Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım hoşgeldin. Allah kabul etsin inş bizlere de nasip etsin. Allah razı olsun duların için, bizi de hatırladığın için. kistin için geçmiş olsun inş yok olur gider moral bozma canım.

canım hoşgeldin. Allah kabul etsin inş bizlere de nasip etsin. Allah razı olsun duların için, bizi de hatırladığın için. kistin için geçmiş olsun inş yok olur gider moral bozma canım.

yok kıs nıe bozulsun oruc sadece boy adbestın gıder onuda eve gelınce alırsınn..hadı gıt canımm ınsallahhh guzel guzel yumosların olurrr

amin canım sagol haftaya salı gitcem doktor canım nebilim kafama takıldı oruç gider mi diyee salı adetımın 10günü oluyor ya daha iyi olur diye düşünüyorum yarında serophene kullancam bu akşam eczanede bulrusam tabıkı:26: bide dün bende 2-3 damla kan geldiya o adetımın 1.günü sayılıyor dımı kızzz

hadı hakkında hayırlısı olsun cnaım benı duaların senınleee bizim içnde dua et doğum esnasındaa

çatlatma iğnesimi kullandın sen cnaım hakıında hayrılsıı olsun

ben de az önce öğrendim sonucumu.3,48 çıkmış.negatif yani.ama benim hep 0,13 ve civarı çıkardı.adetime daha bi hafta falan var.inşallah hamileyimdir isteyen herkese de Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah

[/QUOTE]

hayır canım ya ben de çok araştırdım, tedavi amaçlı olduğu için bozulmuyor. zevk için yapmıyoruz ,hem erkek değil cansız bir alet

canım eger dun kan geldıyse o 1 gunu sayılıyor.bana doktor 1 damlada gelse adetten sayılıyor dıyor bılıosun az oluyorum ya.bugun senın 2 gunun oluyor ozaman bugun ılaca baslaman gerek ınsallah bulursun eczane canım ama dıkkat et normalde doktor kntrolunde kullanılıoo ya devamlı kntrol edıo yumosları hadı bakalım ıns guzel olur senın ıcınnnnn

hayır canım ya ben de çok araştırdım, tedavi amaçlı olduğu için bozulmuyor. zevk için yapmıyoruz ,hem erkek değil cansız bir alet

cansız alette erkek doktor goruyor yA bende valla arastrıdımmm doktora gıdıodum gelıodum ohh ole gezıodummm hem kendı gıttıgım kuran evndekı ımam hatıp hocasına sordum hemde camıdekı hocaya sordurdum anneme gıdıomus boy abdestı dedı hatta dedım ya serce parmagın kadar bısey gırsede gıdıomus.kadın kadına bıle gormesı hem gunah hemde boy abdestı gıdıomus yuh dedım ama gıdıomus vallaaa bende daha yenı ogrendım ole gezdım durdum hep

Son düzenleme:
mutlu hayırlsı olsun canım
adetinin ağrılı olması iyi bir yurmurtanın olması ve çatlamış olmasındandır.
pko da sağlıklı yumurta olmayınca adet ağrılı da olmuyor genelde
benim eskiden adetlerim ağrılıydı pkodan beri ağrım azaldı
artık gelecek günlere bakıyoruz unut bu ayı:)

abdest bozuluyor mu bilmiyorum ben ama vücuda enjekte edilen bişi yoksa bozulmuyordu
kan verirsin ama alamazsın mesela
bir de boy abdesti bozulması için zevk alman ve o kaygan sıvının gelmesi lazım normalde
ama o alette öyle bişi yok ki
ama tabi hocalar bilir en iyi
ecrin sen sor bir hocaya öyle git
ya da bir günlüğüne kazaya bırak orucunu sonuöta bu da sağlık elden ne gelir

busmaii bebiş gelio heyecan tavandadır
hoş kendiliğinden gelmedi diye sen de stres de var ama
demekki seninkinin içerde keyfi yerinde :)

lepi canım oruc bozulmaz ama boy abdestı gdıermıs sadece eve gelınce abdest alıcaksın okadar..bu zevk almayla alakalı degıl 3 hocaya sordurdm kı bende daha yenı ogrendım bılmıodum kac ay doktordan geldım ole gezdım tabıkı tercıh meselesı ben sordurdum ve ona ınandım.asagıda bır komsum var hacı teyze onada sordum abdest gıdıo dedı..oruc gıtmez dedı bılemıycem bende yenı ogrendıgım ıcın bana soylenenlerı soyledm :44:

Merhaba canım bendede kilo sorunu var pko kiminde kilo yapıyor kiminde yapmıyor kilodanda olmuyor diyolar ama çevremde dediğin gibi nic ekilolular var bence bu sadece kilodan ziyade pko ve hormonlar stresle ilgili.Allah yardımcımız olsun ama ev işi spordan sayılmıyor bende koşu bandı vardı hergün yürüyordum bugünlerde yürüyemiyorum işten güçten onu yaptığım hald ebile nekadar yavaş veriyordumBir arkadaşımız vardı pkolu olup 110 kilodan fazlaydı sanırım kilosu o hamileyim diye yazmıştı yani Allah nasip ettikten sonra oluyor canım
Hiç sorma canım ya bendede aynı sorun hergün yürüyüş yapamıyorum evde bazı işler vardı boya vs ev işi derken ona fırsatım olmadı malesef.Sabah bende spor yapamıyorum aslında iyiymiş sabah yapmak ama zorlanıyoruz işte.Ay maşllh senin kilondada bişey yok ayrıc akeşke bende senin kilonda olsaydım çok takma bence
Bende kilo alanlardanımda bu ramazanda iftarı hafif yiyerek geçiştiricem sanırım zaten kilom durdu yine eskiye dönmek istemiyorum
adetimin 23,günü bugun geçen ay 22 günde olmuştum biraz yürüyüş mü yapsam acaba
Yürü bence yürümekte söktürüyor.
A.s canım hoşgeldin valla öyle sıcaklar bunaltıcı birde misafirin olunca dahada zor olur tabiki.Aminn canım inşallahSen ve bebeğin nasıl iyisinizdir umarım
Güle güle git canım iyi tatiller sanada hayırlı ramazanlar
İnşallh güzel haberler alırsınız
slm kızlar dün akşam adet oldum 23,gündee çok şükürr yeni ay yeni umutlar :)
Hadi gözün aydın canım sağlık olsun yinede gününde olman güzel tabiki.İnşallh hamile haberinide alırız
Hoşgeldin canım Allah kabul etsin inşallah nekadar güzel gitmişsin.Manevi anlamda nekadar huzur verici olmalı darısıda gitmeynlere bizlere olsun.
inşallah hamilesindir hayırlısı olsun

gözünaydin canim en umadigin zamanda kavusmussunmelegine, darisi geride kalanlarin basina

çatlatma iğnesimi kullandın sen cnaım hakıında hayrılsıı olsun

evet canım ilk kez çatlatma iğnesi kullanmıştım. hayırlısı tabi Rabbim büyük. ecrincim ben bu ay kendiliğinden adet olmak için ne yapabilirm?? hayıt tüylenme yaptı acaba metformine mi başlasam ??

merhaba kızlar
bende katıldım aranıza
birkaç kere yazma durumum olmuştu buraya sizlerden bir fikir alabilmek için
kısaca kendimden bahsdym 22 yaşındayım 10 aylık evli sayılırım ve kendimi bildim bileli normal adet düzenim olmamıştır.
arada yazmalarımın sebebide bundandı bir kaç doktora gitmiştim fakat bir sonuç alamamıştım sizleri takip ediyordum

dün itibariyle sanırım doktorumu buldum Lh ve Fsh hormanları arasında dengesizlik var görünen tektikelere görede tam tamına pcos hastasısın dedi ayrıca 7 kilo vermemi istedi ve Glifor, Klomen, Estrofem, Maltofer olarak 4 adet ilacıma başladım
hadi hayırlısı bundan sonraki dönemde beni neler bekliyor merak içindeyim.

canım aramıza hosgeldın kac kılosun kı eger kılon fazlaysa kılo vermen ıyı olucak yumurtaların ıcın. glıfor ıc bır cok arkadasımız onunla hamiş kaldı bende ıcıyorumm 2 aydır.estrofemı cogu doktor vermıyor nedense ıcındekılerı okuyunca ben kafayı yıyordummmm doktoru aradım ıcmıcem dedım falan fılan ıcmen gerek dedı östrojen progestan ıcerıklı bır hap ama ıcınde cok kotu seyler yazıoduuuu cok korkmustum ve uzun surelı ıcılmemesı gerektıgı yazıodu ben 3 ay ıctım rahım duvarımda ınceydı ve bebek olursa tutunsun dıye ıcıyordumm..inşallah guzel seyler beklıyordur senı ılk kullanmanda umarım bebiş olurr hayırlısıylaa..

çok teşekkür ederim cnm verdiğin açıklayıcı bilgiler için bende okudum ama hiç dneyimli ve ilaçlar hakkında bir bilgim yoktu artık burdan yavş yvaş öğrenicem. kiloya gelirsek bıyum 178, 70 kiloya ulaştım bu aralar malum evililik sonrası yeme içmeye dikkat olmuyor doktorumda kilonun %10 oranını vericeksin yani 7 kilo dedi ramazanda geliyor umarım veririm bu süreçte yoksa biraz zor verenlerdenim bende. umarım hepimizin yüzünü Allahım güldürür. senin peki tedavin nasıldı varmı bebiş?

canım aslında pek bır kılon yok gıbı normal benımde 1.68 boy kılom 60 benım doktorum zayıfsın dedı hatta glıkofen vermedı bana cok dırendım ıcıcem dıye sonunda benım dedıgım oldu ben gonal f ıgne tedavısıde oldum klomende kullandım olmadı bebişim canım 1 sene 5 6 ay oldu korunmayalı ama olmuyor eylul ekım gıbı asılama dusunuyoruz sen nerde oturuyorsun ve doktorun kım canımmm ..hayırlısı artık 1 ay ara verdım tedavıme suan dınlenıcem ramazanda..aslında bende versem 55 olsam yeter ama pkoda cok zor verılıyor ve ben tatlıya cok duskunummm

tatlımı dedin aynı şekil bende uyanırım hemen çikolataya sarılırım biraz ondan vazgeçmem gerek dikkat edicem artık. bizde 10 ay boyunca korunmadık bebkten öncelikten çok beni adet olamamam hep sıkıntıya soktu her ay acabalar beynimi yedi en azından düzenli adet olabileyim diye çıktık bu yola tabikide Allahın taktiri bebiş olurmu bilemeyiz. seninde kilon gayet iyiymiş ama sanırım belli olmuyor bu durumda. kesinlikle sende tedavini bozma canım yani yılma Allahım ol dediğinde olucak elbet ama yorulduysan tabiki insanın kendisini dinlemesi çok önemli. ben istanbulda oturuyorum canım, doktorumuda akrabamın yoğun övgüleri sonucu buldum, İst Hospital/ Kamer Tezer Özer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…