- 28 Ekim 2011
- 1.844
- 345
- 333
- Konu Sahibi Karabulutelif
-
Lh baya yüksek çıkmş cnm bnmde fsh yuksekti zaten bu iki hormon yuksekliği yumurta çatlamayla ilgli. Bnm yuksek olduğu için çtlamyo ve hamilr kalamıyorm tedvi aşamasndymArkadaslar merhaba benim normalde düzenli adet gorurdum yalnız iki aydır düzensiz oluyorum ve asıl sebebim aşırı yeme idi bunun için endokrinoloji ye gittim tahlil yaptı fsh 10.35
Lh ise 30.61 cikti dr ultrasona girmemi istedi sonuç bilgilendirimisiniz
Canım bende de belirti yok. Benimde 1 hafta önce kahve rengi akıntım geldi... ama sanli regl olacak gibi hissediyorum 5 gün kaldı artık adetime... senin adetine kaç gün kaldı canımbende hastalığımı bekliyorum pazar günü 1-2 damla kahverengi akıntı geldi. devamı yok. bugünlerde hastalanmam gerekir. uğrayan yok. acaba bebişmi geliyo diorum belirtide yok gebeliğe dair.
Geçti cnm bnm 2 gün. Brz daha geçsin diye bekliyorum.Canım bende de belirti yok. Benimde 1 hafta önce kahve rengi akıntım geldi... ama sanli regl olacak gibi hissediyorum 5 gün kaldı artık adetime... senin adetine kaç gün kaldı canım
Geçmiş olsun canım insallah hamilelik nasip olur bende ultrasona gireceğim bakalimLh baya yüksek çıkmş cnm bnmde fsh yuksekti zaten bu iki hormon yuksekliği yumurta çatlamayla ilgli. Bnm yuksek olduğu için çtlamyo ve hamilr kalamıyorm tedvi aşamasndym
pko teşhisi kondumu peki genelde bu iki hormon pko varlığını gösteriyor. yüksek olmasıGeçmiş olsun canım insallah hamilelik nasip olur bende ultrasona gireceğim bakalim
Canım doktor ultrasona sevketti ultrason kagidinin üstünde pcos?yazıyor daha girmedim günümü bekliyorumpko teşhisi kondumu peki genelde bu iki hormon pko varlığını gösteriyor. yüksek olması
bnmde öyle yazıyodu ultrason kağıdında bundan 8ay önce. hala savaşıyorum.. bakalım kısmet inş. hepimiz sağlığımıza kavuşur bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.Canım doktor ultrasona sevketti ultrason kagidinin üstünde pcos?yazıyor daha girmedim günümü bekliyorum
İki üç gün geçsin test yap canım. İnşallah hamilesindir.... bende hamile olmadığımı biliyorum ama hamile olabilirimde diyorum umut var ne biliyim değişik bir duygu işte....Geçti cnm bnm 2 gün. Brz daha geçsin diye bekliyorum.
İnşallah canım.geçen ay 26.günde olmştum. Şuan 29.güngeçen.bide bugün mide bulantım var bi yandan psikolojkmi diorumm off test yapıp negatf görme korkumda varİki üç gün geçsin test yap canım. İnşallah hamilesindir.... bende hamile olmadığımı biliyorum ama hamile olabilirimde diyorum umut var ne biliyim değişik bir duygu işte....
Demek mide bulantın var ayy canımmm inşallah hamilesindir dua ediyorummm.. ben hiç haytımda mide bulanması yaşamadım acaba nasıl bi duyguİnşallah canım.geçen ay 26.günde olmştum. Şuan 29.güngeçen.bide bugün mide bulantım var bi yandan psikolojkmi diorumm off test yapıp negatf görme korkumda var
ayyy inşallah hamileymdrde sizlerede umut olurum. ama biraz daha beklicem hüsrana uğramamk için.Demek mide bulantın var ayy canımmm inşallah hamilesindir dua ediyorummm.. ben hiç haytımda mide bulanması yaşamadım acaba nasıl bi duygu
evet yumurtan yeterli boyuta ulaşırsa çatlatma iğnesi vurun diyor. ertesi günde ilişki öneriyor.Kızlar bugun klomenin beşinci günü doktor 5 gün sonra gel dedi.Benim adetimin 14. günü olucak randevu günü,yumurta varsa çatlatma iğnesi verir mi bilmiyorum.Daha erken mi gitmeliyim sizce kontrol için.
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım.İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırız.evet yumurtan yeterli boyuta ulaşırsa çatlatma iğnesi vurun diyor. ertesi günde ilişki öneriyor.
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım.İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırız.[/QUOTE
amin inşallah. bende klomen işe yaramamıştı. gonal f iğne vurundum o işe yaradı çtlatma iğnesi vurundum çatladı ama tutmadı ilk ay. kist olşmasın diye hap kullandım. şuan adet bekliyorum gecikti 1-2 gun. bakalım olursam 3.gun gidicem.
İNŞALLAH kızlar allah razı olsun hepinizden dualarımızı eksik etmeyelm brbrmzden.Bende bu ay ilk defa kullandım klomeni,inşallah yanıt veririm.İnnnnşalllaahhh hamilesindir
Canım bu sabah kan vericem bnde catlatmanin 15. günü olucak inş bana da dua edin ne olur hayırlı sonuç alayım inşİNŞALLAH kızlar allah razı olsun hepinizden dualarımızı eksik etmeyelm brbrmzden.
Hayırlısı canım inş hamilesindir.Canım bu sabah kan vericem bnde catlatmanin 15. günü olucak inş bana da dua edin ne olur hayırlı sonuç alayım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?