doktor niye 14-16-18-20 dedi kızz bende öyle yapcam daa plan yaptım kendımcee ay kafayı yiyorum galıba ben yaaaaa
neyse canım benim hayırlısı olsun, sen bu ay çok yıprandın, hele bir dinlen bakalım zaman ne göstericek, inşallah senin güzel haberini de kutlicaz burdan :)
canım normal yumurtlayan yani 28 günde bir yumurtlayan bir kadının yumurtası reglinin 14. günü çatlarmış, yumurta da sanırım 36 saat filan yaşıyo ya o nedenle 14. gün çatlicanı farz ederek o günleri atlamayın dedi. ben 14. günde kasıklarımdaki hareketlenmeden farkettim çatladığını ama serophene rağmen daha geç de çatlayabiliyomuş yani bu günleri atlamayıp diğer günlerde de gün aşırı çalışmak gerekiyor demek ki...
canım hosgeldın aramıza kılo vermen ıyı olucak metformın ıcerıklı ılacları tum pkolular genelde kullanıyor bende 1 ay oldu kullanmaya baslayalı adetım 2 gun erkenden geldı bende 2 sefer klomen 1 ay gonal f ıgne kullandım maalesef olmadı eylul gıbı asılamayı dusunuyorum.inşallah en kısa surede bebegıne kavusursun canımm..pko olupta bır cok arkadasımız hamılee rabbım nasıp etmısse olucak ınsallah bızlerındee
hoşbulduk cnm bence hiç aşılamaya geçme bende sen gbi yumurtlama ve aşılama denedm ama aşılama zaman kaybı bence ayrıca streside yanına kar kalıyo şimdiki doktorum önceki tedavilerime baktı ve dediki;bu ne git gel git gel çektirmişler size dedi alanının en iyi uzmanı öle bi düşüncen varsa tüp bebeğe git derim.o dr ların prosedürü.3 yumurtlama 3 aşılama sonra tüp bebek ama sen istemezsen yapmazlar sen nerdesin
analdım canım hakkıında hayrılısı olsun artık ne diyeyeim darısı başımıza bende başlıyorum adet olayım arada kontrole gidecem bende klomen işe yaramadı 2kez kullandım burda busmai demişti galıbaa serophene kullan doktora sor diyee bu ay bı kullanayım bakalım :) bende geçen aydan bir önceki ay 28.günde oldum bu ay 22 günde oldum bakalım şimdikaç günde olcam bugun adetımın 20günü haff kahve leke var sokulcem galıab
korkma canım bır cok arkadasımız pko ve hamıs olanlarımızda var hormon degerlerın nasıldı? doktora gtmeye cekınıyosan evde ıdrar testı yapabılırsın canım 2 tane al garantı olsun :)
hormonlar normal cıktı canım ama ben ıdrar testı de yapmıyıcam soz verdım kendıme hep o tek cızgıııı
korkma canım bır cok arkadasımız pko ve hamıs olanlarımızda var hormon degerlerın nasıldı? doktora gtmeye cekınıyosan evde ıdrar testı yapabılırsın canım 2 tane al garantı olsun :)
bende hıc yapmam hep tek cızgı zaten adetımde saolsun hıc yaptırmaz ya 2 gun once gelır yada gununde gelırumarım hamılesındır ve sana süpriz olur canımm allah yardımcımız olsun hepımızın
Bence de canım sen doktora bir sor öyle kullan, inşallah sende de işe yarar! İnşallah sökülmezsin de bir güzel haber de sen verirsin :))
Kızlaaaaarrr :))
Gittim kan testine. Bu arada dün akşam yatmadan ve sabah testleri tekrarladım, bariz ikinci çizgi çıktı. Şimdi de hastaneden geliyorum. Kan testimin sonucu 241,6 :))
Kızlar ben bildiğiniz hamileyim :))) Şu an şok halindeyim, bu ay kafaya takmicam diyodum hakikaten takmamışım onu anladım, bu kadar şok olucamı tahmin etmiyodum! Değişik duygular içindeyim yani... Kızlar sizin için de dua ediyorum, umarım hepiniz en kısa zamanda verirsiniz güzel haberi :))
Canım benim valla tedaviler konusunda çok acemiyim, ben hiç klomen kullanmadım, serophene de ilk tedavimdi zaten ama bence doktoruna bir danış. Valla nedense benim doktor pek bir genişti, muayenede evet dedi tipik pko ama yumurtluyosun yumurtan var dedi. Bence sorun yaşamadan hamile kalırsın ama serophenle destekleyelim dedi. öyle serophene verdi bana ama yumurta takibi diye bişiy demedi ben burdan öğrendim takip edildiğini... ben normalde 40-45 günde ancak regl olabiliyodum, serophenin ilk ayı, geçen ay reglim 2 gün gecikince panikle doktoru aramıştım 10 gün daha bekle demişti bana, o kadar sallamadı yani... onun dışında herhangi bir kür filan da yapmadım canım ya... ben geçen ay baya bir sıkıntı yaşadım kafayı çok taktığım için ve eşime de kendime de söz verdim tamam artık takmicam diye, hatta günüm geçerse test bile yapmicam dedim, kendime meşgale buldum, kursa filan gittim baya yoğun bir ay geçirdim, düğünler filan da derken zaman geçiverdi zaten! dediğim gibi regl zamanım geldiğinde meraklanmadım da, göğüslerim çok acıyınca, kasıklarım da hareketlenince bir de sinir eklenince he dedim geliyor öyle beklerken 3 gün geçti adetten ama ben hala regl bekliyodum ve sonuç böyle oldu canım... inşallah en kısa zamanda siz de güzel sonuçlar alırsınız...
yrn bakalım annemle doktora gidicez,umarım bi sonuca bağlanır artık..böyle hamilemiyi,değilmiyim deyğilsem noluyo sorularıyla günler geçmiyo...tatile gidecektim haftaya güya,ama bu bilinmezlikle bi yere gidemiyorum tabi hamileysem hiç biyere gitmem :) mutlaka sonucu bildircem,sen de mutlaka hbr ver gelişmelerden..iyi pazarlar:)
bebeğini bekleyenlere bol bol dua ediyorum,sağsalim kucaklarına alsınlar inşallah..tedavide olanlar da hayırlı sonuç alırlar inşallah..herşey güzel olsun....bu arada redy nerelerdesin?
Kızlaaaaarrr :))
Gittim kan testine. Bu arada dün akşam yatmadan ve sabah testleri tekrarladım, bariz ikinci çizgi çıktı. Şimdi de hastaneden geliyorum. Kan testimin sonucu 241,6 :))
Kızlar ben bildiğiniz hamileyim :))) Şu an şok halindeyim, bu ay kafaya takmicam diyodum hakikaten takmamışım onu anladım, bu kadar şok olucamı tahmin etmiyodum! Değişik duygular içindeyim yani... Kızlar sizin için de dua ediyorum, umarım hepiniz en kısa zamanda verirsiniz güzel haberi :))
sağol canım ya inşallah hayatımın en stresli haftasına girdim doktor bu bir hafta içinde doğmazsa suni sancı verip doğurtacağım dedi, 40.haftadan sonra beklemiyormuş. moralim bozuk inşallah herşey yolunda gider
canım sana sorularım olcak şimdi serophene kaç mg kullandın adetin kaçıncı günü içtin günde kaç tane hemen bu ay bende deniycem
redy kaç gündür yoktun kuzu,nerelerdesin?senden nbr?ben bguün bhcg verdim adteten sonrak 14.gün yine negatif,kistim varmış çatlamayan folikül ondan gecikme yaşamışım dedi dr.bakalıma rtık.bir süre daha söktürücü almam,%100 gebe değilsin diyen dr.çıkmadı hala..anlamadım gitti?
benden önce yazmışsın :)
canım progesteron almanda bir sakınca yok çünkü zaten hamileysen vücudun da progesteron üretmeye başlayacak, dolayısıyla sen söktürücüyü bıraktığında vücudun kendine progesteron olduğundan adet görmeyeceksin (progesteron hormonu kesildiğinde adet görüyoruz biz). yani doktor al dediyse al başla, atarsın kisti, rahat başlarsın sonraki aya.
tekrar sağol beni sorduğun için, çok mutlu oldum
ne demek canım benim,seni merak ettim gerçekten her işte bi hayır vardır..demek ki anne olma zamanımız gelmemiş henüz...ben d ep.tesi tatile gidiyorum 15-20gün gelemem herhalde...arada 1 uğra d asenden hbrdar olayım canım..inşallah güzel hbrlerle döneriz..gerçi ben eşimle 4 ayda1 görüşebiliyorum,kısmet eylül 15e artık eşim izn egelcek kısmetse..zaten direk tüpe başlıycaz o zamanda...NASİP ...
kızlar bende gıttım troıdlerıme baktırdım bısey cıkmadı bıde sekerımı olcturdummm cok sukur hepsı normalmıssadece tansyonum cok dusuk cıkıyor 2 gundur ensemde bır agrı var ensemden gogsume kadar vuruyor 9/5 cıkıyor kucuk cok dusukmus tuzlu ayran ıcıcem sımdı bıde ben bu ay 7 sınde hastalandım dıer gunler hep bır damla bır damla kahverengı oldu 7 sındekıde cok olmadı zaten ıcımden hep bırı bır test yap dıye durtuyor dusunun kı hala umutluyummm bugun 12 sı gene bır damla pembe bısey geldı dus alıyordum gene gelıo fenalık geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?