Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar çok teşk ederimmm öncelikle ben pko değilim sanırımm hiç doktor kontrolu olmadımmm .. çunku ben daha 5 aylık evliyim... sadece çocuk istediğimizden ve kilolu oluşumdan dolayı çocuk yapamadıgımızı düşünüyorummm... mesela benım yumurtalam dönemım gecen haftaydı ama ben bu hafta daha çok belirti göruyorum anlayacağınız yanılıyorumm yumurtlama gunlerimi seçmekte geçen hafta yumurtlama zamanı sol kasıkta 2 3 kere sancı vurdu gittii .. sonra bitti şimdi ise yuklu miktarda renksız sıvı yapışkan bi akıntım var bende anlamadım bu işi 2 ay daha deneyecem bakalım ..... umarım en kısa zamanda hamile kalırızzzzzzzzzzz ....:)

aslinda kafandan atamamakta cok haklisin canim, ben de tam bi sene öyleydim. ama simdi kafamdan atmak icin sebeplerim var maalesef, o yüzden öylece duruyorum bakalim, tek sorunum su aldigim kiloyu vermek, sivilcelerden kurtulmak ve bir de agrisiz adet... hepsi de zaten pkonun sonuclari degil mi??

yok canım adetıme 2 gun kala geldı kırmızı 1 gun surdu 1 ped bıle batmadı sonra ertesı gun kahverengı leke oldu sonra 5 gunu tekrar kırmızı damla geldı oyle yanı anlamadım ne oldunu valla...amannn umursamıom napımm valla keyfı bılır yumurtamın doktor kntrolunde kullan canım ılacı bence ne olur ne olmaz.corekotu bal tarcın yap adacayınıda ıc aksamları bır bardak ben oyle yaptım..ıncırıde yaş meyvasını ye 3 5 gun..corekotu bal tarcınla adacayını bır ıcıyorlar oku bak topıklerı ..aman kocana bakma sen gıt doktora nede olsa calısıosun cık gıt nerden bılcek yumurta takıbı yaptır sonra ılıskı gunlerınde sırnaşş tamamdır

benım adetlerım bazen agrılı olur bazen agrısız canım.hayırlısı olsun canım kafandan attıysan emınım bebegıne 1 adım daha yaklastınnnn

valla bende pek anlamadım senın adetinden tamam canım bu ay deniycem kısmet artık yaa rabbım ne zaman nasıp ederse o zaman olcak işte bunlar bahne neyse canım ben çıkıyorum öp tüm çıok yarın grss

valla bende pek anlamadım senın adetinden tamam canım bu ay deniycem kısmet artık yaa rabbım ne zaman nasıp ederse o zaman olcak işte bunlar bahne neyse canım ben çıkıyorum öp tüm çıok yarın grss

gorusuruzz canımmm bende cok optum hoscakallll

bu ay çok ilginç gerçekten.ben her ay 10 tane gebelik testi yaptığım için eşim bıkmıştı.test yapıcam deyince kızıyordu.ama bugün dedi ki test yapmayacak mısın.dedim ki bugün pazar.açık eczane nerden bulucam dedim.neyse yarın yap o zaman dedi.az önce markete çıktım.bi baktım köşedeki eczane nöbetçi.dedim bu bi işaret herhalde.test aldım hemen.ama yapmaya cesaretim yok henüz.Allahım inşallah hamileyimdir yaa.

maşallah her ay 10 tane test :83: nasıl yapıosun bende hıc sevmıyorum testı nıeyse belkıde adetım gecıkmıodur ondan hayret esın kızıyorken alısmıs demekkı oda inş hamılesındır canımmm hepımızın umudu ooo yap ozaman canım en azından aklında kalıcagınaaa

hayırlısı olsun canım hakkınızda

internetten toptan almıştık.gebelik ve ovulasyon testi.eşim iflas edicez yoksa diyordu :) hepsini bitirdim rahat ettim.bu ay olmazsa yine toptan alıcam :)

internetten toptan almıştık.gebelik ve ovulasyon testi.eşim iflas edicez yoksa diyordu :) hepsini bitirdim rahat ettim.bu ay olmazsa yine toptan alıcam :)

anladım canımm ıyı yapmıssın hayırlısı artık cok test yapma bosver kafamız rahat oldumu emınım gelıcek meleklerımız...

benım adetlerım bazen agrılı olur bazen agrısız canım.hayırlısı olsun canım kafandan attıysan emınım bebegıne 1 adım daha yaklastınnnn

hayirlisi olsun canim benim.. ama öyle cok istiyorum ki bebek isteyen herkesin bebek sahibi olmasini öyle zor bi yol ki bu... milletin tavirlari felan.. mesela bia rkadasim var 1,5 senedir ugrasiyor o da.. eltisi resmen kiza inat 3. cocugunu dogurdu, geldi geldi kizin yaninda aldirmak istiyorum ben bu cocugu istemiyorum felan diye yirtti kendini ama yine de dogurdu.. hamileligi boyunca kiza ne laflar carpti.. allah iyilere cocuk verip ödüllendirirmis, yok iste dogurunca sana mi versem, ay yok ben kiyamam 9 ay karnimda tasiyim da sana mi vercem bilmem ne... cok üzülüyorum böyle seyler görüdklce.. bu olay birebir basima gelmese de yasayanlarin oldugunu görmem bile yetiyor.. e bir de isin kaynana boyutu var ki aman aman

kızlarrr selammm geçmişi malesef okuyamadım güzel haberler varmı bilmiyorum sıcaklar ve misafirlerle boğuşuyorum çok bunaldım yarın istanbula gidiyorum yine dayanamıycam artık valla bir hafta falan daha kalmaya gidiyorum gelen giden hiç eksik olmuyor saolsunlar kaldıramıyorum zaten sıcak dinlenmek istiyorum ama olmuyor biraz önce uğurladık altı kişiyi yarın yine gelen varmış tamam pes dedim eşimde git kal yine istanbulda iyice bunaldın dedi bu sıcaklarda hamile olmak çok zor nefes almakta bile zorlanıyorum sabah kalmak işkence zaten misafirde olunca erkenden kalkıp hazırlık yapmak gerekiyor off diyorum Allah bütün hamilelere bu sıcakta kolaylık versin Rabbim olmayana da tez zamanda versin inşallahhh

canım Allah sana kolaylık versin çok rahat doğum geçirirsin inşallah az zamanın kalmış hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

bende dıyorum gyman nerde hg canım nasılsınnn bebiş nasıl valla bır hamısımız var zemazem okadar bır gelısme yok benım olmadı maalesef nıe bukadar gelen gıden oluyorkı canımmm hergun mısafırmı olur kız off valla allah sabır versın zor valla kuzum gel ıst esıyorr buralar suannn

allahım ınsallah sanada nasıp eder.. bızlerede eder..valla verende allah alanda allah ben cuma gunu hastaneye smear ıcın gıttım neyse tanıdık denk geldı kadın bır olay anlattı cok uzuldum.ya oyle olsa ben napardım dıye kendımı sorguladım allahım zamanını bılıyor beklıcez en onemlısı saglıklı olsunda gerısı boşşş...kadın bebegı 8aylık bebegım hareket etmıyor dye gelıo hastaneye ultrasyonda bakıo kı kalp atısı yok bısey yok ay nasıl uzulmus kadın hastane ayaga kalkmıs..rabbımmm hayırlısını nasıp etsın o yuzden..allah arkadasına nasıp etsın ıns.kaynanayla ugrasmakta zorrr

offf canim evet öyle seyler de var öyle olmasindansa beklemek en iyisi.. ne verirse hayirlisini versin allah...

canım bebiş iyi 25inde gidicem inşallah cinsiyetide belli olacak gösterirse tabiki :)
hayatım sanki sözleşmişler gibi bu sene yazın çok misafirimiz oldu deniz kenarına taşındık millette bize taşındı
istanbuldan döndüğümden beri ev boş kalmadı annemler gelecekti ramazandan sonraya bıraktım rahat kalsınlar diye
sinir krizi geçiricem artık valla

haklısın evet çook zor ben o zorlugu yaşayanlardanım
ağlamaktan başka bişey bişmezdim ya hiç olmicak derdim
hep böyle sürüneceğim derdim doktor doktor gezmekten eee çevre malum piskolojisi bozuluyor insanın
ama bekledim ve tedaviyi bıraktıgım ay hamile kaldım yıllar sonra
tabii benim için büyük bir mucize bu Allah istyen herkese yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…