ben senin gibiydim.2-3 ay öncesine kadar. 15 günde 1 adet oluyordum.ama tedavi görmeye başladığımdan beri benimde adet olamama sorunum var. rahim duvarım çok inceymiş. oyüzden sık adet oluyorsun demişti doktor.şimdi kalınlaştı ama adet olamıyorum.geçen ay 50. günde oldum. bu ayda 23 kasımda olmalıydım ama hala olmadım.adet olmak için ilaç içmek istemiyorum.çünkü glofor(şeker hapının) işe ne kadar yaradığını görmek istiyorum.
..........................
bu arkadaşın yazılarına baktımda hemen hemen her topiğe bu yazıyı yazmıs arkadasım madem bildiğin bişey ver paylaş herkez baksın okusun niye adres veriyonkı analamdım
evet..yaaaa bi hamile kalsak doğursak sonra istediği gibi dizilsinler kistler umrumda olmıcak da :)))) inşşşşoluruz...gerisi boş vallahi..isterse çifter çifter gelsin kistler umrumda olmaz..
Öle düşünme canım çünkü pko rahim kanseri riskini artırıyor malesef
Ben biliyorum o ürünü belliki oda distibütörü ve satmak için böle bi yol bulmuş. İnanmayın derim paranıza yazık
kızlar cok üzgünüm dokunsanız aglıcam bugun sabah kalktım bi hevesle dr gittim spiralimi cıkarttırıp 2. bebek için hazırlık yapıcaktım spirali cıkarttı dr ve vajanel muayenede pkom oldugnu soyledii minick minicik kutleler var dedi ve yumurtaların tembel gozukuyor dedi cok hamile kalırsın dedi 1. bebeğine nasıl hamile kaldın sen cok tembel duruyor yumurtalar dedi cok uzuldum inanınsanırım dogumdan sonra olmustur bunlar ilk bebekte pek zorluk yasmadım ben insulın direncimvar benım o yaparmıs pkoyu ben zaten yaklasık 1 senedir insulın direncim için glofer kullanıyorum ona devam et dedi 3 ayda hamile kalmazsan gel dedi cok kafam karıstı baskada ilaç vermedi ne olcak şimdi ne yapmalıyım
kızlar cok üzgünüm dokunsanız aglıcam bugun sabah kalktım bi hevesle dr gittim spiralimi cıkarttırıp 2. bebek için hazırlık yapıcaktım spirali cıkarttı dr ve vajanel muayenede pkom oldugnu soyledii minick minicik kutleler var dedi ve yumurtaların tembel gozukuyor dedi cok hamile kalırsın dedi 1. bebeğine nasıl hamile kaldın sen cok tembel duruyor yumurtalar dedi cok uzuldum inanınsanırım dogumdan sonra olmustur bunlar ilk bebekte pek zorluk yasmadım ben insulın direncimvar benım o yaparmıs pkoyu ben zaten yaklasık 1 senedir insulın direncim için glofer kullanıyorum ona devam et dedi 3 ayda hamile kalmazsan gel dedi cok kafam karıstı baskada ilaç vermedi ne olcak şimdi ne yapmalıyım
üzülme..en azından 1 çocuğun varmış o duyguyu tatmışsın...bizim hiç yok..tatmadığımız bi duygu için mücadele veriyoruz..bu daha kötü,yıpratıcı ve zor..
tedavine gelince bizlerde de pko var..benim de yumurtalıklarımdaki kistler bilye gibi dizili..çok fazla..ve insülin direnci bende de var..bende glifor kullanıyorum..kendi kendine hamile kalmaya çalış dr un dediği gibi 3 ay..olmazsa klomen tedavisi başlatır dr sende de..yumurtlama tedavisi görürsün..
geçmiş olsun..
üzülme..en azından 1 çocuğun varmış o duyguyu tatmışsın...bizim hiç yok..tatmadığımız bi duygu için mücadele veriyoruz..bu daha kötü,yıpratıcı ve zor..
tedavine gelince bizlerde de pko var..benim de yumurtalıklarımdaki kistler bilye gibi dizili..çok fazla..ve insülin direnci bende de var..bende glifor kullanıyorum..kendi kendine hamile kalmaya çalış dr un dediği gibi 3 ay..olmazsa klomen tedavisi başlatır dr sende de..yumurtlama tedavisi görürsün..
geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun canım benim ama üzülme sonucda bi çoıcucgun var annelik duygusunu tatmıssın ama üzülme inş.2,bebişinde gelir canım
canım nanbger nasılsın ansıl gidiyorr ben adet oldum bugun bu ay ovuılasyon testi kullnamaya başlayacam bana isim verirmisin ovulasyon testı için bu arad cok mutluyum bu 3ayım dogum kontrıolosuz adet görüyorum vee eşimin degerlerde yükselme olmuss vee morfolojımız %1 olmuss:)
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,polikistik over var bende diane kullanıyodum 2 aydır çocuk istediğimiz için bıraktım ama düzensiz olduğum için bu ay adet olmadım doktorum cyclo progynova kullanmamı söledi bu hapı kullanıp hamile kalan varmı?yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba Gamze-20
Bunları hiç kafana takma...Doktorunun bu soyledıkleri de hiç etik değil....3 yıldır polikistik over rahatsızlıgım var...Diane 35'i 3. yıl sonunda bıraktıktan 15 gun sonra hamıle kaldım..Doktorlar bana da zor hamıle kalacagımı hatta tedavısız olamayacagını soyledıler....Kilolu isen kılo vermeye çalış...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?