Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok sevindim. tebrik ederim sağlıklı bir hamileliğin ardından kucağınıza alırsınız inşallah. darısı bizlerin başına . ne güzel bizede umut oldun

hadı hayırlı olsun canımmm cok sevındım ınsallah guzel haberlerle gelırsınnnn ılacların adı ney? hangı ıgneyı oldun canımmm bende gonal f olmustum gobekten ..

ayy nasıl sevindim valla anlatammam,hadi gözünaydın sağsalim kucağına alman dileğiyle inşallah...

canım çok sevindim:) Rabbim tamamına erdirsin inş. ay valla umut oluyo bu haberler bize.inş sağlıkla hayırla bize de nasip olur. dualarını eksik etme. tekrar gözün aydın

CANIM HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM! Darısı başımıza inşallah :)

çok sevindim. tebrik ederim sağlıklı bir hamileliğin ardından kucağınıza alırsınız inşallah. darısı bizlerin başına . ne güzel bizede umut oldun

Kızlar, çok teşekkür ederim! Allah en kısa zamanda sizleri de güldürür inşallah! Dua edicem hepiniz için! Bakalım 2 gün sonra yeniden kan testi yapıcaz, değerin belli bir oranda artması gerekiyormuş, inşallah tutunur bebiş, hakkımızda hayırlısı...

kızlar , özellikle hamile arkadaşlar , gögüslerin aşırı şişip acıması ve ucunun iyice öne doğru belirginleşip hafif kararması hamilelik belirtisi olabilir mi?? yoksa adet olacakken de olur mu??

Valla canım benim göğüslerim aşırı şiş ve acıyor fakat her regl dönemimde olur. Bu regl belirtisi de olabilir ama ucların kararması hamilelik belirtisi diye biliyorum ama şimdilik bende o da yok :))

kızlar , özellikle hamile arkadaşlar , gögüslerin aşırı şişip acıması ve ucunun iyice öne doğru belirginleşip hafif kararması hamilelik belirtisi olabilir mi?? yoksa adet olacakken de olur mu??

sende mi hamişsin yoksa şeker:))
hadi bakalım hayırlısı sen de hamile olda bu ayı iki kişi ile mutlu kapatalım.
darısı da başımıza diyelim

zemazem hayırlı olsun.
ne demiştim hamişsin demedim mi:))
inşalah miniğin tutunur sana beklemeye bir son verrsin sen de

canım üzüldüm ama tedavilerinin olabilmesi için böylesi hayırlıydı belkide....
hem kontrollerinde olacak... iyi düşün.... inşallah sonuç alacaksın erken zamanda iyileşde önce...

doktorum yönlendirmediki canım kalp damara , evdeyken şişmiyor uzun süre aynı pozisyonda kalınca şişiyor,

canım zaman zman şişlikler oluyorsa sorun değil o zaman ama hamileliğinden sonra da devam ederse ihmal etme :)
öptüm....

evet canım benim,kalbimizi ferah tutcaz,çok şükür herşey var..sadece doğru zaman,zamanını bekliyor evlatlarımız...ben çok inanıyorum,2 tüp,1 dondurulmuş denemiş biri olarak :) atarım cnm benim mesaj,haberleşiriz mutlaka...

canım yok ben hamile falan değilim:) sadece öylesine sordum .yani bu ay baya bi acıyo göğüslerim de ondan sordum ama sanmıyorum yani hamile olduğumu. bir de çatlatma iğnesinden sonra 14. gün mü adet olunuyo?? doktor bana öyle bişey demedi ,normal adet tarihini bekle dedi.

canım, valla dedin :)) çok teşekkür ederim, inşallah tutunur dediğin gibi, kısmet artık hayırlısı olsun! İnşallah en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinize seviniriz! Dua ediyorum hepiniz için :))

merhaba kızlar adetım 10 temmuzdaydı bı kahverengı akıntı geldı ve adet yok daha nomal duzensılzık(( Allah hepımızın yardımcısı olsunnn

iğneden sonraki kaçıncı gündesin ki?
iğneden sonra 14. günde adet olunur genelde erken olunur geç olunmaz iğneyle benim bildiğüim
çünkü çatlamadan sonraki süreç 14 gün sürer genel olarak
göğüslerinde hassasiyet varsa birşeyler olabilir tabi ama iğneden sonraki 16. günün falan olupnda hala adet olmadıysan kesinlikle test yap.
inşallah sen de hamilesindir

merhaba kızlar adetım 10 temmuzdaydı bı kahverengı akıntı geldı ve adet yok daha nomal duzensılzık(( Allah hepımızın yardımcısı olsunnn

sabah kalktığında bir ateşini ölçsene canım
o akıntıdan sonra hala ateşin yüksek mi değil mi acaba?
en azından testin varsa test yap
düzensiliğin normalimi olur:)
belki gebesindir.
bu yaz bereketli olacak inşallah

her sabah zaten sıcaklık basıarak uaynıyorum testı de yapıcam daha beklıyorum korkuyorum sanırım :)))

her sabah zaten sıcaklık basıarak uaynıyorum testı de yapıcam daha beklıyorum korkuyorum sanırım :)))

o sıcaklık basması bende de oluyor ama ateşime bakınca düşük:)
sıcaktandır o ateş baması ölçmeden bilmezsin.
sen test yap da kurtul sonrada haber ver bize:)

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

günaydın canım nasılsın:))

hayırlısı diyorum canım ama hiç ümidim yok. bugün 13. günüm iğneden sonra. kafam karıştı benim doktor bana neden söylemedi acaba 14. gün olur genelde diye? adetini bekle dedi bana. ben eğer adet olmazsam 17 sinde test yaptırcam.

lepicim mesajın beni çok mutlu etti ne güzel ne kadar umutlu konuşmuşsun. inş canım bu yaz bol bol bebişlerimiz gelsiiiiiin:):)

ben bir kez iğne oldum çatlatma için. sürecin 14 gün sürdüğünü biiyordum.
doktor bana adet günün ne ise onu bekle geçerse gel demişti
ama dedi,m 14 gün sürüyor bu süreç
olsun dedi sen adet günün bekle:)
ama 14. günde adet olmuştum:))
45. gün adet oluyorsan iki hafta daha mı beklicen yani.
sen iki üç gün daha bekle zaten 2 güne adet olmazsan büyük ihtimal inşallah hamileyim diye müjde vereceksin.
doktorlar temkinli olmayı seviyor bir de herşeyi standarda bağlmışlar.
pazartesi adet olmadıysan en azından idrar testi yap kendin
hadi bakalım hayırlısı:)

kendimden umudum yok da sizleri böyle görünce sizin için çok seviniyorum:)

iyiyim canım sagol sen nasılsın nasıl gidiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…