Pko ve ne yapacagimi bilememek?

Aynen cnm, işte artık Rabbim bişeyleri vesile mi etti yada artık zamanı gelmişti. Cnm internetten sipariş vermiştim yurtdışında. Karışık bitkilerden oluşuyo. Ondan önceside soğan ve incir kürüde yapmıştım ve eşimde keçiboynuzu kürü yaptı. Sağlıksız yiyeceklerden o dönem uzak durdum çiğ et gibi salam, sucuk gibi. Gazlı içecekler ve abur cuburlardanda. Hem tedavilerdende baya kilo almıştım.
Bende bu dediklerini yaptım hatta bu ay karışık bi macun hazırladım kendime ondan kullanıyorum yediklerimi ictiklerime dikkat ediyorum ama bazen kaçıyor ucu çok rahat kilo alan birisi olduğum için hep dikkat ederek geçiyor hayatım yediklerime bakalım şu1 senede akışına bırakmayı düşünüyorum Rabbim inş aratmasın kimseyi

Bende bu dediklerini yaptım hatta bu ay karışık bi macun hazırladım kendime ondan kullanıyorum yediklerimi ictiklerime dikkat ediyorum ama bazen kaçıyor ucu çok rahat kilo alan birisi olduğum için hep dikkat ederek geçiyor hayatım yediklerime bakalım şu1 senede akışına bırakmayı düşünüyorum Rabbim inş aratmasın kimseyi
Evet cnm aynen dediğin gibi. Sonra artık kafaya takmamaya başladım sonuçta eşimle mutluyuz. Herşeyi oluruna bıraktık. Hatta sana şöyle diyim çocuklu olupta bize imrenenler bile oluyodu açıkçası kıskananlar.

Evet cnm aynen dediğin gibi. Sonra artık kafaya takmamaya başladım sonuçta eşimle mutluyuz. Herşeyi oluruna bıraktık. Hatta sana şöyle diyim çocuklu olupta bize imrenenler bile oluyodu açıkçası kıskananlar.
Bende tamda bunu düşünmeye başladım benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu ama sakın hemen düşünmeyin deyip bizim hayat tarzimiza jmrendikleri oluyor çünkü kafamıza ne eserse bagliligimiz olmadığı için yapabiliyoruz çok şükür he çocuk olsa da yapacağız inş ama çocuk la olan farklı bu farklı yani sonuçta Rabbim bizim için doğru zamanı biliyor o zamanda bigün gelecek Ins bu zamanları unutacağız inş

Bende tamda bunu düşünmeye başladım benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu ama sakın hemen düşünmeyin deyip bizim hayat tarzimiza jmrendikleri oluyor çünkü kafamıza ne eserse bagliligimiz olmadığı için yapabiliyoruz çok şükür he çocuk olsa da yapacağız inş ama çocuk la olan farklı bu farklı yani sonuçta Rabbim bizim için doğru zamanı biliyor o zamanda bigün gelecek Ins bu zamanları unutacağız inş
İnşallah cnm. Bizim çocuğumuz olmayada bilirdi. Ama hep Rabbime şükrettim sağlığımız için ve bana anlayışlı bi eş yazdığı için. Önemli olan mutlu evlilik. Mutsuz evlilikte çocuklarda mutsuz bu böyle. Rabbim isteyen herkese versin inşallah, sabır işte sağa sola kulağı tıkayıp önüne bakmak gerek.

Yok canım korkma inş bişey çıkmaz benim mesela sadece ultrasonda gözüküyor adetlerim düzensiz

Canim kistler mi sadece ultrasyonda gorunuyor ? Benim birde 1.5 cm.miyomum var bunlarin ustune baska seylerde cikar diye cok korkuyorum cunku icten bakacaklar :(

İnşallah cnm. Bizim çocuğumuz olmayada bilirdi. Ama hep Rabbime şükrettim sağlığımız için ve bana anlayışlı bi eş yazdığı için. Önemli olan mutlu evlilik. Mutsuz evlilikte çocuklarda mutsuz bu böyle. Rabbim isteyen herkese versin inşallah, sabır işte sağa sola kulağı tıkayıp önüne bakmak gerek.
Âmin inşaallah canım benim eşim de sağolsun çok anlayışlıdır ama iş hayatı yüzünden ne çocuk düşünüyor gibi düzenli niyetimiz oluyor nede onun kafası rahat oluyor hep stresli bu konudAn dolayı bile 1 sene çok yoruldum ve Rabbim verince herşeye rağmen verir bunu biliyorum şu an ki sağlığımız için bile çok şükür:dua:

Canim kistler mi sadece ultrasyonda gorunuyor ? Benim birde 1.5 cm.miyomum var bunlarin ustune baska seylerde cikar diye cok korkuyorum cunku icten bakacaklar :KK43:
Evet canım kistler benim doktorlar bunlar kis bile değil seni rahmin böyle diyor onun dışında herşeyin temiz dediler inş korkma bişey çıkmaz ne zaman gideceksin doktora?

Evet canım kistler benim doktorlar bunlar kis bile değil seni rahmin böyle diyor onun dışında herşeyin temiz dediler inş korkma bişey çıkmaz ne zaman gideceksin doktora?

Cnm gittim simdi geldim eve. Hormonlarin normal dedi. Alttan ultrasyona girdim uzun metal birsey soktular. Orda kistlerim cikmadi miyom cikti birkac tane. En buyugu 16 mm miyomlar cikti. Rahmin ortasindaymis ama gebe kalmama engel degilmis onun disinda pek bisi cikmadi cok sukur. Pko ' muyum dedim. Yumurtaliklarinda kist yok hormonlarinda normal pko degilsin dedi. Anlamadim bende normal ultrasyonla pko diyorlar, alttan ultrasyon ve hormonlarla da degilsin diyorlar.

Back
X