Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet canim bana da doktor onu önerdi agrisiz normal dogum, bakalim neler bekliyor beni hic bir fikrim yok. Tabi ki gelecegim dogumdan sonra canim merakta birakmam. Bu arada karabocuq coktan dogurmus olmali hic haberiniz var mi

evet canim bana da doktor onu önerdi agrisiz normal dogum, bakalim neler bekliyor beni hic bir fikrim yok. Tabi ki gelecegim dogumdan sonra canim merakta birakmam. Bu arada karabocuq coktan dogurmus olmali hic haberiniz var mi

bir sey sormak istiyorum, nickinizin altinda pkolular metformin yazmissiniz o nedir acaba?? aciklarsaniz cok memnun olurum

Son düzenleme:

dogum kontrol hapi kullanma canim ya baska yontemler dene metformin gibi

anladım canım ıyı bare sonuclar ıyıyse demekkı ıs kafadan atmakda onu yapabılsek zaten bebeklerımız olucak canım ınsallah sabır etcez.metformın ıcerıklı haplar var onları kullansan bır cok arkadasımız onunla hamıle kaldı bende yenı basladım 2 ay olcak .
ben de bu ay tarçın,çörek otu,bal karışımı kullandım.ayın 7sinde yumurtladım salgılara göre.şimdi de adetimi bekliyorum bakalım

bende gecen ay ıgne tedavısı oldum olmadı .bu ay hem dınlen dedı doktor.bende karısımı yaptım yumurtam 7mm olmus kendılgıınden bu ay cok onemsemıyorum valla doktor kontrlunde anca oluyor benım yumurta bakalım hayırlısı

arkadaşlar merhaba polıkıstık averım var subatta doktora gıttım glukofen sandoz verdı ama ben mayıs ayında kullanmaya basladım ayrıca bu surecte 10 kılo verdım ancak bu ılaca basladık tan sonra ıkı adetım sadece kırmızı lekeler seklınde oluyor agustos sonuna kadar doktora gıdemıyorum ve suan gercekten bunalımdayım ne yapacagımı bılemıyorum . normal olması gerektıgı gunde baslıyor fakat kırmızı leke baska bı sorun mu olusuyor yoksa bu durum hakkında bılgınız varmı

ben bu ay çok umutluyum.bugün çok akıntım var.ilk defa böyle bi akıntı görüyorum.karışıma da çok inanarak başladım.adetime daha var ama belimde ve kasıklarımda ağrı var.Allahım inşallah hamileyimdir.Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

tesekkür ederriimmm zaten asagida metforminin ne oldugunu sormustum, galiba sen bununla hamile kaldin ki öneriyorsun, umutlandim simdi yaaa
evet canim. Hem neden umutsuz oluyorsun ki,rahimimiz ve yumurtaliklarimiz oldugu surece umudumuz hep var

evet canim. Hem neden umutsuz oluyorsun ki,rahimimiz ve yumurtaliklarimiz oldugu surece umudumuz hep var

evet cok dogru diyorsun.. gercekten de kisirlikta en sansli grubuz yani öyle cözülmeyecek sorun yok cok sükür.. arastirdim netten zaten, dra gittigimde de dicem ben metformin kullanmam gerekiyo eski drum dedi dicem bakalim o ne dicek burda böyle, dra demezsen dr nerdeyse hic bir sey yapmiyor.. bilincli oldugumu göstermem sart.. yoksa önemsemiyorlar...

kafadan atmak kolay degil iste ama ben son 3 aydir felan cok rahatim aslinda, eskisi gibi kesinlikle degilim, belki de sorunumu bildigim icindir. haftaya bi dr randevusu almaliyim yaa bekledikce zaman geciyor, hic dra gidesim de yok

selam arkadaşlarım
6 hazirandan bu yana diyetteyim ve 5.5 kg verdim.
çok mutluyum ve inşallah bu şekilde devam eder ve istediğim kiloya kavuşurum..
daha sonra da bebek yapma çalışmalarına girişiriz

hadı bakalım cANIM ben 2 ay oncede yaptım karısımı akıntı falan geldı 14 gunu hep takıp ettım yumurta catladı ama olmadı bısey bu ay gene yapıyorum bakalım nolcak
kafadan atmak kolay degil iste ama ben son 3 aydir felan cok rahatim aslinda, eskisi gibi kesinlikle degilim, belki de sorunumu bildigim icindir. haftaya bi dr randevusu almaliyim yaa bekledikce zaman geciyor, hic dra gidesim de yok

ne guzel canım rahatsan ben rahat degılım valla atamıyorum kafamdan git canım doktora takıple daha ıyı olur senın ıcın

bende de bu ay oldu canım lekelemelerle basladı 3 gun sora normal adet oldum sıkma canıı duzelır

bende de bu ay oldu canım lekelemelerle basladı 3 gun sora normal adet oldum sıkma canıı duzelır

canım benım bugun dorduncu gun va gecen ayda aynı sekılde oldu glukofen sandoz ıse yaramadı mı yoksa hersey bı tarafa zarar mı verdı dıyorum onceden ben gayet duzgun adet olurdum vede cok yogun

slm kızlar nasılsınız bakalım :) bir fırsat buldum yazyım dedım dunden beri kahve kahve lekelerim geliyorr buyuk bır ihtımal bu akaşam adet olurum :) hepinizi öptüm grss :)))

selam arkadaşlarım
6 hazirandan bu yana diyetteyim ve 5.5 kg verdim.
çok mutluyum ve inşallah bu şekilde devam eder ve istediğim kiloya kavuşurum..
daha sonra da bebek yapma çalışmalarına girişiriz

maşallah canım sana yaa ben 59 takıldım kaldım napıyorsunda böyle zayıfladım yaa banada anlat bakalım

aramıza yenı gelen arkadaşlar olmus hoşgelmişlerr inş.bu topik uğurlu gelirrr

ooo maşallh yaa ne güzel 10 kılo ben niyee zayıflanayorum anlamadım gitti hee doktordan mı destek alıyorsunuz kılzar napıyorsunuz yaa kasımdan berı dıyetteyım 65 kılodan 59 düştüm ama hala 59 kılodayuım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…