Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım sagol belkı serophene ye cvp veririm diye bid eonu deniycem ve ilaç bitince bi kontrole gitcem 4aydrı düzenli adet oluyorum ama yumurtluyormuyum bilşmiyorum yaa bi baktırcam kendımee.bakalım kısmet artık uzun süre kaybolma ara ara gel özletme kendını öptüm çok

canım üzüldüm ama tedavilerinin olabilmesi için böylesi hayırlıydı belkide....
hem kontrollerinde olacak... iyi düşün.... inşallah sonuç alacaksın erken zamanda iyileşde önce...

.
oyle canım bende uzuldum ama napalım kısmetımızde bu varmıs olmadı dıyelımmm bıdakı aya kısmet ınsallahhhh
merhaba kızlar adetım 10 temmuzdaydı bı kahverengı akıntı geldı ve adet yok daha nomal duzensılzık(( Allah hepımızın yardımcısı olsunnn
kız 3 gun gecmıs yapsana bır test bızıde meraklandırıyorsun ay benım nıeyse adetım hıc gecıkmıoo

kızlar selam hayırlı cumalar hepımıze rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallah ...
ben doktora gıttım geldım bugun yumurtam kendılıgınden 7 mm olmus adetten sonrakı 7 gunum bıde dedım acaba kıstmı OLDU ıgnelerden sonra ..
neyse smear yaptırdım ıdrar kulturu yaptırdım
haftaya alıcam sonucları ınsallah kotu bırsey cıkmaz
bırde hastanede tiroid ultrasyonu bedava yapılıyormus kızlar avrupa yakasında
oturanlara verebılırım adres bedavadan yararlanalım
normalde cok pahalı cunku
bıde ben hastanelere cok para harcadıgım ıcın
bedava olması cok hosuma gıttı
yumoslarım nasıl bukadar buyudu hayret ettım ki gonal f buyumemıstı bu kadar :44::44: corekotu bal tarcın yapıyorum ve hergun bır yemek
kasıgı sabah aksam alıyorum acaba ondanmı cok buyudu
bide unuttum demeyı orda bır hasta daha vardı kadında pko varmıs baya konustuk ve kadının 3 cocugu var şok oldum yaa cok sevındım baya konustuk hatta 3 tane kızı var ne kadar mutlu bızlerın yasadıgı sureclerın hepsını yasamıs 2 sı tedavıyle 1 tanesıde
4 aylıkken ogrenmıs dusunun yanı

Son düzenleme:

haklısın canım ben de doktora bıraktım kendimi artık. yoksa düşün düşün içinden çıkılmıyor.inşallah herşey yolunda gider

canım geç yumurtlamıştım ama doktor ultrason ölçümlerine göre hesapladı 40 haftayı. sürekli sancı bekliyorum işte bakalım ne göreceğim..
seni özleyeceğiz buralarda, ama senin moralin daha önemli. kendine zaman ayır ,sonrası gelir inşallah

doktor niye 14-16-18-20 dedi kızz bende öyle yapcam daa plan yaptım kendımcee ay kafayı yiyorum galıba ben yaaaaa

bu sayılar bizde tutmaz ki. düzenli adet görenler için bu günler

canım niye öyle diyosun kendinden de umutlu ol. gerçi ben kendimden hiç umutlu değilim muhtemelenyarın gelir adetim. peki çatlatma iğnesi olmuş olmam,eğer döllenme olmadıysa kein adet olacağım anlamına ı gelir?? yani adetler düzensiz ya ve de ilaçla oluyorumya ondan sordum??

yumurtan çatladıysa tam zamanında adet olursun canım.
valla buaralar buhranlardaym canım ya gülücük dağıttığıma bakma.
herşeye kafayı takmış durumdayım
kocama da taktım napsa batıo:)
artık çocuk için de uğraşmicam tek yapılmıo ki bu
geldiler yani bana:)
ama inşallah sen adet olmazsın yarın öbür gün de pazartesi test yaparsın güzel sonuç alırsın

canım çok takıyoruz kafamıza bende baya taktım bu ay zaten o yüzden umudum yok. bir de benim eşimde varikosel var bu ay bi deneyelim dedi doktor olmazsa diğer ay ya ameliyat olacak eşin normal denemeye devam edeceksiniz, ya da aşılama dedi.bu yüzden bu ay benim için önemliydi.ama Rabbim hayırlsını versin inş hepimize,şüphesiz vardır bir bildiği. Hepimizin yüzünü güldürsün inş. cevaplandırdığın için çok sağol canım Allah razı olsun

Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almanı dilerimDarısıda bizlere olur inşallah

bugun adetimin 20,günü ve çok hafıf kahve akıntım geldi hasta olcam galıbaa oysakı bu ay çok umutluydum ben yaaa
İnşallah sevindirici haber alırsın canım bellimi olur
Geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin.Biz poklularda malesef çoğu belirtiler çoğumuzda vardır.Negüzel 75 e iyi düşmüşsün özel birşey yaptınmı?Diyetisyen vs?Bende tedaviye yeni başladım canım kilo ve tüylenme sorunu bendede var.Bakalım neolucak adet olmayı bekliyorum doktor ona göre hareket edecek.Allah yardımcımız olsun ve bir an önce hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
Sanada hayırlı cumalar canım

Canım senin adına sevindim demekki o yaptığın kür işe yaramış inşallh dahada iyiye gider.Her pkolu hamile kalamıyacak diye birşey yokki canım.Çevremizde nice pkolu çocuğu olanlar var.Allahın bizlere vermiş olduğu sınav inşllh hepimiz anne oluruz birgün

canım aynen oyle valla tek basına cocuk yapılmıo..kaynanan ıstemıyormu benım kaynanana ıstemeye basladı bızımkıninde sımdı sesı cıkmıo onceden kızıodu yok daha erken vs vs 30 yasında buarada sen yumurta takıbı yaptırmısmıydın cvp verıomuydun kı canım eger oyleyse kür falan dene. bu ay duruldum bende mola verdık bıdakı aya durmıcam gene kocamın basının etını yıcem

valla kadınla baya bır muhabbet ettık cok sevındım onun adına hatta rahımde problem bıle varmıs dedım abla valla umud oldun bana 3 cocuk maşallah hatta 1 tane daha yap demıs doktor sonra yumurtalıgını alıcaklarmıs.bısey varmıs cunku.. valla ınsallah ıse yarar bu ay tedavı falan yok ole kür yaptım..sen ne durumdasın cANIM naptın neye karar verdın?

takmıyorum desekte elımızde degıl kı canımmm off ah takmasak zaten olucakk kı kendılıgınden emınım ama olmuo ısteee takıyoruzzzz .adete 2 gun kala test yap canım cıkıyor ozaman .buarada bence esın amelıyat olmasın cozum degıl kı ..jınekologların cogu onermıyor.morfolojısı % kactı sızın cnm

Tatlım Allah nasip etmişse olmuyacak diye birşey yok yeterki kaderimizde olsun anne olmakİnşallah düzelir bekle bakalım.Bende meryem suresini okuyorum demiştim.Birde kullandığım ilaçlar var.Dostinex kullanmıyorum artık onun yerine daha hafif dozda olanını yazdı doktor hamile kalmak istediğim için onu kullanıyorum.Metformini kullanıyorum.Birde akıntı varmış bende onun içinde ilaç fitil vermişti.Şuan yani ilaç içiyorum daha klomen felan vermedi.Adet olmayı bekliyorum adet olunca gel dedi çünkü.Şeker yüklemeside yapılmıştı doktora gittiğimde onunda sonucunu söyler doktor bende böyle canım şuan için gelişme yok bakalım hayırlısı olur inşallah

kaynanamın karıştığı yok canım ya:)
tek sorun ben yeterli ilgiyi göremiyorum gibi geliyor okadar.
olmuyor dedikçe olur elbet diyor
ben de deli oluyorum :))
ben ilaca yanıt veriyorum cnaım
hatta geç de olsa yumurtam çatlıyor artık ama test yaptırıp bakmadım yumurta nekadar kaliteli diye.
bu ay yumurtam çatlarsa inşallah gidip tst yaptırcam bir de smear yaptırcam bir yılı geçti yaptıralı.
bakalım artık kısmet ben istiyorum diyene kadar benden yapıpaydos:))
o düşsün peşime artık yahu aaa daraldım

eşimin morfolojisi %6 canım. sayı yeterli morfoloji deyeterli dedi doktor ama hareketlilik düşük. bu da varikoselden kaynaklanıyo dedi. mikroenjeksiyon ile çokkısa süren bi işlemmiş varikosel ve olumlu sonuç alınıyomuş genellikle. denemiş oluruz filizcim içimizde şüphe kalmasın en azından. benim doktorum zaten ilk önce ameliyat olmasın dedi ama değerleri görünce olmazsa ameliyat olursun denemeye devam ederiz dedi. bakalım hayırlısı. Rabbim dermansız dert vermesin hepimizin yardımcısı olsun inş

orası oyle canım allah nasıp ettıgı zaman olucakk ..inşallah guzel seyler olur hakkında canımm
basta bende oyleydım canım ayy ben cabalıyorum edıyorum onda tık yok sınır oluyordummm aglıyordum edıyordum ama napım sonra bosladım bende .sonra bır baktım o ıstemeye basladı ay cok guzel ılaca yanıt verıomussunnnn eee nıe beklıosun ozaman gıt sen kendınben bugun smear yaptırdım okadar ucuzkı cok uygun tıp merkezi .valla en guzelı kendı halıne bırak sonra bak oda ıstemeye baslıooo bıde tedavı oldugun surece esınle gıt kı zorlukları gorsun benım doktorum asla tek gelmemı ıstemedı cokta ıyı oldu anladı suan ne kadar zorlukla oldugunu

amın canımmm bızımde ılk basta dedım ya varıkosel dedı morfolojısı normal kı sızın %6 iyi bızımde % 6 cunku normalı % 4 olması gerekenmıs..ilerı hareket bızım % 44 yerınde harekette %18 sizin nasl dahamı dusuk bıze bunlara ıyı dedı doktor canım ..hayırlısı ıns belkı olesı daha ıyı olucak.

canım eşinin ameliyatı konusunda hiiiiiiiiçççç ama hiiiiiiççççç endişen olmasın benim eşimde ameliyat oldu şükür iyi şimdi.bişey yok ya sadece genişleyen damarı kısıyolar hepsi bu.artı varikosel ameliyatı olmazsa şansınız normale göre düşük olabilir bu arada aşılamaya başlamadan iyi bi merkeze git derim konyadaysan yada deilsen bile KONYA EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİNİ tavsiye ederm çünkü bende senn gbi oldum 3 yumurtlama 2 aşılama... ama çok yıprandm hiç yere yedm o hormon iğnelerini.ama şimdi euro fertile başladım doktorum fuat alibey adam kendnden çok emin ve benide öle inandırdıki inşallh bu yıl hamile kalacağımmmmmmm

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…