Pkolu bebek istiyor

Ayyy gerçekten miiii? : ) vay be ne güsel ne şansalısın inşallah güsel bi bebiş gelir kucağına 8 ay sonra: ) darısı tüm isteyenlere...

olabılır canım sen sogan duyundan sonramı adet oldun bu ay belkı hıc gerek kalmaz da insallah bırdahakı ay hamıle kalırsın

hımmmm... Yok benim doğal yollardan imkansızmış ... Ben zaten hep düzenli adet olurum soğan suyundan diil soğan suyu kistimi atsın diye içtim...öle işte: )

Tüp bebek tedavisine istanbul memorıal da başladım... Ilk tedavim yumurta sayısı azlığı ve büyüme azlığı nedeni ile yarıda kaldı. Bu tedavimde puregon 150 lik dozla başladım bugün 5. Iğnemi olacağım . Hem de muayene olacağım bakalım doktor ne diyecek tedaviye devam mı yoksa tamam mı ?

Cumartesi tekrar muayenem var devam edersek.

Bakalım neler bekliyor beni.

bugün tekrar muayene oldum... çok ii değilse bile işte yolunda gittiğini öğrendim tedavimin bugün adetimin 9. günü ama iğnemin 7. günü vuruldum iğnemi...ama doktorum vurmadı iğnemi başka bi şehirde olduğum için üniv. hastanesinde vurdular... umarım vuran hemşire dozda falan bi hata yapmamıştır...

canım bende malesef pko hastasıyım 3 yıllık evliyim ve uzun zamandır berı bu hastalıkla ugrasmaktayım doktorum cocuk ıstememe ragmen adetım duzene gırsın dıye yasmını verdı bıraktıktan berı adet olmuyorum 3 ay oldu dok.degıstırdım suan adet olmak ıcın ılac ıcıyorum ve glokofen seker ılacını kullanıyorum.bu sogan kürü her yerde karsıma cıkıyor ama hıc denemedım sizce ılac kullanırken bu sogan kurunu kullansam bırsey olur mu?bırde anlatırmısın nasıl yapıldıgını...simdiden tüm pko lara gecmıs olsun dıyorum ve umarım bırgun bızımde yuzumuz guler

Doktorun neyi bekliyor ben tam anlayamadım çocuk istiyorsan... Gereken ne ise yapmasını istediğin bir doktor mu bulsan acaba...

Ben yumurta takibi denedim ama sonra erkek faktörü de girdi bizim için işine hiç aşılama bile denemeden bu işe giriştik...

Bugün uçak biletimi aldım yumurtalarım tamam artık... Bakalım yumurta toplama salı günü yapılacak...

Soğan kürünü ilaç kullanırken kullanabilirsin... çok biliyorum kullanan sonuçta doğal bişi... O diğer söylediğim karışımı da dene bence... Bende ilk denemede olmadığı kadar yumurta oldu... Bence dene...

5 yumurtam toplandı...

3ü döllendi...

bakalım ne olacak ...

kaliteler , gelişimleri önemli tabi şimdi...

tüm bunlar da cumartesi belli olacak...

şansım düşük galiba milleetin 30 yumurtası oluyooo... hepsi döllendiyoo...1. kalite oluyooo falan filan...

ama yine de umut bslemek istiyorum...

döllenen 3 yumurtanın 3ü de kaliteliymiş..

miroenjeksiyon uygulanmış...

35 yaşın altı ,ilk denemede tek embriyo transferine izin veriliyormuş...

diğer 2 embriyom donduruldu...

2. denemede iki embriyo transferine çıkıyormuş hak...

öyle işte...

trasnferim yapıldı...

4 bardak su içirildi... orta derecede idrara sıkışınca transferim yapıldı...

trasnfer oldukça ağrısız bir işlemmiş...

yürütülerek odama alındım... 10 dakıika sonra tuvalet izni çıktı...tuvalet sonrası iyi hissettiğim an çıkabileceğim söylendi...

yarım saat içinde taburcu oldum...

şansım %35 miş...

olmazsa üzülmek ağlamak yokmuş:)

ama ağlarım kesin...

ama dondurulmuşlarım için en azından mutluyum... çünkü onda sadece trasnfer aşamsı var...

maddi manevi daha az yorucu...

memorial muhteşem bir hastane...
şaştım kaldım...

bu kadar güleryüzlü sağlık çalışanlarını ilk defa gördüm...

ve böyle hizmeti...

her şey tüm ayrıntılarına göre düşünülmüş...

ikinciyi de orda yaptırırım diye düşünüyorum...

belki de tutar: ) bebişin fotoğrafını da aldık: )

8 hücreli

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. İnşallah hayırlı haberlerini almak nasip olur.. Canım sorması ayıp ne kadara yaptırdınız. ?Bende ilk denememi yaptırdım hala belkiyenlerdenim. benimde 4 tane donduruldu.ALLAH korusun diyelimki tutmadı. bunları istersek başka bi merkezde kullanabiliyormuyuz acaba yoksa orda yaptırmak zorundamıyız.?

doktor yaşımın dolmasını beklıyordu bu zamana kadar..cunku devlet 24 yasın kucuklere yapılan tup bebek oncesı tedavıyı karsılamıyormus.çok şukur yasım doldu ama çook şükür kı ben daha guzel bır doktor buldum.en azından bu doktordan guzel sonuclar alacagıma ınanıyorum dun hasta oldum ve yarın doktora gıdıcem adetın 3.gunu gel demıstı.bakalım neler olacak..canım diger karışımın ney onu göremedim.birde bu soganı butün bır sekılde kaba kesmeden koyup kaynatıp mı ıçıyorsun...sanada allahım yardım etsın canım ınsallah hayırlı sonuçlar alırsın

canım benım bende memorıal hastanesını duydum katologunu ınceledım ve ıncelerken bıle iyi ılgılendıklerını anladım ve cok beyendım bende daha önce memorıal has.gıtmek orda ted.olmak ıstıyordum hastanenın dok.aradım ordakı dok.bana tavsıye ettıgı baska has.doktorunda ted.oluyorum suan.yanı hastanesı ıyı olmasıyla bırlıkte doktorları da ıyı yönlendırdıklerı de..sende emınım kı çok ıyı sonuç alırsın ama maaliyeti çok diye bılıyorum orayı ınsallah hem maddı hem manevı daha fazla yıpranmayız artık...

arkadaşlar bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…