amın canımmm bızımde ılk basta dedım ya varıkosel dedı morfolojısı normal kı sızın %6 iyi bızımde % 6 cunku normalı % 4 olması gerekenmıs..ilerı hareket bızım % 44 yerınde harekette %18 sizin nasl dahamı dusuk bıze bunlara ıyı dedı doktor canım ..hayırlısı ıns belkı olesı daha ıyı olucak.
canım eşinin ameliyatı konusunda hiiiiiiiiçççç ama hiiiiiiççççç endişen olmasın benim eşimde ameliyat oldu şükür iyi şimdi.bişey yok ya sadece genişleyen damarı kısıyolar hepsi bu.artı varikosel ameliyatı olmazsa şansınız normale göre düşük olabilir bu arada aşılamaya başlamadan iyi bi merkeze git derim konyadaysan yada deilsen bile KONYA EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİNİ tavsiye ederm çünkü bende senn gbi oldum 3 yumurtlama 2 aşılama... ama çok yıprandm hiç yere yedm o hormon iğnelerini.ama şimdi euro fertile başladım doktorum fuat alibey adam kendnden çok emin ve benide öle inandırdıki inşallh bu yıl hamile kalacağımmmmmmm
canım hayıt suyu hormonları duzenlıyormus .dengede tutuyormus ben cok okudum prolaktın sorunum vardı aldım tohumunu kendım yaptım dahada arttı prolaktınım..hapının daha ıyı oldugunu okudum bır cok yerden kı cogu ınsana faydası olmus ıstersen dene bırhayırt tohumu neye ıyı gelıyor pco ya da mı??????????????????????? anlatırmısın canım detaylı ar ca bende 3 gundur lekelenme var adet yok bu ne kı yaaaaaaaaaaaaaa
cnm ben hayıt suyuda ıctım 1 ay ama fasla dgl yaaa ufff oda ıse yaramdıkı:)) bende kendımce ypyorummm dıyetımı
canım bizim hareket düşük. ileri hızlı 20 bizim. doktor normale göre şansınız daha düşük ama tutabilir de bilemem dedi.bakalım hayırlısı filizcim. Allah büyük ne yazdıysa onu yaşayacağız.
oo masallah nasıl verdın kız o kadar kıloyukızlar mayıs ayında ogrendım pco oldugumu ve ıkı aydır ılaclarla adet gordum bu ay tam 28 gun de dogal adet oldum sevınmelımıyım bı de mayıstan berı 10 kılo verdım kendımce dıyetımle fazla bı kılomda yoktu sızce hamıle kalmaya adım adım yaklasıyormuyum
pco da zayıflamanın çok büyük önemi var .ayrıca her sabah aç karnına incir ve ceviz ye yumurtalarının gelişimine çok büyük katkısı oluyor.ben 9 yıllık evliyim 4 defa aşılama yaptırdım 1 defada tüp bebek ama olmadı iki yılldır hiç bişey yapmıyodum 1 yıldır metformın diye bi şeker hapı kulllandım o hap sayasin de adetim düzene girdi ve ben şu an normal şekilde hamile kaldım bebeğim 2,5 aylık Allahım İnşallah bütün arkadaşlara bebek verir umudunu yitirme hiçbir zaman bol bol dua et inciri ve cevizi de unutma
canım çok teşekkür ederim mesajın için.umut oldu bana. inş Allah ın izniyle atlatırız da bu engel de kalkar ortadan. eğer eşim ameliyat olursa zaten 1 sene normal yollardan denemeyi düşünüyoruz. tabi değerler istenilen seviyeye gelirse. sizde değerlerde yükselme oldu mu ameliyattan sonra?benim doktorum ank da canım ve bende çok emnunum doktorumdan Allah razı olsun çok ilgileniyo.
Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almanı dilerimDarısıda bizlere olur inşallah
Çok teşekkür ederim, darısı sizlerin başına, umarım en kısa zamanda güzel haberler çoğalır...
Kızlaar,
bugün yeniden kan testi istedi doktorum ilk testimde değerim 241.6 çıkmıştı, bugünkünde 877 çıktı. Sanırım sonuç iyi, henüz doktorumla konuşamadım...
Bu akşam itibariyle tatile gidiyorum, haftaya pazartesiye kadar yokum ama sizi tel.den takip ediyor olacağım. Umarım başka güzel haberler de gelir bu arada... kendinize iyi bakın...
Busmai; en kısa zamanda sağlıkla kurtulman dileğiyle...
merhaba arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza.yeni öğrendim pkolu olduğumu.dün de smear verdim.eşim de spermiogram yaptırdı.pazartesi alıcaz sonuçları.eşimin sonuçlarına göre devam edicez tedaviye.hsg çekilecek.hayırlısı olur inşallah
benim de ayni sorunum varmis arkadaslar, oldugunu biliyordum ama druma dedigimde yok sende pko demisti, cok sevinmistim ama yine de bebegimiz olmuyordu. gecen ay trye gittimde tekrar gittim iki ayri dra ve ikiside aynisini dedi.. sol taraft pko, sag tarafta 3,5 cm capinda kist var diyesimdi yine döndüm evime ve iyi bi dr ariyorum.. aslinda dra gidesim de yok.. siz neler yapiyorsunuz bu konuda?? kendimizin yapabilecegi kürler felan var mi??? ben sogan kürüne basladim mesela..
haklısın canım ben de doktora bıraktım kendimi artık. yoksa düşün düşün içinden çıkılmıyor.inşallah herşey yolunda gider
canım geç yumurtlamıştım ama doktor ultrason ölçümlerine göre hesapladı 40 haftayı. sürekli sancı bekliyorum işte bakalım ne göreceğim..
hoşgeldın canım sende aramıza.kisti ınsallah atarsın adetınle bırlıkte bır cok arkadasımız kurde kullandı tedavıde oldu.sonuc bazılarımız sanslı bazılarımız hala beklemedeyız.ben ıgne tedavısı oldum gecen ay sonuc olumsuz.bu ayda corekotu bal tarcın yaptım bakalım ne olucak..sogan kuru eger rahım duvarın ınceyse yapma bence.benım hep aklımda kaldı sogan kuru ama yapamıyorum maalesef rahım duvarım ınce oldugu ıcın.ne zamandır ıstıyorsunuz canımmm .
drun dedigine göre rahim kalinligim cok iyiymis, yani ince ya da kalin demedi.. cok tesekkür ederim verdigin bilgi icin, aklimda bulunsun... sag taraftaki kisti drun biri adetle atilcak kist gibi görünüyo, ama adetten sonra gel yine de bakalim dedi, digeri de adetle gitcek bi kist bu dedi.. ama adetten sonra gidemedim cünkü almanyaya döndüm.. bakalim drumu degistircem iyi bi dr ariyorum, bizim 1,5 sene oldu korunmayi birakali, ama arada bi 3 ay tekrar korundum asi oldugum icin.. yani bir seneyi fazlasiyla doldurduk.. bastan kist teshisi konmus olsaydi bu kadar beklemezdim belki de.. burdaki aptal dra dedim halbuki, 16 yasimdan beri sol tarafta pko var diye, yok cok sagliklisin dedi banasizler ne zamandir ugrasiyorsunuz??? dogum kontrol hapi kullandiniz mi kistlerin kaybolmasi icin?? belki bana da d.k. hapi verir dr
rıca ederım canım aklında olsun dıye dedım :) canım benımde 3 cm oldu kıst adetle attım zaten onuda adetlerın duzenlı ve oluyorsan eger mutlaka atarsın.. ben cok az adet gordugum ıcın atma sansım belkıde daha azdı ama atmısım.takma kafana atarsın emınım.pko zordur cocuk olayı kımısı tedavıyle hamıs oldu kımısı kürle kımısıde kafadan attıgı zaman oldu..bende beklemedeyım canım allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah.benımde 1 sene 5 6 ay oldu.tedavıde gordum ama bebek olmadı maalesef..hormon tahlıllerını yaptırdınmmı pekı sen? en azından senın sagda benım 2 overdede var pko canım hamıle kalman umarım kolay olur. eşin falan sperm testı yaptırdınmı bence ılk once bunları yaptır canım.ben d.k hapını bekarken kullandım 1 senedır adetlerım duzenlı ama mıktarı az 2 gun oluorum.oda prolaktın hormonumdan kaynaklanıyormus oyle yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?