pko Laparoskopi drilling ameliyati

Walla canim claxan iğnesi kullandim günde bir tane ama kaclik oldugunu hatırlamıyorum ya bana da iğne kanimi sulandirmadi gibi geliyor çünkü hep hamile oldugumu öğrendiğim bir hafta sonra düştüler igne kullandigim halde fark etmedi. Bi doktor sende çok pıhtılaşma var diyo şimdi ki doktor fazla yok pıhtılaşman düştükler ondan degil diyo bende hiç bişey anlamadim walla

Gecmis olsun canim benim 3 ay oldu ilacsiz yumurtlama olmadi menogon 75 ignesye basladim cuma gunu kontrole gidicem inşallah bidaha yasamazsin pkolumusun peki
Evet pkoluymusum canim. Inan iki yıl doktora gittim kimse bana pkolu olduğumu demedi ama bu doktor ameliyattan önce muayene ederken yumurtalikta oniki tane küçük kist saydi bu fa

TE="zeynepce90, post: 43735835, member: 627485"]Bu da pkolu oldugumu gosteriyormus. İnşallah canım yumurtan buyurmuştur :)[/QUOTE]
Inşallah canım hepimizin derdi ayni kucaginda bebegi olmayan anlayamiyomaalesef adetlerin duzenlimiydi peki asiri killanma asiri tatli istegi sivilceler den kurtulamama gibi bi durum?

TE="zeynepce90, post: 43735835, member: 627485"]Bu da pkolu oldugumu gosteriyormus. İnşallah canım yumurtan buyurmuştur :)
Inşallah canım hepimizin derdi ayni kucaginda bebegi olmayan anlayamiyomaalesef adetlerin duzenlimiydi peki asiri killanma asiri tatli istegi sivilceler den kurtulamama gibi bi durum?[/QUOTE]
Walla canim adetim duzenlidir otuz yada otuz iki günde gelir killanmam da olmadı ki benim ergenlikte bile hiç sivilcem çıkmadı. Doktor yumurtalara bakinca dedi oniki tane küçük kistlerin var dedi. Onlarada ameliyatta driling yapmış. Bundan sonra alti ay şansınız yüksek dedi. Alti ay deniycez. Bende çok yoruldum doktora gitmekten. İnşallah hepimizin en kisa zamanda gelir bebisleri canım bizi bizden başkası bilemez

Evet canım benimde aynı şekilde oldu üstelik ikiside tüp bebekti iyi bir dr buldum ve bana söylediği şuydu pıhtılaşman basite alınmış ve doz yetmemiş bu yüzden düşüklerin dedi halbuki tüp bebeği yapan dr pıhtılaşman çok düşük ilaca bile gerek yok demişti sana tavsiyem iyi bir dr bul Allah yardımcın olsun

Walla canim bende şaşırdım bir doktor çok yoğun pıhtılaşman dedi şimdi Laparoskopi yapan doktorda pıhtılaşman yok gibi falan dedi kaç doktor değiştirdim inan bilmiyorum. Kimse düşük için bişey diyemedi

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacaktı. Ben de ilk adetimden beridir pcoslu olduğumu biliyorum. Ve ilaç kullanmadan adet göremiyorum. 1.5 yıllık da evliyim yaşım 26 en son kontrolümde doktorum ovulasyon takibi yaptı ve olmadığını teyit etti yani ilaçsız adet göremiyoeum. 2 seçenek sundu bana laparoskopi ile kistleri yakmak doğal yolu denemek ve bunun için hiç bir garanti vermiyorum hatta hiç olmayabilir de 2. Olarak da hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebek ki tabi onun da ilk seferde olcak diye bir garantisi yok dedi tabi benim aklım çok karıştı benim durumumda olan var mı yani laparoskopiyi bu sebepten mi oldunuz fikirlerinizden bana da yardımcı olabilir misiniz

İşte pıhtılaşma oranını perinatolog,hemotolog araştırıyor genellde fakültelerde oluyor kafanı karıştırma bul orana bakılsın dozda ona göre ayarlanır ben öyle yapcam azdı çoktu uğraşmaktansa bütün keşke kapılarımı kapatcam şüpheyle olmuyor biri bişey diyor diğeri başka bişey biizede yazık yani

Neden hemen tüp bebek dedi ki yumurta büyütme ve çatlatma iğnesiyle bi denemeli belkide yumurta destekleyici ilaçla olacak yani bi dr la görüş bence bu durumu tabiki o daha ii bilir ama

Yani bu genetik testlerinde bilemiyorlar mi canim. Bende anlamadim benim pıhtılaşmam az mi cok mu. Bu ay Laparoskopi oldum ya adetimi bekliyorum gecikti. Aspirin içebilirisin dedi doktor. Aspirin iciyim diyorum ama korkum ya az gelirse diye.

Neden hemen tüp bebek dedi ki yumurta büyütme ve çatlatma iğnesiyle bi denemeli belkide yumurta destekleyici ilaçla olacak yani bi dr la görüş bence bu durumu tabiki o daha ii bilir ama
Ben de sordum ama yunurta oluşmuyor basıl yapalım diye cevap verdi kafam çok karıştı başka bir doktora daha gidicem sanırım

Yok canım bu özel labaratuarlarda yapılanlarda var yada yok diye çıkıyor ama fakültelerde detaylı araştırıyorlar en doğrusu emin olmak bence

Canim bence başka bi doktora görün o doktor biraz paragoz sanırım çünkü yumurtlama bizdede olmuyo yani ilaç desteği olmadan en kötü ihtimal cvp vermezse bunlara yönel ben ameliyatı oldum ama kendiliginden yumurtlamam hiç olmadı ve bazı doktorlar ameliyatı onermiyolar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…