aynen bendede öylee balkon gibi göbeğim var herkezin hamılemısın demesinden sıkıldım valla plates falan yapıyorum bakalım inş.faydasını görürüm yediklerimize cok dikkat etmek lazım kilo vermemmiz cok zor allah yardımcımız olsun
evet arkadaşlar ben bugün göbek ve bel bölgeme Kavitasyon yaptırmaya başladım. Bu parayı böyle bir şeye yatırma imkanı olan herkese tavsiye ederim. Doktorum ne yap et, göbet yağlarını erit demişti, ben de hem sporla hem de kavitasyonla eritmeye karar verdim. gittiğim yerde çok olumlu umut verdiler bana. bu kısırdöngülü hastalığa harcadığım paralar şimdiden çok bile, düşündükçe sinirlerniyorum ama.....özel hastaneye falan gidip muayene ve test ücretlerinden bahsediyorum. neyse, umarım bu çabalara, emeğe değer ve geri dönüşümü sağlıklı bir bebek olur. herkez için diliyorum...
bugun bende kavitasyonu düşündüöm aslında ne kadar ücreti var kaç aylık yaptırcan cnaım
seanslar her 10 günde bir yapılıcak. o aralardada başka bişiy, adını unuttum şimdi. bana ilk önce 4 seans yapalım, sonra gerekirse 2 seans daha ekleriz dediler. ben tanıdık üzerinden ayarladım. normalde 1000 TL ama ben 800 Tl ödiyeceğim. seans öncesi ve sonrası 2-3 litre toplam su içmek şart yalnız. tüm günümü wc de geçirdim diyebilirimumarım göbişim normale döner
analdım canım gelişmelerden beni habrdar et belkı bende yazılaırım umarım değişiklik olur canım yaa bişey daha sorcam seansalar bitti diylim göbekde gitti sonra geri alırmısın acaba yanı yine göbek yine cıkarmı acaba
hamilemisin?eğer öyleyse çok sevindim... peki hastalığının boyutları neydi. fsh ve lh değerlerin nasıldı. yumurtaların gelişiyomuydu. klomenlemi hamile kaldın.. çok merak ettim. lütfen cevaplarmısın? bizede umut olurmusun?
canım merhaba bana sordun sanırım
evet Allaha şükür 13 haftalık hamileyim, şubatta şikayetlerim başladı nisanda pko teşhisi kondu
o ay fsh 3,5 lh 11.5 tu
fazla kilom da vardı hemen glucophage ve doğum kont. hapına başladım diyetisyene gidip kilo verdim
ağustostaki ölçümlerde fsh da lh da 1,5 lara düşmüştü
eylül ayında klomene başladım 2 yumurtam oldu ve hamile kaldım
ilk 3 ay boyunca glucophage a devam ettik düşük riskine karşı...şu an herşey yolunda çok şükür
başta Allah'ın takdiri sonra da doktorumun doğru yönlendirme ve tedavisiyle bu sonuca ulaştım, kendisine minnettarım
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
evet Allaha şükür 13 haftalık hamileyim, şubatta şikayetlerim başladı nisanda pko teşhisi kondu
o ay fsh 3,5 lh 11.5 tu
fazla kilom da vardı hemen glucophage ve doğum kont. hapına başladım diyetisyene gidip kilo verdim
ilk 3 ay boyunca glucophage a devam ettik düşük riskine karşı...şu an herşey yolunda çok şükür
başta Allah'ın takdiri sonra da doktorumun doğru yönlendirme ve tedavisiyle bu sonuca ulaştım, kendisine minnettarım
o ay fsh 3,5 lh 11.5 tu
kızlar bende yaklaşık 12 senedir pcosluydum.hiç bizaman adetlerim düzenli olmadı.yazları nerdeyse hiç adet olmazdım.şükür şimdi hamileyim.bende çok şaşırdım duyduğuma.yine adetim gecikti normal bir durum sanarak doktora gittim.doktora dkhapının yanında glukofen vermesini rica edecektim.ama hamilesin deyince şok olduk.inşallah sizlerinde olur.kısmet nasıl oldu anlamadım.isteyen herkesin bebğei olur inşallah.çok bekletmez inş sizi allah.
kızlar bende yaklaşık 12 senedir pcosluydum.hiç bizaman adetlerim düzenli olmadı.yazları nerdeyse hiç adet olmazdım.şükür şimdi hamileyim.bende çok şaşırdım duyduğuma.yine adetim gecikti normal bir durum sanarak doktora gittim.doktora dkhapının yanında glukofen vermesini rica edecektim.ama hamilesin deyince şok olduk.inşallah sizlerinde olur.kısmet nasıl oldu anlamadım.isteyen herkesin bebğei olur inşallah.çok bekletmez inş sizi allah.
gerçekten çok mutlu oldum... gözyaşlarımı durduramıyorum =)) benim hiç umudum kalmamışken sen bana umut oldun. lh 5,17 fsh 5,06 dıydı 4 ay önce.bidahada baktırmadım. 2ay içtim glucophage ı. bi işe yaramayınca bıraktım. klomen içtim 2 ay.oda hiçbi işe yaramadı. yumurtalarım büyümüyo.
ben aslında pkolu olduğumu 3 yıl önce öğrenmiştim ama çok umursamamıştım.ozaman bebek düşünmediğim için. asıl şikayetimde 15 günde bir adet olmaktı son zamanlarda. bunun için doktara gittiğimde bana çocuk düşünmeye başla artık dedi.eylül falandı. ama hiçbirşeyden sonuç almadım.aksine tedaviye başladığımdan beri adet günlerim 50 günü buluyo. şimdi senin sayende ilacıma devam edicem =)) peki sen glucophage kaç tane içiyorsun. bana doktorum günde 2 dedi ama ben dayanamıyorum midem çok bulanıyodu. o yüzden 850mg günde 1 tane içiyordum. sen hamile olmadan önce ve sonra kaç tane içtin.
gerçekten çok mutlu oldum... gözyaşlarımı durduramıyorum =)) benim hiç umudum kalmamışken sen bana umut oldun. lh 5,17 fsh 5,06 dıydı 4 ay önce.bidahada baktırmadım. 2ay içtim glucophage ı. bi işe yaramayınca bıraktım. klomen içtim 2 ay.oda hiçbi işe yaramadı. yumurtalarım büyümüyo.
ben aslında pkolu olduğumu 3 yıl önce öğrenmiştim ama çok umursamamıştım.ozaman bebek düşünmediğim için. asıl şikayetimde 15 günde bir adet olmaktı son zamanlarda. bunun için doktara gittiğimde bana çocuk düşünmeye başla artık dedi.eylül falandı. ama hiçbirşeyden sonuç almadım.aksine tedaviye başladığımdan beri adet günlerim 50 günü buluyo. şimdi senin sayende ilacıma devam edicem =)) peki sen glucophage kaç tane içiyorsun. bana doktorum günde 2 dedi ama ben dayanamıyorum midem çok bulanıyodu. o yüzden 850mg günde 1 tane içiyordum. sen hamile olmadan önce ve sonra kaç tane içtin.
hepinize teşekkür ederim bizimle bu güzel haberleri paylaştığınız için. iknizede hayırlı olsun =))) nazarlardan korusun. senin değerlerin nasıldı. doğum kontrol hapı kullanarakmı hamile kaldın anlamadım. dk hapının yanına glukofen vermesini rica edicem yazmışsın... inşallah bizimde şok olucağımız günler yakındır
canım çocuk için hiç tedavi olmadım.1 yıllık evliyim.hiç korunmadık.son adet düzensizliğimde doktora gidip hem de bebek isteidğimi söyleyecektik.ama zaten hamileymişim ozaman.süpriz oldu açıkçası.evliyken kadın doktoruma gititğimde ilk jinekolojik muayenede ayrıca rahimde yara görmüştü.o yara iyileşmeden çocuğun olamaz zaten birde pcoslusun demişti.canım tedavi göründüm hiç çocuk için ne zamandır istiyosun da olmuyor..mucize yaa süper olmuş kucağıanada almayı nasip etsin allah darısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?