Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hıı çok açıklayıcı olmus sagol canım

değişiklik olmasını sevindim canım darısı biizm başımıza inş.evet dikkat etmek lazım

hayır ben soğan suyu içmedim hiç..midemden rahatsızım..midemde kronikleşmiş sorunlar var o yüzden soğan suyu bana dokunur..
klomen in kist yaptığını biliyorum..ben kist olmasından çokkk korkuyorum..kist olmasında nolursa olsun..

saol :)) adetim bu ay gelmezse gene başa döncez yanii..gidicem adet sökücü alcam içcem bekliycem o bu..offffff

saol :)) adetim bu ay gelmezse gene başa döncez yanii..gidicem adet sökücü alcam içcem bekliycem o bu..offffff

Metformin yani Glifor, Glucophen kullanmıyormusun canım? ben Ağustosdan beri kullanıyorum ve her 50-55 günde gelen adetim 28-30 lu günlere düştü. ayrıca yumurtluyorumda....bir de başlarda 3-4 kilo vermemi sağladı ve tatlılara hiç saldırmıyorum çok şükür. İnsulin direnç hapı olduğu için.
uzman tv de bir doktorun çok açklayıcı bir videosu var. tavsiye ederim.

bende kullanıyorum 4 aydır..aslında adetlerimi düzenledi..3-4 ayda 1 adet olurdum önce 42 güne indi sonra 27 günde adet oldum..ama bu ay nolcak bilmiyorum tabii..hiç belli olmuyo çünkü..bide bende prolaktin sorunu olduğu için prolaktinim yükselirse o ay geç adet oluyorum..
uzman tv de bende izledim bütün videoları..dahası 15 senedir bu sorunları yaşadığım için kendim uzman oldum :))) her türlü hormon kan tahlili ultrason çıktısı vb yorumlar oldum vallahi :))

anladım canım inş.olmaz bişey içini ferah tut

anladım canım inş.olmaz bişey içini ferah tut

ben soğan kürü yapmıştım bir kaç ay önce. o zamanlar glifor kullanmıyordum. ama mucize gibi adetim gelmişti. 6. gündü sanırım, ve ondan sonra 9-10 gün daha devam etmiştim.

süper bir kür ama buna vakit ayırmak lazım. günde 2 kere olduğu için. 2-3 ay sonra tekrar yapmayı düşünüyorum.

peki o zaman bizede yardımcı olabilirsin belki
mesela kistler noluyor? ben ömür boyu ordalar diye biliyorum. bazen burda arkadaşlar yorum yapıyor, işte kistim oluştu ya da gitmiş kistim diye. yani benim yumurtalıklarda o kadar çok kist varki, nasıl ve nereye gidecekleini merak ediyorum. bende tam tersine hormon testim çok düzgün çıktı. belirti olarak kist, adet düzensizliği, karın bölgesi kalınlaşması var.

çoğu insanda doğumdan sonra kistler gider diyor. yalnız bizim kistlerimizdemnmi bahsediyorlar, bilemiyorum.

sence?

bendede ultrasonda kistler çıkmıştı ufak ufak doktor sen polikistiksin dedi 1 ilaç verdi orgametril..
1 ay sonra gittiğimde bütün kistlerin yok olduğunu gördük şimdi benhala polikistiklimi oluyorum:26:

evet soğaun suyu çok işe yarıyorr bende yapcam inş.

bende de bi sürü kist var..dr lar baktıktan sonra ultrason çıktısı veriyolar ya boncuk gibi yan yana bi sürü kistim var..bilye gibi yan yana adizilmişler vallahi :))
kistler doğumla yok oluyomuş..bana bi dr öyle söylemişti..bide pko da doğum kontrol hapı veriyolar dr lar çocuk istemeyene..doğum kontrol hapı kistleri baskılıyomuş,küçültüyomuş..
ama şu var ki _ALmiRA_ nın sorusu yanii kistler gitse de pko senle kalıyo malesef :)) yanii doğum yapınca kistler gidiyomuş ama bi süre sonra adet düzensizliği yumurtlayamama tekrarlarsa aynı kistler sil baştan yeniden başlıyo oluşmaya..
benim bildiğim bunlar konu ile ilgili dr lardan duyduğum

benimde hormon tahlılım iyi anlattıgın gibi karın bölgesi adet düzensizliği ve kist .kistler bildiğim kadarıyla doogum kontrol hapı kullanınca yokoluyorlarmıs ama pkolulrda nasıl bılmıyorum:26:

benimde oyleydi inci gibi sıralı böyle kolye gibi ama son gittiğim doktorda dagınıktı
bildiğim kadarıyla bu hastalıgın herhangi bi tedavisi yok kurtulus yok galıba sadece hafigletcekler galıba tedaviyle hastalıgımı zi ben boyle biliyom

evet..yaaaa bi hamile kalsak doğursak sonra istediği gibi dizilsinler kistler umrumda olmıcak da :)))) inşşşş oluruz...gerisi boş vallahi..isterse çifter çifter gelsin kistler umrumda olmaz..

evet..yaaaa bi hamile kalsak doğursak sonra istediği gibi dizilsinler kistler umrumda olmıcak da :)))) inşşşş oluruz...gerisi boş vallahi..isterse çifter çifter gelsin kistler umrumda olmaz..

ay cok güldüm kız haklısın valla inş.rabbim inş.bizimde yüzümüze gülevek hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım

..........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…