Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

peki kızlar bu şeker ilacını günde kaç mg alıyorsunuz? ben 500mg alıyorum akşam yemegıden sonra... benıde bılgilendırırısenız bende kurtulayım şu dogum konturol illetinden

allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnaım tedaviyle hamıle kaldın bizeee anlatırmısın tedavi sürecini canım .doktora zor istersen emzirdiğin için bişey olurmu bilmiyorum doktora sor canım

amin canım allah isteyen herkese nasip etsin. ben pko olduğumu öğrendikten sonra dr kontrolünde değil de kendi başıma 5 ay yasmin kullandım adetim düzene girsin diye bıraktığım ay korunduk. sonraki ay korunmadık ve hamile kaldım. dr beni korkuttu ilk başta ilk çocuğunu tedavi ile mi yaptın dedi ben de hayır dedim şaşırdı. ama ben umudumu yitirmedim. siz de yitirmeyin...

hakkınızda hayırlısı olsun canım inş.sorunlarınız aşmıssınızdır çok zor yaa evlilikde mutlaka sorıun oluyor ama sonra herşey düzeliyor inş.sizinde düzelir canım

teşekkür ediyorum hepinize. iyiki sizler varsınız da......

tek istediğim şey artık başkasının sorunlarına bamadan, kendi aileme bakmak, kendi ailemi kurmak!
bir bebek bizi tamamlıycak! umarım herşey düzelir.

hakkımızda hayırlısı

anladım canım allah bağışlasın ne güzel valla bende şimdi dogum kontrolsüz oluyorum ama eşimde sorun var gerçi düzeliyorum bakalım nasip diyelim

peki kızlar bu şeker ilacını günde kaç mg alıyorsunuz? ben 500mg alıyorum akşam yemegıden sonra... benıde bılgilendırırısenız bende kurtulayım şu dogum konturol illetinden

ben 850mg alıyorum sabah aç alıyorum akşam aç alıyorum miğdemi bulandırsın diyee belki zayıflarım diye ama ilk zamanlarda oldu miğde bulantım ama şimdi yok alışltı artık bünyem

amin canım amin inş.meleğine kavusursun iyiki sende varsn canım.kimse biizm derdimizi sıkıntımızı anlamaz biz bizi anlarız çünkü aynı sürçtem geçiyoruuz

merhaba bayanlar
15 gun once doktora gittigimde doktor kesin olarak pco hastasi oldugumu soyledi ve bazi ilaclar verdi
adet sokturucu clomid ve metformin
ben 19 eylulde son adetimi olmustum 3 aydir olmuyorum
doktorun verdigi adet sokturucu cumartesi gunu bitti ama hala adet olmus degilim.
bir an once adet olup diger ilaclarima baslamak istiyorum ama kismet olmuyor
bazi arastirmalar yaptim bitkisel olarak ne kullanabilirim diye ama bir turlu karar veremedim
civanpercemi (adet sokulmesi icin
hayit tohumu( hem adeti duzenleyip hemde hormonlarin normal seviyeye gelmesine yardimci oluyormus
sogan kuru ( kistleri yok edip adeti duzenliyormus
incir kuru( yumurtalarin gelisimine yardimci oluyormus)

aranizda benim durumuma yardimci olabilecek bi arkadas varsa cok sevinirim
ne yapacagimi hangisini kullanacahimi bilemedim
doktorun verdigi klomen ilacina adetimin 5 . gunu baslmam gerekiyor ama seker ilacina ne zman baslayacagimida bilmiyorum diger ilac bitti acaba baslasammmi?
birde ilac kullanirken bitkisel kur yapmak zararli olurmu?

............................................................................................................................................

Hiç adetinin 3. günü kan alıphormon testi yapalım demedi mi doktorun?
ben soğan kürü yapmıştım, adetim gelmişti. (6. gün gelmişti ama 10 daha devam etmiştim)
Doktorun hemen Metformin ve Klomen vermesi çok ilginç. Ben senin yerinde olsam, 1-2 ay Metformini kullanıp, bi adetini düzenliyormu bakarım, sonra klomifen i kullanırdım. bazılarının her 40 günde getiriyor bazılarının her 30 günde, değişiyor yani. Bi metforminin sende ne etki ettiğini ve kendiliğinden ovulasyonun varmı diye bakardım.
ama tabi sen yine de doktoruna danış......

birde adet söktürücü ilacı bittikten 10 gün sonra gelir. bende günlerce bekleyip doktoruma sormuştum ama 1 hafta dan fazla sürer demişti. normal yani henüz gelmemesi...

canım bende 500 mg alıyordum sonra pkom cogaldı baska dr gittim normalde alınması gereken 500 sabah 500 aksammıs yanı gunde 1000 mg ki bu bile nıormal sınırmıs şimdi sabah 1 aksam 1 alıyorum gunde 2000 3 ay sonra tekrar kontrolum var

bu doktorlar neden bu kadar duygusuz davranıyorlar bazen anlamıs değilim banada gecen hafta pko teshisi kondu anlatmıstım banada cocugun artık zor olur hiç bekleme dedi bende 1 cocugum var dedim o nasıl oldu cok zor senın hamile kalman dedi kestirip attı insanın moreli bozuluyor ogun cpok uzuldum uzuntuden ucuk cıktı dudagımda bakalım inş en kısa zamanda hamile kalabilirim

bende 850 mg günde bir defa kullanıyorum. ama daha önce günde iki defaydı.pe ki sabah öğle akşam herhangi birinden sonra alsam fark eder mi. yoksa aynı zaman mı önemli. banada doktor çocuk konusunda sıkıntı yaşayabilirsin biliyorsun değil mi dedi. onlara göre hava hoş. pat diye söylemek. bizde biliyoruz yani. üç gündür adetim geçikti bazı belirtiler yaşıyorum ama adet düzensizliği olduğu için ümit etmiyorum. bir ay önce doğum kontrol ilacını bıraktım.

doktorun ne zaman al ilacı dediyse ozaman al ama bildigim kadarıyla oglen pek alınması tavisye edilmiyor cok mide bulantısı falan yasarsan rahatsız ederse oglen alınıyor tabi zaman olarak onemlidir yanı hep sabah alıyorsan hep sabahları al yada aksam alıyorsan hep aksamlarıevet dr lara gore soylemek cok kolay inş. hamilesindirde adet gormezsın

inşallah canım. amin. bu pcos da kendiliğnden hamile olanlarda vardır demi ama genelde hep tedavi ile. yumurtalar büyümüyo mu yani nasıl oluyo. öyleyse zaten kendiliğinden hamile kalmak çok zor.

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar

doktyor konusunda size katılıyorum kızlar banada hamıle kalmak için tedavı görmen laızm cok zor bilmem nee inasnın içini karartıyorlar bu doktorlara cok kızıyorum dogru doktoru bulmak çok zor allah yardımcımız

sanada hayırlı cumalar. senin tedavin nasıl oluyo ne kullanıyorsun. gerçi eşininde sorunu vardı

inşallah canım hepinize dua ediyorum. ben de ilk başta çok korkmuştum ama tedaviye gerek kalmadı..emekleriniz boşa gitmeyecek inanın...

inşallah canım hepinize dua ediyorum. ben de ilk başta çok korkmuştum ama tedaviye gerek kalmadı..emekleriniz boşa gitmeyecek inanın...

amin inşallah. sen yine iyi şanslıymısın. allahım nasip ederse olur inşallah. bende hafta sonu test yapacam inşallah korkuyorum aslında. ilk testim olacak benimde keşke seni gibi hamile olsam. bende geçen ay bıraktım doğum kontrol hapını

Evet efendim, sonunda ADET oldum. yuh ! diyesim geliyor! 35 gün olmuştu, neyseki daha fazla uzamadı! şükürrrrlleerrrr olsuunnnnnn.......

Herkeze iyi hafta sonları!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…