pco da zayıflamanın çok büyük önemi var .ayrıca her sabah aç karnına incir ve ceviz ye yumurtalarının gelişimine çok büyük katkısı oluyor.ben 9 yıllık evliyim 4 defa aşılama yaptırdım 1 defada tüp bebek ama olmadı iki yılldır hiç bişey yapmıyodum 1 yıldır metformın diye bi şeker hapı kulllandım o hap sayasin de adetim düzene girdi ve ben şu an normal şekilde hamile kaldım bebeğim 2,5 aylık Allahım İnşallah bütün arkadaşlara bebek verir umudunu yitirme hiçbir zaman bol bol dua et inciri ve cevizi de unutma
maşallah canım sana yaa ben 59 takıldım kaldım napıyorsunda böyle zayıfladım yaa banada anlat bakalım
benımde kilom çokk bebek yapmak istiyorum 5 ayımıza gırıyoruzzz 4 aydır yumurtlama gunu falan takıp ediyoırdum etmıyorum artıkk...benım bacak bölgem ince ama mide ve göbek kısmım çok yanı sanki hamile gibiyim ama deliğimmm...1 haftadır mekik çkemeye terlemeye yediklerime dikkat etmeye başladımmm ..ekmek yemiyorummm eşim eve geç gelio 8 gibi mecbur onunla yemek yiyorumm ama ekmeksizz gunduz temiz olan evimii silip süpürüyorummmm sırf spor olsun die..:) tv izlerkende hareket ediorummm akşam eşim geldimide mekikkk çekiorummm sanıyorum kii kiloluyum die çocuğum olmuyor ama bazı arkadaşlarımda ne kilolulaar var çocuk yapan senın kilonun yanında diolarrr herhalde hamile kanala kadar ekmek vs. çok yemeiyecemmmm varmı kiloluuu olupta bebek isteyen burda arkadaşlar?
canım senın adına çok ama çok sevındım allah kucağına almayı nasip etsın darısı bizim başımıza inş.inciri ne zaman yedin canım merak etim sabah akşam mı mesela adetının kaçııcı günüden kaçıncı günen kadar
aramızda o kadar çok kilo farkı var ki...
kilolu insanlar daha kolay veriyor.
ben 88 kiloyum canım, sen 59.. yapacağımız şeyler çok farklı o yüzden.
ama sana bol bol hareket etmeyi öneririm..
faydasını göreceksin.
bir de duraklama döneminde olabilir vücudun.
sabret bir müddet sonra yine vermeye başlarsın.
yine diyetine sporuna dikkat et bırakma.
canım aksamları yemekten sonra yuruyus yapsana hakıkatten 59 da kaldın kız sende ne zamandır 59 kıramadın bır.offf bende hıc zayıflıyım demıom habıre yıyorum yaa sınırden sıkıntıdanbıde ramazan gelıoo dahada kılo alcamm adetın gunu gectmı senın canım lekelenme gelıo dedınde
Ne demek canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.canım o zaman 1. ay yumurtlamamışsın .2. ay ise umurtlamışsın fakat değerin 8 olduğu için kaliteli yumurta değilmiş.10 ve üzeri kaliteli yumurta oluyor demişti doktrum.senin yumurtlamada problem var aslında hrmonlarında düzgün olduğu için işin daha kolay , yumurta geliştirci ilaçlar ile bebek sahibi olabilirsin.yumurtlama ilacı kullandığın zaman yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki diyor doktor.bu arad bitkisel kür olarak pko görüntünden kurtulmak için soğan kürü yapmanı öneririm.
.
hadı bakalım cANIM ben 2 ay oncede yaptım karısımı akıntı falan geldı 14 gunu hep takıp ettım yumurta catladı ama olmadı bısey bu ay gene yapıyorum bakalım nolcak
ne guzel canım rahatsan ben rahat degılım valla atamıyorum kafamdangit canım doktora takıple daha ıyı olur senın ıcın
Kızlaar,
bugün yeniden kan testi istedi doktorum ilk testimde değerim 241.6 çıkmıştı, bugünkünde 877 çıktı. Sanırım sonuç iyi, henüz doktorumla konuşamadım...
Bu akşam itibariyle tatile gidiyorum, haftaya pazartesiye kadar yokum ama sizi tel.den takip ediyor olacağım. Umarım başka güzel haberler de gelir bu arada... kendinize iyi bakın...
Busmai; en kısa zamanda sağlıkla kurtulman dileğiyle...
canım kılodan kastın mesela kackı senın bacaklarım ınce dıyorsunda mesela ben 1.68 boyum kılomda 60 doktor zayıfsın dedı ama bana gore 5 kılo fazlam var gobegım hıc yoktu gobek cıktı bendedebenım tek sorunum kalcalarım onlarda gıtmıyor bolgesel zayıflamaya bıle gıttım olmadı bısey yedıklerıme dıkkat etmıyorum cok fazla cunku benım eısm eve 9:30 gelıo senınkı gene erken gelıyor canım yemek ye sofradan kalk 10 oluyor dusun yani
canım senı burda görmek ne güzel yaa çok sıkıldım bugun ben canım bugun adetımın 22 günü galıba yaaa dun az 1 damla leke geldi kahve bugunde 1ped kahve böyle siyah gibi bu saate kadar daha gelen giden yok ama olcam galıba hayırklısı artık evet yaa uzun zamandır 59 kıramdım ben daha dikakt etmem lazım akşamalrı yürüyüş yapıyorum ama her akşam yapamıyorum artıkk bide limdi ramazn geldi bende ramazanda kılo alanlardanım
ne yapıyordun kızz 2 aydır incir kürümü:)
evdemısın canım sende off valla bende sabah pıknıge gıttık geldık sımdı evde otur otur sıkıldımmmm eşim calısıyorr hergun patladımmm dukkana gıdıyım dedım ..ay ınsallah olmassında bebek gelıroff bende alırım 2 kılo offf vallaaaaa ben evlenırken 55 kıloydum sımdı 60
yok hayatım corekotu bal tarcını yaptım ben bu ayda yaptım cuma gunu smear ıcın gıttım doktora dedım yumurtacıklarıma bak bakım ne durumda baktı 7 mm olmus dedı hemde adetle bırlıkte 7 gun sonrasasırdım nasıl buyudu hemencecık dedım kı bılıosun gonal f 1 yumurta zor olmustu
canım yazdıgın için teşk ederim öncelikle benım boyum 155 falan kilomda 70 ama öyleki bacak bölgem kalçam yok midem ve göbeğim var sadece ama biraz fazla var sanırımm ekmek fln yemedım mı farkedebiliuorum şişkinliğim iniyorrr yemıyorumda bakalım hayırlsı ben kocamın 9:30 gelebileceğinii düşünmek istmem halım ne olurdu ye yat daha kilo alır ınsan işiin zor...
canım yazdıgın için teşk ederim öncelikle benım boyum 155 falan kilomda 70 ama öyleki bacak bölgem kalçam yok midem ve göbeğim var sadece ama biraz fazla var sanırımm ekmek fln yemedım mı farkedebiliuorum şişkinliğim iniyorrr yemıyorumda bakalım hayırlsı ben kocamın 9:30 gelebileceğinii düşünmek istmem halım ne olurdu ye yat daha kilo alır ınsan işiin zor...
evde değilim canım bizde net yok olsa akşmalrıda girerrim nete kayınvalıdmee geldim ordan yazıyorum :))) kızz niye hala sökülemedim anlamadım ama olurum bebek olcanı pek sanmıyorum ama tabıkı gönül bebk olsun ister ::) bu ay ada çayı içcem adetimin 15gününe kadar bakalım inş.işe yarar
ayy ne güzel yaa işe yaradı demek bende mi yapsam 7gün akşam buğun akşam yapsam 5 gün yapmıs olcam cuma oruçluyummm inş.işe yarar hakkımızda hayırlsı artık
inş inş canım allahtan umut kesılmez.kız ben 1 gun adet oldum bılıosun hala ıcımden bır ses test yap dıooo22 gunde baya erkene dusms canım senın regl durumun ben gecen ay yaptım onuda adacayını valla ama ben sevdıgım ıcın ıcıyorum bu ay yapmadım 1 sefer ıctım dur bıde sımdı ıcıyımmm valla bılmıom bu ayda olmaz dıye dusunuyorum ıltıhap ıcın tedavı olcam tahlıl sonucunu beklıyorum cuma gunune cıkıcakmıs.yap canım ben gecen ay gonal f kullandım zaman 1 gun yedım ama 2 kasık bol bol yedım 3.5 mm buyumustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?