istiyorum ama 5 aydır olmuyor doktorlar 1 yıl beklemem gerektiğini söylüyorlar
yok canim ben evli degilim seneye evlenicem, arastirdigima gore kistlerin hamilelige olumsuz etkisi oluyor evet ama umidini kaybetme denemeye devam et, pko olup gebe kalan binlerce insan var.
protez sac dedigin ne canim ek sac mi? yani peruk gibi birsey perugun parca parca olani galiba onu mu diyorsun? ben onlari kullanamam canim kendi sacimin ustune yapay peruk gibi seyler takamam kel gezerim daha iyi:) ekim yapilmasina ragmen seyrek evet maalesef, dokulme zamanla duruyor mu bilmiyorum canim sanmiyorum durdugunu cunku yillar gectikce azaliyor saclarim, zaman gosterecek bakalim 10 yil sonra nasi olucam hic bilmiyorum, artik takmiyorum canim cunku tak tak nereye kadar hayat geciyor:)
protez saç kaynak gibi düşün erkeklerede bayanlarada uygulanabiliyor ve kendi saçınmış gibi herşeyi yapabiliyorsun zaten çıkmıyor sanırım aylık olarak bakımı yapılıyor yapan firma tarafından hem doğal oluyor maddi olarakta iyi bence ...
onemli degil canim senin gectigin bu donemlerden ben de gectim:) benim dokulmem ergenlikte basladi yavas yavas devam etti suan 27 yasindayim saclarim baya seyrek etrafimdakiler de gorebiliyor yani. ektirme isini yurtdisinda yaptim, kismen memnun kaldim yani yapacak hicbirseyin yoksa deneyebilirsin. ama once sarimsak bilmemne onlari dene istersen cunku fayda goren baya kisi var. benim de adetlerim duzenli herseyim normal, cok nadiren kistlerim oluyor ama devamli olarak kistlesme yok. genetik diyip biraktim ben de artik canim cunku baska bi neden bulunamiyor. istersen ozelden mesaj atabilirsin soracaklarin varsa
mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza benim sağ yumurtalığımda 25 mm lik kist çıktı dr pko da şüphelendi ve adet döneminde hormon testi istedi açıkçası tedirginim saçlarım son iki ayda çok fazla seyreldi adetimde düzensiz acaba bende pko varmıdır araştırdığıma göre yumurtalıklarda birden çok kist bulunması lazım diyo fakat bende sadece bir tane kist çıktı cevap verirseniz sevinirim:93:
canim dediginin tam ne oldugunu anlayamadim, kaynak dedigin saclarin uclarina yapiliyor daha uzun gorunsun diye, onu yapmak icin yeterli sacim yok ve zaten benim saca ihtiyacim olan yer kafamin tepesi. yani uclara takacagim kaynagin bana pek faydasi olmaz. onun disinda parcali peruklar var tepende seyrek olan yerlere yerlestiriyorsun ama onlari da ben kullanmak istemiyorum, sen dene canim istersen ben baya arastirdim onlari hicbiri icime sinmedi:)
ya oda zaten açık kısımları kapatmak adına bişey bende canlı olarak görmedim zaten netten araştırdığım kadarıyla neticede yapay bişey yapışkanlı olanı var veya bayanlarda diğer saçlara tutturulanı var..Anladığım kadarıyla sen kendi saçın dışında olanları kabul etmiyorsun demekki kendinle barışık birisin ne mutlu sana bu arada sen sarımsak kürü vs demiştin onun nasıl uygulandığı hakkında bi fikrin varmı ben aldığım saç bakım yağlarının içined bir avuç sarımsağı attım 1 hafta beklettim ve sürdüm ama doğrumudur bilemiyorum:)
Arkadaşlar aradan seneler geçti ama bir gören duyan okur diye yazıyorum. Bir kişiye bile faydası dokunsa ne mutlu bana. Ben de pco sebebiyle saç dökülmesi yaşıyordum ilacı bıraktıktan sonra dökülme başlıyordu doktorlar hormonlar normal diyordu. Öyleyse niye ilacı bırakknca yani hormon desteğini bırakınca saçlarım dökülüyor diye düşündüm ve hayıt tohumunu kullanmaya karar verdim çünkü hormonları düZenliyormuş. Denemekten ne çıkar dedim çok şey çıktı. İlacı bırakalı 1 bucuk ay oldu ve saçlarım dökülmüyor. Benim gibilere tavsiyemdir umarım sonuç alırsanız. Forumu pek kullanmayan biriyim ama bir kişiyi bile kurtarırsam kardır dedim ve yazdım. Allah ben ve benim gibilere yardım etsin Allah hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?