pko Laparoskopi drilling ameliyati

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
53
32
Selam kizlar bu ameliyatla ilgili elle tutulur bi konu bulamadim pek aciklayici bisey yok ben iki bucuk ay once oldum ve suan gorunurde bi faydasi yok merak ediyorum olan varmi faydasini goren pek kullanilan bi yontem degilmis galiba doktora cok fazla guvenerek girdim bu yola ama adetlerim duzelmedi yani yine ilacla oluyorum sadece goguslerimde bi aci var o kadar yeniden yumurtlama ilaclarin abaslicam pko luyum ileri derecede igne kullanmak istedigimi soyledim doktora tamam dedi adette n sonra baslicaz ama daha bir ay var ve benim icim rahat degil olmasamiydim bu ameliyati

Canım olmasa mıydım deme, olumlu telkinde bulun inşaallah faydasını görürsün. Evet çok kullanılan bir yöntem değil. Ben de istemiştim doktordan ama yapmıyorlarmış. Eğer farklı bir rahatsızlığın daha varsa ve zaten o yüzden ameliyata girmişsen o zaman girmişken yapıyorlarmış sırf bunun için yapmıyormuş benim doktorum. Ama bu faydasız olduğu anlamına gelmez. Bazılarında işe yaramış demek ki böyle bir operasyon var, inşallah sende de işe yarar. Bizi haberdar edersen gelişmelerden memnun olurum.

Evet bende pko hastasıyım 3 tüp bebekle 2 düşük yaşadım ve artık başka bi dr buldum histeroskopi laparoskopi yapılacak girmişkende delme işlemi yaparım dedi sadece onun için yapmıyorlar sanırım ama ameliyatlık durum olunca onuda yapalım diye düşünüyorlar sanırım

Tamam canım mutlaka haber vericem sagol sifrem hatırlamıyorum otomatik giriyorum arada bi gidiyo sifrem herseyden haberdar edicem

Oncelikle gecmis olsun canim jnsallah bu aciyi bi daha yasamazsin benim sadece pko var hsg hic olmadim direk ameliyatta baktılar tuplere ve rahime eger rahimdede bi sorun varsa mudahale edjcem dedi allahtan yokmus sen kac senelik dvlisin ne zamandir ugrasiyosun cocjk icin

Amin canım Allah kimseye yaşatmasın bendede sadece pko vardı çok şükür eşimde sorun yok ama nişanlıyken gittiğim dr çok etkiledi zor olur hemen evlenin falan bende psikolojik olarak hep şartlandım olmayacak çocuğum diye 29 yaşındayım ve 3 yıla yaklaştı evleneli ayrıca kötü bi tüp bebek dr una düştüm 5 ay içinde 3 defa tüp bebek denendi 2 si pozitif ve düşük oldu araştırdık oda benim zorumla yine dr istemedi ama araştırınca pıhtılaşma sorunum olduğunu da öğrendik sana tavsiyem iyi bi dr bul aşılmaz bi sorun değil pko ama psikoloji ve kötü dr mahvediyor bu süreci

Inanmiyorum ya pihtilasmayi aslinda doktorun tahmin etmesi gerekirdi bu yuzden cok dusuk yapan var o kadar caba umut bosa gitmis masrafini hic soylemiyorum bile allah sabir versin psikolojik olarak gercekten coktertiyo insani ama sen tup bebegi doktor tedavisiylemi yyirdin canim

Aynen öyle canım herşey çöp evet dr tavsiyesiydi psikolojik olarak zorluyorsun yapılsın tüp bebek dedi ve çok yıprandık çok Rabbim kimseye yaşatmasın şuan psikolojik destek alıyorum kendimi toparlayınca ameliyat olacak işte şimdilik bıraktım herşeyi çok zor biliyorum ama pko hastalarına en zarar veren şey stres stres yapmamaya çalış herşey daha kötü oluyor inşallah kısa zamanda kavuşursun evladına

Üstelik ilk düşükte yapıldı pıhtılaşma testi ve 3.transferde pıhtılaşmam olduğunu bile bile iğneyi düşük doz kullandırdı yapan doktor ve şimdiki gittiğim dr düşüklerin tek sebebi ilacın çok düşük kullanılmış doz yetersizliğinden yaşadın bu kayıpları dedi şok oldum ne biçim insanlar bunlar dedim Allah doktorun vicdanlısına düşürsün

[QUOT"dyg_brk, post: 43663766, member: 684944"]Aynen öyle canım herşey çöp evet dr tavsiyesiydi psikolojik olarak zorluyorsun yapılsın tüp bebek dedi ve çok yıprandık çok Rabbim kimseye yaşatmasın şuan psikolojik destek alıyorum kendimi toparlayınca ameliyat olacak işte şimdilik bıraktım herşeyi çok zor biliyorum ama pko hastalarına en zarar veren şey stres stres yapmamaya çalış herşey daha kötü oluyor inşallah kısa zamanda kavuşursun evladına[/QUOTE]
Amin canim allah kimseye evlat hasreti yaşatmasin cok zor herkezin kucaginda bebek doya doya seviyolar allah omur versin hepsine ama icimiz hep buruk doktorun gerçekten vicdansizmis para icin insanin acilarjni yok sayiyolar

Amin canim allah kimseye evlat hasreti yaşatmasin cok zor herkezin kucaginda bebek doya doya seviyolar allah omur versin hepsine ama icimiz hep buruk doktorun gerçekten vicdansizmis para icin insanin acilarjni yok sayiyolar[/QUOTE]
Ellerine düşmeyegör ticarethane resmen inşallah o kadar uğraştırmasın seni Rabbim yani kimseyi uğraştırmasın dediğim gibi takmamak gerek zor ama yapacak bişey yok daha çok zarar veriyoruz kendimize düşündükçe Allah yardımcın olsun

Konum gunceldir arkadaslar bu ameliyati olanlar yardimci olalim birbirimize ...

Merhaba canim bende bu ay oldum bu ameliyati. Adetimi bekliyorum doktor alti ay süre verdi Şansın yüksek dedi ama bilmiyorum inşallah hamile kalmamiza sebep olur canım. Bu arada benim üç düşük yapmam sebebiyle doktor bu ameliyati yaptı.

Canim Merhaba bende üç düşük yasadim. Bu son hamileligimde pıhtılaşmam oldugu icin igne kullandım ama yine düştü. İnşallah Rabbim saglikli hamilelikler nasip eder

Canim Merhaba bende üç düşük yasadim. Bu son hamileligimde pıhtılaşmam oldugu icin igne kullandım ama yine düştü. İnşallah Rabbim saglikli hamilelikler nasip eder
Amin canım inşallah Rabbim bi daha yaşatmasın o kötü günleri

Amin inşallah canim senin düşük sebebin bulundu mu canim kan pıhtılaşmasi mi
Evet canım maalesef clexane dozu düşük gelmiş başka bi dr öyle söyledi ama net olarak histeroskopi ve laparoskopiden sonra çıkacak ortaya girmişkende delme işlemi yapılacak kistlere

Evet canım maalesef clexane dozu düşük gelmiş başka bi dr öyle söyledi ama net olarak histeroskopi ve laparoskopiden sonra çıkacak ortaya girmişkende delme işlemi yapılacak kistlere
Benimde delme işlemi yapildi canim. Bende pco luymusum iki yıldır doktora gidiyorum hiç bir doktor bunu dememisti ilk defa bu doçent doktor dedi. Bende diyorum acaba benimde mi igne dozu düşük geldi de ondan düştü sen hemozigot musun

Heterozigot benim canım ama 2 gen olunca homozigot sayılıyormuş sanırım yanlış bilmiyorsam yani en düşük 6000 lik kullanmalıymışım daha da artabilirmiş Rabbim bebek nasip ederse sen kaçlık kullanmıştın

Gecmis olsun canim benim 3 ay oldu ilacsiz yumurtlama olmadi menogon 75 ignesye basladim cuma gunu kontrole gidicem inşallah bidaha yasamazsin pkolumusun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…