Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

doktor niye 14-16-18-20 dedi kızz bende öyle yapcam daa plan yaptım kendımcee ay kafayı yiyorum galıba ben yaaaaa

canım normal yumurtlayan yani 28 günde bir yumurtlayan bir kadının yumurtası reglinin 14. günü çatlarmış, yumurta da sanırım 36 saat filan yaşıyo ya o nedenle 14. gün çatlicanı farz ederek o günleri atlamayın dedi. ben 14. günde kasıklarımdaki hareketlenmeden farkettim çatladığını ama serophene rağmen daha geç de çatlayabiliyomuş yani bu günleri atlamayıp diğer günlerde de gün aşırı çalışmak gerekiyor demek ki...

neyse canım benim hayırlısı olsun, sen bu ay çok yıprandın, hele bir dinlen bakalım zaman ne göstericek, inşallah senin güzel haberini de kutlicaz burdan :)

inşallahh canımmm kısmet bakalım bu ay dınlenıcem bıdakı aya ne dıcek doktor bakalımmm

analdım canım hakkıında hayrılısı olsun artık ne diyeyeim darısı başımıza bende başlıyorum adet olayım arada kontrole gidecem bende klomen işe yaramadı 2kez kullandım burda busmai demişti galıbaa serophene kullan doktora sor diyee bu ay bı kullanayım bakalım :) bende geçen aydan bir önceki ay 28.günde oldum bu ay 22 günde oldum bakalım şimdikaç günde olcam bugun adetımın 20günü haff kahve leke var sokulcem galıab

hoşbulduk cnm bence hiç aşılamaya geçme bende sen gbi yumurtlama ve aşılama denedm ama aşılama zaman kaybı bence ayrıca streside yanına kar kalıyo şimdiki doktorum önceki tedavilerime baktı ve dediki;bu ne git gel git gel çektirmişler size dedi alanının en iyi uzmanı öle bi düşüncen varsa tüp bebeğe git derim.o dr ların prosedürü.3 yumurtlama 3 aşılama sonra tüp bebek ama sen istemezsen yapmazlar sen nerdesin

canım ben ıstanbuldayım 2 sefer klomen 1 sefer gona f kullandım..bence hemen tüp bebek gecmek iyi degıl dıye dusunuyorum .ben daha 2 senelık evlıyım yasım 26 1 sene daha beklıcem tabı doktorla ılerlıycem asılama yaptırırım kı asılamada sansımız daha yuksek .ve ben ılerı derecede pko degılmısım..yanı kıllanma yok bende gobek yok kılo 60 boyum 1.68 .benım prolaktın hormonum yuksek..1 2 sene daha gecsınde tüp bebegı oyle yaptrırız hem esım ıstemez ona kalsa daha koruncaktık

Bence de canım sen doktora bir sor öyle kullan, inşallah sende de işe yarar! İnşallah sökülmezsin de bir güzel haber de sen verirsin :))

korkma canım bır cok arkadasımız pko ve hamıs olanlarımızda var hormon degerlerın nasıldı? doktora gtmeye cekınıyosan evde ıdrar testı yapabılırsın canım 2 tane al garantı olsun :)

hormonlar normal cıktı canım ama ben ıdrar testı de yapmıyıcam soz verdım kendıme hep o tek cızgıııı

hormonlar normal cıktı canım ama ben ıdrar testı de yapmıyıcam soz verdım kendıme hep o tek cızgıııı

bende hıc yapmam hep tek cızgı zaten adetımde saolsun hıc yaptırmaz ya 2 gun once gelır yada gununde gelır umarım hamılesındır ve sana süpriz olur canımm allah yardımcımız olsun hepımızın

korkma canım bır cok arkadasımız pko ve hamıs olanlarımızda var hormon degerlerın nasıldı? doktora gtmeye cekınıyosan evde ıdrar testı yapabılırsın canım 2 tane al garantı olsun :)

bende hıc yapmam hep tek cızgı zaten adetımde saolsun hıc yaptırmaz ya 2 gun once gelır yada gununde gelır umarım hamılesındır ve sana süpriz olur canımm allah yardımcımız olsun hepımızın

AMİN canım dua edın benım ıcın de

ayy nasıl sevindim valla anlatammam,hadi gözünaydın sağsalim kucağına alman dileğiyle inşallah...

redy kaç gündür yoktun kuzu,nerelerdesin?senden nbr?ben bguün bhcg verdim adteten sonrak 14.gün yine negatif,kistim varmış çatlamayan folikül ondan gecikme yaşamışım dedi dr.bakalıma rtık.bir süre daha söktürücü almam,%100 gebe değilsin diyen dr.çıkmadı hala..anlamadım gitti?

canım çok sevindim:) Rabbim tamamına erdirsin inş. ay valla umut oluyo bu haberler bize.inş sağlıkla hayırla bize de nasip olur. dualarını eksik etme. tekrar gözün aydın

bebeğini bekleyenlere bol bol dua ediyorum,sağsalim kucaklarına alsınlar inşallah..tedavide olanlar da hayırlı sonuç alırlar inşallah..herşey güzel olsun....bu arada redy nerelerdesin?

canım birinin beni hatırlayıp sorması çok mutlu etti beni, sağolasın :)) çok fazla gelmicem sanırım artık..
bende sonuç negatif, doktora gittim kötü bir şey yokmuş ama kasık hassasiyetim devam ediyor.. 20günü geçti sanırım.. yani artık ne nedir bilmiyorum :))) ama negatif bir şey yoksa hayatıma devam edebilirim demektir bu. zaten haftaya ramazan artık, ramazan yoğun ve yorucu geçer.
senden haber yok mu hala? doktora fln gittin mi veya test??

CANIM HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM! Darısı başımıza inşallah :)

bozma moralini canım, bebeğim sağlıklı bir şekilde gelsin de, o doğduktan sonra ne zaman-nasıl geldiğinin hiçbir önemi olmayacak.. :) ayrıca bizim 40 haftamız da milletin 40 haftasıyla pek tutmaz biliyorsun. sen 14.günü mü yumurtlamıştın ki? geç döllenme olduysa geçer 40 haftayı zaten. sakin ol olur mu :)

canım sana sorularım olcak şimdi serophene kaç mg kullandın adetin kaçıncı günü içtin günde kaç tane hemen bu ay bende deniycem

ecrincim canım klomen ile serophene aynı ilaç. birine dirençliysen diğerine de dirençlisin demektir. bende de klomen işe yaramadı ama şu 2 ay yumurtlama belirtileri var ya, doktor "şimdi klomen kullansak fayda eder, denemek ister misin" diye sordu :) yani sen de klomene (veya serophene ikisi aynı) günde 1 tane başlayabilirsin. öncelikle benimki adetin 5.günü verdi, 5.günü başlayıp 5 gün süreyle günde 1 tane. ama biliyorsundur bu ilaçları 6 ay kullanabiliyorsun. eğer doktor kontrolünde tekrar tedaviye başlamak istiyorsan iyi karar ver, stokları tüketme :)
hem anladığım kadarıyla sen yumurtluyorsun şu an belki gerek olmaz tatlım! inşallah güzel haber verirsin ilaçsız milaçsız :))

kızlar ben bir süre girmeyebilirim. bir şey söylemek isterseniz özelden msj atarsanız bildirim gelir.
umarım hepimizin pozitif haberlerini alırız sırayla :)

benden önce yazmışsın :)

canım progesteron almanda bir sakınca yok çünkü zaten hamileysen vücudun da progesteron üretmeye başlayacak, dolayısıyla sen söktürücüyü bıraktığında vücudun kendine progesteron olduğundan adet görmeyeceksin (progesteron hormonu kesildiğinde adet görüyoruz biz). yani doktor al dediyse al başla, atarsın kisti, rahat başlarsın sonraki aya.

tekrar sağol beni sorduğun için, çok mutlu oldum

ne demek canım benim,seni merak ettim gerçekten her işte bi hayır vardır..demek ki anne olma zamanımız gelmemiş henüz...ben d ep.tesi tatile gidiyorum 15-20gün gelemem herhalde...arada 1 uğra d asenden hbrdar olayım canım..inşallah güzel hbrlerle döneriz..gerçi ben eşimle 4 ayda1 görüşebiliyorum,kısmet eylül 15e artık eşim izn egelcek kısmetse..zaten direk tüpe başlıycaz o zamanda...NASİP ...

Evet canım çok haklısın..
Bebişlerimizi kucağımıza aldığımız gün kaç ay önce kaç ay sonra olduğunun bir önemi kalmayacak :))) öyle düşünüp doğru zamana bizim karar vermediğimizi hatırlayınca daha sakinliyor insan.. bizden çok daha öte bir güç ne zaman anne olacağımızı biliyor ve o güne hazırlıyor hem bizi hem de bebişimizi..

Allahım hepimize yaşatsın inşallah bu mutluluğu!

Sizin de inşallah fazla bekletmeden gelir canım! ne kadar görüştüğüne bakmıyor gerçekten bu işler :) ne zaman olacaklarsa bekleyeceğiz :))))

bana özelden msj atabilirsin, henüz mesaj hakkın dolmadıysa ben girdikçe yazarım sana :)))

iyi akşamlar herkese. ben bugün muayenemi oldum . ilaçlarimi aldim ve an itibari ile aşilama tedavisine başladik. ilk ignemi oldum göbekten. 6 iğnem kaldi. haftaya bugün kontrolüm var kan alicaz senden dedi. duruma gore aşilama yapilacak sanirim. hakkimizda hayirlisi bide başka ilaçlar da verdiler. hepsinden günde bi tane çok kalabalik oldugu için fazla soramadim . Rabbim bizi de güldürür inşallah

kızlar , özellikle hamile arkadaşlar , gögüslerin aşırı şişip acıması ve ucunun iyice öne doğru belirginleşip hafif kararması hamilelik belirtisi olabilir mi?? yoksa adet olacakken de olur mu??

hemşom sonuçlarınin iyi çikmasina çok sevindim. tansiyon içinde dilkat et canim sıcaklardan olsa gerek istanbul çok sıcakmış.
ah ah o umut zaten varya . bi kafamızdan atabilsek keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…