Pko olup hamile kalamayanlar ne yapıyorsunuz

Arkadaslar merhaba benim normalde düzenli adet gorurdum yalnız iki aydır düzensiz oluyorum ve asıl sebebim aşırı yeme idi bunun için endokrinoloji ye gittim tahlil yaptı fsh 10.35
Lh ise 30.61 cikti dr ultrasona girmemi istedi sonuç bilgilendirimisiniz

Lh baya yüksek çıkmş cnm bnmde fsh yuksekti zaten bu iki hormon yuksekliği yumurta çatlamayla ilgli. Bnm yuksek olduğu için çtlamyo ve hamilr kalamıyorm tedvi aşamasndym

bende hastalığımı bekliyorum pazar günü 1-2 damla kahverengi akıntı geldi. devamı yok. bugünlerde hastalanmam gerekir. uğrayan yok. acaba bebişmi geliyo diorum belirtide yok gebeliğe dair.
Canım bende de belirti yok. Benimde 1 hafta önce kahve rengi akıntım geldi... ama sanli regl olacak gibi hissediyorum 5 gün kaldı artık adetime... senin adetine kaç gün kaldı canım

Canım bende de belirti yok. Benimde 1 hafta önce kahve rengi akıntım geldi... ama sanli regl olacak gibi hissediyorum 5 gün kaldı artık adetime... senin adetine kaç gün kaldı canım
Geçti cnm bnm 2 gün. Brz daha geçsin diye bekliyorum.

Lh baya yüksek çıkmş cnm bnmde fsh yuksekti zaten bu iki hormon yuksekliği yumurta çatlamayla ilgli. Bnm yuksek olduğu için çtlamyo ve hamilr kalamıyorm tedvi aşamasndym
Geçmiş olsun canım insallah hamilelik nasip olur bende ultrasona gireceğim bakalim

Canım doktor ultrasona sevketti ultrason kagidinin üstünde pcos?yazıyor daha girmedim günümü bekliyorum
bnmde öyle yazıyodu ultrason kağıdında bundan 8ay önce. hala savaşıyorum.. bakalım kısmet inş. hepimiz sağlığımıza kavuşur bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

İki üç gün geçsin test yap canım. İnşallah hamilesindir.... bende hamile olmadığımı biliyorum ama hamile olabilirimde diyorum umut var ne biliyim değişik bir duygu işte....
İnşallah canım.geçen ay 26.günde olmştum. Şuan 29.güngeçen.bide bugün mide bulantım var bi yandan psikolojkmi diorumm off test yapıp negatf görme korkumda var

İnşallah canım.geçen ay 26.günde olmştum. Şuan 29.güngeçen.bide bugün mide bulantım var bi yandan psikolojkmi diorumm off test yapıp negatf görme korkumda var
Demek mide bulantın var ayy canımmm inşallah hamilesindir dua ediyorummm.. ben hiç haytımda mide bulanması yaşamadım acaba nasıl bi duygu

Kızlar bugun klomenin beşinci günü doktor 5 gün sonra gel dedi.Benim adetimin 14. günü olucak randevu günü,yumurta varsa çatlatma iğnesi verir mi bilmiyorum.Daha erken mi gitmeliyim sizce kontrol için.

Demek mide bulantın var ayy canımmm inşallah hamilesindir dua ediyorummm.. ben hiç haytımda mide bulanması yaşamadım acaba nasıl bi duygu
ayyy inşallah hamileymdrde sizlerede umut olurum. ama biraz daha beklicem hüsrana uğramamk için.

Kızlar bugun klomenin beşinci günü doktor 5 gün sonra gel dedi.Benim adetimin 14. günü olucak randevu günü,yumurta varsa çatlatma iğnesi verir mi bilmiyorum.Daha erken mi gitmeliyim sizce kontrol için.
evet yumurtan yeterli boyuta ulaşırsa çatlatma iğnesi vurun diyor. ertesi günde ilişki öneriyor.

Bende bu ay ilk defa kullandım klomeni,inşallah yanıt veririm.İnnnnşalllaahhh hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…