Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

inşallah allah her isteyene verir kızlar.burda birisi yazmıştı pcoslular hamile kalınca yazmayı bırakyorlar yazmıyorlar diye.o yüzden haber verdim bende size.

arkadaşlar polikistik over miom yada çikolata kistleri düşmanı olan bir şey keşfettim bende pko luyum 2 aydan beri kullanıorum tavsiye ederim sizede içecek kullanıyorum aloe vera ve kistlerim eridi resmen doktorum en son kürtajla temizlencek başka çaresi yok demişti kontrole gittiğimde ne yaptın dedi korktum kötü bişi varmı dedim ne yaptıysan devam et dedi buna ilave olarak arı sütüde kullanıorum
msn adresimi yazayım geniş bilgi için bana ulaşabilirsiniz daha fazla strese girmein aysegulpat41@hotmail.com mail atın ben dönderim size psikolojinizi daha fazla bozmayın

bende bugun baktım bahsettiğin yerlere canım banada uygun gibi geldi tam bende alacaktım ama arkadşalrım alma dedi 8seans 59tl cokda iyiydi ama alma sakın dedıler çünkü bu kavitasyonda tam yapmıyorlarmıs baı şeylerde yapmak gerekıyormuss ama bunları yapmıyorlarmıs boyle olunca vücut şişşiyormus zaten şişim iyice şişmek istemiyorum bunun yanuında bol su tüketilecekmiş ve sporda yapmak gerekiyormus bılmıyorum yaa karar veremedım aynı arkadaşlarım yine aynı bahsettiğin sitelerden epilasyon aldılarçokda memnun kaldılar 1seans gittiler bilmiyorum ya kararsızım :26:

senin adına cok sveindim canım darısı biz isteyenlerin başına bende glukofen kullanıyorum 4aydır ama eşimödede sorun oldugu için tedavıye geöeçmedik daha ama benım kılo vermem lazım veremiyorum diyetisyen sart oldu galıba 65kıloyum ama pek kılo gibi durmuyorum sadece göbek çevrem

aynen söylediklerine katılıyorum canım dualarım senın 2yumurtamı kzı bide ikiz oluyormus düşünsene allah yardımcın olsun inş.güzel sonuclar alırsın canım

ne güzel böyle haberler duymak sagol arkadaısm bize umut oldun valla

ne güzel bende 1kez kloemn kullandım tedavım ilk zamanlarında sabah akşam ama yumurtlama olmadı o zamnalar glukofen kullnamıyordum ama şimödi4aydır kullanıyorum kullanmaya devam edecgım inş.bu arada glukofen,glucophage ve glufor ne hepsi farklı ilaçmı acaba

aynen söylediklerine katılıyorum canım dualarım senın 2yumurtamı kzı bide ikiz oluyormus düşünsene allah yardımcın olsun inş.güzel sonuclar alırsın canım

tşk ederim güzel dileklerin için..bende senin için herkes dua ediyorum hep vallahi..çünkü hepimizin derdi aynı..bizi bizden daha iyi anlayan yok...
kg konusunda merak etme..ben kadın doğuma gittiğimde öyle kg lu kadınlar görüyorum ki afedersiniz de yanii içimden yuhhh bu kadın hamile kalmış bide çocuk doğurmuş bu haliyle diyorum :)) bünye meselesi kg tabii ki sağlık açısından verilmesi gereken bişey ama kg lu olup da hamile kalan binlerce insan var..sırf bu açıdan canınızı sıkmayın yanii..benim eltim 2.çocuğunu doğurdu..kadın çok kg lu mesela..hatta dr ona kg vermen lazım demiş..hamile kaldı ve doğurdu..şimdi kızı 3-4 aylık oldu..
dualarım hepimiz için arkadaşlar..kendim ve sizler için çok çok dua ediyorum..

teşekkür ederim arkadaşım.. bende alışmaya çalışsam ii olucak günde 2 taneye =))))

hepsi insülin direnci ile ilgili ilaçlar..isimleri farklı sadece..ben günde 1.000 mg tek seferde içiyorum..çok faydasını gördüm..benim kayınpederimde şeker hastası..dr ona zayıflaman lazım demiş ama şeker hastası olduğu için de glifor u vermiş kullanman lazım diye..spor yaparak ve glifor u içerek 15 kg zayıflamış..eşim anlatıyo..dr bana gliforu yazınca eşim aaaa babamın ilacı dedi..sonra anlattı..glifor da kg verdiriyo..çünkü istifar ediyosun..
aydan aya çok değişiyo yumurtlama durumu..sende kullanırsan klomeni tekrar seninde düzene girmiştir belki bünyen..yani olumlu sonuç alabilirsin bence..ama tabii kg verip hamile kalmaya çalışmak istiyosan bilemem..
bu arada aklıma takıldı bak şimdi..neden klomeni 1 defa kullanıp bıraktın..belki diğer aylarda olcaktı yumurta gelişimin?

inşallah allah her isteyene verir kızlar.burda birisi yazmıştı pcoslular hamile kalınca yazmayı bırakyorlar yazmıyorlar diye.o yüzden haber verdim bende size.

çok iyi yaptın cnaım ilgin için sagol bende 18yasından beri dogumn kontrol hapı kullanıyorum bu sene ögrendım pko oldugumu ve 4aydır glukofen kullanıyorum ama benım eşimdede sorun var bakalım nasip diyelim

sagol canım allah razı ıolsunaslında görüntüde yok klo ama ben taktım kafaya sadec göbek iştee

analdım canım ama bende 1hafta istifar yaptı miğde bulantısı ben naneli şelkr yedım geçti sonra düzeldi tabıkıde 850mg günde 2tane içiyorum tok karınla acaba açmı içsem miğde bulantım olsa zayıflasam klomenı sabah akşam kullandım canım adetin 3günü 5gün kulandım galıab yumurtlama olmadı sonra doktorum iğnye geçelim dedi ve eşimde varıkosel cıktı 3ay oldu amelıyta olalı 6aydan sonra düzelme oluyormus şimid eşimin düzelmesini bekliyorum düzeniz tedavıye devam edecem canım kloemn adetide düzenliyormu peki.yaa bu arada az bişey acıkayım hemen titriyorum direk çikolataya falan saldırıyorum yanlısmı yapıyorum acaba:26:

anladım...umarım eşinin sorunu da düzelir en kısa zamanda..klomen adeti düzenliyo mu bilmiyorum bende merak ediyorum valla..bu ay ilk defa kullandım ya nolcak merak ediyorum bende..acıkınca bende çok kötü oluyorum..elim ayağım titriyo bayılcak gibi oluyorum..bende insülin problemi var..sınırdan çok yüksek çıkmıştı insülin sorunu...ondan oluyo benim..endokrin dr um kendini kötü hissedersen korkma şeker al ağzına vb demişti bana..

teşekkür ederim arkadaşım =)))

bende ünsilün direnci var demişti kadın doğum doktorum ama değerler iyi demişti o zaman titreyince tatlı bişeyler yemek lazım sagol canım teşekkürler.ama bildiğim kadarıyla kloemne kistde yapıyormuıs dikkat et bence bu arada soğan suyu uyguladınmı hiç ben bi kez kullandım 15gün

bu arkadaşın yazılarına baktımda hemen hemen her topiğe bu yazıyı yazmıs arkadasım madem bildiğin bişey ver paylaş herkez baksın okusun niye adres veriyonkı analamdım

kızlar bişey diycem yaa adetlerim 24eylülde oldu bide 29ekimde oldu şimdi beklıoyorum adet olmayı ama hala gelen giden bişey yom umutlanmakda istemniyorum pko adteleride gecıktırıyoryaa ayy catlayacamda meraktan son2-3gündürde acayıp bi halsızlık var acab pisikolojıkmı gözlerimi acamıyorr p.tesi akşam test yaptım bişey cıkmadı napcam ben yaa :26: biraz sabretmem lazım galıba cumaya kadar balaım hayrılsı

Klomen adeti düzenlemez....yumurta oluşmasını sağlar (folikel) minik minik yumoşların olur, kullandıktan sonra her hafta doktora gidip yumurta gelişimini doktorun kontrol altında tutar yani. gün geçtikçe o yumurtalar büyür ve hemen hemen 20 mm geldiği anda ilişki tavsiye eder doktor. bu yumurtalardan sadece birisi işe yarar. spermle buluştuğu an döllenme olur. umarım yardımcı olabildim.

dikkat etmezsen alırsın tabiki sanırım. ama ben şu lanet kısırdöngüyü kırmak için yaptırmaya karar verdim. göbeğimi eritmek yani! galiba hayatım boyunca dikkat etmem gerek. hepimiz (PKO lular) için geçerli. ben estetiksel açıdan düşünmüyorum şu anda, sadece erisin ve bebeğe yol açsın istiyorum. seanslardan önce ölçü alıyorlar ve kalemle işaretliyorlar. ilk seansda zaten çok gittiğini okumuştum. dün 4 cm kaybettim ve akşamdan beri aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi. evet gerçekten fark var. ben normalde böyle şeylere hemen inanan birisi değilimdir bu arada!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…