her zaman nete giremiyorum açıncada burdayım yazmasamda hepinizi takip ediyorum kızlarr...
inanın çevremdeki insanlardan daha yakınsınızz bana....
çünkü aynı derdi paylaşıyorum sizinle ,ve aynı duyguları..okurken ağlıyorum çoğu zamanda...hele bu alışmış halim..takmıcam diyorumm...ama algıda seçicilik sanırım herşey bana bağırıyor sankii..unutturmuyor...çok usta değilim bu hastalıkta ,klomene başladım 2. ayım olacak şimdi...tık yokk gelecekten korkuyorumm....ve kiloluyumdaaa....uğraşıyorum ama çok zor veriyorumm...banada dua edinnnn...ben hepinize hayırlı evlatlar diliyorumm....
her zaman nete giremiyorum açıncada burdayım yazmasamda hepinizi takip ediyorum kızlarr...
inanın çevremdeki insanlardan daha yakınsınızz bana....
çünkü aynı derdi paylaşıyorum sizinle ,ve aynı duyguları..okurken ağlıyorum çoğu zamanda...hele bu alışmış halim..takmıcam diyorumm...ama algıda seçicilik sanırım herşey bana bağırıyor sankii..unutturmuyor...çok usta değilim bu hastalıkta ,klomene başladım 2. ayım olacak şimdi...tık yokk gelecekten korkuyorumm....ve kiloluyumdaaa....uğraşıyorum ama çok zor veriyorumm...banada dua edinnnn...ben hepinize hayırlı evlatlar diliyorumm....
çok güzel yazmıssın canım söylediklerine katılıyorum çok haklısın
tebrik ederim hayırlı olsun. inşallah allah bizlerede nasip eder. benimde adetimden 7 gün geçti hala tık yok. sadece meme ucumda ağrı var o kadar. çok sıkıldım bu hastalıktan fazla takıyorum. sen ne şanslısın maşallah. adet söktürücü mü alsam acaba
sağol allah razı olsun.aslında ben erken bunalıma girdim daha 4 aylık evliyim. geçen ay doğum kpntrol ilacını bıraktım. daha önceleri ilacı bıraktıktan sonraki ay adet olurdum ama bu sefer öyle olmadı nedense. adetim üç gün geçtikten sonra test yaptım negatifdi. şimdi 7 gün geçti hafta sonu tekrar yaparım bende. keşke benimde mucizem gerçeklesse.hamilelik belirtisi oldumu sizde
evet kızlar ben burda övüne övüne dedim ya hormon testim iyi çıktı diye!
meğersem o kadar da iyi değilmiş!
LH FSH dan yüksek, tam tersi olmalıymış!
Nasıl düşürürüm dedim: Kilo ver ve göbek erit dedi yine! Yani kızlar kilom 60 !!!! Sakın Sporu ihmal etme dedi! Bu kısırdöngüyü tersine çevirmen lazım dedi....
hadi 56 kg ya düşiyim de, bu kadarcıkta fark edermi LH ın düşmesinde....iyi vermiştim ama yine aldım 2-3 nedense!!!
Ne olur şu LH düşürme konusunda deneyimlerinizi anlatın bana!
ben 5 yıllık evliyim.yaklaşık 1 yıldırda korunmuyoruz =) belirtimi bilmiyorum ama adet olucağımı hissediyordum. kasıklarımda ufak bi sızlama. göğüslerim hassaslık.ve eve gidince erkenden yatmak istiyodum. peki sen doktora gittinmi hiç? yani adetinden 14 gün sonra. yani yumurtlama oluyomu çatlıyomu? benim mesela ikiside olmuyodu. o yüzden şok içindeyim. eşimin spermleride normaldi ama sayısı biraz düşüktü.hamile kalmamaya etken değil demişti doktor.
ben 5 yıllık evliyim.yaklaşık 1 yıldırda korunmuyoruz =) belirtimi bilmiyorum ama adet olucağımı hissediyordum. kasıklarımda ufak bi sızlama. göğüslerim hassaslık.ve eve gidince erkenden yatmak istiyodum. peki sen doktora gittinmi hiç? yani adetinden 14 gün sonra. yani yumurtlama oluyomu çatlıyomu? benim mesela ikiside olmuyodu. o yüzden şok içindeyim. eşimin spermleride normaldi ama sayısı biraz düşüktü.hamile kalmamaya etken değil demişti doktor.
kg ile alakasını bende çözemedim..daha doğrusu benimde hormon sorunum var ama kg m 48-49..göbek bölgemde vb hiçbiyerimde yağlanma olmadığı halde benimde hormonlarım dengesiz..bende kg ile alakası olmadığına eminim artık..dahası son 2 senede 20 kg verdim ben..kg ile alakası olsa çoktannnnn düzelmişti sorunlarım..
ayrıca evet FSH ın LH tan yüksek olması gerekiyormuş sağlıklı yumurtlama döngüsü için..benimde LH:6 FSH:6 vb..başa baş gidiyo hormonlarım
evet kızlar ben burda övüne övüne dedim ya hormon testim iyi çıktı diye!
meğersem o kadar da iyi değilmiş!
LH FSH dan yüksek, tam tersi olmalıymış!
Nasıl düşürürüm dedim: Kilo ver ve göbek erit dedi yine! Yani kızlar kilom 60 !!!! Sakın Sporu ihmal etme dedi! Bu kısırdöngüyü tersine çevirmen lazım dedi....
hadi 56 kg ya düşiyim de, bu kadarcıkta fark edermi LH ın düşmesinde....iyi vermiştim ama yine aldım 2-3 nedense!!!
Ne olur şu LH düşürme konusunda deneyimlerinizi anlatın bana!
selam km, gerçekten 2 gece oldu öğreneli.ve iki gecedir sizlere dua ediyorum. gerçekten zor bişey. bu arada benim lh ve fsh ım aynıydı. 5.17 ve 5.06 ydı. ilk doktorum sürekli yumurtalar tembel büyümüyo diyordu. tüp bebeğe kadar anlattı bana. aslında herşeyi anlattı ama ben ordan tüp bebeği aldım beynimde döndürdüm döndürdüm başladım ağlamaya. okadar ileriye gitmek istediğimden emin değildim. bu yeni gittiğim doktor çokda ağır bi pkolu değilsin dedi bana. ogünden sonra moralim düzeldi şeker hapımı içmeye devam ettim. gerçi yeni doktora gittiğimde hamileymişim ama 3-4 günlük falan.zaten dediki bişey duvarın kalın hamilede olabilirsin adette olabilirsin. bide ogün doktor uyardı alttan bakmayalım diye. bende daha ii görünüyosa bakın dedim.çünkü çok emindim hamile olmadığıma. meğer son adetimden 23 gün sonra olmuş yumurtlama. lütfen umudunu kaybetme. ben kaybetmek üzereyken bu yeni doktor mutlu etti beni. gerçi 2 aydırda klomen kullanmıyordum. mucizelere inanmazdım ama bana göre bu bir mucize. zaten aramız kötüydü eşimle. öyle herzamanda birlikte olmuyodum. yani yumurtanın büyümesi çatlaması ve o gün ilişki olması beni çok şaşırtıyor. o yüzden sorgulamayı bıraktım. heralde olması geren zaman buydu diyorum...
gerçekten mucizeyi başarmışsın..klomeni düzenli içmediğin halde düzenli ilişkide bulunmadığın halde bide rahatsızlığın olduğu halde hamile kalabilmişsin..çok çok sevindim arkadaşım vallahi..tekrar tebrikler..inşallah kalp atışını ve keseyi de görürsün ve Allah sağlıkla kucağına alcağın günü de nasip eder..
bu arada ben bişey duymuştum..bu ay onu yapıcam klomen bittikten sonra..bi tampona acı elma yağını sürüyomuşsun..üstüne zeytinyağı sürüyomuşsun..vajinadan içeri atıyomuşsun..o öyle bikaç saat kalıyomuş yumurta çatlama günlerine yakın ama..bunu yapıp hamile kalan çok varmış..en son bana eczacı bi arkadaşım var bayan o söyledi..ben yaptığım ay hamile kaldım dedi..tesadüf mü bilmiyorum ama sonuçta zararı olsa hamile kalamazdım dedi..kız şimdi 7 aylık hamile zaten..bende denemeyi düşünüyorum..klomeni kullandığım ilk ay cesaret edememiştim de bu ay nolursa olsun deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?