Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iyiyim canm teşekkürler.sadece sıcaklar zorluyo beni.evimde durmak istiyorum burasıda çok sıcak durup dururken yüzümden ter akıyo.bilmiyorum canmya aslında günde 10dan fazla hareket ediyodur ama işte say deyince tedirgin olur insan.bende arayımda 10 olmayınca kafasını şişiriym dr.n tamam sayma artk diyomuş.sen naptın nasılsın görüşmeyeli.

evet canım hamile kalanlar teker teker gitti valla ben çok vefalıyımdır gidemem öyle

öyle deme kız bak ben burdayım bi ara bende yok oldum ama çalışınca yoruluyodum oturacak halim kalmıyodu artk.cvr de buralarda oda çalışınca zor oluyodur eve gel yemek yap dinlen derken uykun geliyo zaten.ama ben 123m i merak ediyorum.oda hamileydi naptı acaba.karabocug vardı o doğum yapmıştır sanırım.turuncu ve yellow vardı onlar geliyomu arada haberin varmı?

ay canm o kimdi acaba.gelemeyenler inşallah iyilerdir ama belki sorunları vardır ondanda olabilir.çünkü benmde uzun zaman gelemediğim zamanlar oldu ama hep aklım burdaydı yazamasamda arda gelip bi kaç dk.bakıyodum.

kim kız o hehe:))
ay senin gibi düşünüyorum aynen he nerde diyom
sanki hiç hamile kalamicam sanki kimse bana anne demicek

akşama sancın gelir inşallah biraz yürü sen doğrumak için kendini yoruyordu bir topikte hatunlar

hadi bakalım hayırlısı umudun bebek olsun inşallah:)

valla gavurlar hiç abdest neyim almio gidion memleketlerine çiçek böcek ağaç heryer yeşil
kurusa onların bastığı yer kururD
şaka bir yana
mantıksızlık şurada
gusül abdesti gitmişse oruçta gider
sonuçta gusül önce gelir
varsa kadın doktora gitmek gerekir derler ama güvendiğin erkek doktorsa yapacak birşey yok bence.
jelden ötürü abdest bozulursa bilmem ama o da vücut tarafından absorplanan bişi değil bildiğim kadarıyla
oyüzden en iyisi herkes iki farklı düşünceden kendine uyanı uygulasın:))

beni de yaz umutsuz vakka lepik diye
benim avatardaki tavık bi ara yumurtlasın inallah da civciviyle yürümeye devam etsin
yoksam yalnızlık yorar insanı diye ağıt yakcam oturup:)

Son düzenleme:

evet ozel hastane henuz fiyat konusmadık ama çıkıp odamıza baktım epiduralli normal doğum 1200 tl demişlerdi

1 seneyi bulmayacak emin olllll

gelişimini tamamlıyor tabi ama hiçbir sorun yokken vaktinden önce almak da sanki çocuğa eziyet etmek gibi geliyor bana. normal doğumda yavaş yavaş çıkıyor,sezaryende birden dışarı çıkınca travma yaşıyormuş çocuk ruhsal olarak diyorlar. ne kadar doğru bilemem

yürüyorum canım doktor da öyle demişti yürümek hızlandırır diye
sana da sıra gelecek topiğimize girip yalnız çıkan olmadı

ay valla canım doktora gtmekten bıktım ben prolaktınım yuksek benım hormonlardan dahada gıdemem valla doktora ne kadar cok gıdersek okadar sorun ıste en ıyısı ıcıyorum metformını zaten her ay yumurtalık tedavımı oldum ben 1 ay ara verdık gonal f ıgnelerın vucuddan atılmasını beklıyorum bıdakı aya gene devam ederım heralde..homa testınıde ılk duydum valla :44:

bende ıyıyım canım cok sukur.bu ay ara verdım aman sayıp durma bosver kuzum yaaa ınsan daha tedırgın olur valla bak yada say 10 olmazsa her dakka ara bıksın
yok canım sen degılsın cvrde degıl o gelıyor sık sık yazıyor bızlere yok canımmm belkı sız tanımassınız esklerden degıldı ama baya burda muhabbet ettık yani herkez konustu onunla sonra hamıle kaldı ve gıttı

umutsuz oldumm ben gecen aydan sonra yaa :18: napıyım canım dısarı cıkıyorum ay bak buda hamıle ay bakk buda dıye dıye bır hal oldum hıc kendımı dusunemıyorum o durumda hep aklımdan beynımde ya ah atabılsem olucak ınanıyorumda ama atamıyorum kafadannnn eşimde olucak olucak dıyor olucakta ne zaman :44:
beklıcez sabredıp baska yolu cozumu yok ıste ama bazen sabırrr sabırrrrr yetmıyorr..

1 seneyi bulmayacak emin olllll

ayyyyyyyyyyyyyy canımmm inşallahhhhhhh dedıgın cıkar ve 1 sene ıcınde hamıle kalırım vallaaa ben saglıklı olsunda 1 sene beklerım dıyorumm umarımmm olur ben hıc olmıcak dıye cok korkuyorumm eşime bakıyorum uzuluyorum ona cocuk veremedıgım ıcın :85::85::85:

arkadaslar ben yarin dra gidiyorum randevu aldim.. insallah bu dr yardimci olur bana eskisine bütün zamanim, param haram olsun..

pkolu olarak bana akil verin olmaz mi??? ne diyim dra ne sorayim ya da sikayetlerimi söylerken biraz abartayim mi?? cünkü burda gercekten zor durumda olmadikca hep geriye atiyorlar

amin teşekür ederim,rabbim isteyen herkese nasip etsin.Çok zor ama sabretmek gerekli.zaten yumurtam büyüyecekmi,büyüdü çatlayacakmı,çatladı sperm dölleyecekmi derken olmuyor.ilişkiye bile insan mecburiyet hissederek giriyor.işte bu yüzden erteliyoruz biraz umursamazsak olacak..

klomen belirli bir tedaviden sonra verilmiyor.ama ben en son sabah 2 akşam 2 tane içtim yumurtalar büyüdü ama tabi limit dolunca iğneye geçmek zorunda kaldım.ara verin,tedaviyle olmadı tedavisi olmaz diyin koyverin.kendiniz için yaşayın bazı şeyleri o zaman nasıl geliyor bebişler.

mesela 1 yıldır bebek olmuyursa 2 yıl de

senin tercihin değil bu canım Allahın takdiri demek onun da çocuğunun olmasının zamanı henüz gelmemiş Allah tarafından

selamun aleyküm kızlar nasılsınız

interneti kapattığımız için artık giremiyorum bu siteye şuan annemlerdeyim burdan giriyorum ama ara ara net gidiyor kızlar inanın hep aklımdasınız ben iyiyim kızımda iyi çok şükür 5 bucuk aylık oldu artık ek gıdaya geçiyoruz yavaş yavaş
şimdi bu topiğe her girdiğimde aklıma tedavi sürecimi yazdığım günler geliyor nerden nereye şükürler olsun bugünüde gördüm inşaAllah sizlerde görürsünüz bizim günlerimiz nasıl geçiyor anlamıyorum kızımla ilgilenmekten günler su gibi akıp gidiyor bizden haberler böyle

sizler nasılsınız nasıl gidiyor tedavileriniz yada hamilelik süreciniz

zamanı abart busmainin dediği gibi 1 i 2 yap 3 kez kloemn kullandıysan 5 de
45 günde adet oluosan 55 60 de
azaldı de günleri kısaldı de:)
zaten test yapar hormon tahlilinde ne yapacağı ortaya çıkar
az söyliyince önemsemiyorlar
zamanında adetlerim azaldı diyince takmamışlardı beni bak oysaki pko varmış
abart gitsin ben ilk doktora gittiğimde 3 aydır deniyoruz diceğime 6 ay demiştim pkosun elimizi hızlı tutalım demişti ozaman
ama gene olmadı o ayrı mevzu:)

merhaba canm maşallah kocaman olmuş kızın.bende bugün eski arkadaşlardan bahsedince sen ve turuncu geldiniz aklıma napıyolar diye merak etmiştim yazmışsın.ben topiğe ilk geldiğimde sen yeni hamile olduğunu öğrenmiştin çok iyi hatırlıyorum ve bana umut olmuştun.çünkü pko olduğumu ilk öğrendiğimde çok umutsuzdum şimdi çok şükür hamileyim ve 32.haftmdayım.doğuma az bi zaman kaldı heyecanlıyım ve merak ediyorum doğumu ve sonrasını sanki bebişime hiç bakamıycakmışım gibi hissediyorum.sen neler yaşamıştın bu dönemde?

mesela 1 yıldır bebek olmuyursa 2 yıl de

tamam kizlar cok tesekkür ederim 1,5 yil zaten oldu yani.. 2 yil diyim o zaman hepsini söyleyim ben en iyisi insallah en kisa zamanda olcak gelcek bebeklerimiz

arkadaşlar ben idrar testi yaptım.ikinci çizgi çıktı ama silik.hemen havalara girmiyim diyorum ama çok mutluyum.ayaklarım yerden kesildi resmen.eşime bile söylemedim daha.kimyasal gebelik yaşadığım zaman çok üzülmüştü.şimdi ultrasonda görene kadar bekliyim diyorum.inşallah vardır gebelik ve sağlıklıdır.beklemek çok zor ama en iyisi bu

evet cnm yazını okudum bugün benide hatırlamışsın saol canm benmde hepiniz aklımdasınız burda banada çok umut olan arkadaşlar oldu hepimiz birbirmize umut oluyoruz pkolu olupta hamile kalarak hiçbir zaman Allah'tan umut kesilmez şükürler olsunki sende hamilesin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip eder
ben kızımı ilk gördüğümde ve emmeye başladığında yaşlar gözümden dökülüverdi acayip duygusallaşmıştım inanılmaz bir an çok güzel ve önemli bir an Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah benm yanımda 10 gün annem kaldı ve annem gittikten sonra kendimi çok kötü hisseettim ben bakamam kızıma yeterli olamam diye çok endişelenmiştim ve ağlamıştım bir yandan sürekli ona bakmak yanımda olsun istiyorum bir yandanda ben bakamıycakmışım gibi geliyordu ama 40ımdan sonra yavaş yavaş alıştım şimdi ise gerçekten hiç yanımdan ayrılmasın istiyotum bazen oluyorki uyuyunca özlüyorum çok güzel bir duygu inşAllah kısa bir süre sonra sende aşıyacaksın o zaman beni daha iyi anlarsın senin kızın mı olucak yoksa oğlun mu? canım eğer konuşamazsak sana hayırlı doğumlar Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin görüşürüz

eğer 2. çizgi çıktıysa vardır canım hadi hayırlısı inşAllah gebelik vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…