Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

analdım canım sagol bende bızım ordakı eczanelere sordum aynen bana oyle baktılar :) bu ay klomen kullansammı acaba bişey olurmu bugun adetimin 3,günü

moralını yüksek tut canım kalırsın allahın izniyle sen doktorlar bakma onlara kalsa hemen tüp diyecekelr inş.bebgın gelir canım

Merhaba kızlar. bu ay adetim gecikti, bugün 31. gün! umarım bugün yarın adet olurum! Glifor ne iyi gelmişti, hep zamanında geliyordu. neyse, sizlere yine bir şey sormam lazım. bu ay adetimin 3. günü yine kan aldıracağım. tekrardan bir hormon testi yaptırayımda, değişen bir şey varmı anlıyalım.
kanı AÇ KARNINA MI aldırıyorduk ya? unutmuşum da....6 ay oldu, benim en son kan aldırdığım bu test için.

evet canım aççç

kızlar 2 aydır adet olmuyorum tık yok yaa kasımda kahferengi akıntı geldi bikaç gün okadar bu ay işallah olurum yaa

gunaydın arkadaşlar sonunda akşam adet oldum ben polistık over varmış adet gecıkmelerım bundanmış.doktor bana adetın 3 veya 4 gunu hormon testını yaptır getır dedı.ben perşembe gunu bu testı yaptırınca doktor bundan sonra ne yapacak ve adetlıyken tekrar alttab bakar mı yada nasıl muayne eder.tedavı olup hamıle kalmak ıstıyorum bıran önce yaş 23 1 yıllık evlıyımmm.

günaydın kızlar! hala adetimi bekliyorum. dün hafif sancı vardı, ha geliyor dedim ama.....

çok sinir oluyorum yaffff, ne güzel glifor dengeledi diye övünüyordum! bugün 32. gün!

hamile değilim, kesin! bugün inşallah gelir! :26:

merhaba arkadaşlar bende pcos hastasıyım. bizde her ay yumurtlama oluyo değil mi ama çatlayamama sorunu var. bende çocuk istiyorum. ovulasyon testlerinin bize faydası olur mu

canım sen hamile kalmak istemiyomusun niye inşallah gelir diyosun ki
buarada benimde çok gecikti yaa geçen ay olmadım bu ay işallah olurum

canım sen hamile kalmak istemiyomusun niye inşallah gelir diyosun ki
buarada benimde çok gecikti yaa geçen ay olmadım bu ay işallah olurum

tabiki hamile kalmak istiyorum, ama hamile olmadığıma eminim. geçikmesine sinirimin bozulması, 4-5 aydır metformin tedavisi görüyorum ve çok güzel düzenlemişti adetimi, şimdi başa döndüm ve ilaçlarda fayda etmiyor artık diye moralim bozuluyor tabiki.

merhaba arkadaşlar bende pcos hastasıyım. bizde her ay yumurtlama oluyo değil mi ama çatlayamama sorunu var. bende çocuk istiyorum. ovulasyon testlerinin bize faydası olur mu

PKO lu hastalara LH ları zaten hep yüksek olduğu için tavsiye edilmiyor. ben de mesela kullanıyorum ama sadece benim LH ım normal diye. tüm hormon testlerim normal çıktığı için yani, hatta doktoruma sordum bu test işe yararmı bende diye, o da tabiki, idrarındaki LH yükseldiği anda bil ki ovulasyonun var demişti! bilgine!

bişey sorcam ben yaa bende bu ay aldım ovulasyon tetsi imnş.yumrtladıgımı görürüm benşde lh yanlıs hatırlamıyorsam 11falandı doktorum iyi demişti ve sadece glukofen vermısdı bana bi doktorum glukofen vermişti 2doktorum glucophage şimdi ilaçlarım bitti şimdi ben glukofenmı alsam yoksa glucophagemi bide 850mg kullanıyorum 1000cıkartsam nolur acaba :26: bu ilacı aç içince titremeye başlamıyorumm eskisi gibi sevdim ben bu ilacı valla

yani kusura bakma, ama ben şimdi senin sorunu tam olarak anlamadım :44:
Glifor ya da Gluchopen i kendi kendine dozunu yükseltme, ayrıca 1 ay kullanımla pek bir şey olmuyor. ben Ağustostan beri kullanıyorum, ve günde 2000 mg. sabah 1000 mg ve akşam 1000 mg. başlangıçta yan etkisi çoktu. doktorumda uyarmıştı zaten, o yüzden yemek aralarımda alıyorum, daha iyi. ama 10 gün sonra zaten bünyem alıştı.
neyse, sorunu anlamadıysam da umarım yardımcı olabildim.

anladım sağol. peki bu ateş ölçme yöntemi ile olur mu.

evet olur. bana hem yurtdışındaki doktorum hem de burdaki şiddetle tavsiye etmişti. yalnız 2-3 ay ölçmen lazımmış, vucüdunu tanımak ve farklerı anlamak için canım. bende yakında başlıycam ölçmeye.

benim ilk doktorum glukofen vermişti bana sonra 2,doktorumda gulucophage vermişti ben glukofen varken gulucophageyi kulladım 2,doktorum verdi diye o bitincede glukofwnı kullandım şimdi glukofen bitti gulucophagemı alsam diye sormustum yanı ılk dokttorum verdıgıne devam etsem yoksa 2doktorum verdiğine demiştim bende 4-5aydır kullanıyorum şimdi bitti bugun alcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…