12 haftalık bebeğime çatlatma iğnesyle sahip olmuştum..14.haftada öğrendimki kalbi durmuş..bugün 3.ayımdı bu süreden geçen zaman.doktoruma gittim değerlerime bakıldı..hormon testlerim alındı..
birde ultrasonla baktı doktorum..dediğine göre;pko ile yaşamayı öğrenmeliymişim.bir kadının düşük yapması normalken benim pko m olmasından dolayı çok normalmiş..
tekrar genephone ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık..
herşey çok normal dedi.
şimdi merak ediyorum pko su olupda hamile kalan var mı aramızda?
güzel hikayeler dinlemeye benim ve benim gibilerin eminimki çok ihtyacı var..
benım görümcemde ılerı derece pkos varmış ama o hamıle kalmış ve saglıklı bişekılde dogumuda yapmış şimdi kızı 6 yasında ama 2, cisi nazlı cıktı galıba 1 yıldır 2, cisi olmuyo yanı demek ıstedıgım nasıp kızlar hatta doktoru % 90 düşük olur demiş ama allahım verecek olunca öyle yada böyle verıyo a.s.
bir doktor ki doktor olduğundan şüpeliyim bana dediki pko var bide kilolusun hamile kalamazsın kalırsa kesin düşük olur düşmezse de sakat olabilir dedi yaaaa(( doktoru da korunmayıda bıraktım bende süprizzzzz
canım benim bebek için keşke düşünmüyorum demeseydin.böyle bişi inşallah olmaz fakat hemen olmama ihtimalini düşünseydin.doğum kontrol hapı vermiş eğer düşünseydin şeker ilacı verecekti.buda seni biran önce tedavi edecekti.diğeri sadece adet olmanı sağlayacak bıraktığında yine aynı düzensizlik olacak.inş.iyi olurböcüğüm , ben bugün doktora gittim. dün nette ve KK'da biraz araştırma yaptım. pko belirtileri hemen hemen bende de var. 2 aydır da düzensizim. en azından nedir bi baktırayım dedim. kan tahlili yapıldı. ultrasonla baktı birde smear testi istedim. sonuç ne çıktı tam olarak anlamadım ama teşhis kısmında polikistik over sendromu yazıyor. yarın bir tahlil sonucu daha alacağım belki o zaman net cevaplar alacağım. bugün dr. diane 35 yazdı. 6 ay kullanacaksın. sonra 1 ay bırak tekrar tahlil yapacağız dedi. çocuk istiyormusun diye sordu ilacı yazarken. yok düşünmüyorum dedim. böyle işte. benimde kafam karıştı ,artık yarın soracağım.
böcüğüm,senin sorunun pek cevabı olmadı yazdıklarım, benimki çocuk sahibi olup sonrasında pko yaşayanlar oldu azucukun. artık idare et tatlım beni.
rabbim arayan ve isteyen herkese çocuk nasip etsin, sana da bebişim:))Şeniz
canım benim bebek için keşke düşünmüyorum demeseydin.böyle bişi inşallah olmaz fakat hemen olmama ihtimalini düşünseydin.doğum kontrol hapı vermiş eğer düşünseydin şeker ilacı verecekti.buda seni biran önce tedavi edecekti.diğeri sadece adet olmanı sağlayacak bıraktığında yine aynı düzensizlik olacak.inş.iyi olur
ciddimisin:1shok:. bilmiyordum bak.
ilacı kullanmaya başlamadım daha. yarında tekrar doktora gideceğim, diğer sonuçları almaya. karar değiştirdiğimi söylesem mi? şeker ilacı derken biraz daha konuyu açabilirmisin? burada insülin , gluko diye başlayan (tam hatırlayamadım) ilaçlar duydum onlardan mı bahsediyorsun.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?