tatlımı dedinaynı şekil bende uyanırım hemen çikolataya sarılırım biraz ondan vazgeçmem gerek dikkat edicem artık. bizde 10 ay boyunca korunmadık bebkten öncelikten çok beni adet olamamam hep sıkıntıya soktu her ay acabalar beynimi yedi en azından düzenli adet olabileyim diye çıktık bu yola tabikide Allahın taktiri bebiş olurmu bilemeyiz. seninde kilon gayet iyiymiş ama sanırım belli olmuyor bu durumda. kesinlikle sende tedavini bozma canım yani yılma Allahım ol dediğinde olucak elbet ama yorulduysan tabiki insanın kendisini dinlemesi çok önemli. ben istanbulda oturuyorum canım, doktorumuda akrabamın yoğun övgüleri sonucu buldum, İst Hospital/ Kamer Tezer Özer.
aynen bende oyleym ben sabah degılde gece yıyorum ıste tatlı saat 12 hadı kalk kunefecıye gıdelım dıyorum ya sonrada pısman oluyorum valla gıdısat ıyı olmıycak.aslında abur cuburu bıraksam ben zayıflıyorumm cunku cok yemıyorum zaten yemek..yorulmak degılde gonal f ıgne tedavısından sonra 1 ay ara verılmesı gerekmıs ıgneyı vucud anca atıyormus hem o yuzden hemde ıltıhap vs var onun ıcın test falan yaptırdım onun ıcın tedavı olucam ondan sonrakı ay gene devam hımm bende ıstanbuldayım avrupa yakasında bakırkoyde doktorum ozel muayenesı var.hormonların nasıldı canım pekı benım prolaktınım yuksek maalesef
tatlı sorunu görüdğüm kadarıyla pcos larda varbende yedikten sonra off nye yedin kendine sahip çık diyorum ama olmuyor malesef bu sefer işi sıkı tutmam lazım yeter bu kadar yediklerim hımm anladım canım birçok tedavi yolları var sanırım bende yeni yeni öğreniyorum bak sayende o iğneyide öğrenmiş oldum, ne gerektiriyorsa bıkmadan usanmadan devam o zman. benim hormonlarım
LH:6.5
Estradiol:25
Prolaktin:17.12
TSH:1.63
FSH:4.82
Serbest T3:3.26
Serbest T4:1.15
bu sonuçları kk doktoruna da yazmıştım bir sorun yok demişti ama gittiğim doktor Lh ve Fsh arasında düzensizlik var dedi. Prolaktin hormonuda öğrendiğim kadarıyla süt bezleriyle ilgiliydi dimi yanlışım olmasın
evet canım guzel senın hormonlarınn lh daha kucuk fsh daha buyuk olması gerek ıste yumurtlayabılmek ıcın benm lh 10 fsh 5.8 prolaktınım tavan 57sut hormonu evet cnm namı dıger strest hormonu ıste strest yaptıkca yukselıyorrr.evet canım var tabı allahım dermansız dert vermesın.ınsallah allahın ıznıyle olurr kafadan atabılsem ah olurda atamıyorum maalesef.klomen tedavısı oluo sonra ıgne tedavısı sonra asılama tüp benım cızelge boyle bakalım suan ıgne tedavısı oldum oda olmadı 1 ıgne tedavısı daha olucakmısım hayırlısı artıkkk
evet canım dediğin gibiymiş bende yeni öğrendim daha önceki hiçbir doktorum bunu bana söylememişti. nys geç kalmadık diyelim. buraları okurken hep prolaktinden müzdaripler hatta kuzenim bile bir düşüyor bir çıkyor. Allah nasip eder inşallah biz ne desek boş ama çalışmayada devamsenin içinde elbet tutucaktır bi yerde olucaktır sakın stres yapma grip tedavisi oluyormuş diye düşün çünkü stres ve kafaya takmakta çok önemliymiş bu konuda hamile kalanların çoğu bu ay kafamdan çıkarmıştım diyenler.ama biraz bizim bebişlerin gelişi uğraştırıcak o kadar
bende 2 doktora gıttım hıc bakıo yolluolardı dıyorum adetlerım duzensız falan anlamadılar sımdıkı doktorum saolsn ılk gtmemde anladı hemen.tabıykı gec kalmadın sonucta 10 aylık evlısın bebek dusunmuomusunuz dıye soranın azdır bızım 2 sene oldu gectı bıle sormaya basladılar ozaman ınsanın pskolojsı dahada bozuluyorr gercı ben verıyorum cevaplarını ya neyseinşallah canım beklıces bakalım ne zaman kısmetse ozaman olucakk elbettt
canım eger dun kan geldıyse o 1 gunu sayılıyor.bana doktor 1 damlada gelse adetten sayılıyor dıyor bılıosun az oluyorum ya.bugun senın 2 gunun oluyor ozaman bugun ılaca baslaman gerek ınsallah bulursun eczane canım ama dıkkat et normalde doktor kntrolunde kullanılıoo ya devamlı kntrol edıo yumosları hadı bakalım ıns guzel olur senın ıcınnnnn
evet canım ilk kez çatlatma iğnesi kullanmıştım. hayırlısı tabi Rabbim büyük. ecrincim ben bu ay kendiliğinden adet olmak için ne yapabilirm?? hayıt tüylenme yaptıacaba metformine mi başlasam ??
canim bunla ilgili kesin birsey yok kuranda,dolayisiyla her hoca kendine gore bir yorumda bulunuyor. Sonucta Allah bizi sikintiya sokmaz ve her zaman saglik once gelir,ben de normalde muhendisim ama 2yillik aöf ilahiyat da okudum,az cok ilgim var yani bu konulara.her hocanin kendi gorusu olabilir sen vicdanina yakin geleni sec. Sonucta gusul abdestini gerektiren seyler belli,adet olmak ve cinsel iliski. Ultrasona girmek farkli bir olay yine de sen bilirsin canimcansız alette erkek doktor goruyor yA bende valla arastrıdımmm doktora gıdıodum gelıodum ohh ole gezıodummm hem kendı gıttıgım kuran evndekı ımam hatıp hocasına sordum hemde camıdekı hocaya sordurdum anneme gıdıomus boy abdestı dedı hatta dedım ya serce parmagın kadar bısey gırsede gıdıomus.kadın kadına bıle gormesı hem gunah hemde boy abdestı gıdıomus yuh dedım ama gıdıomus vallaaa bende daha yenı ogrendım ole gezdım durdum hep
sorma canim gercekten keyfi iyi galiba.bugun kontrole gittik.yarin son izin verdi persembe artik yatircak beni suni sanciyi baslatacak..bir yandan heyecanliyim bir yandan korku var insallah sag salim kavusurum bebegimemutlu hayırlsı olsun canım
adetinin ağrılı olması iyi bir yurmurtanın olması ve çatlamış olmasındandır.
pko da sağlıklı yumurta olmayınca adet ağrılı da olmuyor genelde
benim eskiden adetlerim ağrılıydı pkodan beri ağrım azaldı
artık gelecek günlere bakıyoruz unut bu ayı:)
abdest bozuluyor mu bilmiyorum ben ama vücuda enjekte edilen bişi yoksa bozulmuyordu
kan verirsin ama alamazsın mesela
bir de boy abdesti bozulması için zevk alman ve o kaygan sıvının gelmesi lazım normalde
ama o alette öyle bişi yok ki
ama tabi hocalar bilir en iyi
ecrin sen sor bir hocaya öyle git
ya da bir günlüğüne kazaya bırak orucunu sonuöta bu da sağlık elden ne gelir
busmaii bebiş gelio heyecan tavandadır
hoş kendiliğinden gelmedi diye sen de stres de var ama
demekki seninkinin içerde keyfi yerinde :)
merhaba kızlar
bende katıldım aranıza
birkaç kere yazma durumum olmuştu buraya sizlerden bir fikir alabilmek için
kısaca kendimden bahsdym 22 yaşındayım 10 aylık evli sayılırım ve kendimi bildim bileli normal adet düzenim olmamıştır.
arada yazmalarımın sebebide bundandı bir kaç doktora gitmiştim fakat bir sonuç alamamıştım sizleri takip ediyordum
dün itibariyle sanırım doktorumu buldum Lh ve Fsh hormanları arasında dengesizlik var görünen tektikelere görede tam tamına pcos hastasısın dedi ayrıca 7 kilo vermemi istedi ve Glifor, Klomen, Estrofem, Maltofer olarak 4 adet ilacıma başladım
hadi hayırlısı bundan sonraki dönemde beni neler bekliyor merak içindeyim.
cevapların için çok sagol cnaım enım bend malesfe ramazanda kılo alanlardanım inş.tutabılırım bu snee acıknca çok titriyorum been yaa.59 kılod akaldım bakalım ne zaman zayıflayacam ben hadı hayırlısı bu ay serophene kullanıyorum bugun başladım 10 günü kontrole gitcem inş.işe yara kloemnle yumurtlayamadım ben bu işe yarar inş.hakkımızda hayırlısı
Rica ederim canım.Evet oyüzden hafif şeyler yemek lazım birde sahurda kalkıp yiyip yatıyorsak oda yarıyordur tabiki.Ben bazen sahurda sdece kalkar su içerdim.Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.Bende adet olmayı bekliyorum adet olayım gideceğim doktora öyle gerekliymiş çünkü.
bu ay takmıyorum canım hayırlısı artık beklıycemm .bebk konsunda takılmıyorum tatlım sende takma kafası boşver herşey Allah tan. benim stresim her ay adet göremeyince acabalardandı. yine bak ne güzel tedavini oluyorsun elinden geleni yapıyorsun sen. benim görümcemde hiç bir sorun yok ne hormon ne rahim vs vs 3 sene olmuş çocuğu olmuyor bana göre o daha moral bozudu birşey yok ama olmuyor daha çok çırpınıyor doktorların anlayamadığı gözden kaçırılan birşey mi var diye, boşver akışına bırak kim ne söylerse sorarsa dursun sorsun
hadı hayırlısı canımmmm ınsallah guzel guzel buyur yumosların canımmmsagol cnaım inş.cvp verir yumurtalıklarım seropheneye :) hadı hayırlısı haftaya salı gitcem kontrole adetımın 10günü :)
canımmm valla bende bılemedımmm 2 kısıye sordum alttakı kadında hacı cok bılgılı onada sordum bıde kuranı bastan sona bılıoo ezbere bana dıyor olurmu oyle sey yazıyor kuranda gusul alman lazım hem erkek goruyormus hemde bırsey gırıosa abdest bozulur dıo amannn ne bılım valla bu zamana kadar bende almıodum ole dıyınce geldım hemen aldım cuma gunuu herkez bısey dıoo valla ..buaradaaa hamılelık takvımın bıtmısss ayyyyyy hadı hayırlısı bebegın cok rahat heralde hıc cıkası gelmıyorrrcanim bunla ilgili kesin birsey yok kuranda,dolayisiyla her hoca kendine gore bir yorumda bulunuyor. Sonucta Allah bizi sikintiya sokmaz ve her zaman saglik once gelir,ben de normalde muhendisim ama 2yillik aöf ilahiyat da okudum,az cok ilgim var yani bu konulara.her hocanin kendi gorusu olabilir sen vicdanina yakin geleni sec. Sonucta gusul abdestini gerektiren seyler belli,adet olmak ve cinsel iliski. Ultrasona girmek farkli bir olay yine de sen bilirsin canim
sorma canim gercekten keyfi iyi galiba.bugun kontrole gittik.yarin son izin verdi persembe artik yatircak beni suni sanciyi baslatacak..bir yandan heyecanliyim bir yandan korku var insallah sag salim kavusurum bebegime
kızlarrrr ben bu ay serophene kullanmaya başladım yanı bugun adetımın 3,günü dünden beri günde 2bardak ada çayı içiyorum dün bal tarçın çörek otu yedim bugun incir yiycem ve adetımın 10 günü kontrole gitcem 10günü geç değil dimi kızlarrr
bu ay takmıyorum canım hayırlısı artık beklıycemm .
hadı hayırlısı canımmmm ınsallah guzel guzel buyur yumosların canımmm
canımmm valla bende bılemedımmm 2 kısıye sordum alttakı kadında hacı cok bılgılı onada sordum bıde kuranı bastan sona bılıoo ezbere bana dıyor olurmu oyle sey yazıyor kuranda gusul alman lazım hem erkek goruyormus hemde bırsey gırıosa abdest bozulur dıo amannn ne bılım valla bu zamana kadar bende almıodum ole dıyınce geldım hemen aldım cuma gunuu herkez bısey dıoo valla ..buaradaaa hamılelık takvımın bıtmısss ayyyyyy hadı hayırlısı bebegın cok rahat heralde hıc cıkası gelmıyorrrhayırlı olsunda bekle canım 2 gun dahaaa hıc sansın falan yok mu kı :44:
Kuranda oyle birsey yazmiyor nasil uyduruyor ya. Ezbere bilse ne olur anlamini bilmedikten sonra. Erkek gorunce abdest falan gitmez ayrica o bir doktor. Bunlar hep toplumumuza yerlesmis uydurma seyler. Hele Kuranda olmayan birseye Kuranda yaziyor demesi cok gunah.. Doktor beklemiyor canim bebek cok kilo alirmis normal dogum yapamazmisim falan filan ben de mecbur dinliyorum ne derse
valla bılemıcem canımm ben kuranı okumaya zaten yenı basladım bu seneo kadın hersey bılıo hacı ama bılmıyorum artık ben dedım aa ben abdest almıommm bana dedı bastıgın yerlerı kurutuosun ay dedım ne bılım annem falanda uyarmadı dedım sonra anneme sordurttum ıste 2 hocaya bırı camı hocası bırıde kurandan kendı hocası gunah demiş sonucta erkege acıyor doktora ayıp olmaz dedım bende kadın varsa eger ona gıdıcekmısım yoksada abdest alıcakmısım eve gelıp gusul nebılım valla .dusunsene zaten bızler cok doktora gıdıyoruz dedım anneme.hatta dedım dıyanetı arıycam gunah degıldır dedım doktora kadında bana dıo ara ara alırsın cevabını
dogru valla kılo alırsa normal dogumda zor olur maşallahh bebısın kılosuda ıyıdır ınsallahh ayy cok guzel kokar o sımdı mis missssss kussa bıle cok guzel kokuoolar yaaa ay bızlerde yasıycakmıyız acaba o duyguları :85:85:
buldunmu eczaneden ılacı canım dunhadı bakalım ıns guzel olur tedavınnnn okadar zayıfladın bıde metformınde ıcıosun ıns sonuc guzel olurrr hayırlı olsnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?