Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar bugun dr gittim triod ve insulın direncime tekrar baktırdım
triodlerim iyi durumdaymıs ilerlememiş ilacı aynı dozda alıcam fakat insulın direnci tavan yapmıs malesef ve pkonun ondan olusmus olabilecegini soyledi 2000 cıkarttı doktor sabah 1 aksam 1

merhabalar benimde adetim gecikdi gerçi bir gün. üstelik pcos olduğm için hamile kalmak pek aklıma gelmiyo ama yinede ümit işte. son bir kaç gündür akıntım çok fazla ve sarı. çok aşırı yorgunluk var uyku hali. halsizlik. acaba diyorum....keşke olsa

inş.hamilesindir canım neden olmasınki idrar testi yap istersen

inşallah canım ben bir ay önce korunmayı bıraktım ama başka bir tedavi görmüyorum 5 gündür de glifor kullanıyorum o kadar. olursa mucize olacak bence:) fazlada ümitlenmek istemiyorum. adetten on gün falan geçsin diyorlar test için

inşallah canım ben bir ay önce korunmayı bıraktım ama başka bir tedavi görmüyorum 5 gündür de glifor kullanıyorum o kadar. olursa mucize olacak bence:) fazlada ümitlenmek istemiyorum. adetten on gün falan geçsin diyorlar test için

inş.hamilesindir canım ne diyeyim hayırlısı olsun olsun bellimi olur ilk aydan hamile kalırsın hadı hayrılısı

belli olmaz tabi rabbim nasip ederse olur. ben olmasını çok istiyorum belkide ona yoruyorumdur belirtileri. allah isteyen herkese asip etsin AMİN

ikisinin de etken maddesi METFORMİN! sadece markaları farklı! aynı şey yani. o doktora hangi ilaç firması daha çok para yediriyorsa, o ilk o ilacı tercih eder, merak etme benim eşim eczacı, çok iyi biliyorum.

mERHABALAR...
Bende pkoluyum daha öncedende burada yazmıştım tekrar bebek tedavisine başlıyorum..

Bende hem pko var lh hormonum yüksek di hemde rahmim kalp şeklinde 1,5 yıldır glukofenle 40 günde 1 defada olsa adet oluyorumm...Önceden hiç olmuyordum dencek kadar süresi uzun oluyordu 4 ay 5 ay belkide 7-8 ay...
Dr. gittim geçen rahmim kalp şeklinde olduğu için histerskopi istedi üstüne kendi yapmadığı için çok pahalı bir dr. gönderdi...Ama ben gitmedim araştırdım ve başka bir dr. gittim...

Doktorumu değiştirdim yeni bir dr. başladım...Herşeye yeniden başlayacaz dedi..
Anlattım 3 yıldır bebek istiyoruz, korunmuyoruz ama bebek olsun diyede hani dakikalarca yatmıyorum hemen kalkıyorum dedim...Neden bilmiyorum o psikoloji öyle oluyor dedim...
Sonra dedi; bir kadın ayda 1 kere oda 48 saat yumurtlar belki ona denk gelmiyordur ilişkileriniz falan dedi yatsamda yatmasanda farketmez ama yatman gerekiyor dedi...
Denk gelmemesi çok normal yeri geliyor haftada 1 kere oluyor dedim...

Rahmin kalp şeklinde olduğu için düşük tehlikesi yaşama ihtimalin var ama şimdiye kadar böyle birşey yaşamadığın için hamile kalmadan düşük yapmadan histeroskopiyi önermiyorum dedi..Düşük tehlikesi yaşarsan müdahale ilaç vs. şansımız var belki gerek bile duymayabiliriz dedi..
İlk adetinde gel hiç ilaçsız yumurtlama takibi yapacaz belki tedaviye gerek kALmadan da hamile kalabiliyorsundur dedi..
Önemli olan ilişki günlerini bilmen dedi..
Glukofene devam et dedi..
Folik acid verdi...
Kesinlikle kilo alma bu arada dedi..
lh ve Prolaktinimide düşürmüşüm ama gelmeden yine kan tahlillerini getir dedi..
Çok iyi bir dr. çok detaya girdi..Ben çok sevdim..Herşeyi anlattı sağolsunn...
Ocakta gidicem 40 günde bir adet olduğum için adeti ocak başına geliyor 4. günü gel takibe başlayalım dedi....

Kızlar bu sefer üstüne düşücemm inşşş...çok ümitliyim...
Bu arada diş tedavilerimde biterse süper olur...

Rabbim biz isteyen herkese o muhteşem varlığa hamile kalmayı nasip etsin inşşş...Bebişlerimize kavuşuruz inşşş...amin....

Lütfen dualarınızı eksik etmeyin olur mu...

Ayrıca kesin ve kesinlikle GLUKOFENİN bu değerlerimin düşmesinde etkisi var BUNU dr. da söyledi..
PKO da bize en büyük yardımcı bu ilaç dedi..

Çok uzun yazdım kusura bakmayınn....

umarım bu sefer doğru doktorla iyi sonuç alırsın.
ben Glifor a başladığımdan beri süperdi adetlerim. 29-30 günde oluyordum. ama bu ay artık sanırım 36. günümdeyim ve hala gelmedi. dün 2 gebelik testi yaptım, hamile olmadığımı bildiğim halde, yine de yaptım. neyse, bu arada ben şu kanıya vardım. uzman tv de bir vidoe var, yalancı gebelik üzerine.
hamile kalmayı ok aşırı isteyen ya da hamile kalmaktan aşırı korkan insanların başına geliyormuş!
Adet bir anda kesiliyormuş. tabi bunun arkası var, ben bu hastalık yüzünden çok stres yaşadım, bir an önce olsa diye düşünüyordum. 3 yıllık evliyim ve eşim hep çok çocuk istedi! son birkaç aydır ailesi le sorun yaşadık ve bu sorunlar oldukça ben çocuk istemiyorum dedi bana! tabiki yıkıldım! o yüzden hamile kalmaktan son 6 hafta çok korktum kızlar. yani korktuğum şey: eğer hamile kalsaydım, eh oldu artık ne yapalım demesiydi.
yani sorunlardan dolayı ruh halim çok kötüydü, o da bu sorunlu ortama çocuk olmaz demişti. sanırım bu sefer o yüzden adetim gecikti. beynime resmen sinyal verdim farkına varmadan!
çok üzgünüm bunlar beni o derece etkilemiş yani. şimdi de beklemekten başka bir çarem yok. ilaçlarıma devam ediyorum.

ikisinin de etken maddesi METFORMİN! sadece markaları farklı! aynı şey yani. o doktora hangi ilaç firması daha çok para yediriyorsa, o ilk o ilacı tercih eder, merak etme benim eşim eczacı, çok iyi biliyorum.

anladım canım çok sagol teşekkür ederim allah razı olsun ben o zaman glukofene devam edeyım çünkü glukofnı kullandıgımdan beri 3aydır dogum kontrolsuz adet olabılıyorum sagol canım

hakkınızda hayırlısı olsun canım inş.sorunlarınız aşmıssınızdır çok zor yaa evlilikde mutlaka sorıun oluyor ama sonra herşey düzeliyor inş.sizinde düzelir canım

LÜTFEN CEVAP: kızlar metformin etken maddeli şeker ilaçlarını kullanınca dogum konturol hapı almadan agdet olunabılınıyor mu? benım için çok önemlı lütfen bilginızı paylaşın... ben hem dogum konturol hapı hemde diaformın alıyorum... eger öyle ise sadece diaformın alırım

merhaba ben de ben de pkoluyum ve şuanda bebeğimi emziriyorum. kistler için ilaç kullanamıyorum ama soğan kürünü yapmak istiyorum. aranızda benim durumumda olan varmı?

ben 3ay dogum kontrol hapı kullandım ve bıraktım 5-6aydır da glukofen kullanıyorum ve 3aydırda dogum kontrol hapı kullanamdan adet olabılıyorum sende olursun inş.bend şşe yaradaı bıraktım doğum kontrolu sonundaa

ben de pkoyla hamile kaldım doğum yaptım ama hala kistler duruyo. kistlerle de hamile kalınıyor.

allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnaım tedaviyle hamıle kaldın bizeee anlatırmısın tedavi sürecini canım .doktora zor istersen emzirdiğin için bişey olurmu bilmiyorum doktora sor canım

bende bu pcos yüzünden psikolojiyi bozdum. aklımda hep çocuk fikri var ne yapacam bilmiyorum.

bende bu hastalıgım ilk duydugumda kafayı yedım gecelri uyaymadım benım cocugum olmayacakmı diye düşünmöekden tırtlattım uykusuz kaldım eşimde sorun cıktı ameliyatta falan derken hala bekliyorum eşim 3ay sonra tekrar doktora gitcek yavaş yavaş düzelme var şimdi raatım ama hastalıhımla nasiıl başa cıkarım diye araştıryorum biraz daha bilçliyim en azından dogum kontrol hapı kullanmadan adet olabılıyorum bunada şükürr bizim bebeklerimiz özel olacak canım ve gelecek bundan emin ol içini ferah tuttt rabbim verecegi zamanı biliyorr nasip kısmet hakkımızdas hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…