pko lu olupda doğum yapan var mı?

kızlar bende pkoluyum birde pko etkisi bilirsiniz kilo sebebidir kilo sorunumda var. Bende hamile kalamıyorum sizlerde de kilo sorunu varmı acaba kilodan dolayımı tutunamıyor bebişlerimiz

slm canım sendeki sorun bendede var.bu pko oldugu içinmi kilo aldım yoksa kilolu oldugum içinmi pkoluyum bilemiyorum.doktor bana hem pkolu olup yanındada kilo var ise hamile kalmayı zorlaştırdıgını söyledi.umarım saglıgımıza kavuşup bebeklerimiz olur.doktor eger zayıflamayı önce kafaya koyduysan korunun çünkü içtigin ilaç vs şeyler bebege zarar verebilir dedi.zayıfladıktan sonra korunmayı bırakırsak bebek sahibi olmam yüksekmiş.allah her isteyene versin işallah.

merhaba arkadaşlar.ben de pcoluyum.ve şuan 39haftalık hamileyim doğuma az kaldı.başlığı görünce yazıp sizlere moral vermek istedim.hiç ama hiç umutsuzluğa kapılmayın.herşey allahtan.vakti saati var ben buna inanıyorum.bol bol dua edin.ve tedaviyede devam tabiki.ama stressten uzak durun.nasıl olcak dediğinizi duyar gibiyim ama birşeylerle meşgul olun ve onu kafanızdan uzaklaştırın.ilişki sırasında bile olcakmı olmıcakmı diye kendimizi kasıyoruz.akışına bırakın tadını cıkarın.ve hep olumlu düşünün.inşaallah dualarım sizlerle.isteyen herkese ama herkese rabbim nasib etsin en kısa zamanda.yerimseniben

amin canım iyi dileklein için çok teşkelr sanırım şuanda bebişin dogmuştur Allah size bagışlasın inşllh

size moral olur mu bilmem ama ben tüp bebek yöntemiyle anne oldum 6.5 aylık bir oğlum var. pcoluyum. 1 yıl tedavi gördüm yumurtalarımın düzgün geliştiği ilk ay işimi şansa bırakmayıp tüp bebek yöntemine karar verdim. iyi ki öyle yapmışım oğluma kavuştum.
kızlar bir de doğum sonrası adetim düzene girmeye başladı. yaşlaşık 3 ay hiç adet olmadım. artık bir doktora gideyim derken adet oldum ondan sonra düzenli adet görmeye başladım. sanırım hormonlarım düzene giriyor. aslında 3 aydan sonra sütüm de gitti zaten azdı ama doğum yine de olumlu yönde etkiledi bence.
Allah hepinize bebeğinize kavuşmanızı nasip eylesin, dualarım sizinle...

Pco lu olupta bebeklerine kavusanlarin hikayesini dymak kadar moral veren birsey olamaz.. Morale cok ihtiyacim var hikayelerinizi paylasirsaniz bizde motive oluruz bu yolda bizi yalniz birakmayin lutfen

merhabalar arkadaşlar konu çok eski ama yeni yazan arkadaşlara moral olması açısından yazmak istedim.bende pcoluyum.kızlığımdada varmış tabiki ama ben anlamadım tabi.evlendikten sonra ve çocuk istemeye başladıktan sonra öğrendim pcolu olduğumu.2007 de evlendim tedaviyle 2009 aralık ayında hamile olduğumu öğrendim 2010 ağustos ayındada oğlumu kucağıma aldım hamdolsun.ve şuandada ikinci meleğime hamile kaldım.ilk tedavide geldi meleğim hamdolsun.darısı başınıza inş.

Tskler cevabin icin canim Allah sana bagislasin meleklerini ben hic anne olamiycakmisim gibi hissediyorum bazen hamilelik nasil bisey cok merak ediyorum annelik ve de..
Cokmu kafama takiyorum acaba bilmiyorum. Ama boyle seyleri okuyunca cok moral buluyorum. Rabbim ne zaman isterse olur ama her ay regl oldugmu gordukce moralim geri dusuyo
Sen nasin bi surecten gectin adetlerin duzensizmiydi

seni çok iyi anlıyorum.banada öyle geliyordu.artık öyle bir hale gelmiştimki eşimle ayrılma muhabbetleri yapmaya başlamıştım.allahım eşimden binlerce kez razı olsun her konudaki desteğini asla inkar edemem.canım biliyorum çok zor ama bunun bir çözümüde kesinlikle kendini rahat bırakmak kafaya takmamak bunu dr söylemişti.çoğu hastamız kafayı rahat bırakmadıkları için hamile kalamıyorlar dedi.ve buna kesinlikle katılıyorum.ben ne zamanki kafamı rahat bıraktım o ay bebeğim gelmiş.ben 6-7 ay serophone + çatlatma iğnesi kullandım.bir sonuç alamadık.1 ay ara vermek zorunda kaldık.sonra 3-4 ay femara+çatlatma iğnesi kullandım.4.femara kullanmamda bebeğim geldi.tabi bu arada rahim filmide çektirdim.ve o ay doktorumuz bize 5 özel gün verdi.(anladın sen onu) biz sadece ilk gününü değerlendirdik sonra eşim iş için istanbula gitti.3-4 gün kaldı istanbulda.bide 5.günü değerlendirdik.ben ilk o gün yaptığım duanın kabul olduğunu düşünüyorum.tamamen rabbime sığındım.dedim allahım vereceksen sen bir gün olsa bile verirsin vermeyeceksen 5 günü değerlendirsekte nafile sana sığınıyorum.ama bu çok çok içten gelen bir dua idi.ve gerçekten o ay olacakmı olmayacakmı hiç düşünmedim.adetim haftalar geciktikten sonra yine eşimin ısrarıyla idrar testi yapmıştım gece 2 de ve çift çizgiyi görünce şok olmuştuk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…