Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet arkadaşlar ben bugün göbek ve bel bölgeme Kavitasyon yaptırmaya başladım. Bu parayı böyle bir şeye yatırma imkanı olan herkese tavsiye ederim. Doktorum ne yap et, göbet yağlarını erit demişti, ben de hem sporla hem de kavitasyonla eritmeye karar verdim. gittiğim yerde çok olumlu umut verdiler bana. bu kısırdöngülü hastalığa harcadığım paralar şimdiden çok bile, düşündükçe sinirlerniyorum ama.....özel hastaneye falan gidip muayene ve test ücretlerinden bahsediyorum. neyse, umarım bu çabalara, emeğe değer ve geri dönüşümü sağlıklı bir bebek olur. herkez için diliyorum...

bugun bende kavitasyonu düşündüöm aslında ne kadar ücreti var kaç aylık yaptırcan cnaım

bugun bende kavitasyonu düşündüöm aslında ne kadar ücreti var kaç aylık yaptırcan cnaım

seanslar her 10 günde bir yapılıcak. o aralardada başka bişiy, adını unuttum şimdi. bana ilk önce 4 seans yapalım, sonra gerekirse 2 seans daha ekleriz dediler. ben tanıdık üzerinden ayarladım. normalde 1000 TL ama ben 800 Tl ödiyeceğim. seans öncesi ve sonrası 2-3 litre toplam su içmek şart yalnız. tüm günümü wc de geçirdim diyebilirim umarım göbişim normale döner

analdım canım gelişmelerden beni habrdar et belkı bende yazılaırım umarım değişiklik olur canım yaa bişey daha sorcam seansalar bitti diylim göbekde gitti sonra geri alırmısın acaba yanı yine göbek yine cıkarmı acaba

selam arkadaşlar
glucophage ile olan 8 aylık birlikteliğim sona erdiiiii yehuuuuuuu
inşallah bi daha kullanmak zorunda kalmam
doğumdan sonra umarım pko yok olup gider

mrh kızlar...nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama istanbulda çok fazla kampanya oluyo. bende geçenlerde kavitasyon fırsatı alıp almamakta kararsız kalmıştım.yani işe yarayıp yaramadığını bilmediğim için. grupanya,grupca,şehir fırsatı,grupfoni diye siteler var.bilmiyorum duydunuzmu? 2 ay önce ilk defa internetten alışveriş yaptım lazer epilasyon bi bölge bitene kadar 100 tl ydi. bütün gün kararsız kaldım. acaba nasıl biyer acaba internet sitesine güvenilirmi falan diye. ama aldım ve 2 aydır gidiyorum epilasyona. acıbademde çok şık biyer hemde. 100 tl ye koltuk altım bitene kadar gidicem... neyse konuya geliyim. işte bu sitelerde kavitasyonda çok indirime giriyo. geçenlerde 8 seans 59 tl ydi.ama avrupa yakasındaydı ve çalıştığım için oralara gitmeye vaktim olmadığından almayı bile düşünmedim. ama bence arada bakın orayada. kavitasyon ve epilasyon çok fazla indirime giriyo. eğer başka bi şehirde oturuyosanız da gene bakın. çünkü bazı illerde de fırsatlar oluyo.

hamilemisin? eğer öyleyse çok sevindim... peki hastalığının boyutları neydi. fsh ve lh değerlerin nasıldı. yumurtaların gelişiyomuydu. klomenlemi hamile kaldın.. çok merak ettim. lütfen cevaplarmısın? bizede umut olurmusun?

canım merhaba bana sordun sanırım
evet Allaha şükür 13 haftalık hamileyim, şubatta şikayetlerim başladı nisanda pko teşhisi kondu
o ay fsh 3,5 lh 11.5 tu
fazla kilom da vardı hemen glucophage ve doğum kont. hapına başladım diyetisyene gidip kilo verdim
ağustostaki ölçümlerde fsh da lh da 1,5 lara düşmüştü
eylül ayında klomene başladım 2 yumurtam oldu ve hamile kaldım
ilk 3 ay boyunca glucophage a devam ettik düşük riskine karşı...şu an herşey yolunda çok şükür
başta Allah'ın takdiri sonra da doktorumun doğru yönlendirme ve tedavisiyle bu sonuca ulaştım, kendisine minnettarım
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

canım banada verdi glucophage 2 aydır kullanıyom ama doğum kontrol hapı vermedi 165 boyum 70 kilodum şimdi 65 kilom daha ne kadar vermem lazım gecen ay fsh yüksekti bu ay düştü bu seferde lh yüksek düşermi acaba bu ay bana serphone verdi ama yumurtalıklarım az büyüdü 11. günü gittim cok büyümemişler 5 gün sonra yine gel dedi senin yumurtan adetin kacıncı günü büyüdü teşekkür ederim canım sağol

Allah tamamına erdirsin..Allah analı babalı bol nasipli büyütsün inş..darısı bizlerin başına olsun arkadaşım..hamile haberi aldıkça kendim hamile kalmış kadar seviniyorum..rahatsızlığı olup zor hamile kalanlara seviniyorum ama kolay hamile kalabilenlere değil tabii ki..çünkü çok zor süreçlerden geçiyoruz psikolojik boyutu çok ağır..
ben de bu ay klomene başladım 2 yumurtam oluşmuş..bugün yumurtlama günüm..bütün günümü dua ile geçiricem..umarım bu ay olur..duadan başka yapabilceğimiz bişey yok..
bu arada benim dr bana klomenle glifor u kullanma dedi ama o kadar iyi bi ilaç ki ben bana çok iyi geldiğini hissediyorum..özellikle de adetlerimi çok düzenledi..normalde 2-3 ayda 1 adet olurdum önce 42 güne sonra 27 güne indi..dr gliforu kullanma dediği halde ben kullanıyorum..kullanıcam da..

Son düzenleme:
ben glucophage dan nefret ettim...aylarca alışamadım afedersiniz istifra ederek günlerim geçti ama iyi ki bırakmamışım..faydasını çok gördüm çünkü...hem bu tarz metformin içieren ilaçlar iştahı da kapattığı için kilo vermeyi kolaylaştırıyo...dokrotum bana doğum k. hapını da hormonlarımı düzenlememe yardım etsin diye verdi, nerdeyse 6 ay hiç bırakmadan sabırla kullandım..
yumurtam da adetin 14. günü oluşmuştu klomen kullandığımda...
aslına bakarsanız ben o ay çok umutsuzdum, hatta bi daha tedaviye devam etmemeyi bile düşündüm ama bi baktım ki bebiş gelmişşş
tabi tedavi biçimleri hastaya göre değişiyo o da ayrı...ben kilo konusunda da 67 den 64 e düşmüştüm boyum 1.72 o kadar vermek bile etki etti..62 kiloyla da hamile kaldım şu an 65 kiloyum bakalım ne olacam doğurana kadar

kızlar bende yaklaşık 12 senedir pcosluydum.hiç bizaman adetlerim düzenli olmadı.yazları nerdeyse hiç adet olmazdım.şükür şimdi hamileyim.bende çok şaşırdım duyduğuma.yine adetim gecikti normal bir durum sanarak doktora gittim.doktora dkhapının yanında glukofen vermesini rica edecektim.ama hamilesin deyince şok olduk.inşallah sizlerinde olur.kısmet nasıl oldu anlamadım.isteyen herkesin bebğei olur inşallah.çok bekletmez inş sizi allah.

gerçekten çok mutlu oldum... gözyaşlarımı durduramıyorum =)) benim hiç umudum kalmamışken sen bana umut oldun. lh 5,17 fsh 5,06 dıydı 4 ay önce.bidahada baktırmadım. 2ay içtim glucophage ı. bi işe yaramayınca bıraktım. klomen içtim 2 ay.oda hiçbi işe yaramadı. yumurtalarım büyümüyo.
ben aslında pkolu olduğumu 3 yıl önce öğrenmiştim ama çok umursamamıştım.ozaman bebek düşünmediğim için. asıl şikayetimde 15 günde bir adet olmaktı son zamanlarda. bunun için doktara gittiğimde bana çocuk düşünmeye başla artık dedi.eylül falandı. ama hiçbirşeyden sonuç almadım.aksine tedaviye başladığımdan beri adet günlerim 50 günü buluyo. şimdi senin sayende ilacıma devam edicem =)) peki sen glucophage kaç tane içiyorsun. bana doktorum günde 2 dedi ama ben dayanamıyorum midem çok bulanıyodu. o yüzden 850mg günde 1 tane içiyordum. sen hamile olmadan önce ve sonra kaç tane içtin.

hepinize teşekkür ederim bizimle bu güzel haberleri paylaştığınız için. iknizede hayırlı olsun =))) nazarlardan korusun. senin değerlerin nasıldı. doğum kontrol hapı kullanarakmı hamile kaldın anlamadım. dk hapının yanına glukofen vermesini rica edicem yazmışsın... inşallah bizimde şok olucağımız günler yakındır

Allah analı babalı büyütsün şimdiden..tamamına erdirsin bol nasip sağlıklı bebiş olsun inş..
glifor u ben 4 aya yakın zamandır içiyorum arkadaşlar..ilk 2 ay var ya günde 3 defa en az kusuyordum (afedersiniz)..daha yeni yeni bünyem alışıyo ilaca..endokrin dr um glifor için hamile kalınca bile 3 aya kadar kullanmanı isticem çok faydalı ilaç demişti bana..onun o lafını hiç unutmuyorum..sonra şimdiki kadın doğum dr um bana klomenle glifor u içme dedi ama dediğim gibi ben içiyorum..hem kg aldırmıyo,hemde yumurtalar üstüne olumlu etkileri var..bi tüp bebek dr u da bana glifor un yumurtalıklardaki fazla yağı erittiğini söylemişti..bilmem yalan bilmem doğru..bana çok iyi geldiği kesin..
bu arada bana pko teşhisi koyulduğunda FSH:9 LF:12 idi..şimdi FSH:6 LF:6 civarı ve klomen kullanıyorum..10.günde 2 yumurtam vardı ve 15 mm idi..dr çok güzel dedi..demek ki bünyeme faydalı bişeyler oldu ki hem pko tablom düzelmeye başladı hemde yumurtam oluştu...ben açıkçası bunu kg ma ve glifor a bağlıyorum..kg m da 47 bu arada..

kızlar ekimde çok saçma bi adet oldum adet bile denmez kahferengi akıntı geldi bi kaç gün bukadar kasımda hiç olmadım bu ayda olucak gibi değilim karnım falan hiç ağrımıyor çok bozuldu buaralar adetim yaa pkoyum tamam ama düzelmişti yeniden bozluyor galiba offffffff

canım sana umut olabildiysem ne mutlu bana ben tedavim başladığından beri 850 mg günde 2 tane içtim hep...ara verip tekrra başlayınca yan etkileri daha çok yaşayabiliyosun malesef...bir de bulantıları azaltmak için mutlaka tok karnına al ilaçları hatta yemek yerken bi lokma ekmekle suyla vs yutarsan daha rahat oluyo benim yöntemim buydu

canım tedavi göründüm hiç çocuk için ne zamandır istiyosun da olmuyor..mucize yaa süper olmuş kucağıanada almayı nasip etsin allah darısı bana

üzülme arkadaşım üzülcek bişey yok gönlünü ferah tut..ban benim teşhis konduğunda LH:12 idi FSH:9..şimdi LH:6 FSH:6..dahası benim hipofiz bezimde tümör var..biliyosundur bu hormonların üretildiği yer hipofiz bezi..tümörden dolayı sürekli ani iniş çıkış oluyo hormonlarımda..özellikle prolaktin sorunum var..prolaktinimi 60 lardan normal değerlere çektik..
üzülürsen olan sorunlarınız daha çok artar..bu lafıma inanın arkadaşlar..hipofiz bezi tümörü olan ve hormonları iyi bilen bi insan olarak bunu söylüyorum size..üzülünce hipofiz beziniz prolaktin salgılıyo..bu gün içinde bile değişebiliyo prolaktin düzeyi..siz sıkıldıkça prolaktin sınıra yaklaşıyo hatta sınırı geçiyo..böylece hamile kalamıyosunuz..çünkü prolaktin hamile kalamaya engel hormon..
o yüzden üzülme gözyaşını sil..bak ben tümörle hamile kalmaya çalışıyorum..kalırsam da tümörden ve pko dan düşük tedavisi olucam zaten kaldığım ilk andan itibaren..yine de içimi ferak tuta tuta bak yumurtamı oluşturdum :)) 10. günde 15 mm 2 yumurtam vardı..senle durumumuz aynı hormonlarımız vb..sen içini ferah tut..bu ay olmasa bidahaki ay olur öyle düşün..hep iyi tarafından bak..

tatlım 18 yaşımdan beri doğum kontrol hapı kullanıyorum.25 yaşımdayım.sizden duydum glukofen.bana doktor hiç bi zaman söylememişti öyle bi ilacın varlığını bile bilimyordum.son 1 yılda çok kilo aldım.glukofen ayrıca zayıflatıyormuş diye okudum burdan.doktora onu soracaktım bu yüzden.birsürü doktor değiştirdim.hepsi çok ilgisizdi.24 yaşında evlendim.doğum kontrol hapınıda evlendiğimden beri kullanmıyordum.

canım tedavi göründüm hiç çocuk için ne zamandır istiyosun da olmuyor..mucize yaa süper olmuş kucağıanada almayı nasip etsin allah darısı bana
canım çocuk için hiç tedavi olmadım.1 yıllık evliyim.hiç korunmadık.son adet düzensizliğimde doktora gidip hem de bebek isteidğimi söyleyecektik.ama zaten hamileymişim ozaman.süpriz oldu açıkçası.evliyken kadın doktoruma gititğimde ilk jinekolojik muayenede ayrıca rahimde yara görmüştü.o yara iyileşmeden çocuğun olamaz zaten birde pcoslusun demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…