Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

o dediğin kaynana boyutunun aynısı bendede var.Allah ıslah etsin ne diyeyim

şekerlerim,ben bi 15-20 günlük tatile gidiyorum ailemle..dödndüğümde inşallah.burası hamişlerle dolar.doğum yapcaklar bebişlerini sağsalim kucakalrına almış olurlar...Ramazan bereketi buraya da uğrar inşallah..hepinize,iyi,hayırlı ramazanlar...

ay kıyamam yaa hadı bakalım canımmm ınsallah rabbımden ıstedıgın olurr.gerci erkek kız farketmezde gonul kızdan yana ay denız kenarındamısınız dur bende gelıyorummmm valla denız kenarındaysanız mıllet gelır tabi ee bıde tatıle gıdemeyenler 2 3 gunluge sıze tasınırlar tabi.aman sen sakın ol bosver kaynana yapsın ıslerı sen otur ramazanda daha sorun olur kız sen kendı evıne ne zaman gecıyorsun bıtmedımı dahaaaa

smear ve spermiogram sonuçlarımı aldım.eşimde bi sorun yokmuş.smear de temiz çıktı.hazır hastaneye gitmişken bi de kan vereyim dedim adet olduğu üzere.öğleden sonra öğrenicem sonucu.inşallah hamileyimdir :)

kızçelerrr.
merhaba hepinize bu sıcak yaz gününde hamile olanlara Allah kolaylıklar ferahlıklar versin inşallah
tabi bizi de unutmasın:))
işe gelmeyi sırf klime yüzünden sever oldum :)

mutlu seni merak ettim adet oldun mu hamilemisin yoksa
inşallah ikinci dediğim olmuştur:)

ben perşembe günü ultrasona gircem şöle bi göbüşümden baktırcam bakalım nolmuş poli kistler azalmış mı artmış mı
ona göre doktora giderim
zaten doktorun yapabileceiği şeyi ben yapıyorum ultrason için de para veremicim:)
cuma da belkim kan vermeye giderim ama keyfim ve kahyası istemezse gitmicem:)

gyaman deniz kenarındaki evde oturursan gelenin geidenin eksik olmaz
bir de senenin en sıcak günleri adamlar napsınlar demi:)
sen otur hemile omayanlar çalışsın:)
seninki de kocaman olmuş 5 haftalıktı 15 haftalık olmuş eli yüzü şekilllenmiş maşallah
göbek de çıkıyordur heralde artık :)

slm kızlar dün akşam adet oldum 23,gündee çok şükürr yeni ay yeni umutlar :)

hadı hayırlı olsun canım sonuclar guzel cıkmıs ne guzel bende cuma gunu alıcam darısı bana ınsallahhhhhhhh :2: ıns hamıssındır bızede haber var canımmmm beklıyoruzzzz
slm kızlar dün akşam adet oldum 23,gündee çok şükürr yeni ay yeni umutlar :)

selam canımmm sonunda geldı adetın leke leke bıkmıssındır valla..hadı bakalım bence doktora gıt cANIMM adetın 2 gununde baslanıo ya genelde ılaclara hadı bakalım yenı ayda ınsallahhh guzell guzel haberler verırsınnn bızlere

selamlarrrrrrrr canım arkadaşlarımm...benim kaderdaşlarımmm....ben geldim...2 aylık bi aradan sonra UMRE den geleli bir ay oldu 22 gün kaldım orada size emin ederimki unutmadım dua ettim hepimizee...izimle tektekde toplucada çokkkk ama çoooooookkkkkkk güseldi rabbim herkeze nasip etsinn....muhteşemm kelimesi manasını buldu orada..nereye gidersenizz gidinnnn..orası en alasıydııı...

nasılsınızzzz...nelerr var nelerrr yokk...dilerim herkezz iyidirr..brn umreye gittim geldim o atmosferden çıkmak zor oldu..ve burda gelen gibi dunya dertleri sardı yine beniii...geldimm progestan içtimmm adet olayım diyeee anammmmmm adettt olmam 2 gün geçti 3 gün geçti bir hafta oldu kendimle savasa savasa gidip tahlil aldım yineee:2::2::2:negatiffffffff......eşime sölemedimmm....:2:beni dr götür dedim...tabi o baba olmaheycanında kesin hamilesin diyorrrrrr.....veeeeee nur topu gibi bi kistle karşı karşıya kaldıkk....şimdi ilaç kullanıyorumm....ve bıktım ilaçdandaaaaa bu pkodandaaaaa......bende böle şimdilik acıcık giriş yaptım ayrıntıyı anlatacağımmm...hepinizii çoookk özledimmmmm.........

ayyyyyyyy ne kadar guzel canım yaaaa hoşgeldınnn allahım bızlerede nasıp etsın ınsallahhh...umrede kafanı boşaltmıss ve bol bol dua etmıssındır allahım ınsallah dualarını kabul etsınnn bızlerıde unutmamısın cok tesekkurler canımm.kist ıcın takma kafana canım adetle atarsın ınsallah bendede vardı valla gecen ay gonal f ıgne kullandım ben gene olmadı ve adetım 1 gun surdugu halde doktora gıdıp baktırmadım kist oldumu olmadımı umrumda degıl yaa napıyımmm 1 ay ara verdım tedavıyeee :85: ben bırara sana anlatsam kac tane hap kullandıgmı agzın acık kalırdı canımm..bebegımız ıcın saglıgımız ıcınnn eşimiz ıcın mecbur ıcıcezzzzz..bende nur topu yazdın ya dedım ahaaaaa hamıleeeeeee arkasından kıst dedın uzuldumm.neyse canımmm bıdakı aya kısmet ınsallahhhhh zamanını beklıcezzzzzzzzzz.

sagol canım snaada hayırlı ramazanlar iyi tatıller :)

bu ay gitcem canım bakalım ne diycek ama bu hafta yoğunum önümüzdeki hafta gitcem inş. ama muaynede oruç bozulur dimi:26:

hoşgeldin canım benım rabbım bizlerede nasıp etsın oraları görmek dualrın için sagol allah razı olsun bende her dua etiğimde sizleride ekliyorum dualrıma hakkımızda hayırlısı olsun.kist üzüldüm tedavin hayırlı olsun

bu ay gitcem canım bakalım ne diycek ama bu hafta yoğunum önümüzdeki hafta gitcem inş. ama muaynede oruç bozulur dimi:26:

yok kıs nıe bozulsun oruc sadece boy adbestın gıder onuda eve gelınce alırsınn..hadı gıt canımm ınsallahhh guzel guzel yumosların olurrr

yok kıs nıe bozulsun oruc sadece boy adbestın gıder onuda eve gelınce alırsınn..hadı gıt canımm ınsallahhh guzel guzel yumosların olurrr

halk arasında öyle bir adet var ama hayır canım boy abdesti de bozulmuyor. bu tedavi amaçlı bir durum sonuçta.

oo zaman iyi valla :) naıslın kızz doğum ne zaman
öyle bekliyorum canım hiç sancı mancı yok yarın doktora gideceğim ,sonraki gün suni sancıyla doğurtabilir...daha beklemiycekmiş

meraba kızlar. bu sabah regl oldum. sanırım iğneden, çok fena ağrılı oldu. 2 tane ilaç aldım. ilk kez böyle oldu. Allah büyük demekki daha zamanı değilmiş. bu ay hiç bişi içmicem adetim ne zaman gelecek bakalım kendiliğinden. zaten eşim de ameliyat oacak. ara vermek durumundayız. Rabbim hayırlısıyla bunu da atlatmayı nasip etsin inş. diğer arkadaşlarımızın güzel haberler vermesi dileğiyle öptüm hepinizi Allah a emanet olun

halk arasında öyle bir adet var ama hayır canım boy abdesti de bozulmuyor. bu tedavi amaçlı bir durum sonuçta.

canım daha gecen gune kadar bende bozulmuo sanıodummm hocaya sordum bozuluyormus serce parmagının kadar bırsey gırıyorsa ve hele helekı erkekse maalesef boy abdestı gıdıyormuss..buarada son 1 gunun kalmısss allah kurtarsın ınsallahh tez vakıttee

[/QUOTE]

hadı ya uzuldum canımmm senden bu ay umutluydukkk nasıp tabıykıde canımmm agrılı olur yumoslar buyudu ya ondan oluyormus ılk klomen kullandıgm zamanda benım olmustu aradım doktoru duramadım agrısından ama hap almadım cunku adetı keser dıye ayaklarımı karnıma cekıyordum yatıyordum valla..uzulme desemde ınsan uzuluyor dımı canım ama alısıyorsun ıste ben suan alıstımm vaktı degılmıs dedım bıdakı aya kısmet ınsallahhh kendılıgınden olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…