tamam şu anda kullanıyorum bugün 8. gün...bakalı kistimi götürecek mi? yanında da primolut kullanıyorum ama bugün başladım ona da doktor bana primolutu iki ay kullan da gel dedi...yani doktora göre bu ay kistim tek kutu primolut ile bitmeyecek...o bundan cok emin ilk kutudan sonra kontrole bile çağırmadı... bakalım nolcek... atabilecek miyim kistimi? ama ben inanıyorum işe yarayacak...
bayram tatilindeydim.... bu kadar mutluyken canımı sıkmak istemedim belalarımı düşünerek : ) salı gidiyorum doktora umarım kistim defolup gitmiştir...
korkma bebegim inşallah gerek kalmaz ama ben sana edindiğim bilgileri söleyeyim şimdiden hastanede yattıgım srede sormustum 6000 ssk varsa eger ılacların bır kısmını ödüyo doktora da 3500 gibi bişey veriyosun e hadı haberlerı beklıyoz canım sıkıntılardan kurtulmak lazım haklısınevet : ) belamsınız çünkü belalarımı hatırlatıyorsunuz : ) bana : ) tatilim tam olsun istedim : ) bak bu belalarımızdan kurtulursak eğer burada umut dolu örnek hikayeler anlatacak günler görürüz inşallah... : ) salı akşam haber vercem ... cumartesi ya da pazar adetim gelir artık pazartesi ya da salı giderim doktora ... ve haber veririm : ) tüp bebek fiyatları araştııyorum bu arada şu anda... çok heycanlıyım tü
p bebebk parası biriktirmeğe çalışıyorum...
korkuyorum... aynı zamanda da .. .
Kızlar dün test yaptım ve çoooookkkk şükür ikinci çizgiyi gördüm.Rüyada gibiyim bugünde kan testi yaptırdım sonucu öleden sonra alıcam. İnşallah sağlıklı sir gebeliğim olur. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş....
umarız kardelen21...
BEN EVET BUGÜN DOKTORA GİDİCEKTİM AMA VAZGEÇTİM ADETİN 13. GÜNÜ FALAN GİBİ GİDİP AYNI ZAMANDA YUMURTA VAR MI YOK MU BUNA DA BAKTIRMAĞA KARAR VERDİM... Bİ TAŞLA İKİ KUŞ VURAYIM İSTEDİM KAYRAM29... ÖLE İŞTE... ŞİMDİ TÜP BEBEK FİYATLARINI ARAŞTIRIYORUM DA O YÜSDEN SÖYLEDİKLERİNİ ÇOK CİDDİYE ALIYORUM BENDE EN KISA ZAMANDA TÜP BEBEĞE BAŞLAMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ...YANİ DOKTOR İŞİM ŞİMDİLİK KALDI AMA BU ADETİMDE TUHAFTIR BENDEN BİR PARÇA BİŞİ GELDİ KÜÇÜK YUMUŞAK GÖRÜNÜMLÜ BİŞİ İLK KEZ BÖLE BİŞİ GÖRDÜM UMARIM KİSTİMDİR BU NE DERSİN OLABİLİR Mİ?
Kızlar dün test yaptım ve çoooookkkk şükür ikinci çizgiyi gördüm.Rüyada gibiyim bugünde kan testi yaptırdım sonucu öleden sonra alıcam. İnşallah sağlıklı sir gebeliğim olur. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?