selamlarrrrrrrr canım arkadaşlarımm...benim kaderdaşlarımmm....ben geldim...2 aylık bi aradan sonra UMRE den geleli bir ay oldu 22 gün kaldım orada size emin ederimki unutmadım dua ettim hepimizee...izimle tektekde toplucadaçokkkk ama çoooooookkkkkkk güseldi rabbim herkeze nasip etsinn....muhteşemm kelimesi manasını buldu orada..nereye gidersenizz gidinnnn..orası en alasıydııı...
nasılsınızzzz...nelerr var nelerrr yokk...dilerim herkezz iyidirr..brn umreye gittim geldim o atmosferden çıkmak zor oldu..ve burda gelen gibi dunya dertleri sardı yine beniii...geldimm progestan içtimmm adet olayım diyeee anammmmmm adettt olmam 2 gün geçti 3 gün geçti bir hafta oldu kendimle savasa savasa gidip tahlil aldım yineee:2::2::2:negatiffffffff......eşime sölemedimmm....:2:beni dr götür dedim...tabi o baba olmaheycanında kesin hamilesin diyorrrrrr.....veeeeee nur topu gibi bi kistle karşı karşıya kaldıkk....şimdi ilaç kullanıyorumm....ve bıktım ilaçdandaaaaa bu pkodandaaaaa......bende böle şimdilik acıcık giriş yaptım ayrıntıyı anlatacağımmm...hepinizii çoookk özledimmmmm.........
selamlarrrrrrrr canım arkadaşlarımm...benim kaderdaşlarımmm....ben geldim...2 aylık bi aradan sonra UMRE den geleli bir ay oldu 22 gün kaldım orada size emin ederimki unutmadım dua ettim hepimizee...izimle tektekde toplucadaçokkkk ama çoooooookkkkkkk güseldi rabbim herkeze nasip etsinn....muhteşemm kelimesi manasını buldu orada..nereye gidersenizz gidinnnn..orası en alasıydııı...
nasılsınızzzz...nelerr var nelerrr yokk...dilerim herkezz iyidirr..brn umreye gittim geldim o atmosferden çıkmak zor oldu..ve burda gelen gibi dunya dertleri sardı yine beniii...geldimm progestan içtimmm adet olayım diyeee anammmmmm adettt olmam 2 gün geçti 3 gün geçti bir hafta oldu kendimle savasa savasa gidip tahlil aldım yineee:2::2::2:negatiffffffff......eşime sölemedimmm....:2:beni dr götür dedim...tabi o baba olmaheycanında kesin hamilesin diyorrrrrr.....veeeeee nur topu gibi bi kistle karşı karşıya kaldıkk....şimdi ilaç kullanıyorumm....ve bıktım ilaçdandaaaaa bu pkodandaaaaa......bende böle şimdilik acıcık giriş yaptım ayrıntıyı anlatacağımmm...hepinizii çoookk özledimmmmm.........
yok kıs nıe bozulsun orucsadece boy adbestın gıder onuda eve gelınce alırsınn..hadı gıt canımm ınsallahhh guzel guzel yumosların olurrr
halk arasında öyle bir adet var ama hayır canım boy abdesti de bozulmuyor. bu tedavi amaçlı bir durum sonuçta.
öyle bekliyorum canım hiç sancı mancı yok yarın doktora gideceğim ,sonraki gün suni sancıyla doğurtabilir...daha beklemiycekmiş
meraba kızlar. bu sabah regl oldum. sanırım iğneden, çok fena ağrılı oldu. 2 tane ilaç aldım. ilk kez böyle oldu. Allah büyük demekki daha zamanı değilmiş. bu ay hiç bişi içmicem adetim ne zaman gelecek bakalım kendiliğinden. zaten eşim de ameliyat oacak. ara vermek durumundayız. Rabbim hayırlısıyla bunu da atlatmayı nasip etsin inş. diğer arkadaşlarımızın güzel haberler vermesi dileğiyle öptüm hepinizi Allah a emanet olun
[/QUOTE]canım daha gecen gune kadar bende bozulmuo sanıodummm hocaya sordum bozuluyormus serce parmagının kadar bırsey gırıyorsa ve hele helekı erkekse maalesef boy abdestı gıdıyormuss..buarada son 1 gunun kalmısssallah kurtarsın ınsallahh tez vakıttee
amin canım sagol haftaya salı gitcem doktor canım nebilim kafama takıldı oruç gider mi diyee salı adetımın 10günü oluyor ya daha iyi olur diye düşünüyorum yarında serophene kullancam bu akşam eczanede bulrusam tabıkı:26: bide dün bende 2-3 damla kan geldiya o adetımın 1.günü sayılıyor dımı kızzz
hayır canım ya ben de çok araştırdım, tedavi amaçlı olduğu için bozulmuyor. zevk için yapmıyoruz ,hem erkek değil cansız bir alet
Merhaba canım bendede kilo sorunu var pko kiminde kilo yapıyor kiminde yapmıyor kilodanda olmuyor diyolar ama çevremde dediğin gibi nic ekilolular var bence bu sadece kilodan ziyade pko ve hormonlar stresle ilgili.Allah yardımcımız olsun ama ev işi spordan sayılmıyor bende koşu bandı vardı hergün yürüyordum bugünlerde yürüyemiyorum işten güçten onu yaptığım hald ebile nekadar yavaş veriyordumbenımde kilom çokk bebek yapmak istiyorum 5 ayımıza gırıyoruzzz 4 aydır yumurtlama gunu falan takıp ediyoırdum etmıyorum artıkk...benım bacak bölgem ince ama mide ve göbek kısmım çok yanı sanki hamile gibiyim ama deliğimmm...1 haftadır mekik çkemeye terlemeye yediklerime dikkat etmeye başladımmm ..ekmek yemiyorummm eşim eve geç gelio 8 gibi mecbur onunla yemek yiyorumm ama ekmeksizz gunduz temiz olan evimii silip süpürüyorummmm sırf spor olsun die..:) tv izlerkende hareket ediorummm akşam eşim geldimide mekikkk çekiorummm sanıyorum kii kiloluyum die çocuğum olmuyor ama bazı arkadaşlarımda ne kilolulaar var çocuk yapan senın kilonun yanında diolarrr herhalde hamile kanala kadar ekmek vs. çok yemeiyecemmmm varmı kiloluuu olupta bebek isteyen burda arkadaşlar?
Hiç sorma canım ya bendede aynı sorun hergün yürüyüş yapamıyorum evde bazı işler vardı boya vs ev işi derken ona fırsatım olmadı malesef.Sabah bende spor yapamıyorum aslında iyiymiş sabah yapmak ama zorlanıyoruz işte.Ay maşllh senin kilondada bişey yok ayrıc akeşke bende senin kilonda olsaydım çok takma benceevet duraklama dönemindeyim ama hala atlatamadım bu dönemi yaaa bakalım sabahlaerı erken kalksam por yapsam süper olcak ama kalkamıyorum zaten ramazanda geldi oruç tutulcak daha erken kalkıpda spor yapamam oruçlu oruçlu allah yardımcımız olsun evet vermem kılo az olduğu için zorlanıyorum yaa
Bende kilo alanlardanımda bu ramazanda iftarı hafif yiyerek geçiştiricem sanırım zaten kilom durdu yine eskiye dönmek istemiyorumcanım senı burda görmek ne güzel yaa çok sıkıldım bugun ben canım bugun adetımın 22 günü galıba yaaa dun az 1 damla leke geldi kahve bugunde 1ped kahve böyle siyah gibi bu saate kadar daha gelen giden yok ama olcam galıba hayırklısı artık evet yaa uzun zamandır 59 kıramdım ben daha dikakt etmem lazım akşamalrı yürüyüş yapıyorum ama her akşam yapamıyorum artıkk bide limdi ramazn geldi bende ramazanda kılo alanlardanım
Yürü bence yürümekte söktürüyor.adetimin 23,günü bugun geçen ay 22 günde olmuştum biraz yürüyüş mü yapsam acaba
A.s canım hoşgeldin valla öyle sıcaklar bunaltıcı birde misafirin olunca dahada zor olur tabiki.Aminn canım inşallahkızlarrr selammm geçmişi malesef okuyamadım güzel haberler varmı bilmiyorum sıcaklar ve misafirlerle boğuşuyorum çok bunaldım yarın istanbula gidiyorum yine dayanamıycam artık valla bir hafta falan daha kalmaya gidiyorum gelen giden hiç eksik olmuyor saolsunlar kaldıramıyorum zaten sıcak dinlenmek istiyorum ama olmuyor biraz önce uğurladık altı kişiyi yarın yine gelen varmış tamam pes dedim eşimde git kal yine istanbulda iyice bunaldın dedi bu sıcaklarda hamile olmak çok zor nefes almakta bile zorlanıyorum sabah kalmak işkence zaten misafirde olunca erkenden kalkıp hazırlık yapmak gerekiyor off diyorum Allah bütün hamilelere bu sıcakta kolaylık versin Rabbim olmayana da tez zamanda versin inşallahhh
Güle güle git canım iyi tatiller sanada hayırlı ramazanlarşekerlerim,ben bi 15-20 günlük tatile gidiyorum ailemle..dödndüğümde inşallah.burası hamişlerle dolar.doğum yapcaklar bebişlerini sağsalim kucakalrına almış olurlar...Ramazan bereketi buraya da uğrar inşallah..hepinize,iyi,hayırlı ramazanlar...
İnşallh güzel haberler alırsınızsmear ve spermiogram sonuçlarımı aldım.eşimde bi sorun yokmuş.smear de temiz çıktı.hazır hastaneye gitmişken bi de kan vereyim dedim adet olduğu üzere.öğleden sonra öğrenicem sonucu.inşallah hamileyimdir :)
Hadi gözün aydın canım sağlık olsun yinede gününde olman güzel tabiki.İnşallh hamile haberinide alırızslm kızlar dün akşam adet oldum 23,gündee çok şükürr yeni ay yeni umutlar :)
Hoşgeldin canım Allah kabul etsin inşallah nekadar güzel gitmişsin.Manevi anlamda nekadar huzur verici olmalı darısıda gitmeynlere bizlere olsun.selamlarrrrrrrr canım arkadaşlarımm...benim kaderdaşlarımmm....ben geldim...2 aylık bi aradan sonra UMRE den geleli bir ay oldu 22 gün kaldım orada size emin ederimki unutmadım dua ettim hepimizee...izimle tektekde toplucadaçokkkk ama çoooooookkkkkkk güseldi rabbim herkeze nasip etsinn....muhteşemm kelimesi manasını buldu orada..nereye gidersenizz gidinnnn..orası en alasıydııı...
inşallah hamilesindir hayırlısı olsunben de az önce öğrendim sonucumu.3,48 çıkmış.negatif yani.ama benim hep 0,13 ve civarı çıkardı.adetime daha bi hafta falan var.inşallah hamileyimdiristeyen herkese de Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah
haklısın evet çook zor ben o zorlugu yaşayanlardanım
ağlamaktan başka bişey bişmezdim ya hiç olmicak derdim
hep böyle sürüneceğim derdim doktor doktor gezmekten eee çevre malum piskolojisi bozuluyor insanın
ama bekledim ve tedaviyi bıraktıgım ay hamile kaldım yıllar sonra
tabii benim için büyük bir mucize bu Allah istyen herkese yaşatsın
çatlatma iğnesimi kullandın sen cnaım hakıında hayrılsıı olsun
mutlu hayırlsı olsun canım
adetinin ağrılı olması iyi bir yurmurtanın olması ve çatlamış olmasındandır.
pko da sağlıklı yumurta olmayınca adet ağrılı da olmuyor genelde
benim eskiden adetlerim ağrılıydı pkodan beri ağrım azaldı
artık gelecek günlere bakıyoruz unut bu ayı:)
sağol canım Alah razı olsun. inş Rabbim hepimize tattırır bu güzel duyguyu en kısa zamanda . yok umutsuzluğa düşmek yooook:) olacak inş.
merhaba kızlar
bende katıldım aranıza
birkaç kere yazma durumum olmuştu buraya sizlerden bir fikir alabilmek için
kısaca kendimden bahsdym 22 yaşındayım 10 aylık evli sayılırım ve kendimi bildim bileli normal adet düzenim olmamıştır.
arada yazmalarımın sebebide bundandı bir kaç doktora gitmiştim fakat bir sonuç alamamıştım sizleri takip ediyordum
dün itibariyle sanırım doktorumu buldum Lh ve Fsh hormanları arasında dengesizlik var görünen tektikelere görede tam tamına pcos hastasısın dedi ayrıca 7 kilo vermemi istedi ve Glifor, Klomen, Estrofem, Maltofer olarak 4 adet ilacıma başladım
hadi hayırlısı bundan sonraki dönemde beni neler bekliyor merak içindeyim.
canım aramıza hosgeldınkac kılosun kı eger kılon fazlaysa kılo vermen ıyı olucak yumurtaların ıcın. glıfor ıc bır cok arkadasımız onunla hamiş kaldı bende ıcıyorumm 2 aydır.estrofemı cogu doktor vermıyor nedense ıcındekılerı okuyunca ben kafayı yıyordummmm doktoru aradım ıcmıcem dedım falan fılan ıcmen gerek dedı östrojen progestan ıcerıklı bır hap ama ıcınde cok kotu seyler yazıoduuuu cok korkmustum ve uzun surelı ıcılmemesı gerektıgı yazıodu ben 3 ay ıctım rahım duvarımda ınceydı ve bebek olursa tutunsun dıye ıcıyordumm..inşallah guzel seyler beklıyordur senı ılk kullanmanda umarım bebiş olurr hayırlısıylaa..
çok teşekkür ederim cnm verdiğin açıklayıcı bilgiler için bende okudum ama hiç dneyimli ve ilaçlar hakkında bir bilgim yoktu artık burdan yavş yvaş öğrenicem. kiloya gelirsek bıyum 178, 70 kiloya ulaştım bu aralar malum evililik sonrası yeme içmeye dikkat olmuyor doktorumda kilonun %10 oranını vericeksin yani 7 kilo dedi ramazanda geliyor umarım veririm bu süreçte yoksa biraz zor verenlerdenim bende. umarım hepimizin yüzünü Allahım güldürür. senin peki tedavin nasıldı varmı bebiş?
canım aslında pek bır kılon yok gıbı normal benımde 1.68 boy kılom 60 benım doktorum zayıfsın dedı hatta glıkofen vermedı bana cok dırendım ıcıcem dıye sonunda benım dedıgım oldu ben gonal f ıgne tedavısıde oldum klomende kullandım olmadı bebişim canım 1 sene 5 6 ay oldu korunmayalı ama olmuyor eylul ekım gıbı asılama dusunuyoruz sen nerde oturuyorsun ve doktorun kım canımmm ..hayırlısı artık 1 ay ara verdım tedavıme suan dınlenıcem ramazanda..aslında bende versem 55 olsam yeter ama pkoda cok zor verılıyor ve ben tatlıya cok duskunummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?