iyiyim tşk ler..sen nasılsın..adet olmana üzüldüm( keşke adet olmasaydın da hamile kalsaydın..neyse bu ay inş nasip olsun..
ovulasyon testi ben hiç kullanmadım..o yüzden bilmiyorum..bende işe yaramayacağı için kullanmadım..benim adetlerim çok düzensiz çünkü..bazen 42 günde adet oluyorum bazen 28 bazen 2 ay bazen 3 :)) test i kullanmak istesem her gün ölçmem bakmam lazım..çünkü yumurtlama gününü hiçççç kestiremiyorum..ama ovulasyon testlerini araştırmıştım bende..bi tükürükle bakılanı var bide idrarla bakılanı..tükürükle bakılanı sürekli kullanım içinmiş..diğeri idrarla kullanılanı belli sayıda testten oluşuyo..bitince atıyosun yenisini alıyosun..
ben bulunduğum ilde eczanelere sormuştum ovulasyon testinin ne olduğunu bile bişlen yok burdaovulasyon testi vr mı dedim yüzüme bön bön baktılar..neyse tmm boşverin dedim çıktım bende bi kaçyerden..medikalcilerde olduğunu söyledi bi arkadaşım ama bilmiyorum..
saol canım sorma nasıl kmoralım bozuldu gerci cok sukur bi cocugum var ama ikincisi için bi heves gittim dr ve bana direk sende pko var yumurtaların cok tembel duruyor sen nasıl cocuk dogurdun spiraltaktıırmana gerek yokki zaten sen hamile kalamazsın cok zor dedi sok yasadım resmen insulın direncim ve hipotriodim var biraz kilomda var 80 kilodayım diyetteyim 5 kg verdim yavas yavasda vermeye calısıyorum boyum uzun biraz cok fazla durmuyo kilom ama bakalım hayırlısı
Merhaba kızlar. bu ay adetim gecikti, bugün 31. gün! umarım bugün yarın adet olurum! Glifor ne iyi gelmişti, hep zamanında geliyordu. neyse, sizlere yine bir şey sormam lazım. bu ay adetimin 3. günü yine kan aldıracağım. tekrardan bir hormon testi yaptırayımda, değişen bir şey varmı anlıyalım.
kanı AÇ KARNINA MI aldırıyorduk ya? unutmuşum da....6 ay oldu, benim en son kan aldırdığım bu test için.
analdım canım sagol bende bızım ordakı eczanelere sordum aynen bana oyle baktılar :) bu ay klomen kullansammı acaba bişey olurmu bugun adetimin 3,günü
dr kontrolünde olmadan mı içeceksin klomeni yoksa dr a gidip mi ?
moralını yüksek tut canım kalırsın allahın izniyle sen doktorlar bakma onlara kalsa hemen tüp diyecekelr inş.bebgın gelir canım
günaydın kızlar! hala adetimi bekliyorum. dün hafif sancı vardı, ha geliyor dedim ama.....
çok sinir oluyorum yaffff, ne güzel glifor dengeledi diye övünüyordum! bugün 32. gün!
hamile değilim, kesin! bugün inşallah gelir! :26:
canım sen hamile kalmak istemiyomusun niye inşallah gelir diyosun ki
buarada benimde çok gecikti yaa geçen ay olmadım bu ay işallah olurum
merhaba arkadaşlar bende pcos hastasıyım. bizde her ay yumurtlama oluyo değil mi ama çatlayamama sorunu var. bende çocuk istiyorum. ovulasyon testlerinin bize faydası olur mu
PKO lu hastalara LH ları zaten hep yüksek olduğu için tavsiye edilmiyor. ben de mesela kullanıyorum ama sadece benim LH ım normal diye. tüm hormon testlerim normal çıktığı için yani, hatta doktoruma sordum bu test işe yararmı bende diye, o da tabiki, idrarındaki LH yükseldiği anda bil ki ovulasyonun var demişti! bilgine!
bişey sorcam ben yaa bende bu ay aldım ovulasyon tetsi imnş.yumrtladıgımı görürüm benşde lh yanlıs hatırlamıyorsam 11falandı doktorum iyi demişti ve sadece glukofen vermısdı bana bi doktorum glukofen vermişti 2doktorum glucophage şimdi ilaçlarım bitti şimdi ben glukofenmı alsam yoksa glucophagemi bide 850mg kullanıyorum 1000cıkartsam nolur acaba :26: bu ilacı aç içince titremeye başlamıyorumm eskisi gibi sevdim ben bu ilacı valla
anladım sağol. peki bu ateş ölçme yöntemi ile olur mu.
yani kusura bakma, ama ben şimdi senin sorunu tam olarak anlamadım :44:
Glifor ya da Gluchopen i kendi kendine dozunu yükseltme, ayrıca 1 ay kullanımla pek bir şey olmuyor. ben Ağustostan beri kullanıyorum, ve günde 2000 mg. sabah 1000 mg ve akşam 1000 mg. başlangıçta yan etkisi çoktu. doktorumda uyarmıştı zaten, o yüzden yemek aralarımda alıyorum, daha iyi. ama 10 gün sonra zaten bünyem alıştı.
neyse, sorunu anlamadıysam da umarım yardımcı olabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?