evet canım ben pcoluyum pco için 9 yıldır uğraşıyorum son iki yıldırda bebek için uğraşıyorum geçen yıl doktor rahim filmi çekildi herşeyi ayarladık bize bak dedi bu film çekilden sonra çoğu kişi hamile kalıyor belki olurda sende kalırsın dedi istersen 6 ay bir deneme süresi tanıyalım size dedi bende kbul ettim. 6 ay uğraşdım olmadı sonra üniv. hastanesinde özel hastaneye geçdim burda aşılamayla ilk gebeliğim olmuşdu kısmet yavrum tutanamadan gitti ne kadar güzel bak patoloji sonucun iyi çıkdı demekki başka birşey var canım iyi araştırın
hemen yazıyorum canımya siz beni umutsuzluğa sürüklediniz yazdıklarını zokudum korktum: ( benimde 8 haftalıkdüşüğüm ve pkom var...eşimde de sorun varhamile kalamıyorum... tüp bebek parası biriktiriyorum : (
oooooooooooooooooooooffffffffffffff daraldım....
size geçmiş olsun bana da ...Allah bize yardım etsin : (
şimdi ana söyler misiniz? bu havuç kürü nasıl yapılıyor kayra arkadaşım : (
önemli değil bizim doktoru görebilene aşk olsun zaten acayip hastası var çok iyi bi doktor vazgeçemiyorum bu yüzden de . ama ben yarına daha yakındaki doktorumdan randevu aldım zaten hamileliğim sürece de iki doktor takibindeydim ne olur ne olmaz die gerci basa döndük hayırlısıinşallah sıkma canını senin erken bitmiş kanaman aslında doktorunun doğumdan sonra senide çağırması gerekdi diye düşünüyorum kontrol amaçlı kusura bakma geç cevap verdim hastaneye kadar gitmişdimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?