Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım senın adına çok ama çok sevındım allah kucağına almayı nasip etsın darısı bizim başımıza inş.inciri ne zaman yedin canım merak etim sabah akşam mı mesela adetının kaçııcı günüden kaçıncı günen kadar

benımde kilom çokk bebek yapmak istiyorum 5 ayımıza gırıyoruzzz 4 aydır yumurtlama gunu falan takıp ediyoırdum etmıyorum artıkk...benım bacak bölgem ince ama mide ve göbek kısmım çok yanı sanki hamile gibiyim ama deliğimmm...1 haftadır mekik çkemeye terlemeye yediklerime dikkat etmeye başladımmm ..ekmek yemiyorummm eşim eve geç gelio 8 gibi mecbur onunla yemek yiyorumm ama ekmeksizz gunduz temiz olan evimii silip süpürüyorummmm sırf spor olsun die..:) tv izlerkende hareket ediorummm akşam eşim geldimide mekikkk çekiorummm sanıyorum kii kiloluyum die çocuğum olmuyor ama bazı arkadaşlarımda ne kilolulaar var çocuk yapan senın kilonun yanında diolarrr herhalde hamile kanala kadar ekmek vs. çok yemeiyecemmmm varmı kiloluuu olupta bebek isteyen burda arkadaşlar?

maşallah canım sana yaa ben 59 takıldım kaldım napıyorsunda böyle zayıfladım yaa banada anlat bakalım

aramızda o kadar çok kilo farkı var ki...
kilolu insanlar daha kolay veriyor.
ben 88 kiloyum canım, sen 59.. yapacağımız şeyler çok farklı o yüzden.
ama sana bol bol hareket etmeyi öneririm..
faydasını göreceksin.

bir de duraklama döneminde olabilir vücudun.
sabret bir müddet sonra yine vermeye başlarsın.
yine diyetine sporuna dikkat et bırakma.

canım kılodan kastın mesela kackı senın bacaklarım ınce dıyorsunda mesela ben 1.68 boyum kılomda 60 doktor zayıfsın dedı ama bana gore 5 kılo fazlam var gobegım hıc yoktu gobek cıktı bendede benım tek sorunum kalcalarım onlarda gıtmıyor bolgesel zayıflamaya bıle gıttım olmadı bısey yedıklerıme dıkkat etmıyorum cok fazla cunku benım eısm eve 9:30 gelıo senınkı gene erken gelıyor canım yemek ye sofradan kalk 10 oluyor dusun yani

canım aksamları yemekten sonra yuruyus yapsana hakıkatten 59 da kaldın kız sende ne zamandır 59 kıramadın bır.offf bende hıc zayıflıyım demıom habıre yıyorum yaa sınırden sıkıntıdan bıde ramazan gelıoo dahada kılo alcamm adetın gunu gectmı senın canım lekelenme gelıo dedınde

evet duraklama dönemindeyim ama hala atlatamadım bu dönemi yaaa bakalım sabahlaerı erken kalksam por yapsam süper olcak ama kalkamıyorum zaten ramazanda geldi oruç tutulcak daha erken kalkıpda spor yapamam oruçlu oruçlu allah yardımcımız olsun evet vermem kılo az olduğu için zorlanıyorum yaa

canım senı burda görmek ne güzel yaa çok sıkıldım bugun ben canım bugun adetımın 22 günü galıba yaaa dun az 1 damla leke geldi kahve bugunde 1ped kahve böyle siyah gibi bu saate kadar daha gelen giden yok ama olcam galıba hayırklısı artık evet yaa uzun zamandır 59 kıramdım ben daha dikakt etmem lazım akşamalrı yürüyüş yapıyorum ama her akşam yapamıyorum artıkk bide limdi ramazn geldi bende ramazanda kılo alanlardanım

hımmmm anladım yani bu ancak evlendiğim zaman alınacak bir tedavi şu an için yapacak birşeyim yok sanırsam soğan kürünü bi inceleyeyim

ne yapıyordun kızz 2 aydır incir kürümü:)

canım iyi tatıller kendıne iyi bak öptüm çokkk değerinde çok iyi maşallah sana ne güzelde tatıl yapılır şimdi keyili keiflii fazla özletme kendini

canım yazdıgın için teşk ederim öncelikle benım boyum 155 falan kilomda 70 ama öyleki bacak bölgem kalçam yok midem ve göbeğim var sadece ama biraz fazla var sanırımm ekmek fln yemedım mı farkedebiliuorum şişkinliğim iniyorrr yemıyorumda bakalım hayırlsı ben kocamın 9:30 gelebileceğinii düşünmek istmem halım ne olurdu ye yat daha kilo alır ınsan işiin zor...

evdemısın canım sende off valla bende sabah pıknıge gıttık geldık sımdı evde otur otur sıkıldımmmm eşim calısıyorr hergun patladımmm dukkana gıdıyım dedım ..ay ınsallah olmassında bebek gelır off bende alırım 2 kılo offf vallaaaaa ben evlenırken 55 kıloydum sımdı 60

ne yapıyordun kızz 2 aydır incir kürümü:)

yok hayatım corekotu bal tarcını yaptım ben bu ayda yaptım cuma gunu smear ıcın gıttım doktora dedım yumurtacıklarıma bak bakım ne durumda baktı 7 mm olmus dedı hemde adetle bırlıkte 7 gun sonra sasırdım nasıl buyudu hemencecık dedım kı bılıosun gonal f 1 yumurta zor olmustu

evde değilim canım bizde net yok olsa akşmalrıda girerrim nete kayınvalıdmee geldim ordan yazıyorum :))) kızz niye hala sökülemedim anlamadım ama olurum bebek olcanı pek sanmıyorum ama tabıkı gönül bebk olsun ister ::) bu ay ada çayı içcem adetimin 15gününe kadar bakalım inş.işe yarar

ayy ne güzel yaa işe yaradı demek bende mi yapsam 7gün akşam buğun akşam yapsam 5 gün yapmıs olcam cuma oruçluyummm inş.işe yarar hakkımızda hayırlsı artık

rıca ederım canım.. vallla kocam gec gelıo 8 de yazınca sen dedım dur ben yazıyım kocamın gelıs saatını aslında beklemek ıstemıyorum ama tek basımada yıyemıyorumm ki mecbur haftanın 7 gunu calısıyor kendı işi olunca zorrrrr oluyor az yıyorum ben yemekle hıc aram yok versınler bana tatlı falan ohh misss ondan kılo alıyorum yoksa cok yemem ben pılav hıc sevmem makarna yemem aksamları falan anayemek sadece 1dılım ekmekle.valla ıste bende zayıflyıım dıyorumda yapamıyorum dıyet sen metformın ıcerıklı seker ılacı alsana hem yumurtlamaya yardımcı hemde kılo vermen acısından ıyı olur bır cogumuz onu ıcıyoruz hatta bır arkadasım var burda 48 kılo oda ıcıyodu ve hamıle kaldı cok sukur

adetimin 23,günü bugun geçen ay 22 günde olmuştum biraz yürüyüş mü yapsam acaba

aramıza hoşgeldin canım benimm hepimizde göbek var 3aylık gibi sended epko var dımı filizin dediği metformın içerikli ilaçlar hem yumurtlamaya yardımcı oluyorr hemde şeker isteğini falan kesiyorr doktoruna bir danış istersen canım

ayy ne güzel yaa işe yaradı demek bende mi yapsam 7gün akşam buğun akşam yapsam 5 gün yapmıs olcam cuma oruçluyummm inş.işe yarar hakkımızda hayırlsı artık

inş inş canım allahtan umut kesılmez.kız ben 1 gun adet oldum bılıosun hala ıcımden bır ses test yap dıooo 22 gunde baya erkene dusms canım senın regl durumun ben gecen ay yaptım onuda adacayını valla ama ben sevdıgım ıcın ıcıyorum bu ay yapmadım 1 sefer ıctım dur bıde sımdı ıcıyımmm valla bılmıom bu ayda olmaz dıye dusunuyorum ıltıhap ıcın tedavı olcam tahlıl sonucunu beklıyorum cuma gunune cıkıcakmıs.yap canım ben gecen ay gonal f kullandım zaman 1 gun yedım ama 2 kasık bol bol yedım 3.5 mm buyumustu

ooo maşallah valla kızz allahdan umıt kesılmezmış biliyorsun dımı bide haıleymıssın :)) aslında ben bu ay serophene kullanıp doktora gitmek istiyorumdum a diyorum serophene kullanayım ya incir kürü yapayım yada adaayı içeyim diyorum ama napcamı şaşırdım şöyle kırmızıyı bir görsemm sen 1gün adet oldum dıyorsun yaa yumurtlama olmasın oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…