canim bunla ilgili kesin birsey yok kuranda,dolayisiyla her hoca kendine gore bir yorumda bulunuyor. Sonucta Allah bizi sikintiya sokmaz ve her zaman saglik once gelir,ben de normalde muhendisim ama 2yillik aöf ilahiyat da okudum,az cok ilgim var yani bu konulara.her hocanin kendi gorusu olabilir sen vicdanina yakin geleni sec. Sonucta gusul abdestini gerektiren seyler belli,adet olmak ve cinsel iliski. Ultrasona girmek farkli bir olay yine de sen bilirsin canim
sorma canim gercekten keyfi iyi galiba.bugun kontrole gittik.yarin son izin verdi persembe artik yatircak beni suni sanciyi baslatacak..bir yandan heyecanliyim bir yandan korku var insallah sag salim kavusurum bebegime
bastıgın yeri mi kurutuyosunaynen dediğin doğru canım ,doktora ayıp falan yok. cahilce söylenen şeyler bunlar. hacı olması yetmez,kuranı okuyabilmesi yetmez.bu konuları oturup adam gibi okuması çalışması lazım muhtemelen o da annesinden ,buyukannesinden duyduğu şeyleri söylüyor. yarım hoca adamı dinden edermiş ya,o hesap:) diyaneti arayabilirsiniz böyle şeylerde. ya da kitaplarından okuyabilirsiniz. onlar güvenilir.
canım ben de bu topikte kaç senedir yazıyorum hiç bugunleri görceğimi sanmazdım ama baksana 2 gun sonra bebeğim olacak inşallah ,sana da sıra gelecek hiç korkma. çok karmaşık duygularım ,sanki yeni biriyle tanışacağımın heyecanı var gibi. hiç bi fikrim yok neler hissedeceğim eminim çok güzel birşeydir Allah tüm isteyenlere yaşatsın.hele o kadar bekledikten sonra kavuşmak daha güzel olur bizim için
merhaba canm nasılsın ben 1haftadır annemdeydim havalar çok sıcak olunca onlar yayladalar oraya gittm.bugün kontrolm vardı geldim.sende bugün gitmişsin heralde dr.a normalde bugünmüydü doğumun sancınmı gelmedi bebişin kaç gr olmuş canm.perşembe nezaman yatacaksın hastaneye suni sancı zormuş ama sancım gelmezse bende normal doğumu denemek için isterim heralde.neyse canm hayırlısı olsun sağlıklı kolay bi doğum olur inşallah.heyecanlımısın?benm bebişimde 1990gr olmuş yüzünü göstermedi ama eliyle kapamış dr.da pipisini gösteriyo bize.bundan sonra hareketlerini say sabahtan akşama 10kez hareket etmezse haberim olsun dedi.ve bundan sonraki randevum 2hafta sonra.sennde mi öyle oldu 32.haftadan sonra 2haftada bir mi gidiyodun?neyse canm ben ne çok soru sordum yine sana.yine hastaneye gitmeden gel görüşelim canm öpüyorum.
sagol canım evet buldum dün eczaneden :) bugun içiyorumm bakalım nolcak aklıma bişey takıldı şimdi 5gün iç.mek gerekiyor bu ilacı cuma ve cumartesı oruçlu olcam sahurda içerim artık dimi akşamkınıde iftardan sonraa
evet canım normalde bugun doldu 40 hafta. perşembe gunu önce rahim yumuşatıcı ilaç verecek sonra suni sancı deneyecek..sancım falan yok bebeğin kilosunu söylemedi değerler yanılır son haftalarda dedi. ama daha beklemek istemiyor çok kilo alırsa normal doğum yapamazmışım. suni sancıyı zor diyorlar ama ben epidural yapacağım hepsini çekmem heralde. 4cm açılana kadar çekerim sonra epidural olur. inşallah normal doğar.gene doğmazsa sezaryene alınabiliyormuş. sezaryenden korkuyorum ben. neyse sağlıkla doğsun da..hareketini saymanı neden istedi ki? insanı tedirgin yapar ya. zaten pimpirikliyiz. ben sadece 38,39,40 ta her hafta gittim canım. ondan once hep ayda 1 gittim. her doktorun yöntemi farklı işte. heyecanlıyım ,karmaşığım..bakalım hayat nasıl olacak bundan sonramerhaba canm nasılsın ben 1haftadır annemdeydim havalar çok sıcak olunca onlar yayladalar oraya gittm.bugün kontrolm vardı geldim.sende bugün gitmişsin heralde dr.a normalde bugünmüydü doğumun sancınmı gelmedi bebişin kaç gr olmuş canm.perşembe nezaman yatacaksın hastaneye suni sancı zormuş ama sancım gelmezse bende normal doğumu denemek için isterim heralde.neyse canm hayırlısı olsun sağlıklı kolay bi doğum olur inşallah.heyecanlımısın?benm bebişimde 1990gr olmuş yüzünü göstermedi ama eliyle kapamış dr.da pipisini gösteriyo bize.bundan sonra hareketlerini say sabahtan akşama 10kez hareket etmezse haberim olsun dedi.ve bundan sonraki randevum 2hafta sonra.sennde mi öyle oldu 32.haftadan sonra 2haftada bir mi gidiyodun?neyse canm ben ne çok soru sordum yine sana.yine hastaneye gitmeden gel görüşelim canm öpüyorum.
merhaba hanımlar , bende pko ve insülin direnci hastasıyım , hatta evlendikten sonra çalışlma hayatımda bitti ve hareketsizlikte eklenince kilolar 3 er 5 er gelmeye başladı , ama gittiğim doktor hormon tahlillerinden sonra direk pko tehşisi koydu , bana glucophage 850 verdi sabah ve akşam birde adını hatırlayamadığım bir hap ve diane 35 , bu 3 hapı 9 ay kullandım ve en önemlisi kilo vericeksin dedi , ben 89 kilodan 71 e düştüm , diğer hapları bıraktım sadece glucophage a devam ettim 9 aydan sonra sürekli olarak ve hamile kaldım , şimdi bi kızım olucak Allahın izniyle , darısı sizlerin başına
takvım birmiş maşallah yaa rabbım saglıla kucagına almyı nasiıp etsin canım yaa doğumdan sonra yaz bize fırsat bulursan :))
evet canım normalde bugun doldu 40 hafta. perşembe gunu önce rahim yumuşatıcı ilaç verecek sonra suni sancı deneyecek..sancım falan yok bebeğin kilosunu söylemedi değerler yanılır son haftalarda dedi. ama daha beklemek istemiyor çok kilo alırsa normal doğum yapamazmışım. suni sancıyı zor diyorlar ama ben epidural yapacağım hepsini çekmem heralde. 4cm açılana kadar çekerim sonra epidural olur. inşallah normal doğar.gene doğmazsa sezaryene alınabiliyormuş. sezaryenden korkuyorum ben. neyse sağlıkla doğsun da..hareketini saymanı neden istedi ki? insanı tedirgin yapar ya. zaten pimpirikliyiz. ben sadece 38,39,40 ta her hafta gittim canım. ondan once hep ayda 1 gittim. her doktorun yöntemi farklı işte. heyecanlıyım ,karmaşığım..bakalım hayat nasıl olacak bundan sonra
hoşgeldın canım rabbım saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhmaşallah kızın olucakmıs ne kadar guzell yumurta gelıstırıcı br hapmıydı acaba?? hatırlayamadıgınız bende glukofen kullanıyorum 2 aydır bakalımmm ne zaman olucakkk bızlerınde bebıslerii
sorma takvim de bitti inş sağlıkla doğar da mutlaka yazıcam canım ..ben bu topikten asla kopamam hepinizi çok seviyorum neler neler paylaştık burdaayrıca doğuma girerken bileğime yazıcam sizi de unutmamak için,dua edicem
aminnn canım çok sağol , nazlı kızıma kavuşayım başka bişey istemem ama daha çok var sanki,yok yumurta geliştirici değildi zaten 9 ay doğum kontrol hapıda kullandım diane 35 ama değer hapın adını hatırlayamadım , hatırlarsam yazarım , gerçi doktor beni çok sıkı takip etti , her ay hormon tahlillerini yeniledi ve dozu ona göre ayarladı , benim mucizem glucophage diyorum ben , o hapın sayesinde hamile kaldım .
37de sezaryene başlamak çok mantıksız, günü bile dolmamışken.. bebeğim 38.haftaya kadar başı yukarda duruyordu,tam 38de döndü. dönmese 39 da sezaryen yapacaktı doktor. şimdi 40 haftayı doldurduk bugun. genelde 41.hafta da dolana kadar bekleniyor aslında, 42 yi bekleyen doktorlar bile var. benimki 40 ı 2 gün geçmişken alacak. perşembe gunu. bebeğin dışkısı çok tehlikeli bir durum değil, ondan daha tehlikeli olan buyuyen bebeğin suyunun azalması kordonunun dolanması vs. zaten bunu sık sık ultrasona sokarak kontrol ediyor.korkutmak istemem ama gününü doldurduysa anne karnında kakasını yapıp yemeye başlıyormuş bazen bebekler , buda sakıncalı bir durum , o yüzden 37. haftada sezeryana başlıyorlar , senin doktorun nie ağırdan alıyo acaba ?
evet canım hamile kalanlar teker teker gitti valla ben çok vefalıyımdır gidemem öylebu topıkte bazı arkadaslar hamıs oldu ve gıttı gercekten bazılarınız gelıyor buraya en azından hamıle gordukmu bızde umutlanıyoruz gıtmeyın zatennnnnnnnnnbızlerıde unutmadıgın ıcın canım cok saolllllll bızde sana duaaa edıcezzzz bol bol ınsallah sag saglım gelırsınnnnnn burayaa mınık yakısklıylaaaaa
anladım canımmmm okadar ızdırap cektınızz ama sonu guzel olduu canımmm cok sukurzaten metformın ıcerıklı hapları bende burdan ogrendım doktoruma kalsa vermıycektııı 2 ay oldu ıcelı daha cok yeni ama 1 tane alıyorummm 2 alamadım etkısını cok gosterdı
senın bebeğinede maşallah canım yaa ne güzel valla :) inş.bizde burda paylaşırız bebeklerimizi allah nasip edersee
evet canım normalde bugun doldu 40 hafta. perşembe gunu önce rahim yumuşatıcı ilaç verecek sonra suni sancı deneyecek..sancım falan yok bebeğin kilosunu söylemedi değerler yanılır son haftalarda dedi. ama daha beklemek istemiyor çok kilo alırsa normal doğum yapamazmışım. suni sancıyı zor diyorlar ama ben epidural yapacağım hepsini çekmem heralde. 4cm açılana kadar çekerim sonra epidural olur. inşallah normal doğar.gene doğmazsa sezaryene alınabiliyormuş. sezaryenden korkuyorum ben. neyse sağlıkla doğsun da..hareketini saymanı neden istedi ki? insanı tedirgin yapar ya. zaten pimpirikliyiz. ben sadece 38,39,40 ta her hafta gittim canım. ondan once hep ayda 1 gittim. her doktorun yöntemi farklı işte. heyecanlıyım ,karmaşığım..bakalım hayat nasıl olacak bundan sonra
sorma takvim de bitti inş sağlıkla doğar da mutlaka yazıcam canım ..ben bu topikten asla kopamam hepinizi çok seviyorum neler neler paylaştık burdaayrıca doğuma girerken bileğime yazıcam sizi de unutmamak için,dua edicem
evet canım hamile kalanlar teker teker gitti valla ben çok vefalıyımdır gidemem öyle
37de sezaryene başlamak çok mantıksız, günü bile dolmamışken.. bebeğim 38.haftaya kadar başı yukarda duruyordu,tam 38de döndü. dönmese 39 da sezaryen yapacaktı doktor. şimdi 40 haftayı doldurduk bugun. genelde 41.hafta da dolana kadar bekleniyor aslında, 42 yi bekleyen doktorlar bile var. benimki 40 ı 2 gün geçmişken alacak. perşembe gunu. bebeğin dışkısı çok tehlikeli bir durum değil, ondan daha tehlikeli olan buyuyen bebeğin suyunun azalması kordonunun dolanması vs. zaten bunu sık sık ultrasona sokarak kontrol ediyor.
herkes benim doktorumun aceleci olduğunu söylüyor ilk defa sen ağırdan alıyor dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?