- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 34
Walla canim claxan iğnesi kullandim günde bir tane ama kaclik oldugunu hatırlamıyorum yaHeterozigot benim canım ama 2 gen olunca homozigot sayılıyormuş sanırım yanlış bilmiyorsam yani en düşük 6000 lik kullanmalıymışım daha da artabilirmiş Rabbim bebek nasip ederse sen kaçlık kullanmıştın
Evet pkoluymusum canim. Inan iki yıl doktora gittim kimse bana pkolu olduğumu demedi ama bu doktor ameliyattan önce muayene ederken yumurtalikta oniki tane küçük kist saydi bu faGecmis olsun canim benim 3 ay oldu ilacsiz yumurtlama olmadi menogon 75 ignesye basladim cuma gunu kontrole gidicem inşallah bidaha yasamazsin pkolumusun peki
Inşallah canım hepimizin derdi ayni kucaginda bebegi olmayan anlayamiyomaalesef adetlerin duzenlimiydi peki asiri killanma asiri tatli istegi sivilceler den kurtulamama gibi bi durum?[/QUOTE]TE="zeynepce90, post: 43735835, member: 627485"]Bu da pkolu oldugumu gosteriyormus. İnşallah canım yumurtan buyurmuştur :)
Evet canım benimde aynı şekilde oldu üstelik ikiside tüp bebekti iyi bir dr buldum ve bana söylediği şuydu pıhtılaşman basite alınmış ve doz yetmemiş bu yüzden düşüklerin dedi halbuki tüp bebeği yapan dr pıhtılaşman çok düşük ilaca bile gerek yok demişti sana tavsiyem iyi bir dr bul Allah yardımcın olsunWalla canim claxan iğnesi kullandim günde bir tane ama kaclik oldugunu hatırlamıyorum yabana da iğne kanimi sulandirmadi gibi geliyor çünkü hep hamile oldugumu öğrendiğim bir hafta sonra düştüler igne kullandigim halde fark etmedi. Bi doktor sende çok pıhtılaşma var diyo şimdi ki doktor fazla yok pıhtılaşman düştükler ondan degil diyo bende hiç bişey anlamadim walla
Walla canim bende şaşırdım bir doktor çok yoğun pıhtılaşman dedi şimdi Laparoskopi yapan doktorda pıhtılaşman yok gibi falan dedi kaç doktor değiştirdim inan bilmiyorum. Kimse düşük için bişey diyemediEvet canım benimde aynı şekilde oldu üstelik ikiside tüp bebekti iyi bir dr buldum ve bana söylediği şuydu pıhtılaşman basite alınmış ve doz yetmemiş bu yüzden düşüklerin dedi halbuki tüp bebeği yapan dr pıhtılaşman çok düşük ilaca bile gerek yok demişti sana tavsiyem iyi bir dr bul Allah yardımcın olsun
İşte pıhtılaşma oranını perinatolog,hemotolog araştırıyor genellde fakültelerde oluyor kafanı karıştırma bul orana bakılsın dozda ona göre ayarlanır ben öyle yapcam azdı çoktu uğraşmaktansa bütün keşke kapılarımı kapatcam şüpheyle olmuyor biri bişey diyor diğeri başka bişey biizede yazık yaniWalla canim bende şaşırdım bir doktor çok yoğun pıhtılaşman dedi şimdi Laparoskopi yapan doktorda pıhtılaşman yok gibi falan dedi kaç doktor değiştirdim inan bilmiyorum. Kimse düşük için bişey diyemedi
Neden hemen tüp bebek dedi ki yumurta büyütme ve çatlatma iğnesiyle bi denemeli belkide yumurta destekleyici ilaçla olacak yani bi dr la görüş bence bu durumu tabiki o daha ii bilir amaArkadaşlar merhaba size bir sorum olacaktı. Ben de ilk adetimden beridir pcoslu olduğumu biliyorum. Ve ilaç kullanmadan adet göremiyorum. 1.5 yıllık da evliyim yaşım 26 en son kontrolümde doktorum ovulasyon takibi yaptı ve olmadığını teyit etti yani ilaçsız adet göremiyoeum. 2 seçenek sundu bana laparoskopi ile kistleri yakmak doğal yolu denemek ve bunun için hiç bir garanti vermiyorum hatta hiç olmayabilir de 2. Olarak da hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebek ki tabi onun da ilk seferde olcak diye bir garantisi yok dedi tabi benim aklım çok karıştı benim durumumda olan var mı yani laparoskopiyi bu sebepten mi oldunuz fikirlerinizden bana da yardımcı olabilir misiniz
Yani bu genetik testlerinde bilemiyorlar mi canim. Bende anlamadim benim pıhtılaşmam az mi cok mu. Bu ay Laparoskopi oldum ya adetimi bekliyorum gecikti. Aspirin içebilirisin dedi doktor. Aspirin iciyim diyorum ama korkum ya az gelirse diye.İşte pıhtılaşma oranını perinatolog,hemotolog araştırıyor genellde fakültelerde oluyor kafanı karıştırma bul orana bakılsın dozda ona göre ayarlanır ben öyle yapcam azdı çoktu uğraşmaktansa bütün keşke kapılarımı kapatcam şüpheyle olmuyor biri bişey diyor diğeri başka bişey biizede yazık yani
Ben de sordum ama yunurta oluşmuyor basıl yapalım diye cevap verdi kafam çok karıştı başka bir doktora daha gidicem sanırımNeden hemen tüp bebek dedi ki yumurta büyütme ve çatlatma iğnesiyle bi denemeli belkide yumurta destekleyici ilaçla olacak yani bi dr la görüş bence bu durumu tabiki o daha ii bilir ama
Yok canım bu özel labaratuarlarda yapılanlarda var yada yok diye çıkıyor ama fakültelerde detaylı araştırıyorlar en doğrusu emin olmak benceYani bu genetik testlerinde bilemiyorlar mi canim. Bende anlamadim benim pıhtılaşmam az mi cok mu. Bu ay Laparoskopi oldum ya adetimi bekliyorum gecikti. Aspirin içebilirisin dedi doktor. Aspirin iciyim diyorum ama korkum ya az gelirse diye.
Evet bencede başka bi dr a daha görün inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe falanBen de sordum ama yunurta oluşmuyor basıl yapalım diye cevap verdi kafam çok karıştı başka bir doktora daha gidicem sanırım
Ben fakülteye gittim canim bişey demedi doktor tüp bebege yönlendirdi hattaYok canım bu özel labaratuarlarda yapılanlarda var yada yok diye çıkıyor ama fakültelerde detaylı araştırıyorlar en doğrusu emin olmak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?