hayirlisi olsun canim benim.. ama öyle cok istiyorum ki bebek isteyen herkesin bebek sahibi olmasini öyle zor bi yol ki bu... milletin tavirlari felan.. mesela bia rkadasim var 1,5 senedir ugrasiyor o da.. eltisi resmen kiza inat 3. cocugunu dogurdu, geldi geldi kizin yaninda aldirmak istiyorum ben bu cocugu istemiyorum felan diye yirtti kendini ama yine de dogurdu.. hamileligi boyunca kiza ne laflar carpti.. allah iyilere cocuk verip ödüllendirirmis, yok iste dogurunca sana mi versem, ay yok ben kiyamam 9 ay karnimda tasiyim da sana mi vercem bilmem ne... cok üzülüyorum böyle seyler görüdklce.. bu olay birebir basima gelmese de yasayanlarin oldugunu görmem bile yetiyor.. e bir de isin kaynana boyutu var ki aman aman
canım bebiş iyi 25inde gidicem inşallah cinsiyetide belli olacak gösterirse tabiki :)
hayatım sanki sözleşmişler gibi bu sene yazın çok misafirimiz oldu deniz kenarına taşındık millette bize taşındı
istanbuldan döndüğümden beri ev boş kalmadı annemler gelecekti ramazandan sonraya bıraktım rahat kalsınlar diye
sinir krizi geçiricem artık valla
hadı hayırlı olsun canım sonuclar guzel cıkmıs ne guzel bende cuma gunu alıcam darısı bana ınsallahhhhhhhh :2: ıns hamıssındır bızede haber var canımmmm beklıyoruzzzzsmear ve spermiogram sonuçlarımı aldım.eşimde bi sorun yokmuş.smear de temiz çıktı.hazır hastaneye gitmişken bi de kan vereyim dedim adet olduğu üzere.öğleden sonra öğrenicem sonucu.inşallah hamileyimdir :)
slm kızlar dün akşam adet oldum 23,gündee çok şükürr yeni ay yeni umutlar :)
selamlarrrrrrrr canım arkadaşlarımm...benim kaderdaşlarımmm....ben geldim...2 aylık bi aradan sonra UMRE den geleli bir ay oldu 22 gün kaldım orada size emin ederimki unutmadım dua ettim hepimizee...izimle tektekde toplucadaçokkkk ama çoooooookkkkkkk güseldi rabbim herkeze nasip etsinn....muhteşemm kelimesi manasını buldu orada..nereye gidersenizz gidinnnn..orası en alasıydııı...
nasılsınızzzz...nelerr var nelerrr yokk...dilerim herkezz iyidirr..brn umreye gittim geldim o atmosferden çıkmak zor oldu..ve burda gelen gibi dunya dertleri sardı yine beniii...geldimm progestan içtimmm adet olayım diyeee anammmmmm adettt olmam 2 gün geçti 3 gün geçti bir hafta oldu kendimle savasa savasa gidip tahlil aldım yineee:2::2::2:negatiffffffff......eşime sölemedimmm....:2:beni dr götür dedim...tabi o baba olmaheycanında kesin hamilesin diyorrrrrr.....veeeeee nur topu gibi bi kistle karşı karşıya kaldıkk....şimdi ilaç kullanıyorumm....ve bıktım ilaçdandaaaaa bu pkodandaaaaa......bende böle şimdilik acıcık giriş yaptım ayrıntıyı anlatacağımmm...hepinizii çoookk özledimmmmm.........
şekerlerim,ben bi 15-20 günlük tatile gidiyorum ailemle..dödndüğümde inşallah.burası hamişlerle dolar.doğum yapcaklar bebişlerini sağsalim kucakalrına almış olurlar...Ramazan bereketi buraya da uğrar inşallah..hepinize,iyi,hayırlı ramazanlar...
hadı hayırlı olsun canım sonuclar guzel cıkmıs ne guzel bende cuma gunu alıcam darısı bana ınsallahhhhhhhh :2: ıns hamıssındır bızede haber var canımmmm beklıyoruzzzz
selam canımmm sonunda geldı adetın leke leke bıkmıssındır valla..hadı bakalım bence doktora gıt cANIMM adetın 2 gununde baslanıo ya genelde ılaclara hadı bakalım yenı ayda ınsallahhh guzell guzel haberler verırsınnn bızlere
selamlarrrrrrrr canım arkadaşlarımm...benim kaderdaşlarımmm....ben geldim...2 aylık bi aradan sonra UMRE den geleli bir ay oldu 22 gün kaldım orada size emin ederimki unutmadım dua ettim hepimizee...izimle tektekde toplucadaçokkkk ama çoooooookkkkkkk güseldi rabbim herkeze nasip etsinn....muhteşemm kelimesi manasını buldu orada..nereye gidersenizz gidinnnn..orası en alasıydııı...
nasılsınızzzz...nelerr var nelerrr yokk...dilerim herkezz iyidirr..brn umreye gittim geldim o atmosferden çıkmak zor oldu..ve burda gelen gibi dunya dertleri sardı yine beniii...geldimm progestan içtimmm adet olayım diyeee anammmmmm adettt olmam 2 gün geçti 3 gün geçti bir hafta oldu kendimle savasa savasa gidip tahlil aldım yineee:2::2::2:negatiffffffff......eşime sölemedimmm....:2:beni dr götür dedim...tabi o baba olmaheycanında kesin hamilesin diyorrrrrr.....veeeeee nur topu gibi bi kistle karşı karşıya kaldıkk....şimdi ilaç kullanıyorumm....ve bıktım ilaçdandaaaaa bu pkodandaaaaa......bende böle şimdilik acıcık giriş yaptım ayrıntıyı anlatacağımmm...hepinizii çoookk özledimmmmm.........
bu ay gitcem canım bakalım ne diycek ama bu hafta yoğunum önümüzdeki hafta gitcem inş. ama muaynede oruç bozulur dimi:26:
yok canım oruç bozulmuyor muayeneyle
bu ay gitcem canım bakalım ne diycek ama bu hafta yoğunum önümüzdeki hafta gitcem inş. ama muaynede oruç bozulur dimi:26:
yok kıs nıe bozulsun orucsadece boy adbestın gıder onuda eve gelınce alırsınn..hadı gıt canımm ınsallahhh guzel guzel yumosların olurrr
öyle bekliyorum canım hiç sancı mancı yok yarın doktora gideceğim ,sonraki gün suni sancıyla doğurtabilir...daha beklemiycekmişoo zaman iyi valla :) naıslın kızz doğum ne zaman
halk arasında öyle bir adet var ama hayır canım boy abdesti de bozulmuyor. bu tedavi amaçlı bir durum sonuçta.
kızçelerrr.
mutlu seni merak ettim adet oldun mu hamilemisin yoksa
inşallah ikinci dediğim olmuştur:)
lepicim ben bu sabah adet oldum malesef. Rabbim büyük vardır bir hayır diyorum. eşim üzüldü ama bana belli etmedişimdi eşim ameliyat olacak sanıırm. eğer sağ salim bunu da atlatırsak denemeye devam.
inş doktoragittiğinde güzel haberler alırsın canım. öptüm seni
meraba kızlar. bu sabah regl oldum. sanırım iğneden, çok fena ağrılı oldu. 2 tane ilaç aldım. ilk kez böyle oldu. Allah büyük demekki daha zamanı değilmiş. bu ay hiç bişi içmicem adetim ne zaman gelecek bakalım kendiliğinden. zaten eşim de ameliyat oacak. ara vermek durumundayız. Rabbim hayırlısıyla bunu da atlatmayı nasip etsin inş. diğer arkadaşlarımızın güzel haberler vermesi dileğiyle öptüm hepinizi Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?