ben de bu ay tarçın,çörek otu,bal karışımı kullandım.ayın 7sinde yumurtladım salgılara göre.şimdi de adetimi bekliyorum bakalım
sancı beklemekde zor olmalı canım doğum zamanın gelmiş çok yaklaşmış...doğumundan sonra yaz mutlaka merakta bırakma:)
Allah yardımcın olsun
sırttan iğneyle uyuşturuyorlar ya normal doğumda ondan yaptır istersen....gerçi bazı doğumlar çok kolay olabiliyor ama önlem işte
evet canim bana da doktor onu önerdi agrisiz normal dogum, bakalim neler bekliyor beni hic bir fikrim yok. Tabi ki gelecegim dogumdan sonra canim merakta birakmam. Bu arada karabocuq coktan dogurmus olmali hic haberiniz var mi
drun dedigine göre rahim kalinligim cok iyiymis, yani ince ya da kalin demedi.. cok tesekkür ederim verdigin bilgi icin, aklimda bulunsun... sag taraftaki kisti drun biri adetle atilcak kist gibi görünüyo, ama adetten sonra gel yine de bakalim dedi, digeri de adetle gitcek bi kist bu dedi.. ama adetten sonra gidemedim cünkü almanyaya döndüm.. bakalim drumu degistircem iyi bi dr ariyorum, bizim 1,5 sene oldu korunmayi birakali, ama arada bi 3 ay tekrar korundum asi oldugum icin.. yani bir seneyi fazlasiyla doldurduk.. bastan kist teshisi konmus olsaydi bu kadar beklemezdim belki de.. burdaki aptal dra dedim halbuki, 16 yasimdan beri sol tarafta pko var diye, yok cok sagliklisin dedi banasizler ne zamandir ugrasiyorsunuz??? dogum kontrol hapi kullandiniz mi kistlerin kaybolmasi icin?? belki bana da d.k. hapi verir dr
dogum kontrol hapi kullanma canim ya baska yontemler dene metformin gibi
anladım canım ıyı bare sonuclar ıyıyse demekkı ıs kafadan atmakdahepsi yapildi filizcim ama bu son pko olayindan sonra, yani trdeki drlar pko dedi, burdaki yok dedi ya, ondan beridir yapilan testlere de güvenim kalmadi.. iki ayri drda hormon testi yaptirdim.. ikisi de temiz cikti esim de test yaptirdi 58 milyon cikti hareketliligi felan güzell dedi dr.. benim de adetlerim cok düzenliydi ama iste 1 hafta 10 günlük gecikmeler oluyo bir senedir hatta gecen sene bu ay hic adet görmedim 68 gün sürdü resmen.. insallah hayirlisiyla biz de kavusursak bebeklerimize dünyalar bagislanmis kadar olur galiba...
ben de bu ay tarçın,çörek otu,bal karışımı kullandım.ayın 7sinde yumurtladım salgılara göre.şimdi de adetimi bekliyorum bakalım
evet canim. Hem neden umutsuz oluyorsun ki,rahimimiz ve yumurtaliklarimiz oldugu surece umudumuz hep vartesekkür ederriimmmzaten asagida metforminin ne oldugunu sormustum, galiba sen bununla hamile kaldin ki öneriyorsun, umutlandim simdi yaaa
evet canim. Hem neden umutsuz oluyorsun ki,rahimimiz ve yumurtaliklarimiz oldugu surece umudumuz hep var
anladım canım ıyı bare sonuclar ıyıyse demekkı ıs kafadan atmakdaonu yapabılsek zaten bebeklerımız olucak canım ınsallah sabır etcez.metformın ıcerıklı haplar var onları kullansan bır cok arkadasımız onunla hamıle kaldı bende yenı basladım 2 ay olcak .
bende gecen ay ıgne tedavısı oldum olmadı .bu ay hem dınlen dedı doktor.bende karısımı yaptım yumurtam 7mm olmus kendılgıınden bu ay cok onemsemıyorum valla doktor kontrlunde anca oluyor benım yumurta bakalım hayırlısı
hadı bakalım cANIM ben 2 ay oncede yaptım karısımı akıntı falan geldı 14 gunu hep takıp ettım yumurta catladı ama olmadı bısey bu ay gene yapıyorum bakalım nolcakben bu ay çok umutluyum.bugün çok akıntım var.ilk defa böyle bi akıntı görüyorum.karışıma da çok inanarak başladım.adetime daha var ama belimde ve kasıklarımda ağrı var.Allahım inşallah hamileyimdir.Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
kafadan atmak kolay degil iste ama ben son 3 aydir felan cok rahatim aslinda, eskisi gibi kesinlikle degilim, belki de sorunumu bildigim icindir. haftaya bi dr randevusu almaliyim yaa bekledikce zaman geciyor, hic dra gidesim de yok
arkadaşlar merhaba polıkıstık averım var subatta doktora gıttım glukofen sandoz verdı ama ben mayıs ayında kullanmaya basladım ayrıca bu surecte 10 kılo verdım ancak bu ılaca basladık tan sonra ıkı adetım sadece kırmızı lekeler seklınde oluyor agustos sonuna kadar doktora gıdemıyorum ve suan gercekten bunalımdayım ne yapacagımı bılemıyorum . normal olması gerektıgı gunde baslıyor fakat kırmızı leke baska bı sorun mu olusuyor yoksa bu durum hakkında bılgınız varmı
bende de bu ay oldu canım lekelemelerle basladı 3 gun sora normal adet oldum sıkma canıı duzelır
selam arkadaşlarım
6 hazirandan bu yana diyetteyim ve 5.5 kg verdim.
çok mutluyum ve inşallah bu şekilde devam eder ve istediğim kiloya kavuşurum..
daha sonra da bebek yapma çalışmalarına girişiriz
kızlar mayıs ayında ogrendım pco oldugumu ve ıkı aydır ılaclarla adet gordum bu ay tam 28 gun de dogal adet oldum sevınmelımıyım bı de mayıstan berı 10 kılo verdım kendımce dıyetımle fazla bı kılomda yoktu sızce hamıle kalmaya adım adım yaklasıyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?