Pkolu bebek istiyor

yooo hayır az once annem aldı bıyopsi sonucumu temiz cıkmıs hiçbişey anlamadım o zaman ne den oldu böle ne zamndır tedavi görüyordun sen ben bir daha gebe kalamam diye çok korkuyorum ama doktor daha kolay olur diyor bu hastalık da bizi buldu ne yapalım sende pcoluydun değilmi icroc

evet canım ben pcoluyum pco için 9 yıldır uğraşıyorum son iki yıldırda bebek için uğraşıyorum geçen yıl doktor rahim filmi çekildi herşeyi ayarladık bize bak dedi bu film çekilden sonra çoğu kişi hamile kalıyor belki olurda sende kalırsın dedi istersen 6 ay bir deneme süresi tanıyalım size dedi bende kbul ettim. 6 ay uğraşdım olmadı sonra üniv. hastanesinde özel hastaneye geçdim burda aşılamayla ilk gebeliğim olmuşdu kısmet yavrum tutanamadan gitti ne kadar güzel bak patoloji sonucun iyi çıkdı demekki başka birşey var canım iyi araştırın

benim 3 aylıkken kanamam vardı sonra iğneler falan durdu. bundan dolayı kese yırılıp su gelebiliyormuş ben kayra koydum adını en aından mezar taşına ismi yazılsın istedim hala ölmemiş gibi içimde gibi hissediyorum yüzü aynı babasına benziyor eşim gelince yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorum inşallah hamile kal da bana da umut ol doktor kontrolun ne zaman ben de sana doktordan sonra sölediklerini paylaşırım sen de söle lütfen

canım ben patoloji sonucunu pazartesi günü doktoruma götürmüşdüm. Sonra bir tane yumurtan oluşmuş dedi hamile kalma ihtimalin yükse bu ay inşallah hamile kalırsın dedi. Ben ilaçsız adet olamıyorum. doktora sordum ben kendiliğimden adet olamazsam ne yapıcam doktor hn dedim. Gelirsin söktürücü yazarız kendiliğinden adet olman çok yüksek çünkü yumurta var diyor bilmiyorum inşallah kiste çevirmez ve ya kendiliğimden adet olurum yada Allahımın izniyle hamile kalırım yani şuanda 3-4 ay doktora gitmicem adet olmazsam giderim tabi doktora benimde yavrum babasına benziyordu canım annem yavrumu kucağına almış sevmiş öpmüş koklamış ben bunların hiçbirini yapamadım çünkü dayanamazdım görseydim çok zor çünkü

sana da doğum sonrası parça kaldımı diye kürtaj yaptılarmı benim oldu kürtaj sonrası rahimde yapışıklık olabiliyormuş doktor sana böle bişey dedi mi yada ultrasonda belli olabiliyomu doktora 20 gun var kurar da kurarım şimdi ben yavruma baktım yüzü gözümün önünden gitmiyo gitsin istemiyorum zaten büyüdüğünü hayal edebiliyorum bölece teselli işte deliriyomuyum yoksa

evet canım doğumdan sonra kürtaj oldum ben tabi kürtaj esnasında ben bayıltırdım kendimi o esnada da zaten yavrum en güzel yere gitmişdi evet doktor ultarsonla bakdı ve rahmin de hiçbir problem yok gayet iyi dedi içi tertemiz dedi

son kez affına sıgınarak sorularıma devam ediyorum çünkü ilk kez yaşıyorum bunu
ben bayıltılmadım ama acı da duymadım çok fazla dokrora dogumdan ne kadar zaman sonra gittin loğusalık kanaman kaç gün sürdü acaba ya lütfen bu ay hamile kal da bana umut ol tekrar sölüyorum Allah yardımcın olsun inşallah hamile kalırsın

canım ben doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittim gel demişdi doktorum çünkü bakdı hiçbir problem yokdu için gayet temiz dedi sonraki kontrolümde geçdiğimiz pazartesi idi ogünde patoloji sonucumu götürdüm. lohusalık kanamam 5 hafta sürdü lohusalık bitimine 1 hafta kala bitmişdi kanamam olmadı yani normalde 6 hafta sürüyor biliyorsun lohusalık bende 5 hafta oldu kanama böyle yani inşallah herşey Allahdan bakalım beklemedeyim şuanda ne olucak bilmiyorum inşallah yaradan yüzümüze bakar olumlu sonuçlar alırız

inşallah canım ya beni doktor 40 gün sonra çağırdı ama ben 30 gün sonraya randevu aldım ya acaba ona gidene kadar başka bi doktora gitsemmi endişelendim şimdi benim kanamam 14 gun oldu bugun bıttı neredeyse. inşallah bende de gelişme görür doktor yumurta gelişmesi açısından

inşallah sıkma canını senin erken bitmiş kanaman aslında doktorunun doğumdan sonra senide çağırması gerekdi diye düşünüyorum kontrol amaçlı kusura bakma geç cevap verdim hastaneye kadar gitmişdimde

ya siz beni umutsuzluğa sürüklediniz yazdıklarını zokudum korktum: ( benimde 8 haftalıkdüşüğüm ve pkom var...eşimde de sorun var hamile kalamıyorum... tüp bebek parası biriktiriyorum : (

oooooooooooooooooooooffffffffffffff daraldım....

size geçmiş olsun bana da ...Allah bize yardım etsin : (

şimdi ana söyler misiniz? bu havuç kürü nasıl yapılıyor kayra arkadaşım : (

hemen yazıyorum canım
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.
bunu her gun yenı hazırlıyosun ıncır sayısı 9-10 tane kadar bir de sogan suyunu denedinmi sen işe yaradımı en azından adet düzenin için falan

önemli değil bizim doktoru görebilene aşk olsun zaten acayip hastası var çok iyi bi doktor vazgeçemiyorum bu yüzden de . ama ben yarına daha yakındaki doktorumdan randevu aldım zaten hamileliğim sürece de iki doktor takibindeydim ne olur ne olmaz die gerci basa döndük hayırlısı

bugün doktora gittim o kadar rahatlattı ki anlatamam bi kere icroc arkadaşımın da dediği gibi korunmaya hiç gerek yokmuş sadece psikolojik açıdan hazır hissetmeyi beklersen 2-3 ay ara verebilirsin dedi. ama ben düşünmüyorum. rahim içi yapışılık için de böle bişey çok düşük bir ihtimal eski tip kürtajlar için sölenir dedi şimdilerde bu görülmüyormuş bir kere gebe kalabilmek çok olumlu dedi ve sayın pcolu hanımlar doktorların en kolay tedavi edebildiği rahatsızlık pco imiş bebek açısından diyorum sadece. yüreğime nasıl su serpti anlatamam. oglusuma kardes yapma çalışmalarına başlıcam diğer doktoruma da bi gideyim de hadi öptüm sizi

soğan kürünü ya benim geçen aydan kalma kist var.... primolut kullandım atamamışım o kisti.... bu ay yarın primoluta başlıcamm ama aynı zamanda adetin 8. gününden itibaren de soğan deniyorum bakalım gelcek ay nolcek?

bu arada kür için teşekkürler... ve bencede korunma bi an önce çalışmalara başla: ) ii haberlerini ver inşallah bize de umut ol:)

ay canım benim dualarınıza çok ihtiyacım var benim de dualarım sizinle bu arad soğan suyundan bi sonuç elde edersen haberdar et lütfen ben daha yeni doğum yaptığım için saraçoğlu bana 3 ay sonra başla demiş soğan kürüne

merhaba kızlar napıyosunuz temizlik yapıcam ama elim kolum hiç kalkmıyor canım istemiyor temizlik yapmayı

tamam şu anda kullanıyorum bugün 8. gün...bakalı kistimi götürecek mi? yanında da primolut kullanıyorum ama bugün başladım ona da doktor bana primolutu iki ay kullan da gel dedi...yani doktora göre bu ay kistim tek kutu primolut ile bitmeyecek...o bundan cok emin ilk kutudan sonra kontrole bile çağırmadı... bakalım nolcek... atabilecek miyim kistimi? ama ben inanıyorum işe yarayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…